G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
ARGENTINA ANDINA I COLONIAL
 

Feu quelcom diferent i descobriu la magnífica Argentina andina i colonial, meravelleu-vos amb els seus paisatges imponents.DIA 01 BARCELONA - BUENOS AIRES

Sortida amb vol de línia regular. Nit de viatge.

 

DIA 02 BUENOS AIRES - SAN CARLOS DE BARILOCHE

Arribada a l'aeroport internacional de Buenos Aires. Arribada i sortida cap a San Carlos de Bariloche. Arribada i trasllat a l'hotel. Resta del dia lliure. Allotjment.

 

DIA 03 SAN CARLOS DE BARILOCHE (CIRCUITO CHICO)

Esmorzar a l'hotel. Sortida de San Carlos tot travessant un camp de golf, arribada al pont Angostura, sobre el riu del mateix nom que uneix els llacs Moreno i Nahuel Huapi, continuació fins a Bahía López, al peu del turó homònim. Més endavant arribem al Punt Panoràmic, una balconada natural amb una vista espectacular del Lago Moreno i  la península Llao Llao. Després travessarem el pont que creua el Lago Moreno en el seu punt més estret, vorejem la llacuna de El Trébol i, 2 km. més endavant, trobarem la avinguda Ezequiel Bustillo, a l'alçada del km.18, per on arribarem a la ciutat de S.C.de Bariloche. Temps lliure per visitar-la. Retornem a la avinguda Ezequiel Bustillo, un camí asfaltat i sinuós que voreja el lac Nahuel Huapi. A l'alçada del Km.8 hi ha la Playa Bonita, des d'on podem veure l'illa Huemul. Deu kilòmetres més endavant i després de gaudir de diferents paisatges, arribem al peu del Cerro Campanario. En aquest lloc funciona una aerocadira que ens porta fins al cim (1050m), lloc ideal per a apreciar una de les més boniques i espectaculars panoràmiques de la regió;  es pot veure els llacs Nahuel Huapi i Perito Moreno, la llacuna El Trébol, les penínsules de San Pedro i Llao Llao, l'illa Victòria, els turons Otto, López, Goye, Catedral i la ciutat de Bariloche. Continuant el nostre viatge i, després de passar per la península de San Pedro s'arriba a la península de Llao Llao, on acaba el recorregut. Allotjament.

 

DIA 04 SAN CARLOS DE BARILOCHE (ILLA VICTÒRIA I BOSC DELS ARRAYANES)

Esmorzar a l'hotel. Excursió de dia sencer. Sortint des de S.C. de Bariloche o Puerto Pañuelo, a la península de Llao Llao, es navega pel llac durant uns 30 minuts aproximadament. Arribada a Puerto Anchorena, a l'illa Victòria. Des d'allí es poden realitzar diverses excursions. Novament a bord del vaixell, ens dirigim rumb nordest, cap a Puerto Quetrihué, on es pot visitar el mundialment famós Bosc dels Arrayanes, únic de la seva classe, que mostra exemplars centenaris d'aquests fascinants arbres. Aquest bosc ha estat declarat àrea intangible i monument natural. Retorn a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 05 SAN CARLOS DE BARILOCHE - MENDOZA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport i sortida amb avió cap a Mendoza. Arribada i trasllat a l'hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.

 

DIA 06 MENDOZA (RUTA DEL VI)

Esmorzar a l'hotel. Avui farem una ruta del vi, que ens servirà com a "excusa " per conèixer un interesant lloc amb bon vi i excel.lent menjar, bonics paisatges i una bella i agradable ciutat. La ruta començarà a les 9 del matí amb la trobada amb el nostre amfitrió, el guia especialitzat en vins que ens acompanyarà durant el recorregut. En el tour es visitaran 3 cellers del departament de Maipu y/o Luján a la elecció de cadascú i es farà un tour al celler amb guia especialitzat. Luján de Cuyo es un oasi agrícola situat al nord de Mendoza, a només 18 km de la ciutat. Modern i en constant expansió, els seus paisatges i la seva cultura fan d'aquesta una terra que convida al turista durant tot l'any. Gaudirem de la cultura, del paisatge i del procès d'elaboració del vi i cultiu de la vinya. Acabarem amb un tast de l'incomparable "Malbec mendocino", varietat típica de la regió. Maipú forma part de la gran Mendoza i juntament amb Luján conformen la zona vitivinícola, on es produeixen aquests vins d'alta qualitat. Retorn a l'hotel. Allotajment.

 

DIA 07 MENDOZA - SALTA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport. Sortida amb avió cap a Salta. Arribada i trasllat a l'hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.

 

DIA 08 SALTA - PURMAMARCA (SAFARI DELS NÚVOLS) dimecres, divendres i diumenges

Esmorzar. Els pasatgers han de presentar-se a les 06.20 del matí davant de l'oficina de "Movitrak". Gràcies a les condicions tècniques dels vehicles el safari als núvols ofereix la possibilitat de combinar tres recorreguts imprescindibles al nord-est argentí: primer "el Camí dels Núvols", seguint les víes del famós Tren dels Núvols, podent contemplar aquesta magnífica obra d'enginyeria, iniciada als anys 20 per la Quebrada del Toro fins a San Antonio de los Cobres. Segon el "Cruce de la Puna" per la Ruta 40 arribant fins les Salinas Grandes al límit amb Jujuy. I tercer la "Cuesta de Lipan", un descens de 2000 metres en 22 quilómetres, podent observar condors i el canvi de paisatge del desert, al de les valls fèrtils i humides, fins arribar al pintoresc poble de Purmamarca, al peu del famós Cerro de los Siete Colores. Allotjament a Pumamarca. 

 

DIA 09 PURMAMARCA-QUEBRADA DE HUMAHUACA-SALTA

Esmorzar a l'hotel. Sortida a la província de Jujuy, visitant el Cerro de los Siete Colores, Tilcara amb el seu meravellós pucará (antiga fortalesa indígnea), a on farem una caminada per les ruïnes i visitarem el Museu Arqueológic i finalment visita de la Església d'Uquia. Una vegada a Humahuaca, la fira de les artesaníes i el monument a Belgrano. Arribada a Salta i nit.

 

DIA 10 SALTA -  EXCURSIÓ A CAFAYATE -SALTA

Esmorzar. Sortida per Cerrillos, El Carril, Coronel Moldes, Ampascachi, Talampaya i Alemania Quebrada del Rio de las Conchas, declarada Monument Natural per la UNESCO degut a les seves formacions rocoses i els seus colors. Aquestes formacions estan senyalitzades amb cartells per a una correcta ubicació, i entre elles cal destacar algunes com la Garganta del Diablo, el Sapo o el Fraile. Arribada a Cafayate, situada a la Vall de Calchaquies, a on visitarem una bodega. A la tarda, retorn a Salta pel mateix camí podent observar els canvis de colors al paisatge al capvespre. Allotjament.

 

DIA 11 SALTA - BUENOS AIRES

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir amb avió cap a Buenos Aires. Arribada i traslat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 12 BUENOS AIRES

Esmorzar a l'hotel. Visita a la ciutat en un recorregut que ens portarà a conèixer els llocs més destacats i simbòlics de Buenos Aires: el Obelisco, les places de Mayo, San Martín, Alvear, del Congreso; les avingudes Corrientes, de Mayo, 9 de julio, entre d'altres; barris amb història com La Boca, San Telmo; sumptuosos com Palermo i recoleta; moderns com Puerto Madero; els parcs Lezama, Tres de Febrero; zones comercials i financeres, estadis de futbol, etc... Resta del dia lliure. Allotjament.

 

DIA 13 BUENOS AIRES:

Esmorzar a l'hotel. Dia lliure a la ciutat. Allotjament.

 

DIA 14 BUENOS AIRES - BARCELONA:

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular cap a Barcelona. Nit a bord.

 

DIA 15 BARCELONA

Arribada i fi dels serveis.

 

HOTELS:

OPCIÓ CHEAP & CHIC:

SAN CARLOS DE BARILOCHE: CRANS MONTANA OIMILAR

MENDOZA: HOTEL VILLAGIO O SIMILAR

SALTA: HOTEL ALMERIA O SIMILAR

PURMAMARCA: HOSTERIA DEL AMAUTA

BUENOS AIRES: RECONQUISTA PLAZA

 

OPCIÓ PRIMERA

SAN CARLOS DE BARILOCHE: HOTEL VILLA HUINID

MENDOZA: NH CORDILLERA

SALTA: HOTEL AYRES DE SALTA

PURMAMARCA: HOTEL LA COMARCA

BUENOS AIRES: CASA SUR BELLINI

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:

OPCIÓ CHEAP&CHIC: 2705 € + TAXES (APROX. 564€) 

OPCIÓ PRIMERA: 3045€ + TAXES (APROX. 564€)

 

SUPLEMENTS TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:
DEL 01 AL 15 JULIOL + 16 SETEMBRE AL 14 NOVEMBRE 2019: 130€
DEL 16 JULIOL AL 14 D'AGOST + 15 AL 31 DESEMBRE 2019: 220 €  

 

NOTA:
El preu queda supeditat a possibles variacions del canvi dòlar/euro (preu fixat a 2019), a la disponibilitat de la classe de reserva corresponent de la cia. aèria i a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. 
 
EL PREU INCLOU:
Vols amb Aerolineas Argentinas en classe de reserva "N"-"E". Tots els trasllats aeroport/hotel/aeroport. Estada en els hotels indicats en règim de dormir i esmorzar. Les excursions, activitas i menjars descrits en l'itinerari. Taxes d'ingrès als parcs nacionals. Assegurança de viatge.
 
EL PREU NO INCLOU:
Menjars i begudes no especificats en l'itinerari. Propines. Qualsevol serveis no especificat en l'apartat inclou.
 
EXTENSIÓ CASCADES D'IGUAZÚ:
 
DIA 01  SALTA - IGUAZÚ:
Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport i sortida amb avió cap a Iguazú (vol directe o via Buenos Aires, depenent del dia i de la operativa de la companyia). Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.
 

DIA 02 IGUAZÚ: 

Esmorzar a l'hotel.  La passejada per les Cascades Argentines és el recorregut pels circuits Superior, Inferior i Garganta del Diablo. Després de l'entrada al Parc, els passatgers es troben amb el Centre del Visitant, on es pot recórrer: el Centre d'Interpretació del Parc Nacional Iguazú i Centre d'Exposicions Vàries. Després d'aquest, arribem a l'estació Central, on tenim l'opció de prendre el Tren Ecològic que ens porta fins a l'Estación Cataratas, o el "Sendero Verde", amb el que arribem al sender que ens porta a la Passejada Superior i Inferior.
Passejada Superior: Recorregut de passarel·les elevades per sobre la superfície del terreny, on podem veure les caigudes d'aigua des de la part superior dels salts, apreciant la grandesa dels mateixos.
Durada de la passejada una (1) hora.
Passejada Inferior: caminada per passarel·les, també elevades per sobre la superfície del terreny, tenint la vista des des peu dels salts. Aquesta passejada permet la vivència única de sentir-se part integrant de l'entorn natural, veient i sentint la magnitud de les cascades des de prop.
Durada de la passejada dues (2) hores.
Garganta del Diablo: partint des de l'Estación Cataratas, el tren ens portarà fins a l'Estación Garganta, en un temps d'aproximadament de 18 minuts. Després, caminada per les passarel·les, uns 1.200 metres per deleitar-nos amb l'espectacular balcó del salt de major importància de les Cascades: la Garganta del Diablo.
El temps que precisa aquesta passejada és de dues (2) hores.

 

DIA 03 IGUAZÚ - BUENOS AIRES: 

Esmorzar a l'hotel. Visita a les Cascades Brasileres: Arribem fins al Centre del Visitant, on es descendeix del vehicle que ens transporta fins allà, per embarcar en  l'òmnibus fins a l'inici de les passarel·les. Recorregut per sobre d'una plataforma sobre la barranca del Riu Iguazú, arribant fins al peu dels salts pertanyents al Brasil. Vista panoràmica dels salts argentins des del balcó d'inici de les passarel·les. Trasllat a l'aeroport. Sortida a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

HOTEL CHEAP&CHIC:

HOTEL LA CANTERA O SIMILAR

HOTEL PRIMERA:

RECANTO (costat brasiler)

 

PREU PER PERSONA EN BASE HAB. DOBLE HOTEL CHEAP&CHIC DES DE:  500€ 

PREU PER PERSONA EN BASE HAB. DOBLE HOTEL PRIMERA DES DE: 535€

 

EL PREU INCLOU:

Vols Salta - Iguazu - Buenos Aires en classe de reserva "L" amb Aerolineas Argentinas. Trasllats aeroport - hotel - aeroport. Allotjament als hotels esmentats amb esmorzar. Visites mencionades. Entrades al parc

 

DOCUMENTACIÓ: 

Ciutadans membres de la UE no necessiten visat. Ciutadans de països no membres de la UE, recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per a conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel ministeri d'Afers exteriors en el seu lloc web www.mae.esTambé pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT: Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.
 
SEGURETAT: Sobre qüestions de seguretat,recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Exteriors: http://www.mae.és/és/MenuPpal/Paises.
 

DIVISES: Sobre canvis de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com