G.C. 1222
   
   
   
   
CERIMÒNIES I TRADICIONS DE JAPÓ
 
Del 10 al 25 d'Octubre

Viatge en grup de màxim de 14 persones i acompanyats d'un guia de parla castellana. El viatge permet conèixer més de llocs molt interessants, experimentar tradicions, art, festivals, cerimònies, pràctiques i entreteniments tradicionals de Japó10 OCTUBRE. BARCELONA - DUBAI - TÒQUIO

Vol d'Emirates amb destinació Tòquio, via Dubai. Nit a bord.  

 

11 OCTUBRE. TÒQUIO

Arribada. Recepció a l'aeroport i trasllat a l'hotel amb el airport limousine bus. El guia esperés a l'hotel. 

 

12 OCTUBRE. TÒQUIO

Esmorzar. Al matí, visita a la zona d'Omotesando Harajuku (zona de moda jove i de tendències), el parc de Yoyogi on es troba el santuari de Meji Jungu i Shibuya famós per la seva encreuament de vianants. A la tarda, assistirem al festival de Oeshiki on milers de seguidors budistes commemoren el pas a la llum eterna del seu fundador.

Transport amb tren

 

13 OCTUBRE. TÒQUIO

Esmorzar. Visita al mercat de peix més gran del món Tsukiji i els seus diferents zones. També visitarem el barri d'Asakusa, el mes tradicional de Tòquio amb personalitat pròpia i Akihabara, el centre de l'electrònica del país. A la tarda, ens desplaçarem fins al port per embarcar en un creuer tradicional on soparem mentre naveguem per la impressionant badia de Tòquio, observant precioses vistes a l'impressionant skyline toquiota.

Transport amb autobús privat 

 

14 OCTUBRE. TÒQUIO

Esmorzar. Visitarem el barri de Ginza zona financera, els seus centres comercials i les seves interessants edificis; Shinjuku serà la següent visita on pujarem al mirador de l'ajuntament metropolità i passejarem pels seus carrers famoses pels seus neons.

Transport públic 

 

15 OCTUBRE. TÒQUIO - MUNTANYA FUJI ZONA DELS CINC LLACS

Esmorzar. Avui amb bossa per a dues nits (la maleta gran s'envia a Kyoto). Ens desplaçarem fins a les faldes de la Muntanya Fuji i gaudirem de la zona, pujarem al Mt Kachi Kachi en telefèric per gaudir de les grans vistes i farem un creuer pel llac Kawaguchiko. Sopar i banys termals en un ryokan

Transport amb autobús privat

 

16 OCTUBRE. MUNTANYA FUJI - KAMIKOCHI - TAKAYAMA

Esmorzar. Avui ens desplaçarem fins l'altiplà de Kamikochi enmig dels Alps Japonesos i un dels mes bonics i agradables entorns per realitzar un passeig d'unes tres hores per la zona (camí pla, sense desnivells). Ja a la tarda, ens dirigirem a Takayama on ens allotjarem en un hotel de ciutat. A la tarda, coneixerem el centre històric de Takayama.

Hi ha la possibilitat dels que no vulguin caminar, esperar visitant centres de natura. 

 

17 OCTUBRE. TAKAYAMA - SHIRAKAWAGO - KANAZAWA - KYOTO

Esmorzar. Assistirem al mercat local matutino de Takayama abans de sortir a Shirakawago per visitar aquest preciós poble famós per les seves cases granja. Entrarem en una d'ella per conèixer-la en detall.

A la tarda, viatjarem a Kanazawa per visitar el jardí de Kenrokuen considerat com el millor jardí japonès. Continuarem a Kyoto amb tren.

Transport autobús privat i tren 

 

18 OCTUBRE. KYOTO

Esmorzar. Començarem la visita pel castell de Nijo que sorprèn per la seva grandesa. La següent visita és el Ryoanji i els seus jardins entre ells un dels més misteriosos i fascinants del món. Al proper Kinkakuji ens deslumbraremos amb el pavelló daurat enmig dels seus jardins. Al migdia, arribarem a la zona de muntanya de Arashiyama on passejarem pel seu famós bosc de bambú. Ja en Nishikichiba, la següent visita, coneixerem els productes que podem degustar a les taules de Kyoto.

Transport autobús privat 

 

19 OCTUBRE. KYOTO

Esmorzar. Iniciarem les visites pel Fushimiianari santuari protector de les collites i benefactor de riqueses; persones i empreses ofereixen aquí els Toris (portes) grans o petites per agrair i aconseguir la benevolència i bon tracte dels déus, fins a arribar a ajuntar milers d'elles. A continuació, ens desplaçarem fins a Higashi Yama, una de les zones tradicionals més ben conservades de Kyoto, on passejarem pels seus carrers i visitarem el Kiyomizudera, temple de les aigües pures. Continuarem fins Gion, famosa per albergar cases de te i okayas residències de geishas (artistes). També en aquesta zona, realitzarem una classe de la cerimònia del te.

Transport amb tren 

 

20 OCTUBRE. KYOTO - KOYASAN

Esmorzar. Avui ens desplaçarem a Koyasan, deixarem la maleta gran i ens desplaçarem amb una petita. Koyasan en una muntanya sagrada on visitarem els seus principals llocs i ens allotjarem en un dels seus temples. Sopar shojin (vegetarià, normal en els temples)

Transport tren, funicular i autobús 

 

21 OCTUBRE. KOYASAN - NARA - KYOTO

Abans d'esmorzar, assistirem a una cerimònia Gongyo o cerimònia d'obertura del dia. A continuació, visitarem la zona de Okunoin on descansen personatges de la història del Japó i el fundador de la muntanya que roman en eterna meditació. Des Koyasan i abans de tornar a Kyoto, visitarem Nara amb l'impressionant Todaiji i el Kasuga Taisha passant pel parc de Nara.

Transport amb tren 

 

22 OCTUBRE. KYOTO - HIROSHIMA - MIYAJIMA

Esmorzar. Deixarem els equipatges a Kyoto i viatjarem amb una bossa per passar una nit.

Al matí, ens dirigirem en tren bala a Hiroshima, on vam visitar un lloc important en la història recent: el Gembaku Dome i el Parc i Museu de la Pau. Després en tren local, arribarem a la captivadora illa de Miyajima amb la seva porta símbol del Japó i entrada al santuari d'Itsukushima. Visitem els seus temples, carrers tradicionals i botigues d'artesania. Passarem la nit en un ryokan de l'illa per poder gaudir de la calma al vespre i l'alba a la mateixa sense turistes. sopar

Transport amb tren

 

23 OCTUBRE. MIYAJIMA - HIMEJI - KYOTO

Esmorzar. Avui de tornada a Kyoto, pararem a la ciutat de Himeji per visitar el castell més gran i millor conservat del país, el castell de la garsa blanca. Ja a la tarda, arribada a Kyoto on gaudirem de la tarda lliure.

Trasllat amb tren. 

 

24 OCTUBRE. KYOTO - OSAKA - DUBAI - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Per als que volen a la tarda nit, avui es disposa del dia per fer mes visites. El guia està a disposició i pot suggerir possibles visites i o ajudar en plans. Trasllat a l'aeroport. Vol de tornada. Nit a bord. 

 

25 OCTUBRE. BARCELONA

Arribada i fi dels serveis 

 

Grup màxim 14 persones

 

 

PREU PER PERSONA: 3.990 € + 390 € (taxes d'aeroport i carburant)

 

INCLOU:

Vols Barcelona - Tòquio i Osaka - Barcelona amb Emirates a classe U

Deu nits en hotel en categoria superior

Dues nits en ryokan onsen de primera

Una nit en temple amb serveis compartits

Esmorzars

Quatre sopars

Transports públics o privat segons l'itinerari (durant les visites)

Japan Rail Pass de 7 dies en classe turista

Entrades a les visites programades

Sopar al creuer tradicional a la badia de Tòquio

Cerimònia del te

Guia acompanyant de parla castellana durant tot el recorregut

Assegurança de viatge i de cancel·lació

 

NO INCLOU:

Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior


   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com