G.C. 1222
   
   
   
   
ELS CIRERERS SAGRATS DEL JAPÓ 2018.
 
Del 03 al 17 d'Abril de 2018. 

Viatge al Japó en grup de màxim 14 persones i acompanyats d'un guia de parla hispana.
En aquest viatge descobrireu Japó en el moment més bonic de l'any a través del seu símbol, els cirerers en flor. Podreu assistir al festival de Hanamtsuri i viure una experiència única participant en cerimònies budistes com la cerimònia del te. Provareu la carn de Kobe típica del país, veureu a les Gueishas i els seus costums. Descobrireu exòtics jardins, llocs d'aigües termals i zones naturals com el Fujisan i els 5 llacs. Finalitzarem el viatge descobrint l'illa de Miyajima i el castell de Hikone. Acompanya'ns!!!03 D'ABRIL. BARCELONA - TÒQUIO
Sortida de Barcelona amb destinació Tòquio. Nit a bord.

04 D 'ABRIL. TÒQUIO
Arribada a l'aeroport de Tòquio i benvinguda al Japó. Trasllat a l'hotel a Tòquio. El guia els esperarà a l'Hotel. Nit.

05 D'ABRIL. TÒQUIO

Esmorzar a l'hotel. Avui visitem el mercat de peix més gran del món, el Tsukiji, i els seus diferents zones i productes. Més tard anirem al barri de Ginza, on trobem les millors marques i botigues. A continuació ens dirigirem a Asakusa, el barri més tradicional de Tòquio al costat de Akihabara, la següent zona a recórrer i el centre mundial de l'electronica, l'animació i els ordinadors.
Per finalitzar el dia visitarem el parc de Ueno ja que per a aquestes dates és un dels millors llocs per gaudir d'un Hanami i observar els cirerers en flor. Cap al tard, tornada al seu hotel de categoria estàndard.

 

06 D 'ABRIL. TÒQUIO
Esmorzar a l'hotel. Avui començem les visites pel museu de Tòquio, que ens explica la vida i les transformacions de la ciutat a través de la seva història. A continuació anirem a Shinjuku per pujar al mirador de l'ajuntament metropolità de Tòquio. La següent zona que visitarem és Harajuku i el santuari de Meiji Jingu dins del parc de Yoyog. També podreu visitar un Hanami on podreu realitzar compres i gaudir de les últimes tendències en la moda japonesa. Recorrereu el carrer de Omotesando i a la tarda anirem cap a Shibuya per passar pel famós encreuament i visitar a Hachiko, el gos més lleial de la història. Retorn a l'hotel o Shibuya.

07 D 'ABRIL. TÒQUIO - FUJISAN - OSAKA
Esmorzar a l'hotel. Avui enviem els equipatges a Kyoto. Ens traslladarem en bus privat cap a les faldilles del Fujisan on vam gaudir de la zona segons la climatologia i pujarem en bus fins a la 5 estació a 2305m. A continuació, coneixerem la zona dels cinc llacs visitant el poble de Iyashi no Nemba des d'on ens dirigirem en autocar cap a Shizuoka, famosa per les seves plantacions de te. Aquí prendrem el Shinkansen (tren bala) direcció a Osaka.
Nit lliure per gaudir de l'ambient bulliciós d'Osaka. Allotjament en un hotel de categoria estàndard.

08 D 'ABRIL. OSAKA - KYOTO
Esmorzar a l'hotel. Ens esperarà un bus privat per anar al festival de les flors, el Hanamatsuri, que se celebra avui pel naixement del Buda al Japó. Gaudirem de les esplèndides decoracions florals que es realitzen al voltant del buda nascut i li podrem oferir el Amacha (et especial). Aquest festival se celebra a tots els temples. La primera visita del dia és a Nara on vam visitar el gran temple del Todaiji al mig del parc de Nara. Començarem les visites amb el Sanjunsangendo protector de Kyoto, on ens fascinarà amb les 1001 talles antigues de Kannon, dins d'un pavelló amb 33 espais entre columnes.
Després de dinar anirem a la zona tradicional de Higashiyama, on també visitarem el Kiyomizudera, un temple datat de l'any 778 rellevant per les seves cascades i aigües pures. Passejarem pel barri tradicional fins a arribar al nostre allotjament.
NOTA: L'allotjament de les tres nits a Kyoto, és un hotel modern, i són les acomodacions oficials del gran temple de Chioin (Escola Foto), dins el barri tradicional de Higashiyama. Podent d'aquesta manera estar en un lloc molt especial, i podent participar en les cerimònies matinals, del temple, de forma especial.


09 D'ABRIL. KYOTO
Esmorzar a l'hotel. Començarem les visites per Fushimiinari per conèixer el santuari on resideixen els déus de les collites, i on trobem milers i milers de portes (Toris) donades als déus per agrair i aconseguir la benevolència i el bon tracte dels déus. Durant les visites coneixerem algunes de les arts més importants que ens ajudaran a entendre la cultura japonesa, com la cerimònia del te, sens dubte la més significativa ja que ens mostra quina és la millor manera de tractar a les persones. Després de dinar visitarem els jardins del santuari de Heian Jingu, al centre de Kyoto. A la tarda, assistirem als Miyako Odori, on gaudirem de balls i representacions de les Maiko i les Geishes que es van crear l'any 1871 per donar a conèixer les arts escèniques sofisticades a un públic més gran. Visitarem el passeig del filòsof segons la condició dels cirerers. Retorn a l'hotel i allotjament.
Nota: transport Bus Privat
 
10 D'ABRIL. KYOTO
Esmorzar a l'hotel. Avui començarem les visites pel Ryoanji, un temple zen amb el jardí més famós i fascinant del país. En aquesta zona natural veurem el Kinkakuji (Pavelló Daurat) al costat dels seus jardins. Ja a Arashiyama, vam gaudir de la seva naturalesa, i passejarem pel bosc de Bambus. A continuació visitarem el castell de Nijojo, construït pels Shogun Tokugawa un cop Unificat Japó. Ens sorprenem amb la seva arquitectura i grandesa, i amb el fi i delicat treball dels artesans de l'època. Pel centre passejarem pel esplèndid mercat local de Nishikichiba. Retorn a l'hotel.
Nota: transport en Bus privat.
 
11 D'ABRIL. KYOTO - MIYAJIMA - HIROSHIMA

Esmorzar a l'hotel. Avui ens dirigim al famós tren bala a Hiroshima. Un cop a Hiroshima ens desplaçarem fins a la illa sagrada de Miyajima, on veureu la porta simbòlica del Japó i l'entrada al parc natural de la mar interior. Visitarem els seus racons més especials, carrers, santuaris i temples. A la tarda, tornada a Hiroshima. Allotjament.
NOTA: transport públics.
 
12 D'ABRIL. HIROSHIMA - KOBE - KOYASAN
Esmorzar a l'Hotel. Al matí vam visitar el Gembaku Dome, el Parc de la pau i el Museu de la pau. Ens desplaçarem en tren bala fins a arribar a Kobe per provar la famosa carn de Kobe, a la ciutat que li dóna nom a aquesta saborosa i delicada carn. Cap al tard arribarem a Koyasan on soparem al temple Kumagaidera. Ens allotjarem en aquest temple durant dues nits.
Nota: transport públics.

 

13 D'ABRIL. KOYASAN
Abans d'esmorzar al temple Kumagaidera, vam assistir a l'Gongyo o ceremonina d'obertura del dia en el nostre temple. Presenciarem i participarem en el Goma (cerimònia del foc purificador).
Avui ens desplacem fins a la muntanya sagrada de Koyasan, lloc fundat per un dels primers mestres d'origen japonès (Kobo Daishi) després d'estudiar i portar el budisme Shingon al Japó des de la Chin. Ja en Koyasan visitarem la zona de temples i pagades centrals al costat de la zona de l'Okunoin, el cementiri més gran i famós de Japó on descansen personatges històrics i roman en eterna meditació el fundador d'aquesta muntanya. Ja a la tarda ens allotjarem en un dels 120 temples. A la nit prendrem un sopar shojin, basada en menjar vegetarià i típica dels temples.
Nota: Per als que vulguin possible classe de meditació amb el grup en el Temple.

14 D'ABRIL. KOYASAN - CASTELL DE HIKONE - KANAZAWA

Abans d'esmorzar al temple, vam assistir a l'Gongyo o ceremonina d'obertura del dia, on esmorzarem i participarem en l'Goma (cerimònia del foc purificador). Després d'esmorzar ens desplacem fins Hikone, on vam visitar la seva elegant castell, un dels pocs que al Japó es conserva amb el model original. A la tarda ens desplaçarem en tren fins a Kanazawa. Nit a Nit a Kanazawa.
Nota: Transport públic

15 D'ABRIL. KANAZAWA - NAGANO - YUDANAKA

Esmorzar a l'hotel. En Kanazawa visitarem el Jardí del Kenrokuen, un dels jardins més admirats al Japó. A prop del jardí, ens aproparem a la zona antiga de cases de te de Higashichaya, on podrem observar les cases tradicionals i la increïble artesania feta amb pa d'or. Per dinar ens desplaçarem al mercat de productes locals de OHMI, on podrem provar-los en alguna de les seves múltiples parades. Ja a la tarda ens dirigirem en tren bala fins Nagano, per després anar en tren exprés feia Yudanaka Onsen. Sopar a l'Hotel Ryokan Hotel. Vam gaudir de les aigües termals del Ryokan a la Zona de l'Spa.
Nota: Transport públic.

 

16 D'ABRIL. YUDANAKA - OBUSE - TÒQUIO
Esmorzar a Ryokan. Avui al matí anem a cononcer als Micos de la neu i la seva formidable adaptació al clima, fins al punt d'utilitzar les aigües termals per escalfar-se durant el fred hivern. Vam visitar el museu de la col·lecció d'art de Hokusai, el mundialment famós pintor Ukiyoe que va ser convidat a Obuse per deixar les seves meravelloses obres. Després de dinar tornem a Tòquio. Nit a Tòquio.
Nota: Transport públic

17 D'ABRIL. TÒQUIO - BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. Temps lliure per realitzar visites a Tòquio fins a l'hora de trasllat a l'aeroport. El guia estarà a la vostra disposició tot el dia per realitzar visites i ajudar en la seva planificació. Desplaçament a l'aeroport. Vol de tornada a Barcelona. Nit a bord.

18 D'ABRIL. BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi dels serveis.


PREU PER PERSONA:
4310 € + 370 € (taxes d'aeroport i carburant)
SUPLEMENT DE HABITACIÓ INDIVIDUAL: 650 €

INCLOU
Vols amb Emirates Barcelona - Tòquio - Barcelona
9 nits en hotel categoria superior: 3 a Hotel especial del temple chionin a Kyoto.
2 nits en Hotel, acomodació japonesa.
2 nits en temples (banys compartits)
Esmorzars i 3 sopars al Ryokan i el temple
Dinar especial de temple al Tenryuji, a Kyoto
Dinar amb carn de Kobe, a Kobe
Cerimònia del Te
Japan Rail Pass d'una setmana en classe turista
Guia acompanyant de parla hispana durant tot el recorregut
Tots els transports a Japó (trens, bus privat)
Totes les entrades a les visites programades
Entrades dels balls Miyako Odori
Assegurança de viatge i de cancel·lació

NO INCLOU
Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com