G.C. 1222
   
   
   
   
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA PERÚ 2019
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA PERÚ 2019  
Octubre 2019

 

Perú… un país sorprenent en tots els aspectes. La seva riquesa mil·lenària, la seva exquisida i variada gastronomia, la seva història antiga, la seva excepcional geografia i l'amabilitat i gentilesa dels seus habitants fa que el Perú sigui una destinació perfecta per a visitar.

 

En grup de mínim 16 persones i de màxim 20 viatjarem fins a aquest país de tresors amagats. Ens acompanyes a trobar-los en aquesta nova aventura?

 

Ampliar informació
 
 
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA VIETNAM I CAMBODJA
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA VIETNAM I CAMBODJA  
Setmana Santa 2019

Per fi marxem a Vietnam i Cambodja !!!

 

Acompanyats de guies locals de parla castellana i una persona d’Atlantis Mara, recorrerem Hanoi en vespa, visitarem mercats locals i pobles de minories ètniques en el nord, navegarem en la badia de Halong en un jonc tradicional exclusiu per als nostres viatgers, gaudirem de la preciosa Hoi An i explorarem les impressionants ruïnes khemeres de Angkor.

En grup de mínim de 10 persones i màxim de 16!!

 

Ens acompanyes en aquesta nova aventura???

Ampliar informació
 
EGIPTE SETMANA SANTA 2019
EGIPTE SETMANA SANTA 2019  
Del 14 al 21 d'Abril

Aquesta propera Setmana Santa tindrem l’oportunitat de visitar la tomba de Nefertari que ha estat clausurada durant dècades. Podrem sobrevolar amb globus la famosa Vall dels Reis i Reines. També visitarem un poblat nubio, entrarem a l'interior de la piràmide de Kheops i gaudirem de moltes més experiències.

 

En grup reduït i acompanyats d'un expert guia de parla castellana, navegarem durant 4 dies el riu Nil a bord d'un creuer de luxe i gaudirem de la populosa ciutat del Caire.

Ampliar informació
 
 
BHUTAN SETMANA SANTA 2019
BHUTAN SETMANA SANTA 2019  
Del 13 al 22 d'abril

En grup reduït de màxim 12 persones viatjarem al regne de la felicitat acompanyats d'un guia de parla castellana que ens introduirà en les tradicions del poble butanés. Visitarem la vall de Phobjikha allunyat de les rutes turístiques, recorrerem el mercat de Thimpu, ascendirem al Niu del Tigre i molt més. 

Ampliar informació
 
YUNNAN 2019
YUNNAN 2019  
Sortides des d'Abril a Novembre 2019

Una gran aventura a través d'aquesta poc coneguda i espectacular regió de la Xina, on gaudirem d'un món apartat que ens ofereix diferents atractius: ètnies i cultures variades, paisatges espectaculars, antics pobles, monestirs tibetans, i un llarg etcètera. Grup mínim de 4 persones i màxim de 16, acompanyats d’un guia de parla castellana.

Ens acompanyes? 

Ampliar informació
 
 
CIRERERS EN FLOR ABRIL 2019
CIRERERS EN FLOR ABRIL 2019  
Del 02 al 17 d'Abril

En aquest viatge, descobrim Japó al moment més bell de l'any a través del seu símbol, els cirerers en flor.

 

En grup reduït de 14 persones gaudirem dels cirerers en flor en els llocs més interessants del Japó, per participar en una cerimònia tradicional del te, per descobrir els millors jardins del país, per conèixer als famosos Micos de la neu i moltes experiències més!!!

 

 

Ampliar informació
 
MERAVELLES DEL JAPÓ MAIG 2019
MERAVELLES DEL JAPÓ MAIG 2019  
Del 16 al 31 de Maig

 En grup reduït de 14 persones, viatjarem a Japó per conèixer les seves meravelles. Coneixerem diferents zones del país experimentant tradicions, arts, cerimònies i assistirem a espectacles tradicionals… tots ells emmarcats en preciosos i especials llocs durant el Maig... 

Ampliar informació
 
 
FESTIVAL DE TAKAYAMA 2019
FESTIVAL DE TAKAYAMA 2019  
Del 08 al 23 d'Abril

En grup reduït de 16 persones, viatjarem a Japó en plena primavera per gaudir del Hanami, la festa tradicional on cada any s'ajunten familiars i amics per contemplar els cirerers en flor. A més assistirem al festival de Takayama de primavera, considerat un dels festivals més bells de Japó.

Us animeu??

Ampliar informació
 
MYANMAR CLÀSSIC
MYANMAR CLÀSSIC  
Impressionant ruta de 10 dies per Myanmar

Un recorregut per les tradicions i els bells paisatges birmans. Acompanya'ns en aquesta fantàstica aventura!!!

Ampliar informació
 
 
PROMOCIÓ BALI - GILI ISLANDS
PROMOCIÓ BALI - GILI ISLANDS  
Gran oportunitat per visitar l'illa de Bali i gaudir de les platges de sorra blanca i fons de coral·lins de Gili

Des de l'Hotel Suara Air en Ubud, una vila tradicional balinesa que compte amb sis habitacions, podreu descobrir pel vostre compte l'illa de Bali i gaudir de les platges i fons marí a les illes Gili.

Possibilitat d'afegir excursions i nits extres.

Ampliar informació
 
LOFOTEN I VESTERALEN
LOFOTEN I VESTERALEN  
Els paradisos del nord

 Les illes Lofoten i Vesteralen ofereixen el paisatge més espectacular de Noruega. Així ho consideren els mateixos noruecs, que han escollit les Lofoten com el lloc més bonic del seu país. Descobriu els paisatges que meravellen als propis noruecs

Ampliar informació
 
 
NOTA
 
NOTA SOBRE ELS PREUS

Qualsevol variació en els preus dels transports, taxes, carburant, impostos o tipus de canvi de les divises sobre els preus calculats en la data d'edició dels presents programes, poden donar lloc a una revisió del preu final, tant a l'alça com a la baixa, que es comunicarà per escrit, i sempre abans dels 20 dies anteriors a la data de sortida, si el viatge ja està contractat.

Ampliar informació
 
Viatge recomanat
LA GRAN TRAVESIA ANDINA  
LA GRAN TRAVESIA ANDINA

Les cultures i ciutats precolombines més misterioses, el paisatge de muntanya més autèntic, el vol del còndor, els mercats indígenes més acolorits, el desert on no plou mai... aquests són només alguns dels atractius que ens ofereix aquest meravellòs viatge, que ens portarà a través de la serralada andina.

Ampliar informació
 
 
Portofolio destacat
QUATRE DESTINACIONS I MOTIUS PER VISITAR-LES  
QUATRE DESTINACIONS I MOTIUS PER VISITAR-LES

Quatre destinacions ben diferents l'una de l'altre, que presenten unes característiques radicalment distintes, però tenen un tret comú a totes: complauran a qualsevol viatger, encara que sigui de diverses maneres

Ampliar informació
 
Registri's per rebre el nostre newsletter amb les últimes novetats. E-mail:   
   
         
    Viatge al Riu Perdut: Namibia, Botswana, Cascades Victoria · VIATGE A MADAGASCAR - RUTA 7 · VIATGE A XINA HORITZONS D'AIGUA · VIATGE CAMBOTJA · Viatge Xina    
         
         
   
Informació legal · Condicions generals ·Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com