G.C. 1222
   
   
   
   
CAP NORD MÀGIC
 
Sis dies a Noruega

Descobreix el nord de Noruega visitant Tromsø, Cap Nord i Kirkenes. Tindràs l'oportunitat de veure les meravelloses Aurores Boreals i de gaudir d'una nit en en el Snow Hotel de Kirkenes. Dues experiències increïbles!DIA 1: BARCELONA – TROMSØ

Vol des de l'aeroport d'origen direcció Tromsø. Trasllat a l'hotel d'estada. Allotjament.

 

DIA 2: TROMSØ

Desdejuni a l'hotel. Al matí, tenim l'oportunitat de fer diferents excursions opcionals (no incloses), com una amb moto de neu, un tranquil viatge que ens portarà a gaudir els meravellosos paisatges del nord. Després del recorregut, tindrem temps lliure per esmorzar (inclòs) en un lavvu (tenda tradicional Sami). A la tarda, realitzarem una excursió (inclosa) per veure les Aurores Boreals. El nostre chofer ens portarà, a les afores de la ciutat, fins a arribar a la zona idònia per poder fotografiar aquestes meravelles de la naturalesa i gaudir de les impressionants llums del nord. Allotjament.

 
DIA 3: TROMSØ – SKJERVOY (HURTIGRUTEN)
Desdejuni a l'hotel. Matí lliure per a activitats personals i descobrir la ciutat de Tromsø. A la tarda, presentació en el cèntric Port de la ciutat de Tromsø per pujar a bord del mític vaixell de Hurtigruten i començar el creuer i navegar junt els Alps de Lyngen rumb a Skjervoy. Nit abordo.

 

DIA 4: HAMMERFEST – HONNINGSVAG – BERLEVAG (HURTIGRUTEN)

Desdejuni a bord. Després d'una breu escala en Hammerfest i Havoysund, arribarem a Honningsvag, la porta d'entrada a l'espectacular Cap Nord on es pot realitzar una excursió que ofereix el vaixell (no inclosa). El vaixell continua cap a l'est, navegant al llarg de les costes de Finnmark. Passarem davant la formació rocosa de Finnkirka, un antic lloc sagrat del poble Sami. Pararem al poble de pescadors de Kjollefjord, un lloc excel·lent per aprendre més sobre els sami i explorar el paisatge sub-àrtic. Nit abordo.


DIA 5: VADSO – KIRKENES

Desdejuni a bord. Escala en Vadso i continuació de la ruta fins a Kirkenes, localitat situada al costat del mar de Barentz i la frontera de Rússia, on podrà participar en alguna de les activitats d'aventura que li proposem en aquest entorn àrtic.

A la seva arribada trasllat al Snow Hotel Kirkenes, on pot explorar l'entorn, anar a saludar als rens residents i, si ho desitja, la sauna estarà preparada per si vol relaxar-se. Cap al migdia podrà acomodar-se en el seu Gamme-Cabin, una moderna cabanya de fusta amb un acristalament des del qual en si les circumstàncies ho permeten es poden veure Aurores Boreals. Sopar i allotjament.

 

DIA 6: KIRKENES – BARCELONA

Desdejuni a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport de Kirkenes per agafar el vol amb destinació Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

HOTELS SELECCIONATS O SIMILARS:

Tromso: Thon Polar

Hurtigruten: Cabina interior

Kirkenes: Snow Hotel

 

DIES DE SORTIDA: Sortides diàries des de l'1 de desembre al 15 d'abril 2018

 

PREU: Des de 1.395€

 

EL PREU INCLOU

Vols amb Norwegian sobre la base de classe T.

Taxes aèries (110€ a reconfirmar al moment de l'emissió).

Trasllat des de l'Aeroport de Tromso a l'Hotel.

5 desdejunis.

1 sopar en el SnowHotel.

2 nits d'allotjament en Tromso.

2 nits de Hurtigruten en cabina interior.

Trasllat des del port de Kirkenes a l'hotel.

1 nit en el Snow Hotel en Gamme-Cabin.

Trasllat des del Snow Hotel a l'aeroport.

Tour de Caça d'Aurores Boreals (Només fins a 30 de Març).

Segur d'assistència i cancel·lació.

 

EL PREU NO INCLOU

No inclou excés d'equipatge, propines, begudes o menjars no especificats.

Visites, excursions no detallades en l'itinerari, despeses personals.

Tot allò no especificat a l'apartat anterior.

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com