G.C. 1222
   
   
   
   
BELLESA DE TARDOR DE JAPÓ
 
Del 09 al 24 de Novembre

Recorrerem diverses zones del Japó gaudint dels colors de tardor, destacant la ruta que fem pels boscos i rius Kumano, de forma molt especial i autèntica i els famosos micos de la neu a les muntanyes de Nagano, el gran símbol del Japó: la Muntanya Fuji i assistència al festival del Momjii que agraeix a la natura, la bellesa que ens brinda durant la tardor. Viatjarem en grup de màxim de 14 persones i acompanyats d'un guia de parla castellana
09 NOVEMBRE. BARCELONA - DUBAI - OSAKA

Vol de la companyia Emirates cap a Osaka, via Dubai. Nit a bord

 

10 NOVEMBRE. OSAKA - KYOTO

Arribada. Assistència a l'aeroport per personal de parla anglesa i trasllat a l'hotel a shuttle taxi. El guia està esperant a l'hotel. Nit. 

 

11 NOVEMBRE. KYOTO

Esmorzar a Hotel. Avui visitem el Kinkakuji o pavelló daurat, únic per la seva construcció i preciós emmarcat en els seus jardins, gaudim de la seva bellesa i els seus jardins en un agradable passeig. La següent visita és el Ryoanji temple Zen (Rinzai) famós pel seu jardí sec, amb la seva especial composició i les seves múltiples interpretacions. Al mig dia arribem a la zona de Arashiyama famosa per la seva naturalesa, jardins i bosc de Bambús. Ja a la tarda, visitarem el castell-palau de Nijo, construït pels Tokugawa per mostrar la seva força i control sobre tot el Japó, pel que no van escatimar recursos en sobredimensionar l'arquitectura de palaus i triar els millors artesans del moment. Ja en el centre de Kyoto, coneixerem el mercat central de Nishikichiba, on vam començar a conèixer els productes que podem provar durant el viatge. Transport en autobus privat  

 

12 NOVEMBRE. KYOTO

Esmorzar. Inici de les visites pel Fushimi Inari protector de les collites i guardià del graner, en ell trobem milers de portes en forma de donació per demanar la seva benevolència en repartiment de riqueses. També visitarem el Sanjusangendo o pavelló dels 33 ja que és el nombre que es repeteix en el temple en nombroses ocasions. En ell, trobem 1001 talles d'entre el segle XII i XIII i és el temple protector de la ciutat. També visitarem el Kiyomizudera o temple de les aigües pures amb la seva històrica terrassa amb vista sobre la ciutat i els seus increïbles construccions, baixarem pels seus carrers tradicionals fins arribar al centre de la ciutat recorrent el barri de Gion. De la mà de professores, coneixerem els secrets dels primers passos de la cerimònia del te i la seva importantica.

Transport públic.

 

13 NOVEMBRE. KYOTO - HIROSHIMA - MIYAJIMA - OSAKA

Esmorzar. Avui enviem les maletes grans a Nagoya i viatjarem amb una bossa amb el necessari per passar tres nits. Ens desplaçarem en tren bala fins Hiroshima on visitarem el Gembaku Dome i el parc i museu de la pau. Des d'aquí, arribarem a l'illa de Miyajima, on visitarem el seu poble i el santuari d'Itsukushima (Patrimoni de la Humanitat) i gaudirem dels fabulosos racons de la illa sagrada dins el parc nacional de la mar interior. A la tarda, ens desplaçarem en tren fins a Osaka per conèixer la fabulosa atmosfera de ciutat bulliciosa de mercats i neons.

Transport tren, ferri i públic 

 

14 NOVEMBRE. OSAKA - KOYASAN

Esmorzar. Visita del mercat de Kuromon molt colorit i on trobem tota mena de productes locals. Avui ens desplaçarem fins a la muntanya sagrada de Koyasan on visitarem els seus principals llocs i ens allotjarem en un dels seus 120 temples. Sopar shojin (menjar vegetarià, normal en els temples). Segons la disponibilitat, es visitarà a la tarda o la nit el Okunoin, on descansen personatges de la història del Japó i el fundador de la muntanya roman en eterna meditació. Per als que vulguin, hi ha sessions de meditació per part dels monjos del temple abans del sopar.

Transport públic 

 

15 NOVEMBRE. KOYASAN - KUMANO KODO  HONGU - SHINGU - KIIKATSUURA

Abans d'esmorzar assistirem al Gongyo o cerimònia d'obertura del dia. Esmorzar i visita de la zona d'Okunoin (en cas que no s'hagi pogut visitar el dia anterior).

Avui entrarem en els boscos de Kumano, en el camí fins al primer enclavament, la natura ens delecta amb bells colors, visitarem el santuari Hongu, un dels tres santuaris més importants. A prop de Hongu i igual que els antics emperadors, baixarem el riu amb una barcassa (90 minuts), admirant les seves cascades, formacions rocoses i llocs històrics, fins a arribar a Shingu, un altre dels tres principals santuaris. Avui dormirem en un ryokan on es podrà gaudir de les aigües termals naturals en els onsen interiors i exteriors. Sopar al ryokan.

 

16 NOVEMBRE. KIIKATSUURA - KUMANO DAMON - NACHISAN - NAGOYA 

Esmorzar. Avui pujarem al Nachisan, el més important santuari dels tres que es visiten durant la ruta, famós per les seves escalinates de pedra que travessen cedres centenaris i que porten a un fascinant enclavament natural amb cascades, santuaris, temples i vistes sorprenents. A la tarda, agafarem el tren exprés fins a arribar a Nagoya.

Transport públic 

 

17 NOVEMBRE. NAGOYA - TAKAYAMA - SHIRAKAWAGO - KANAZAWA

Esmorzar. Avui es viatgés amb una bossa petita per passar dues nits i l'equipatge principal s'envia a Tòquio. Sortida amb tren a Takayama on coneixerem la Jinya, antic govern civil i el casc antic del poble. Des d'aquí, anirem a Shirakawago patrimoni especial per l'arquitectura de les seves cases: les coneixerem per dins i ens explicaran el perquè de la seva construcció. A la tarda, arribarem a Kanazawa.

Transport públic 

 

18 NOVEMBRE. KANAZAWA - NAGANO - YUDANAKA ONSEN

Esmorzar. En Kanazawa visitarem un dels tres millors jardins del Japó: el Kenrouken, prop d'aquí, anirem al barri de Higashi Chaya, on visitarem una autèntica casa de te, on treballen les geishes i un artesà que treballa amb el pa d'or. A la tarda, en tren bala, anirem a Nagano on agafarem un tren local, gaudint dels paisatges rurals fins arribar a Yudanaka Onsen. Allotjament en un ryokan on es podrà gaudir de les aigües termals. sopar inclosa

Transport public 

 

19 NOVEMBRE. YUDANAKA ONSEN - NAGANO - TÒQUIO

Esmorzar. Avui visitarem els onsen on prenen els banys termals els micos, caminant uns 25 minuts pel bosc, observarem la família de micos que hi viu i per què són tan especials. Retorn a Nagano on visitarem el seu important temple Zenkoji on realitzarem el Okaidan Meguri i ja a la tarda, sortida amb tren bala a Tòquio

Transport públic 

 

20 NOVEMBRE. TÒQUIO

Esmorzar. La primera visita és al mercat de peix més gran del món: Tsukiji, visitant les seves parades i botigues especialitzades en tot tipus de productes (el mercat està en període de trasllat a un altre enclavament) per la qual cosa potser no es pugui fer la visita completa. Des d'aquí, ens desplaçarem a Ginza amb el seu barri financer, els seus centres comercials i les seves interessants edificis, Asakusa al barri més tradicional de Tòquio amb personalitat pròpia, en el proper barri de Ryugoku, visitarem el museu Edo que d'una forma molt didàctica ens ensenya la història de la ciutat, Akihabara el centre d'electrònica del país.

Transport públic 

 

21 NOVEMBRE. TÒQUIO - MONTE FUJI - IYASHINO NEMBA - TÒQUIO

Esmorzar. Avui recorrerem la zona dels 5 llacs, pujarem fins a la 5 estació a 2.305 metres, des d'on podrem contemplar i entendre la passió que sent per la Muntanya Fuji al Japó. Seguidament, anirem a la gola de Shosenkyo, una de les mes belles del país, especialment bella a la tardor, quan les fulles transformen el paisatge en color carmesí. També visitarem el llac Saiko i el poble Iyashino Nemba, amb cases tradicionals i tot tipus d'artesania local. A la tarda, tornada a Tòquio.

Transport públic i privat 

 

22 NOVEMBRE. TÒQUIO

Esmorzar. Avui visitarem l'illa artificial d'Odaiba, creuant pel pont penjant de Rainbow a la badia de Tòquio. Des d'aquí, anirem a Shinjuku i pujarem al mirador de l'Ajuntament metropolità i des d'allà a Harajuku on visitarem el santuari de Meji Jingu dins del parc de Yoyogi en aquesta zona podrem anar de shopping i gaudir de les últimes tendències de la moda, i coneixerem la carrer Takeshita. En acabar la tarda, gaudirem de Shibuya, barri jove i famós mundialment per la seva encreuament amb milers de persones travessant el carrer alhora.

Transport públic 

 

23 NOVEMBRE. TÒQUIO - DUBAI - BARCELONA

Esmorzar a l'Hotel. Avui per als que tenen el vol a la nit, el guia està a disposició, però bàsicament és un dia lliure per a cada un per visitar algun lloc nou a la ciutat, el guia explica com realitzar les visites, segons l'hora de vol vam quedar a l'hotel per prendre transport a l'aeroport.

Vol de tornada, via Dubai. Nit a bord.

 

24 NOVEMBRE. BARCELONA

Arribada i fi dels serveis. 

 

Grup de màxim 14 persones

 

PREU PER PERSONA: 4.100 € + 390 € (Taxes d'aeroport i carburant)

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 568 €

SUPLEMENT PER PERSONA ASSEGURANÇA DE FORÇA MAJOR: 90 €

 

INCLOU:

Vols Barcelona - Osaka // Tòquio - Barcelona amb Emirates a classe U

10 nits en acomodacions categoria superior

2 nits en Ryokan amb Onsen

1 nit en temple amb bany i serveis compartits

Tots els esmorzars i sopars (ryokans i temple)

Guia acompanyant en espanyol durant tot el viatge

Baixada en vaixell pel riu Kumano

Experiència artesana de pa d'or a Kanazawa

Cerimònia del te

Tots els transports (bus privat, ferrocarril privat tren) menys en temps lliure

Totes les entrades a les visites programades.

Assegurança de viatge i de cancel·lació 

 

NO INCLOU:

Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com