G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Orient mitjà
 
EGIPTE FARAÒNIC, TOT INCLÒS 2019
 

Combineu les meravelles de l'Egipte faraònic amb la navegació relaxada pel Nil, en una còmode oferta "Tot Inclòs". DIA 01 BARCELONA - LUXOR:

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular cap a Luxor, via El Caire. Arribada a l'aeroport internacional de El Caire i tot seguit, connexió amb el vol domèstic destinació Luxor. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 02 LUXOR

Esmorzar a l'hotel. al matí sortida per carretera cap a Denderah per visitar el temple dedicat a la deesa de l'amor i la bellesa Hathor. Retorn a Luxor i trallsat a al vaixell per embarcar-nos. Dinar. A la tarda visita dels majestuosos temples de Karnak i Luxor

 

DIA 03 LUXOR - ESNA:

Pensió completa a bord.  Sortirem per visitar la necròpoli de Tebas: Vall dels Reis, el Temple funerari de la reina Hatshepsut, conegut per Deir El Bahari, el temple funerari de Ramsés III (Madinat Habu), i els Colosos de Memnon. En acabar les visites, ens traslladarem a la motonau i navegarem fins a Esna per creuar l'esclusa. Dinar, sopar i allotjament a bord. 

 

DIA 04 ESNA - EDFU - KOM OMBO:

Pensió completa a bord. Després de passar l'esclusa, continuarem navegant fins a Edfu. En arribar-hi, visitarem el Temple d'Edfu dedicat al Déu Horus. Després, seguirem navegant cap a Kom Ombo, temple ubicat en un meandre del Nil. Segons l'hora d'arribada, en farem la visita avui o ja l'endemà. Dinar, sopar i allotjament a bord. 

 

DIA 05 KOM OMBO - ASWAN:

Pensió complldeta a bord. Navegarem fins a Aswan. En arribar-hi, visitarem amb bus els fabulosos temples d'Abu Simbel, ordenats construir pel Faraó Ramsés II, per a ell i la seva bellísima esposa Nefertari. A la tarda farem una passejada amb Faluca (típic veler egipci) per admirar des del veler una panoràmica del Mausoleu Agha Khan, l'Illa Elefantina i el Jardí Botànic. Allotjament a bord.

 

DIA 06 ASWAN - EL CAIRE:

Esmorzar al vaixell i desembarcament. Pel matí, visitarem amb autocar la presa d'Aswan, obra d'enginyeria que en l'actualitat controla la llera del riu Nil i el temple de Filae. Trasllat a l'aeroport d'Aswan per agafar el vol que ens portarà a El Caire. Arribada i trasllat a l'hotel.  Sopar i allotjament.

  

DIA 07 EL CAIRE:

Esmorzar a l'hotel. Farem una excursió a les Piràmides de Guiza: Keops, Kefren i Micerinos, faraons de la IV dinastia, aquests monuments veritable símbol de la cultura de l'antic Egipte són probablementy une de les visions més impactants que hom pot tenir arreu del món. Les piràmides estan situades en els límits de la ciutat, just on comença el desert. També visitarem la famossísima Esfinx i el Temple de la Vall. Dinar. A la tarda excursió a Memfis, capital de l'Imperi Antic, i la necròpoli de Sakkara, on podrem contemplar el conjunt funerari de Zoser i una de les nombroses mastabes disseminades a la necròpoli. Ssopar i allotjament a l'hotel.  

 

DIA 08 EL CAIRE:

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a visitar la ciutat: el Museu d'Art Faraònic i l'església de Sant Sergi al Barri Copte. Ens aturarem per dinar i després visitarem la Ciutadella de Saladí, on es troba la Mesquita d'Alabastre, i finalitzarem fent una passejada pel barri medieval conegut per Khan El Khalili. Sopar i allotjament a l'hotel. 


DIA 09 EL CAIRE - BARCELONA:

Esmorzar a l'hotel. A l'hora prevista, trasllat a l'aeroport internacional de El Caire per sortir en vol de línia regular cap a Barcelona. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

DIES DE SORTIDA: DIVENDRES I DIUMENGES

 

HOTELS PREVISTOS:

LUXOR: Sonesta St. Georges 5* (o similar)

MOTONAU: Blue Shadou / Moon Dance / Sonesta Moon Godess 5* (o similar)

EL CAIRE: Mena House Marriot / Conrad Internacional / Marriot Cairo Centre 5* (o similar) Lujo Superior

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:

FINS OCTUBRE 2019: 1435€ + TAXES (APROX. 234€)

 

Suplement tomba de Nefertari amb Vall de las Reines 85€/persona

Suplement assegurança superior y de cancel·lació 35€/persona

 

EL PREU INCLOU:

Vol de línia regular amb la companyia Egyptair en cabina turista.

Vols domèstics.

Trasllats aeroport/hotel/aeroport.

Allotjament en hotels i motonau segons l'itinerari.

Règim alimentari: Pensió Completa. 

Programa d'excursions i visites segons es descriu a l'itinerari.

Guia de parla hispana durant totes les visites, excepte les del creuer (no exclussiu).

Visites de Denderah i Abu Simbel amb bus.

Assegurança de viatge bàsic

 

EL PREU NO INCLOU:

Visat d'entrada a Egipte (aproximadament 30€).

Begudes en els àpats. 

Propines.

Extres personals.

Qualsevol servei no especificat a l'apartat el preu inclou.

 

NOTA:

Els preus estan supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat a 1 de Gener de 2019), i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. Els preus estan supeditats a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. 

 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de l'UE tramitaran el seu visat a l'arribada a l'aeroport de destinació. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

 

SANITAT:

Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.msc.es o el telèfon 902 11 14 44.

  

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: thttp://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc.

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com