G.C. 1222
   
   
   
   
CREUER PER LES ILLES EOLIES
 
Sortides els dissabtes del 02 d'abril al 15 d'octubre 2017
Durant 8 dies  còmodament allotjats en una cabina doble del vaixell “Pallas”, de 26 metres,  navegarem d’una illa a una altra fins descobrir l’encant de 5 de les 7 que formen les anomenades Illes Eòlies. 


DIA 1 BARCELONA - CATÀNIA-MILAZZO:
Sortida de Barcelona en vol de línia regular. Arribada a l'aeroport de Catània i trasllat fins a Milazzo. Benvinguda al vaixell i a partir de les 17.00 hores, allotjament en cabina doble. Depenen de l'hota d'arribada temps lliure per visitar Milazzo, Còctel de benvinguda i reunió informativa. Sopar amb menú típic sicilià i nit lliure a Milazzo. Nit a bord
 
DIA 2 MILAZZO - PANAREA: 
Esmorzar a bord. Sortida per navegar cap a l'illa de Panarea. Durant la travessia es fondejarà als illots de Lisca Bianca i Bottaro, per a banyar-nos en les seves aigües, i on podrem descobrir una "solfatara" submarina activa a pocs metres de profunditat. Dinar a bord. Navegació al voltant dels illots de Lisca Nera i Datillo. Arribada a Panarea, passeig a peu: visita de lloc arqueològic que data de l'edat del bronze i del petit i encisador port de San Pietro.  Resta de la tarda lliure a Panarea, la més petita de les illes Eòlies. Sopar i allotjament a bord.
                                                            
DIA 3 PANAREA - STROMBOLI:
Esmorzar a bord. Navegació cap a Stromboli, tot resseguint la vertiginosa costa de l'illa de Bassiluzzo. Arribada a Stromboli abans de l'hora de dinar. Dinar a bord. Temps lliure per visitar el poble de Stromboli. Durant el dia d'avui proposem dues activitats diferents per observar l'activitat volcànica del volcà Stromboli. Per les persones més esportistes escalada al volcà d'una alçada de 910 metres acompanyats d'un guia de vulcanologia local. L'ascens serà a la tarda i durarà unes 3 hores. Picnic inclòs que es pendrà davant de les erupcions. Descans d'una hora aproximadament al cim, abans d'emprendre el descens per un dipòsit de cendres fins al poble. I per als més tranquils, excursió d'una hora i mitja fins Sciara del Fuocco des d'on es podrà observar l'activitat volcànica de Stromboli des d'un promontori d'uns 400 metres d'altitut. Picnic inclòs. Retorn al poble pel mateix camí.
 
DIA 4 STROMBOLI - SALINA:
Esmorzar a bord. Passeig per l'illa de Stromboli i observació diurna de l'activitat volcànica.  Parada per fer una capbussada a Ginostra. Dinar a bord durant la navegació a Salina, on farem la propera parada. Temps lliure per visitar el poble. Sopar i nit a bord.
 
DIA 5 SALINA - LIPARI:                 
Esmorzar a bord. Volta a l'illa de Salina en vaixell. Parada per fer una capbussada a la magnífica badia de Pollara. Possibilitat d'escalar la muntanya Fossa Delle Felci. La pujada té una duració de dues hores i mitja mentre que el descens durarà dues hores. Dinar a bord mentre creuem cap a Lipari. Parada a Canetto on aprofitarem per donar-nos un bany o bé per veure la coneguda pedrera de pedra tosca. Retorn al capvespre al port de Lipari. Sopar lliure i nit a bord.
 
DIA 6 LIPARI  -VULCANO:
Esmorzar a bord. Temps lliure per visitar la localitat de Lipari i els seus museus arqueològic i vulcanològic. Travessia cap a l'illa de Vulcano i navegació al voltant dels farallons. Dinar a bord. Temps lliure per a visitar el poble o per a banyar-se en el fang i en les aigües termals. Sopar a un restaurant local (pizza). Nit a bord
 
DIA 7 VULCANO - MILAZZO:
Esmorzar a bord. Circumnavegació a l'illa de Vulcano. Parada per  banyar-se en la piscina de Venus i visita de la Gruta Marina del Cavallo. Navegació tot resseguint la costa oest de Vulcano, fins el poblet de Gelso. Bany a Gelso i dinar a bord. Retorn a Milazzo per la tarda. Nit lliure a Milazzo. Sopar i allotjament a bord.
 
DIA 8 MILAZZO - CATÀNIA - BARCELONA:
Esmorzar a bord. Trasllat a l'aeroport de Catània. Sortida amb vol de línia regular cap a Barcelona. Arriobada i fi del viatge.
 
NOTA:
El programa es podria alterar en funció de la climatologia, els butlletins vulcanològics i el criteri del capità del vaixell. 
Els acompanyants en aquest viatge són: el guia especialista en volcans sicilians, la tripulació del vaixell i el guia vulcanòleg local per l'ascens de 900 metres a Stromboli
 
DINARS: 
Els àpats a bord consisteixen en dinars freds i sopars calents. Picnic la nit de l'ascens a Stromboli i sopar a una pizzeria el dia 6 del nostre itinerari
 
ILLES I VOLCANS:
 
LIPARI: Poblada des dels temps del neolític, és l'illa més important de l'arxipèlag eoli. Dins la seva acròpolis emmurallada, hi ha la Catedral, d'orígen normand. Voltada per blancs penyassegats, concentra la major quantitat de volcans. Viu indiferent a l'eterna amenaça.
 
STROMBOLI: Volcà actiu des de fa vint segles.... roques de lava incandescent brollen dels cràters diversos cops al dia; món inquietant on retronen sordes explosions.
 
PANAREA: La més petita de les Eòlies. Posseix una bellesa indescriptible; a dos kilòmetres de Panarea trobem un munt d'illes desertes amb estranyes formes, testimonis de desastres sísmics. Una veritable Atlàntida en miniatura, però real, plena de restes arqueològics sota el mar. Intensa activitat de fumaroles sota l'aigua.
 
SALINA: Rinella és un petit port de pescadors entre dos volcans bessons: el Monte Porri i el Monte Fossa delle Felci (962 mts.); és el major complex volcànic i el punt més alt de l'arxipèlag. Inactiu des de fa 13.000 anys, ampara l'úínic bosc de les illes Eòlies.
 
FILICUDI: Illa coberta de falgueres ("feici") -d'on deriva el seu nom- que cobreixen gairebé tot el terreny, fins al pic més alt: La Fossa delle Felci, de 724 mts. La Fossa és un antic volcà situat a la Península de Capo Graziano, on l'arqueologia ha portat a la llum restes d'un llogarret de l'edat del bronze.
 
ALICUDI: La més perifèrica de les illes eòlies i la menys poblada (150 habitants), és poca cosa més que el cim d'un volcà submergit. No disposa de carreteres i el port de Scallo della Palomba és el seu pont d'entrada. Platges només accesibles per mar, penyassegats de fins a 500 metres, restes arqueològiques antiquíssimes i, un fons marí espectacular són els seus atractius.
 
SORTIDES: Els dissabtes des del 02 d'abril  fins al 15 d'octubre de 2017. 
 
PREU PER PERSONA EN BASE CABINA DOBLE: 1.890 € + TAXES (63 €) 
SUPLEMENT PER PERSONA TEMPORA ALTA (del 25 de juny al 13 d'agost): 250 €
 
EL PREU INCLOU:
Viatge amb avió en cabina turista amb Vueling, en clase de reserva "C", si aquesta classe no estigués disponible en el moment de fer la reserva, s'haurà de consultar el suplement
Trasllat des de l'aeroport de Catània fins a Milazzo i viceversa
Una maleta facturada per persona i reserva de seient
Allotjament a bord en una cabina doble
Copa de benvinguda. 
Pensió completa (exceptuant els dinars dels dies 1 i 8 i el sopar lliure a Lipari)
Sopar a la pizzeria el dia 6
Picnic a l'ascens a Stromboli
Acompanyant
Tripulació, patró, mariner i cuiner
Neteja diaria de les cabines i serveis
Taxes portuàries
Assegurança de viatge i cancel·lació
 
EL PREU NO INCLOU:
Begudes durant els àpats
Impostos municipals per l'accès al cim de Vulcano (3 €) i Stromboli (3 €)
Dinars els dies 1 i 8 d'itinerari
Sopar a Lipari
Entrades  al museu de Lipari i a les termes de Vulcano
Guia vulcanòloga durant l'ascens fins els 900 metres de Stromboli (25 € )
Propines i serveis extres
Despeses personals i tot el que no estigui especificat en l'apartat el preu inclou.
 
DESPESES D'ANUL.LACIÓ DEL CREUER:
Entre 8 i 14 dies abans de la sortida: 25% del preu total.
Entre 4 i 7 dies abans de la sortida: 50% del preu total.
Entre 1 i 3 dies abans de la sortida: 70% del preu total.
No presentació: 100% del preu total.
 
VAIXELL:
Veler a motor de sis cabines dobles confortables amb aire condicionat, bany amb vàter, lavabo i dutxa. Un saló gran amb aire condicionat, cuina - bar, i un gran pont superior. La tripulació està formada per un capità i dos ajudants 
 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.
 
SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.
 
DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc 
 
   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com