G.C. 1222
   
   
   
   
L'agència
El nostre periple Atlantis Mara Travel Service SL començà a principis de l'any 2005, quan vàrem crear el nostre gran somni.
Pero tot l'equip que formem aquesta il.lusió portem més de 20 anys d'experiència en el món del viatge.

Excercim amb títol núm. 1222 atorgat per la Generalitat de Catalunya, i encara que som una empresa privada estem integrats dins del Grup NEGOSERVICIOS, la qual cosa ens permet disposar d'una xarxa de suport de més de 250 agències de viatges a tot Espanya i associats a tot el món.

La nostra empresa neix amb un objectiu prioritari : fer reals els seus somnis, acompanyant, aconsellant, preparant, buscant per tot el món els millors llocs per a les seves vacances o viatges de negocis, amb un tracte exclusiu i personalitzat.

La nostra oficina es troba situada a l’Avinguda Madrid 222 de Barcelona on estarem encantats d'atendre'ls de dilluns a divendres, de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 19:30h.

Al capdavant de la mateixa es troba Àngela Méndez amb una àmplia trajectòria professional en firmes rellevants, recolzada per un equip especialitzat en l'assessorament personal de viatge vacacional i corporatiu.

Tots els nostres viatges propis són programats com si fossin per a nosaltres, el que implica que estiguin creats amb la maxima il.lusió, honestedat i professionalitat.
Amb aquesta il.lusió hem creat aquest lloc web, on poden informar-se en tot moment tant de novetats, ofertes, festivals, festes... arreu del món, com de la programació del nostre producte propi, que segueix els canvis d'estacions, i els seus suggeriments i propostes...

Per contactar amb nosaltres poden utilitzar el nostre telèfon (93-3304820 amb sis linies a la seva disposició) o bé sol.licitar una entrevista en les nostres oficines. També posem al seu abast les següents adreces de correu electrònic:El nostre compromís és oferir cotitzacions en un màxim 48 hores laborables a les seves sol.licituds, tant de viatge vacacional com de negocis, ja que entenem que aquest sistema facilita enormement la presa de decisicions en comptar des del primer moment amb dades concretes i cotitzades.

Som conscients que les despeses de viatge són una part important en els pressuposts de les PIME, i és per aixo que la nostra política consisteix en el major estalvi sense renunciar a la qualitat, oferint en tot moment les tarifes més avantatjoses existents en el mercat.

Així mateix, ens trobem en disposició de poder oferir acords entre les nostres empreses clients i les principals companyies aèries i cadenes hoteleres del sector, realitzant un estudi previ de consum.

Som també experts en grups d’incentius, esdevinements especials, i congressos.


6 raons per treballar amb nosaltres:

1 Agència independent ,col·laboradora amb importants marques del mercat turístic de caràcter nacional i internacional, la qual cosa ens permet oferir uns serveis de qualitat a uns preus molt competitius.

2 Capacitat tecnològica, oferint un sistema online de comunicació i gestió de serveis.

3 Qualitat de Servei. El nostre personal rep formació tècnica continuada amb assistències periòdiques a diferents seminaris dirigits exclusivament als professionals del sector. Això ens permet estar a l’avantguarda. I totes les nostres rutes han estat provades per nosaltres mateixos abans de ser incloses en els nostres viatges.

4 Seguretat en viatjar. Incloem en cadascun dels viatges una assegurança d’assistència i cancel.lació a mida de les característiques de cadascun d’ells.

5 Asisténcia 24h. Disposem d'una línia d'atenció exclusiva per als nostres clients en els seus desplaçaments.

6 Les empreses que ens confien els seus viatges són:

Enginyeria La Salle-Funitec Convergència Democràtica de Catalunya Grup Parlamentari CiU
Sopexa SA Atanor SL Eurogeotècnica
Roca Junyent Advocats SLP Rupert Fortis SL Representaciones Falgàs SL
Méndez Gestión y Ventas SL Nubul Consulting SL Foamtec SL
Gricop SL


Amb tot esperem que ens acompanyeu com fins ara en el nostre cami i sobretot que gaudiu amb nosaltres d´aquesta nova aventura del lloc web.
   
         
         
   
Informació legal · Condicions generals ·Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com