G.C. 1222
   
   
   
   
EGIPTE SETMANA SANTA 2019
 
Del 14 al 21 d'Abril

Aquesta propera Setmana Santa tindrem l’oportunitat de visitar la tomba de Nefertari que ha estat clausurada durant dècades. Podrem sobrevolar amb globus la famosa Vall dels Reis i Reines. També visitarem un poblat nubio, entrarem a l'interior de la piràmide de Kheops i gaudirem de moltes més experiències.

 

En grup reduït i acompanyats d'un expert guia de parla castellana, navegarem durant 4 dies el riu Nil a bord d'un creuer de luxe i gaudirem de la populosa ciutat del Caire.ITINERARI

 

14 ABRIL. BARCELONA - EL CAIRE - LUXOR

Presentació en l'aeroport del Prat dues hores abans de la sortida del vol MS 768 de la companyia Egypt Air amb destinació el Caire i sortida a les 16.25h.

 

Arribada a l'Aeroport del Caire a les 20.30h, on seran rebuts pel personal d'aeroport per a assistir-los en els tràmits de visat i immigració. A continuació enllaç amb el vol domèstic MS060 de la mateixa companyia amb sortida a les 22.45 i destinació Luxor.

 

Arribada a Luxor a les 23.45h, on seran rebuts i assistits pel personal d'aeroport per a la recollida d'equipatge i trasllat a l'hotel Sonesta St. George. A continuació sopar i allotjament.

 

 

15 ABRIL. LUXOR - DENDERA - LUXOR

Esmorzar a l'hotel. Al matí, a l'hora convinguda, trasllat per carretera cap a Denderah 60 km al nord de Luxor per a visitar el temple dedicat a la deessa de l'amor i la bellesa “Hathor”. Acabada la visita, retorn a Luxor i embarcament en la motonau Moon Dans o similar.

 

Dinar a bord. A la tarda visita dels majestuosos temples de Karnak i Luxor. Retorn a la motonau. Sopar i nit a bord. A la nit assistirem a l'espectacle de llum i so del temple de Karnak.

 

 

16 ABRIL. LUXOR - ESNA - EDFU

Avui hi ha la possibilitat de fer un viatge amb globus, contemplant tota la ciutat de Tebas tant la riba oriental amb els temples de Karnak i Luxor i la ciutat de Luxor com la riba occidental amb els seus jaciments arqueològics com la vall dels reis, la vall de les Reines o els temples funeraris de ramses II, Ramses III i Merinptah o els llogarets de Gurna , Deraa Abu El Naga o Asasif. – suplement de 95 € per persona no inclòs en el preu.

 

Trasllat a la riba occidental de l'antiga ciutat de Tebas, on es visitaran tres tombes a la Vall dels Reis, a continuació visitarem, si ens ho autoritzen, la tomba de Nefertari, descoberta per Ernesto Schiaparelli en 1904. Ha romàs clausurada durant dècades per la deterioració de les seves pintures. Visita de l'espectacular tomba de Seti I. En la dècada de 1980 va ser sotmesa a una àmplia restauració en la qual es van recuperar els fragments que s'havien desprès de les parets per les infiltracions d'aigua i es van netejar els frescos eliminant algunes de les desafortunades intervencions anteriors. La Gran Esposa Real de Ramsés II (1539-1075 a. de C.) guarda encara en la seva tomba més de 500 metres quadrats de pintures acolorides en les quals la deessa Neith dóna la benvinguda a la consort.

 

Arribant a aquest punt ens acostem al temple de Medinet Habu o el temple funerari de Ramses III amb els seus colors molt ben conservats fins ara. Al final fem una parada per a veure de prop els dos colossos de Amenofis III coneguts com els Colossos de Memnon. Retorn al vaixell, dinar a bord i navegació fins a Edfu, sopar i nit a bord.

 

 

17 ABRIL. EDFU -KOM OMBO - ASWAN

Esmorzar i trasllat al temple de Edfu en caleses, dedicat al déu Horus amb la seva forma de falcó, el millor conservat de l'època grecoromana. Retorn al vaixell per a continuar la navegació cap a Kom Ombo on es visitarà el temple dual dedicat a Sobek i Haroris. Sopar a bord i navegació cap a Aswan.

 

 

18 ABRIL. ASWAN

Esmorzar. Sortida de matinada per carretera Abu Simbel per a visitar els temples de Ramses II i Nefertari, dos magnífics temples de la XIX dinastia tallats en roca. A la tornada visita del temple de Filae, últim temple salvat de les aigües del llac Nasser, i dedicat a la deessa Isis.

 

Dinar a bord. A la tarda passeig en faluca, envoltant l'Illa Elefantina, el jardí botànic i el mausoleu del cap de la secta Sheita Ismaelita, Agha Jan. Retorn al vaixell, sopar i nit a bord a Aswan.

 

 

19 ABRIL. ASWAN - EL CAIRE

Esmorzar i desembarcament. A continuació trasllat a l'aeroport per a sortir en el vol de Egyptair MS 392 amb destinació el Caire a les 07:10hrs. Arribada al Caire a les 08:35hrs.

 

Sortida per a visitar al conjunt piramidal de Guiza: Kheops, Kefren i Mikerinos. Inclosa l'entrada a gran Piràmide – Kheops -. Visita al temple de la momificació de Kefren i l'enigmàtica Esfinx.

 

Acabada la visita trasllat a l'hotel. Dinar al Mena House. A la hora establerta sortida per a una visita panoràmica de la capital d'Egipte, sobretot el carrer del Muizz amb les seves mesquites i marasses fins a arribar a les muralles del Caire Fatimi i la porta de Bab Al Futuh. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

 

 

20 ABRIL. EL CAIRE

Esmorzar i visita al Museu d'Art Faraònic del Caire – inclosa l'entrada a la sala de momificació - , el Barri Copte, on se situen les esglésies més antigues de la cristiandat, lloc que va servir de refugi a la Sagrada Família durant el seu pas per Egipte.

 

A continuació dinar a la ciutat i visita a la Ciutadella Medieval de Salah El Din I, considerada la millor decorada del món àrab. Acabarem en el mercat medieval de Khan el Khalili. Una vegada acabada la visita sopa en el creuer “Nile Maxim” amb una espectacular visió del “skyline” de la ciutat del Caire. Retorn a l'hotel i allotjament.

 

 

21 ABRIL. EL CAIRE - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel i trasllat a l'aeroport del Caire. Facturació i embarcament en el vol regular MS 767 de la companyia Egyptair classe turista amb destinació Barcelona.

 

Arribada a l’aeroport del Prat a les 15:25hrs i fi dels nostres serveis.

 

 

VOLS CONFIRMATS

1  MS 768  14APR BARCELONA – CAIRO    1625 2030                                   

2  MS 060  14APR CAIRO – LUXOR              2245 2345                    

4  MS 095  19APR ASWAN – CAIRO            0710 0835                    

5  MS 767  21APR CAIRO – BARCELONA   1055 1525 

 

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE 2.190 + 230 € taxes d'aeroport

 

 

INCLOU

Vols en línia regular BCN/CAI/*LXR/*ASW/*CAI/BCN

1 nit Luxor MP hotel Sonesta St. Georges o similar

2 nits Caire Hotel Marriott Mena House 

4 nits creuer Nil PC Moondance o similar

Visites esmentades en el programa destacant les següents visites especials:

Entrada tomba Nefertai 

Visita del Temple de Medinet Habu i vall de les Reines

Entrada sala de les mòmies reals dins del museu egipci

Entrada a la gran Piràmide de Kheops

Cairo by night amb sopar en un restaurant típic

Sopar d'acomiat a l'hotel Mena House

Guia de parla hispana exclusiu per al grup

Trasllats i serveis d'aeroport privats

Visat d'entrada

Assegurança d'assistència i cancel·lació del viatge

Assistència 24 hores

 

 

NO INCLOU

Taxes i carburant 220€ aprox.

Propines i taxes de serveis 45€

Propines del guia a la seva discreció

Begudes durant els menjars

Qualsevol extra no especificat en el programa

Viatge amb globus sobre la vall dels Reis 95€ per persona

 

Grup mínim de 10 pax i màxim de 16 pax.

 

 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com