G.C. 1222
   
   
   
   
BHUTAN SETMANA SANTA 2019
 
Del 13 al 22 d'abril

En grup reduït de màxim 12 persones viatjarem al regne de la felicitat acompanyats d'un guia de parla castellana que ens introduirà en les tradicions del poble butanés. Visitarem la vall de Phobjikha allunyat de les rutes turístiques, recorrerem el mercat de Thimpu, ascendirem al Niu del Tigre i molt més. ITINERARI

 

13 ABRIL. BARCELONA – DOHA (08.50 – 16.10) – KATMANDÚ (17.50 – 01.00 + 1)

Vol a Katmandú, via Doha. Arribada de matinada a Katmandú. Tràmits d'immigració, recollida de l'equipatge i trasllat a l'hotel per descansar.

 

14 ABRIL. KATMANDÚ – ATUR - THIMPU

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport i vol a Atur. El vol a Atur és un dels més espectaculars del món, sobrevolant al costat del majestuós Himàlaia i amb vista incloses, si el temps ho permet, del rei de tots els becs: l’Everest. A la nostra arribada ens recollirà el guia i ens dirigim a Thimphu, a 1 hora de viatge per carretera des de l'aeroport. Comencem a visitar l'animada capital del país. Visitarem Tashichhodzong, la bella fortalesa-monestir medieval que alberga la major part de les oficines del Govern i la sala del Tron del Rei. Si el temps ho permet realitzarem visites addicionals.

 

15 ABRIL. THIMPU

Continuem explorant Thimphu. Comencem amb una excursió al Monestir de Tango, al que s'accedeix fent una passejada d'aproximadament 1 hora. De retorn a Thimphu continuem les nostres visites. Les visites importants en Thimphu inclouen:

 

  • Changankha, monestir on es porta als nounats perquè rebin nom.
  • El Memorial Chorten, una estupa construïda en la memòria del tercer rei de Bhutan i molt visitada tant per joves com per majors que vénen a aquest lloc a orar.

 

Altres visites en Thimphu com per exemple el mercat (solament de dijous a diumenge), Museu tèxtil, la fàbrica de paper artesanal o la reserva de Takin (l'animal nacional).

  

16 ABRIL. THIMPU – PHOBJIKHA

Comencem el dia visitant Buddha Point, amb immillorables vistes de la ciutat. Després abandonem la capital i ens dirigim a Phobjikha (6 hores per carretera), una bella vall a la regió central, on podrem descobrir la vida rural de Bhutan. De camí ens detindrem en el pas de muntanya de Dochula i les seves 108 chortens.

 

17 ABRIL. PHOBJIKHA – PUNAKHA

Situat als peus de les Muntanyes Negres, aquesta impressionant i bella vall té com a principal activitat econòmica dels seus habitants el cultiu de la patata. La vall és també famosa perquè hi passen a l'hivern una important colònia de grues collnegres. Gaudirem de la vall realitzant un agradable passeig, a més de visitar el conegut monestir de Gangtey i de gaudir del seu bonic i relaxant paisatge. Després de l'esmorzar iniciem el viatge cap a Punakha (2 hores i mitja), l'antiga capital del regne.

 

18 ABRIL. PUNAKHA

Avui passarem tot dia descobrint la bella vall de Punakha. Entre les nostres visites es troba l'impressionant Dzong, per a molts el més bell del país. També caminarem fins a Chhimmi Lhakhang, conegut com el Temple de la Fertilitat i un dels temples més sagrats de Bhutan.

 

19 ABRIL. PUNAKHA – PARO

Ens dirigim a Atur (3 hores i mitja). De camí farem una parada en el Simtokha dzong, el més antic del país. A la nostra arribada a Atur visitarem el seu dzong i donarem un agradable passeig pels seus carrers flanquejats per cases de disseny tradicional.

 

20 ABRIL. NIU DEL TIGRE

Sens dubte una de les construccions més impressionants del món, el monestir de Taktshang o Tiger’s Nest és simplement extraordinari. Taktshang s'alça en una estreta cartel·la d'un penya-segat de roca a 900 metres sobre el sòl de la vall d'Atur. La caminada de pujada fins al monestir és intensa però revitalitzant i l'esforç es veu recompensat per la visita a aquest lloc màgic.

Després disposareu de temps lliure en Atur per realitzar les últimes compres.

 

21 ABRIL. ATUR – KATMANDU – DOHA – BARCELONA

Trasllat a l'aeroport i vol a Katmandú. Arribada i temps lliure fins a prendre el vol de retorn a Barcelona, via Doha. Nit a bord

 

22 ABRIL. BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi dels serveis.

 


Grup de màxim 12 persones

 

 

HOTELS PREVISTOS:

· Thimpu: Hotel Pedling o similar http://www.hotelpedling.com

· Phobjikha: Hotel Dewachen o similar https://www.dewachenhospitality.com/

· Punakha: Hotel Lobesa

· Atur: Hotel Khangkhu Resort https://khangkhuresort.com/

 

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE: 3.115 € + 340 € (taxes d'aeroport i carburant)

 

Suplement habitació individual: 210 €

 

Suplement si el grup és de 3 a 8 passatgers: 205 €

 

INCLOU:

Vols Barcelona – Katmandú – Barcelona en classe N/V

Vols Katmandú – Paro – Katmandú

Trasllat d'entrada i sortida a Katmandú

Una nit d'hotel a Kàtmandu amb desdejuni

Set nits en hotels de 3 estels en Bhutan

Pensió completa en Bhutan incloent l'aigua mineral en els menjars

Interpreti – guia de parla castellana

Totes les activitats i entrades en les visites esmentades

Tots els trasllats

Taxes governamentals

Visat de Bhutan

Assegurança de viatge i de cancel·lació

 

NO INCLOU:

Begudes

Visat de Nepal

Propines

Qualsevol servei no especificat a l'apartat anterior 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com