G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Orient mitjà
 
EMIRATS ÀRABS
 

Sorpreneu-vos en el desert de l'abundància.DIA 01 BARCELONA-DUBAI

Sortida de Barcelona amb vol directe de línia regular. Arribada a Dubai.  Desprès del tràmits d'inmigració, trobada amb el nostre representat i trasllat fins a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 02 DUBAI - ABU DHABI (dia complet a Abu Dhabi amb dinar inclòs - 250km)

Esmorzar a l'hotel. Sortida per a visitar Abu Dhabi, la ciutat més gran i capital dels Emirats Àrabs Units. El recorregut ens permetrà conèixer aquesta magnífica ciutat i l'illa on està situada. La primera parada será a la Gran Mesquita Sheik Zaied, una de les mesquites més grans del món, amb capacitat per a més de 30.000 fidels; aquests espectacular edifici està completament revestit de marbre i compta amb una complexa decoració islàmica; també disposa d'extensos jardins. Visita del Centre d'Artesania, on les dones encara elaboren manualment els productes tradicionals. Continuarem cap a l'Heritage Village, un petit museu que mostra les activitats tradicionals que realitzava la comunitat àrab abans que el descobriment de petroli ho capgirès tot. Dinar a un restaurant local. A la tarda, continuarem la visita per la espectacular Corniche, admirant les blanques mesquites, els espectaculars edificis d'acer i vidre que alberguen oficines i apartaments de luxe, fins arribar al final de la escullera, des d'on tindrem una vista magnífica de l'horitzó de la ciutat. La resta de la tarda la dedicarem a recórrer Saadiyat, on s'estan construïnt alguns dels projectes més emblemàtics de la ciutat, el Louvre i el Guggenheim, i l'illa de Ias, on es troba el circuit de Fórmula 1 i el Ferrari Park, un espectacular centre d'atraccions temàtic sobre la marca Ferrari. Retorn a l'hotel de Dubai. Sopar a un restaurant tradicional per gaudir de la nit a la capital dels Emirats. Allotjament.

 

DIA 03 DUBAI - AL AIN (150 kms)

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Al Ain, a les muntanyes de Hajjar. Al Ain és una de les ciutats més tradicionals del Emirats i és aquí a on es conneix de forma palpable la forma de vida al desert. Visita del mercat de camells, el Palau de l'Al Ain, el Castell of Fort de Jahili, un bon exemple d'arquitectura militar i a continuació el Museu Nacional i les excavacions arqueològiques dels Jardins Hilli, un lloc que combina uns jardins públics amb una zona arqueológica que compta amb restes d'assentaments de l'Edat de Bronze. Dinar a un restaurant local abans de visitar Hilli. Trasllat a l'hotel. Sopar i nit.  

 

DIA 04 AL AIN - COSTA ORIENTAL - FUJAIRAH O DIBGA (300 kms)

Esmorzar a l'hotel. Ens dirigirem tot travessant estranys paisatges entre el desert i les muntanyescap a la costa oest del Emirats, orientada al gold d'Oman. Travessarem també petits oasis com els de Dhaid o Masafi, envoltats de terra fèrtil on es cultiven fruites i verdures. ens aturarem en l'anomenat Mercat dels divendres de Fujairah, i tot seguit farem una ràpida visita de la ciutat, en la que veurem la Mesquita de Bidiya, la més antiga i petita dels Emirats. Dinar en ruta. Continuació fins a Dibba/Fujairah on passarem la nit. Sopar i allotjament a l'hotel. 

 

DIA 05 CREUER DE MUSSANDAM

Esmorzar. Avui sortim amb vaixell per navegar per les aigues del Golf d'Oman. Mussandam és la part més septentrional del país, té una de les costes més abruptes, aïllades i boniques del món. Les torres de les muntanyes Hajjar es precipiten bruscament fins el mar, creant espectaculars fiords, coves impresssionants, badies i platjes. les badies ofereixen un entorn segur per explorar un fons marí ric en peixos, coralls, tortugues i invertebrats. No serà gens difícil que poguem albirar dofins durant el creuer. Dinar a bord. El "Dhow", el vaixell tradicional en el que fem el nostre creuer, està equipat amb còmodes seients, coxins i estores. Gaudiu del mar bussejant, nedant, o simplement admirant el paisatge que formen els fiords i les cases de pedra que els esquitxen ací i allà. L'equip d'snorkel està a la vostra disposició, previa petició. (Cal portar el passaport en aquest creuer). Resta del dia lliure per relaxar-vos a l'hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 06 FUJAIRAH-SHARJAH-DUBAI (350 KM)

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a sharjah, la perla del Golf. Arribada i visita de la Mesquita del rei Faisal, una de les visites obligades, car es tracta d'una de les mesquites més grans dels Emirats. Tot seguit visita del Fort de Sharjah, lloc de residència de la família reial, originalment constrït a l'any 1820. Després interessant visita a l'Heritage Museum, on es pot contemplar una col·leció d'objectes que ens traslladaran a l'època en la que la població local vivia únicament de la recol·leció de perles. el museu ens explica també el desenvolupament de l'educació, la moneda i el sistema postal de l'Emirat. El folklore i l'artesania tradicionals són altres aspectes d'un modus de vida ben viu fins fa poc, i que actualment pràcticament ha desapargut, que el museu alberga. Després visitarem l'acolorit Soc d'al Arsa, que imita un mercat tradicional, i el Soc Blau, u, lloc màgic farcit d'artesania de luxe. Dinar en un restaurant local. Continuació fins a Dubai, on encara zserem a temps de recórrer el Dubai Mall o pujar al Burj Khalifa, el gratacels més alt del món. Sopar i allotjament a l'hotel.

 

DIA 07 DUBAI 

esmorzar a l'hotel. Sortida per a realitzar una excursió de mig dia per la ciutat i descobrir aquesta sorprenent i espectacular metròpoli. Dubai s'ha desenvolupat a partir d'un poblet de pescadors que estava situat a la badia, i que avui dia ha esdevingut una ciutat moderna i glamorosa. Espectaculars gratacels i gegantins centres comercials impressionen a tots els visitants. La visita comença a Bastakyia, el barri antic de Dubai. Aprendrem una mica més sobre la història de la ciutat amb la visita al museu, situat en l'antiga fortalesa de Al-Fahidi. Tot seguit pujarem a un "abra" o taxi local aquàtic, per creuar el "creek" mentres gaudim de l'espectacular vista. A l'altre banda del "creek" ens espera el mercat de les espècies i de l'or, lloc ideal per comprar algun tipus de souvenir. Després ens dirigirem cap a la zona de Jumeirah, on farem una parada per fotografiar l'imponent Gran Mesquita de Jumeirah, inspirada en la tradició medieval fatimí, aquesta estructura de pedra és un homenatge a l'arquitectura islàmica moderna. També ens aturarem davant la vista del famós Burj Al Arab, el conegut hotel amb un luxe fora de tota mesura, i també del Atlantis hotel, situat en l'extrem superior de la palmera de Dubai. Abans de retornar a l'hotel passarem per la zona de Burj Dubai, on veurem la torres més alta del món, el Burj Khalifa. Retorn a l'hotel. A la tarda sortida per a descobrir el veritable desert de Dubai. Després d'una emocionant condució damunt les dunes amb un vehicle 4x4, es faran diverses parades per a poder realitzar espectaculars fotografies de la posta de sol damunt les dunes. La excursió segeuix fins arribar a un tradicional campament àrab,on se'ns oferirà un sopar barbacoa sota les estrelles, amenitzat per una exhibició de folklore local. Retorn a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 08 DUBAI-BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport de Dubai per a iniciar el viatge de tornada a Barcelona en vol directe de línia regular. Arribada i fi dels serveis.

 

HOTELS:

ABU DHABI: OINE TO ONE

DUBAI: TOWERS ROTANA

FUJAIRAH/DIBBA: FUJAIRAH ROTANA

AL AIN: AYALA 

 

NOTA:

Aquest és un itinerari molt complet pels Emirats Àrabs, hi ha la possibilitat de fer estades més curtes, i també d'incloure el país veí d'Oman. Consulteu-nos.

 

NOTA:

Sortides diàries.

 

PREUS PER PERSONA EN BASE HAB. DOBLE DES DE:

Viatjant 2 persones: 2950€ + taxes (288€ aprox.)

viatjant 4 persones: 2090€ + taxes (288€ aprox.)

Preus vàlids fins 30 desembre 2019

 

SUPLEMENT TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:

Del 17 al 31 de desembre: 100€

 

SUPLEMENT HOTELS TEMPORADA ALTA DES DE:

Del 01 de setembre al 30 d'abril 2017:100€

 

NOTA:

Els preus estan supeditats a possibles augment dels costos dels serveis, i a la disponibilitat dels mateixos en el moment de fer la reserva. També estan supeditats al tipus de canvi dòlar/euro (preus calculats a 1 de Gener de 2019)

 

EL PREU INCLOU:

Vols en cabina turista amb la companyia Emirates en classe de reserva "U" en cas de no estar disponible aquesta classe s'haurà de consultar el suplement. Trasllats aeroport/hotel/aeroport. Allotjament en els hotels indicats o similars en règim de dormir i esmorzar. Àpats especificats en l'itinerari. Transport amb vehicle amb aire condicionat. Servei de guia. Visites mencionades en l'itinerari incloent les entrades. Impostos locals i taxes en els hotels. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Taxes de sortida del país (uns 18€ aprox.). Visites no esmentades en l'itinerari. Propines. Despeses personals. Qualsevol servei no mencionat en l'apartat el preu inclou. 

 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de l'UE precissen de passaport en regla, amb validesa mínima de 6 mesos. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

 

SANITAT:

Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com