G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
ELS TEMPLES PERDUTS DE CAMBODJA
 

En aquest itinerari es visiten temples angkorians desconeguts i meravellosos, fins ara inaccesibles, com el Preah Vihar. La disputa amb Tailàndia a causa dels drets sobre al temple, que arribaren al conflicte armat, i les dificultats d'accès,  el mantenien ocult. Una nova carretera i la pau amb el veïns, ens donen la oportunitat de fer un veritable descobriment. Això no treu que es visitin els grans tresors d'Angkor Wat i Angkor Thom, a més d'altres indrets de la sempre amable i autèntica Cambodja.DIA 01 BARCELONA-PHNOM PENH

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular, via Singapur. Nit de viatge.

 

DIA 02 PHNOM PENH 

Arribada, tràmits de duana (assistits pel nostre corresponsal amb el servei "visa express"). Trasllat a l'hotel. Visita del Palau Reial i de la Pagoda de Plata, situats dins un mateix recinte i, sens dubte, els monuments més representatius de la capital cambodjana. Tot seguit visita al sinistre i terrorífic Museu del Genocidi, també conegut amb el tristement cèlebre nom en clau de "S-21", visita d'altra banda obligada si volem fer una aproximació a la terrible història recent cambodjana. Temps lliure per dinar. A la tarda visita als sempre interessants mercats típics: Mercat Central i Mercat Rus, i opcionalment al Museu Nacional (molt aconsellable). Allotjament a l'hotel. 

 

DIA 03 PHOM PENH

Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a la província de Takeo. Visita en ruta del proper a la ciutat, però en realitat remot temple de Ta Phrom, edificat en el segle XII, en la mateixa època que el temple de Bayon, al complexe d'Angkor Thom. Més endavant trobem el petit i atractiu temple de Yeay Peau. Continuació fins a l'antiquíssima ciutat preangkoriana de Angkor Borei, que encara conserva les seves muralles. A 3 km més cap al sud, trobarem els turons de Phom Da, sovint aillades per les inundacions estacionals i accesibles en barca. En els seus vessants trobarem cinc coves que en un primer moment es dedicaren al culte hinduista i més tard esdevingueren santuaris budistes, i durant la guerra del Vietnam van servir com amagatall al vietcong. Temps lliure per dinar. A la tarda retorn a Phom Penh. Allotjament. 

 

DIA 04 PHONM PENH-KROCHE (KRATIE)

Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a Kroche. Arribada a l'hotel i acomodació. A la tarda ens traslladarem a Kampi, on ens embarcarem per anar fins al centre del riu Mekong, a la recerca dels dofins d'aigua dolça, els estranys i enigmàtics "Irrawady" en greu perill d'extinció i que encara es poden trobar en aquesta part del món. A més en aquesta zona podrem gaudir de meravelloses postes de sol damunt el Mekong, i observar el tarannà de la vida rural cambodjana més tranquil·la i autèntica. Retorn a l'hotel i allotjament.

 

DIA 05 KROCHE-KAMPONG CHAM

Esmorzar a l'hotel. Viatge per carretera fins a Kampong Cham. Arribada i acomodació a l'hotel. Temps lliure per dinar. A la tarda visita a l'interessant, encara que no massa ben conservat temple de Wat Nokor, i dels turons de Phnom Pros i Phnom Srei, en el cim del quals hi trobem temples, i des d'on gaudirem de magnífiques vistes de la regió. Retorn a Kampong Cham. Temps lliure per a passejar per aquesta petita ciutat, rica en edficis de l'època colonial. Allotjament a l'hotel.

 

DIA 06 KAMPONG CHAM-KAMPONG THOM-SIEM REAP

Esmorzar a l'hotel. Trasllat per carretera fins a Kampong Thom. Temps lliure per dinar. Visita al magnífic conjunt de temples preangkorians de Sambor Prei Kuk, un bon preludi de les meravelles que us esperen a Siem Reap. Continuació del viatge. Arribada a Siem Reap. Allotjament a l'hotel.

 

DIA 07 SIEM REAP (RIU DE LES MIL "LINGAS")

Esmorzar a l'hotel.  Sortida cap al Parc Nacional de Phnom Kulen. Arribada i ascens a peu de 30/40 minuts de durada, fins a un antic lloc de peregrinatge hinduista anomenat Kbal Spean, conegut també com el Riu de les Mil "Lingas", es tracta d'un riu de llit rocós, que està esculpit amb representacions hindús  i múltiples "lingas", que són representacions fàl·liques característiques de la tradició hinduista. Desprès de la visita anirem fins al temple de Banteay Srei, també conegut com el "Temple de les Dones", anomenat així per la delicadesa de la seva decoració, i per les seves petites dimensions, tanmateix es tracta d'un dels temples més importants de tot al complex d'Angkor, i l'unic construït amb pedra de color rosat. Tot seguit visita al temple de Banteay Samre. Entre les visites hi haurà temps lliure per dinar. Retorn a l'hotel i allotjament.

 

DIA 08 SIEM REAP (ANGKOR)

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Angkor. Iniciarem el pla de visites començant pel complexe d'Angkor Thom, una de les joies més importants d'Angkor, on es visita el Bayon, el Phimeneakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda visita dels temples de Preah Khan, Neak Poan, Mebon Oriental i Ta Som. Retorn a l'hotel. Allotjament. 

 

DIA 09 SIEM REAP (ANGKOR)

Sortida de l'hotel a trenc d'alba per a poder veure la eixida del sol a Angkor Wat. Retorn a l'hotel per esmorzar. Al matí visitarem el temple de Ta Prohm, un dels imprescindibles i famós pel grau de simbiosi que han assolit les seves pedres amb els arbres de la selva, temple de Takeo, i el temple de Ta Nei, petit i encissador temple perdut al bell mig del bosc tropical. Temps lliure per dinar. A la tarda ens dedicarem a visitar el temple més emblemàtic d'Angkor, de fet la seva imatge està representada a la bandera del país, el magnífic i espectacular Angkor Wat. Desprès anirem fins al temple de Pre Rup, que permet contemplar unes magnífiques postes de sol. Retorn a l'hotel. Allotjament. 

 

DIA 10 SIEM REAP (PREHA VIHEAR, EL TEMPLE A LA VORA DEL PRECIPICI) 

Esmorzar a l'hotel. Sortida a les 06.30 h. del matí i per la novíssima carretera cap a Anlong Veng, un dels últims bastions dels terribles khemers rojos. Continuació cap a Preah Vihear, el temple que té les vistes més espectaculars de l'art khemer, penjat en el sortint d'una muntanya. Visita d'aquest meravellós lloc, fins fa molt poc temps inaccesible per als turistes. Temps lliure per dinar. A la tarda retorn a Siem Reap, de camí farem una parada a Anlong Veng, per visitar la casa de Ta Mok, lloctinent de Pol Pot, i del llac natural que donava protecció a les cases dels capitosts dels khemers rojos. Arribada a Siem Reap. Allotjament a l'hotel.

 

DIA 11 SIEM REAP (KOH KER I BENG MEALEA)

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap el temple de Beng Mealea, a 65 km. de Siem Reap, aquest és un temple construït en el segle XII per Suryavarman II, amb un disseny molt similar a Angkor Wat, envaït per la vegetació i encara pendent de restauració. Continuació fins a Koh Ker, que fou capital de l'Imperi Khemer durant un curt periode de temps en el segle X. Aqui hi ha més de 100 temples disseminats per la selva; però el monument més important és una impressionant piràmide de 7 pisos i 40 metres d'alçada, coneguda pel nom de Prasat Thom; també visitarem el temple vermell o Prasat Krahom. Temps lliure per dinar. Visita d'algunes de les construccions milllor conservades i de l'aldea local. Retorn a Siem Reap. Allotjament a l'hotel.

 

DIA 12 SIEM REAP (TEMPLES DE BANTEAY CHHMMAR)

Esmorzar a l'hotel. Sortida, via Sisophon, cap el temple de Banteay Chhmmar, situat a 160 km. de Siem Reap, en una àrea remota dels nord-oest de Cambodja. Visita d'aquest temple, que en realitat és una fortalesa força gran i complexa, que lamentablement fou saquejada en l'any 1998, i ha calgut un gran esforç de restauració. Dinar tipus pic-nic. A la tarda visita del temple de Banteay Top, i del temple de Ta Promh de Banteay Chhmmar. Retorn a Siem Reap. Allotjament a l'hotel.

 

DIA 13 SIEM REAP-BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Al matí trasllat a Phnom Krom per a iniciar un interessant passeig amb barca, visitant el poblat flotant de Chong Knies, en el llac Tonle Sap. Aquest poble està habitat majoritàriament per vietnamites il·legals, als quals no els hi es permès d'habitar la terra ferma, i la seva ubicació va canviant en funció del nivell del llac. Retorn a Siem Reap i visita als "Artisans d'Angkor", un taller-escola on s'enssenya als nens més desafavorits tèniques artesanals. A l'hora prevista trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de línia regular cap a Barcelona via Singapur. Nit de viatge

 

DIA 14 BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi del viatge.

 

HOTELS PREVISTOS EN CATEGORIA STANDARD O SIMILAR:

PHNOM PENH: HOTEL LUX RIVERSIDE

KROCHE: HOTEL MEKONG DOLPHINS

KAMPONG CHAM: HOTEL MONOROM VIP

SIEM REAP: HOTEL ANGKOR PARADISE

 

HOTELS PREVISTOS EN CATEGORIA MITJANA O SIMILARS:

PHNOM PENH: HOTEL PHNOM PENH

KROCHE: HOTEL MEKONG DOLPHINS

KAMPONG CHAM: HOTEL MONOROM VIP

SIEM REAP: HOTEL TARA ANGKOR

 

HOTELS PREVISTOS EN CATEGORIA SUPERIOR O SIMILAR:

PHNOM PENH: HOTEL SOFITEL PHNOM PENH

KROCHE: HOTEL MEKONG DOLPHINS

KAMPONG CHAM: HOTEL MONOROM VIP

SIEM REAP: HOTEL LE MERIDIEN ROYAL ANGKOR

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE EN HOTEL CAT. STANDARD DES DE:

GRUP 2 PERSONES: 2115€ + TAXES (APROX.433€)

GRUP 3/5 PERSONES: 1985€ + TAXES (APROX. 433€)

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE EN HOTELS CAT. MITJA DES DE:

GRUP 2 PERSONES: 2465€ + TAXES (APROX.433€)

GRUP 3/5 PERSONES: 2305€ + TAXES (APROX.433€)

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOB LE HOTELS CAT. SUPERIOR DES DE:

GRUP 2 PERSONES: 2925€ + TAXES (APROX.433€)

GRUP 3/5 PERSONES: 2765€ + TAXES (APROX.433€)

 

SUPLEMENT TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:

DEL 17 DE JULIOL AL 16 D'AGOST 2019: 150€

 

NOTA: Aquests preus estan supeditats a possibles augments del preu dels costos dels serveis cotitzats i a possibles variacions del canvi dòlar/euro. Els preus han estat cotitzats a 2019. L'aplicació d'aquests preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm.

 

SERVEI VISAT EXPRESS DES DE: 33$ 

 

EL PREU INCLOU:

Vols intercontinentals amb la companyia  Singapore Airlienes en cabina turista i classe de reserva "Q", en cas de no estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva, s'haurà de consultar el suplement. Tots els trasllats aeroport/hotel/aeroport amb transport privat i guia. Tots els trasllats entre ciutats amb vehicle privat i guia. Totes les visites i excursions detallades en l'itinerari amb vehicle privat i guia. Tots els vehicles disposen d'aire condicionat. Entrades als llocs i monuments a visitar. Els àpats detallats en l'itinerari. Estada en els hotels escollits en règim de dormir i esmorzar. Guia de parla anglesa (hi ha la possibilitat de tenir guia que parli altres llengües pagant un suplement). Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Begudes en els àpats. Propines i extres personals. Qualsevol servei no especificat en l'aparat el preu inclou.  

 

DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, precissen de passaport amb vigència mínima de 6 mesos, i la tramitació de visat que es pot obtenir a l'arribada al país. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc
 

 

 

 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com