G.C. 1222
   
   
   
   
ÍNDIA DEL SUD. ULTIMES PLACES!
 
Sortida el 08 d'Agost 2017. Grup màxim de 7 persones acompanyats de un guía de parla castellana.

Pocs països de la terra es caracteritzen per l'enorme varietat que ofereix l'Índia, que d'alguna manera, aconsegueix fer mossa en el més profund del cor del visitant.08.08.2017 – Barcelona – Dubai

Presentació en l'aeroport volo destinació Madrás amb connexió i canvi d'avió a Dubai.

 

09.08.2017 – Dubai - Madrás Arribada i connexió en vol

Arribada a la ciutat dels contrastos i una de les més antigues del món. Recepció i trasllat a l'hotel. Acomodació a l'habitació a partir de les 12’00 hores. A la tarda, visita de la ciutat. El seu Museu Nacional (tancat els divendres), el Fort Sant Jordi, passejarem per les platges de la marina, la Universitat de Chennai, la Casa del Senador i el Palau dels Nawabs de Camatic, fins a la Catedral de Sao Tomé on es troba enterrat. També visitarem el Temple Kapaleshswar dedicat a Shiva. Allotjament.

 

10.08.2017 – Madrás – Muttukadu (Mahabalipuram)

Desdejuni. Al matí visita de l'escola de dansa i sortida cap a Mahabalipuram, poblat costaner conegut per les seves meravelloses platges de 20 km, el monument més important és la penitència de Arjuna. Allotjament.

 

11.08.2017 – Mahabalipuram - Kanchipuram – Mahabalipuram

Desdejuno. Sortida per carretera cap a Kanchipuram, coneguda com la Ciutat d'Or, va ser la capital de la Dinastia Hinduista, és un de les Set Ciutats Sagrades hinduistas. Retorn a l'hotel. Allotjament.

 

12.08.2017 - Mahabalipuram - Pondicherry (141 kms)

Desdejuni. Sortida per carretera cap a Pondicherry. Arribada i allotjament a l'hotel. A la tarda visita a Auroville, un oasi de pau i enteniment, i Matri Mandir, un altre centre de meditació. Visita al Museu de Pondicherry. Allotjament.

 

13.08.2017 – Pondicherry- Chidambaram/ Gangaikondacholapuram Swamimalai / Tanjore (197kms)

Desdejuni. Sortida per carretera cap a Tanjore, en ruta visita de Chidambram, temple dedicat al déu Shiva, Gangaikondacholapuram, que va ser la capital del regnat de Chola durant 1012-1044 i té un temple molt gran dedicat a Brihadiswara, i Swamimalai, centre de tractament ayurvédico.

gran dedicat a brihadiswara. Allotjament.

 

14.08.2017 – Tanjore – Trichy - Madurai (202 kms)

Desdejuni. Sortida per carretera cap a Madurai, visitant en ruta Trichy. Trichy va ser la ciutadella de la dinastia Chola durant el període medieval. El Fort Rojo és l'emblema de la ciutat. Podràs pujar els 434 graons que porten al temple de Ganapati per després continuar pujant fins al Temple de Shiva. Srirangam està situada molt a prop i és una ciutat emmurallada amb un temple immens del déu Vishnu. A la tarda asisteremos a una licitació hinduista. Allotjament.

 

15.08.2017 - Madurai

Desdejuni. Al matí visita del gran temple Meenakshi, temple dedicat a déu shiva amb els seus deu gopurams (deu torres), després visitarem el palau de Tirumalai Nayak un edifici d'estil hindu-saraceno, famós pels seus treballs en estuc sobre arcs i voltes; així com l'estany cerimonial de Mariamman. Tarda lliure. Allotjament.

 

16.08.2017 - Madurai - Periyar (142 kms)

Desdejuni. Al matí d'hora sortida per carretera cap a Periyar. En ruta podríem fer una visita a un jardí d'espècies. Passeig amb barca pel llac per apreciar la fauna del Parc Natural de Periyar, creat en 1934 amb una extensió de 777 km2 famós per albergar a diverses rajades d'elefants salvatges i diversos animals com a micos... així com centenars de diferents aus. Allotjament.

 

17.08.2017 - Periyar - Kumarakom (130 kms)

Desdejuni. Sortida cap a Kumarakom, situada a la xarxa de canals que s'estén cap a Kollan, al sud, i cap a Kottayam, a l'est. Aquests canals, coneguts per la seva denominació anglesa de Backwaters, formen el tradicional sistema de comunicació de Kerala; connecten llacunes de pesca, els arrossars, els infinits palmerars i els fragants mercats d'espècies. Una multitud de barquitos, catamarans, barcasses i petits ferris comunals solquen sense parar aquests canals. Posta de sol pels canals amb barca. Allotjament.

 

18.08.2017 – Kumarkom-Cochin ( 82 Km)

Desdejuni. Demà dedicada a visitar els canals en Backwater i sortida cap a Cochin.

A la tarda, visita de la ciutat que va ser una comunitat jueva des del segle VAIG VEURE a. de C., però va ser Basc dóna Gamma que la dió a conèixer al món. Podrem visitar la seva Església de Sant Francisco, la Sinagoga Jueva i el Palacio Mattancherry. També podrem observar i fotografiar les famoses xarxes de pesca xineses. Allotjament.

 

19.08.2017 - Cochin/ Coonoor (per terra) // Conoor/ Ooty en Toy Train

Desdejuni a l'hotel. Sortida per carretera cap a Coonor (264 km) en un viatge que ens ocuparà unes 5 hores i mitjana de viatge. A l'arribada enllaci amb el tren de joguina" de Coonor, que ens conduirà travessant encantadors paisatges de muntanya fins a Ooty, població situada a 2286 metres d'altura, famosa pel seu clima saludable. Allí trobarem jardins fabulosos i precioses cases campestres. El poble va ser fundat per John Sullivan, el primer europeu que va construir la seva cases. Els seus habitants s'enorgulleixen de la seva bellesa i lluiten per conservar aquest món d'uns altres temps. Allotjament.

 

20.08.2017 - Ooty - Mysore (158 kms)

Desdejuni. Sortida per carretera cap a Mysore; de camiino visitarem Somnathpur, on veurem un magnífic temple construït al segle XIII, en una confluència de rius; cal destacar els seus baixos relleus espectaculars. A la tarda arribada a Mysore, que va ser capital dels wodeyars, que van regnar des del segle XIV. Excepte els 40 anys del regnat de Hyder Ali. La mitologia fa referència a Mahishahur, un rei dimoni, però la deessa Chamundeshwari destrueix aquest dimoni en el dia de Dussehra, festival de la Victòria del ben sobre el mal. Visita de la ciutat: el Palau de Mysore, símbol de poder dels wodeyars, sisntetiza estil hinduista i musulmà, és famós pels treballs de mosaics que conté, la Catedral de Santa Filomena, que és d'estil de gòtic. I a tretze kilometros a l'interior de la selva de Chamundi, es troba el toro Nandi i també el temple de Chamundeswari. Allotjament.

 

21.08.2017 - Mysore - Belur i Halebid - Mysore

Desdejuni. Excursió de tot el dia per visitar Belur i Halebid. Belur és famós per l'arquitectura de hoysala. Van trigar 103 anys per acabar el temple que conté escultures trabajadísimas. Halebid és un centre d'art Hoysaleswara. Les façanes del temple contenen variades pintures de diferents animals. Allotjament.

 

22.08.2017 – Mysore - Bangalore

Desdejuni. Al matí, trasllat per carretera cap a Bangalore. Sopar i Allotjament.

 

23.08.2017 – Bangalore – Dubai – Ciutat d'origen

Trasllado a l'aeroport i vol de retorn.

 

PREU:

Preu per Persona en habitació Doble: 2.874.00 €

Suplement individual: 763.00 €

Visat d'entrada a l'Índia: 68.00 €

Taxes Aèries: 335.00 €

 

EL PREU INCLOU

Vols en línia regular Barcelona Dubai Madras Bangalore Dubai Barcelona

Companyia Emirates en classe M, consultar suplement en altres classes de reserva.

Tots els trasllats aeroport-hotel-aeroport i trasllats per terra usant vehicle amb aire condicionat Toyota traveler.

Visites indicades en l'itinerari en servei privat, amb guia de parla hispana donis del 09 d'agost al 22 d'agost.(Hospedandose en hotels diferents als quals porta el grup)

Entrades dels monuments segons detall:

Ciutat: monuments

Chennai: Government museum / fort museum

Mahabalipuram: Shore tremps

Madurai: tremps / palace

Periyar: Periyar sanctuary

Mysore: Palace/ Srirangapatnam

Hotels seleccionats en Habitació Doble Standard amb dos llits:

- CHENNAI – HYATT REGENCY

- MAHABALIPURAM- RADISSON TEMPERI BAY RESORT  

- PONDICHERRY- PROMENADE

- TANJORE- IDEAL RIVER VIEW

- MADURAI- HERITAGE

- PERIYAR- SPICE VILLAGE PERIYAR

- KUMARAKOM- KUMARAKOM LAKE RESORT

- COCHIN - CROWN PLAZA

- OOTY- SAVOY OOTY

- MYSORE- RADISSON BLU MYSORE

- BANGALORE- CLARKS EXOTICA

Règim Alimentós especificat en l'itinerari (Desdejuni diari).

Visat d'entrada a l'Índia.

Segur d'Assistència en viatge i cancel·lació per causa de força maig

 

NOTA: AQUEST PRESSUPOST NO TÉ CARÀCTER DE RESERVA.

 

SUBJECTE A DISPONIBILITAT DE PLACES Al MOMENT D'EFECTUAR LA RESERVA EN FERMA.


   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com