G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
CIRERERS EN FLOR ABRIL 2019
 

En aquest viatge, descobrim Japó al moment més bell de l'any a través del seu símbol, els cirerers en flor.

 

En grup reduït de 14 persones gaudirem dels cirerers en flor en els llocs més interessants del Japó, per participar en una cerimònia tradicional del te, per descobrir els millors jardins del país, per conèixer als famosos Micos de la neu i moltes experiències més!!!

 

 02 ABRIL. BARCELONA – TÒQUIO

Sortida de Barcelona en vol d’Emirates amb destí Tòquio.

 

03 ABRIL. TÒQUIO

Arribada a l’aeroport de Tòquio i benvinguda al Japó. Trasllat a l’hotel on el guia els estarà esperant. Nit.

 

04 ABRIL.  TÒQUIO

Esmorzar a l’hotel. Avui visitem el mercat de peix més gran del món, el Tsukiji, i les seves diferents zones i productes. Més tard anirem al barri de Ginza on trobarem les millors marques i botigues.

 

A continuació ens dirigirem a Akihabara, la següent zona a recórrer i el centre mundial de l’electrònica, l’animació i els ordinadors.

Per finalitzar el dia visitarem, el parc de Ueno ja que per aquestes dates és un dels millors llocs per gaudir de un Hanimi i observar els cirerers en flor.

Retorn a l’hotel i allotjament.

 

Transports públics

 

05 ABRIL. TÒQUIO - MIJIJINGU - SHIBUYA

Esmorzar a l’hotel. Comencem les visites per Asakusa, el barri més tradicional de Tòquio amb personalitat pròpia i molta història.  Arribem a Shinjuku per pujar al mirador de l'ajuntament metropolità de Tòquio.

La següent zona és Harajuku i el santuari de Meiji jingu dins del parc de Yoyogi, que per a aquestes dates també es pot gaudir d'un Hanami. Aquí podem realitzar compres i gaudir de les últimes tendències en la moda, també coneixerem el carrer de Omotesando. A la tarda anirem a Shibuya per passar pel famós encreuament i visitar a Hachiko.

Retorn a l’hotel i allotjament

 

Transports públics

 

06 ABRIL. TÒQIO – OKAYAMA

(Preparem una borsa per a dues nits. Les maletes grans s'envien a Kyoto)

En Shinkansen ens desplacem fins a Kyoto, on visitem el Fushimi inari per conèixer aquest santuari tan especial on resideixen els déus i on trobem milers i milers de portes donades als déus.

Durant el dia d'avui coneixerem algunes de les arts més importants i que ens ajuden a entendre Japó. La cerimònia del Te, sens dubte la més significativa, ens mostra la millor manera de tractar a les persones, mitjançant una cerimònia plena de significat i que engloba gairebé totes les arts del Japó.

A la tarda arribem a Okayama i allotjament.

 

Transports públics, tren

 

07 ABRIL. OKAYAMA  - HIROSHIMA - OKAYAMA

Esmorzar a l'Hotel. Avui ens dirigim fins a Hiroshima, amb tren Bala, una vegada arribats a Hiroshima ens desplacem fins a la illa sagrada de Miyajima, dins del parc natural del mar interior, visitem els seus racons més especials, carrers, santuaris i temples.

A la tarda visitem el gembaku domi, parc de la pau i museu de la pau. Més tard tornem a Okayama i allotjament.

 

Transports públics

 

08 ABRIL. OKAYAMA - KIOTO

Esmorzar a l’Hotel. Al matí coneixerem el Jardí del Konrakuen, entre els tres més reconeguts del Japó, i que per aquestes dates és preciós. Passejarem pel parc i coneixerem els seus racons

 

Ja en direcció a Kyoto, parem en Himeji per conèixer el Castell original més espectacular del Japó, que es manté en peus com a emblema de l'època samurai. També per aquestes dates gaudim de la bellesa dels cirerers en flor, davant del Castell.

 

Al a tarda arribem a Kioto i allotjament.

 

Transports en tren bala i locals

 

09 ABRIL. KIOTO

Esmorzar a l’hotel. A Kioto començarem les visites pel Ryoanji i els seus jardins entre ells un dels més misteriosos i fascinants del món, en el proper Kinkakuji ens enlluernem amb el pavelló daurat enmig dels seus preciosos jardins.

 

A Arashiyama, gaudirem de la naturalesa, i passejarm pel bosc de Bambú. La següent visita és el castell de Nijojo on ens sorprendrem de la seva arquitectura i grandesa, i on coneixerem qui eren els Shogun, i els samurais.  

També al centre visitarem l'esplèndid mercat local de Nishikichiba.

 

Retorn a l’hotel i allotjament.

 

Transpots en bus privat

 

10 ABRIL. KIOTO – KOYASAN

Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplacem fins a la muntanya sagrada del Koyasan on visitem els seus principals llocs. Sopar shojin (Vegetariana, normal dels temples), segons disponibilitat possibilitat de visita nocturna al Okunoin. Allotjament

 

Transports públics, tren, bus

 

11 ABRIL. KOYASAN - NARA TODAJI -KIOTO

Abans d’esmorzar, assistirem al Gongyo o cerimònia d'obertura del dia.

Esmorzar i visita a la zona del Okunoin on descansen personatges de la història del Japó i el fundador de la muntanya roman en eterna meditació.

 

Des de Koyasan, amb tren, i abans de tornar a Kioto visitem Nara, antiga capital de Japó, on contemplarem l'impressionant Todaji, amb el seu gran buda de Bronze.

 

Retorn a Kioto i allotjament.

 

Transports públics

 

12 ABRIL. KIOTO - KANAZAWA

Esmorzar a l'hotel. (Preparem una bossa per a dues nits. Les maletes grans s'envien a Tòquio)

 

Continuem les visites a Kioto amb el Sanjunsangendo protector de Kyoto, on ens fascinem amb les 1001 talles antigues de Kannon, dins d'un pavelló amb 33 espais entre columnes.

 

A la tarda, a Higashiyama, visitarem el Kiyomizudera, el temple de les aigües pures, i passegem pel barri tradicional, fins al barri de Gion, gaudint dels cirerers en flor, fins a arribar al centre.

 

Més tard assistirem als Miyako Odori, que són balls i teatre amb la participació de geishas i maikos, que es realitzen de forma especial solament a l'abril. Es van crear l'any 1871 per donar a conèixer les arts escèniques sofisticades. És un dels principals esdeveniments socials i tradicionals de Kyoto. Retorn a la ciutat de Kanazawa i allotjament.

 

Transport bus privat i tren

 

13 ABRIL. KANAZAWA - YUDANAKA ONSEN

Esmorzar a l’hotel. En Kanazawa visitem el Jardí del Kenrokuen, un dels més admirats a Japó, també ens acostem a la zona de cases de te de Higashichaya i coneixerem el mercat de productes locals de Ohmi, on podrem provar-los en alguna de les seves múltiples parades.

Ja a la tarda amb tren bala arribem a Nagano, per després amb tren exprés arribar a Yudanaka onsen. Sopar en el Ryokan Hotel i allotjament.

Gaudeixin de les aigües termals del Ryokan a la Zona del Spa.

 

Transports públics

 

14 ABRIL.  YUDANAKA ONSEN - TÒQUIO

Esmorzar. Avui al matí coneixerem els micos de la neu i la seva formidable adaptació al clima, fins al punt d'utilitzar les aigües termals per escalfar-se durant el fred hivern.

La següent parada és el poblet de Obuse, on el mundialment famós pintor de Ukiyoe de l'era “Edo” “Hokusai”, als seus 80 anys, va ser convidat a Obuse on va deixar obres meravelloses. Visitarem el museu de la col·lecció d'art de Hokusai. Havent dinat tornem a Tòquio i allotjament


Transports bus privat i tren 

 

15 ABRIL. TÒQUIO - FUJISAN - TÒQUIO

Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplacem fins a Fujisan en bus privat, gaudirem de la zona dels 5 llacs, la millor per conèixer el parc nacional del Fujisan. Visitarem el poble de Iyashi no nemba.

A la tarda en la Badia de Tòquio, soparem dins d'una barcassa tradicional on podrem sopar Sashimi i tempura, mentre gaudim de les vistes de la badia. (barra lliure de begudes inclosa).

 

Transports en bus privat

 

16 ABRIL. TÒQUIO - BARCELONA

A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barceloan amb Emirates.

 

17 ABRIL. BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis

 

Preu per persona en base habitació doble: 4.250,00€ + 410€ (taxes d’aeroport i carburant)

 

Suplement habitació individual: 500€

 

Suplement d’assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació per força major: 90€

 

INCLOU

Vols Barcelona - Tokio - Barcelona amb Emirates

11 Nits en Hotel Categoria Superior.

1 Nit en Acomodacion Japonesa,tipus Ryokan

1 Nit en Temple( serveis compartits)

Tots els desdejunis i 3 sopars (Ryokan i temple) en acomodacions)

Cerimònia del Te

Guia acompanyant en espanyol durant tot el viatge

Tots els transports en Japon( Trens, bus privat)

Japan Rail Pass

Totes les entrades a les visites programades.

Entrades Miyako Odori

Yakatabune, sopar amb barca tradicional bahia de Tòquio, Skyline nocturn.

Assegurança de viatge i d’anul·lació

 

NO INCLOU

Qualsevol servei no esmentat el l’apartat anterior 

 
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com