G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per └frica
 
ESCAPADA A MARR└QUEIX
 

L'exotisme i el luxe oriental molt a prop nostre. Aprofiteu-ho 

ESCAPADA A MARRÀQUEIX
 
Marràqueix és una destinació ideal per a fer una escapada diferent a totes les altres. Tan a prop i tan lluny: geogràficament podriem dir que al costat de casa, culturalment i estèticament molt lluny. Això ens permet en un curt viatge, gaudir d’una ciutat veritablement exòtica, diferent i excitant: els colors, els mercats, l’olor de les espècies, l’al·lucinant plaça de Djemaa el Fna, l’arquitectura oriental, tot plegat us garanteix una escapada molt especial. I us proposem l’allotjament en un Riad. Els riads són cases tradicionals de famílies adinerades construïdes a la medina, i presenten diverses formes de l’arquitectura local. En els darrers anys moltes d’aquestes cases o palauets s’han adaptat i reconvertit en hotels. Entre la varietat de riads a escollir, nosaltres us oferim en la nostra proposta, un dels més luxosos i encisadors: el Riad Wow, que us permetrà fer una estada realment màgica. L’estada de 4 nits que proposem (que pot ser modificada al vostre gust) us permet també de fer alguna excursió, com per exemple la Vall del Draa, anar fins a les primeres dunes del desert, acostar-vos a Essauira per visitar la costa atlàntica, etc…
 
DIA 01 BARCELONA/MARRAQUÈIX
Sortida de Barcelona amb vol de línia regular. Arribada a Marràqueix. Trasllat privat fins a l’hotel. Allotjament.
 
DIA 02 MARRÀQUEIX
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure a la ciutat de Marràqueix. Possibilitat de visites o excursions guiades.
 
DIA 03 MARRÀQUEIX
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure a la ciutat de Marràqueix. Possibilitat de visites o excursions guiades.
 
DIA 04 MARRÀQUEIX
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure a la ciutat de Marràqueix. Possibilitat de visites o excursions guiades.
 
DIA 05 MARRÀQUEIX-BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroporet per sortir amb vol de .línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi del viatge.
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE: 680€ + TAXES (85€)
 
EL PREU INCLOU:
Vols Barcelona/Marràqueix/Barcelona amb la companyia Vueling en classe de reserva “J”, en cas de no estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva, s’haurà de revisar el preu. Trasllats privats aeroport/hotel/aeroport. 4 nits amb esmorzar inclòs al Riad Wow. Assegurança de viatge.
 
EL PREU NO INCLOU:
Propines i extres personals. Qualsevol servei no inclòs en l’apartat el preu inclou.
 
NOTA:
Preus vàlids per la temporada 2017. els preus estan supeditats a la disponibilitat dels serveis previstos en el moment de fer la reserva en ferm, i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. 
 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers al seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació al telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitatwww.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers:http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc.

  

 
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com