G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Orient mitjà
 
EGIPTE AMB DOS CREUERS
 

Navegant pel Nil i el llac Nàsser descobrireu d'una manera còmode i emocionant totes les meravelles d'Egipte.DIA 01 BARCELONA/LUXOR

Sortida de Barcelona cap a Luxor, via El Caire amb la cia. Egyptair. Arribada a El Caire, tràmits d'immigració i visat. Enllaç amb el vol domèstic amb destinació Luxor, arribada i assistència pel nostre personal per a recollida d'equipatge i trasllat a la motonau que ens espera en el riu Nil. Sopar i allotjament a bord.

 

DIA 02 LUXOR/ESNA/EDFÚ

Pensió completa a bord. Al matí visitarem els espectaculars temples de Karnak, la major construcció religiosa feta en la història de la humanitat, i de Luxor, harem del déu. Deixem la riba dels vius i continuem visitant la riba dels morts: la necròpoli de Tebas: Vall dels Reis, el Temple funerari de la reina Hatshepsut, conegut per Deir El Bahari, el temple funerari de Ramsés III (Madinat Habu), i els Colosos de Memnon. En acabar les visites, ens traslladarem a la motonau. Dinar i navegació fins a Esna per creuar l'esclusa. Sopar i allotjament a bord. 

 

DIA 03 EDFÚ/KOM OMBO/ASWAN

Pensió completa a bord Visita al temple d'Edfu dedicat al déu Horus amb la seva forma de falcó, el millor conservat de l'època grecoromana. Retorn al vaixell per continuar la navegació cap a Kom Ombo on es visitarà el temple dual dedicat a Sobek i Haroris. Sopar a bord i navegació cap a Aswan.

 

DIA 04 ASWAN

Pensió completa a bord. Visita al temple de la deessa Isis a l'illa de Filae. Dinar a bord. A la tarda passeig amb faluca pel riu, passant per l'illa Elefantina, el jardí botànic i el mausoleu del cap de la secta Sheita ismaïlita Agha Jan. Sopar i nit a bord.

 

DIA 05 ASWAN

Esmorzar i desembarcament. A l'hora prevista, trasllat a Abu Simbel per carretera. Arribada i trasllat a la motonau que ens espera davant dels mítics temples de Ramses II i Nefertari. Embarcament i dinar. A la tarda, visita dels Temples d'Abu-Simbel; i després de la posta del sol assistència a l'espectacle de llum i so davant dels temples. Sopar i allotjament a bord.

 

DIA 06 ABU SIMBEL/KSAR IBRIM/WADI EL SEBOUA

Règim de pensió completa a bord. La motonau salpa de matinada cap a cap a Kasr Ibrim. Visita comentada des de la coberta de la motonau de l'únic vestigi de Kasr Ibrim que roman al seu lloc original. A la tarda visita del Temple d'Amada construït durant els regnats de Tutmosis III, Amenofis II i Tutmosis IV, visita del hemispeos de Derr dedicat per Ramses II al sol naixent, la Tomba de Penut. Navegació cap a Wadi El Seboua. Allotjament.

 

DIA 07 WADI EL SEBOUA/ASWAN

Pensió completa a bord. Visita als temples de Wadie el Sebua (la vall dels lleons), el temple greco-nubi de Dakka i el temple romà del Moharka.Navegació cap a Aswan. Allotjament a bord,

 

DIA 08 ASWAN/EL CAIRE

Esmorzar i desembarcament. Visita del Temple de Kalabsha amb el seu aspecte faraònic dedicat al Déu Mandulis, el hem-speos de Beit El Wali, i el Quiosc de Kertassi construït en honor de la Deessa Isis.A l'hora prevista trasllat a l'aeroport d'Aswan per sortir amb avió destinació a El Caire, arribada i trasllat a l'hotel Allotjament.

 

DIA 09 EL CAIRE

Esmorzar. Excursió  a l’esplanada de Guizeh per visitar les mitiques i sempre sorprenents  Piràmides de Guizeh (Keops, Kefren i Micerinos). L'Esfinx, i el Temple de la Vall de Kefren. Tarda lliure. Allotjament a l’hotel

 

DIA 10 EL CAIRE

Esmorzar. Dia lliure a El Caire. Possibilitat de fer  l'excursió opcional que inclou: Museu d'Art Faraònic de El Caire, Ciutadella de Saladí on està situada la Mesquita d'Alabastre, Església de Sant Sergi on es va refugiar la Sagrada Família al Barri Copte i un passeig per el Barri Medieval de Khan el Khalili. Allotjament.

 

DIA 11 EL CAIRE-BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. A l’hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir amb vol regular, cap a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

 

ALLOTJAMENTS

EL CAIRE: HOTEL LE MERIDIEN PIRAMIDES O RAMSES HILTON

MOTONAU AL NIL: RADAMIS II O SIMILAR

MOTONAU AL LLAC NASSER: PRINCE ABBAS O NUBIAN SEA

 

PREU PER PERSONA EN BASE CABINA/HABITACIÓ DOBLE DES DE: 1230€ + TAXES (APROX.165€)

 

VISAT D’ENTRADA DES DE: 35€

 

EL PREU INCLOU:

Bitllets d’avió en classe turista amb la conpanyia Egyptair. Trasllats i serveis a l’aeroport. Creuer de 5 dies/4 nits pel riu Nil en règim de pensió completa. Creuer de 4 dies/3 nits pel llac Nasser en règim de pensió completa. 3 nits d’hotel a El Caire. Visites i excursions indicades en l’itinerari amb guia de parla hispana. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Propines, extres personals, begudes en els àpats. Qualsevol servei no indicat en l’apartat el preu inclou.

 

NOTA:

Els preus estan supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat a 1 de Gener de 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm.

 

 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de l'UE tramitaran el seu visat a l'arribada a l'aeroport de destinació; són imprescindibles 2 fotografíes i l'import és aproximadament de 30 euros. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

 

SANITAT:

Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers:http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc

 

 

 

 

 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com