G.C. 1222
   
   
   
   
Portfolio
 
DUBAI - EMIRATS ÀRABS UNITS
 


El somni de un home, el Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, que convertí la sorra en or.Esglaia la diferència existent entre una fotografia d'avui en dia i una de fa 30 anys. On avui despunten els gratacels més alts i luxosos del món, abans només hi havia un mar de sorra. Tot sembla haver sorgit del no res, però no és fruit ni de la màgia ni de l'atzar. Sinó del Sheikh, que va decidir posar el seu emirat davant el món gràcies al comerç i al turisme. Cal remarcar que el seu somni encara s'està forjant, encara queda molt per continuar sorprenent. Dubai per mèrits propis és un destinació obligada per a qualsevol rodamón, per a molts, a l'alçada de Nova York, la Muralla Xina o el Taj Mahal. 

No tot a Dubai és modernitat, grans edificis i luxes. També hi ha l'essència d'orient amb els seus mercats, on el regateig és una religió, els seus carrers estrets impregnats d'aromes d'espècies i l'encens, com la zona de Deira on es troben els mercats de les espècies i l'or. On podrem assaborir i compartir la part més autèntica forjada al llarg dels anys. Completant aquesta autenticitat esta Bastakiya, amb grans tresors per descobrir com petits restaurants de tota la vida on podrem assaborir les autèntiques receptes emiraties o prendre un autèntic té de les 1000 i una nits. O el taller de cal.ligrafia àrab del senyor Mohammed Atiq Ansari. Entre molts altres.

 

Però també podem conèixer el luxe, com el Madinat Jumeirah, que és el resort més gran de l'emirat. Dinar al restaurant panoràmic del Burj al Arab, Al muntah o sopar a l'espectacular Al Mahara del mateix hotel, amb vistes a l'interior del seu immens aquari. També podem assaborir la cuina del mateix Santi Santamaria al seu restaurant Ossiano. Per no anomenar la infinitat de botigues de luxe existents.

Es pot comprar i aconseguir qualsevol cosa, des d'un collaret de Tiffany a un jet privat.

 

Però el que segur que no ens podem perdre és el desert, ja sigui en  tranquil.lament amb una excursió en dromedari  o de manera divertida i emocionant en un curs de conducció per les dunes. Això si, la nit la passarem en una haima a la llum dels estels.

I la nit de Dubai, on trobarem de tot, i del millor, música en viu, locals Supermode, còctels nous, .....

Sommia i segur que existir el teu lloc, i sinó, amb diners t'el creen.

És la ciutat dels somnis, només has de SOMIAR ........................

 

Com arribar: Consulta'ns els vols a Dubai amb diverses connexions setmanals via Madrid o via punt europeu. Així com les diferents escales que poden reduir considerablement el temps del vol.

 

Millor època per viatjar: entre novembre i març, ja que les temperatures solen oscil.lar entre els 18 i 22 º C, refrescant una mica a la nit.

 

On allotjar-se:

             Le Royal Meridien Beach Resort & Spa: Amb vistes a les aigües turqueses del Golf Pèrsic, l'hotel és un oasi de calma dins de la diversitat i dinamisme de Dubai. Destaca un meravellós i gran spa amb temàtica romana. Té 500 habitacions, 14 restaurants i bars, que ens porten per un recorregut de descobriment culinari arreu del món.

             Madinat Jumeirah: És el més gran resort de Dubai va ser dissenyat com una ciutat en miniatura, amb dos hotels, viles privades, socs, 44 restaurants i bars, teatre propi, un meravellós Spa, entre moltes altres meravelles exclusives. I una de les escapades més romàntiques de tot Dubai.

             Burj Al Arab: L'hotel vela es defineix per si mateix, 27 plantes on el luxe vessa pels 4 costats . És l'únic hotel de 7 estrelles del món. Els trasllats des de i cap a l'aeroport són en Rolls Royce o l' helicópter. Ens oferirà tot el que nosaltres puguem desitjar, somiar o necessitar.

 

Gastronomia:

                      Impossible enumerar l'àmplia oferta gastronòmica de Dubai, tant pels innombrables restaurants dels hotels, com per petits restaurants tradicionals concentrats majoritàriament als districtes de Deira, la Marina de Dubai, Jumeirah i l'avinguda Sheik Zayed Road. Destaquem el Local House Restaurant, que està especialitzat en cuina tradicional dels emirats que es serveix en un preciós pati presidit per una coqueta haima.

 

Imprescindible:

                         Els mercats o socs com el de l'or i les espècies.

                         Excursió pel desert.

                         Mesquita Jumeirah

                         Bastakiya

                         Sopar i creuer pel Creek.

         
   
   
         
         
   
Informació legal · Condicions generals ·Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com