G.C. 1222
   
   
   
   
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA: ALBÀNIA I MACEDONIA. SETMANA SANTA 2018
 
Grup máxim 16 persones amb acompanyant d'Atlantis Mara

Albània és un país tan desconegut com autèntic. Aïllat durant dècades per una fèrria dictadura comunista aquest país acull una cultura mil·lenària, espais naturals no contaminats, platges pràcticament verges, una deliciosa gastronomia i una gran cordialitat per part dels seus habitants. És el més proper dels països exòtics i viatjar allà és viatjar en el temps: ens acompanyes ???24 MARÇ. BARCELONA - FRANKFURT - TIRANA - KRUJA
Sortida de l'aeroport de Barcelona cap Tirana amb la companyia Lufthansa, via Frankfurt.
Arribada a l'aeroport i tràmits d'immigració. A l'arribada ens esperarà el nostre guia local de parla castellana que ens acompanyarà en el nostre periple per Albània. Trasllat a la ciutat de Kruja, situada a uns 30 quilòmetres de l'aeroport.
Després de dinar visitarem el casc històric de la ciutat, amb la seva fortalesa, el seu Museu Etnogràfic i Històric i el seu basar típic otomà.
Una part de la visita s'efectuarà el dia següent al matí.
Kruja: Després d'haver sobreviscut per milers d'anys, va estar a punt de desaparèixer durant inicis del segle XX, però reviscuda en els últims 50 anys, Kruja és una atracció turística amb una vista espectacular des de la muntanya. El més important d'aquesta ciutat són la fortalesa amb la seva ciutadella i el basar tradicional.
Allotjament a l'hotel Panorama Kruje
 
25 MARÇ. KRUJA - GJIROKASTER 
Després de l'esmorzar farem la segona part de la visita de la ciutat de Kruja.
Després anirem cap a Durres, a uns 40 quilòmetres, per a una visita de l'antiga muralla de la ciutat, l'amfiteatre romà i el passeig marítim. Dinar a Durres.
Durres: és el port principal i la segona ciutat més gran del país. Alguns monuments arqueològics que demostren el passat brillant de la ciutat durant períodes diferents de la història són: l'antiga muralla, l'amfiteatre romà, el fòrum bizantí i la torre veneciana.
A la tarda ens dirigim cap a Gjirokaster, situada a uns 220 quilòmetres.
Allotjament a l'hotel Argjiro Gjirokaster
 
26 MARÇ. GJIROKASTER  - MANANTIAL DE L'ULL BLAU - BUTRINTI - SARANDA
Esmorzar. Al matí visitarem Gjirokaster, el seu casc antic amb la ciutadella i una casa típica, model de l'arquitectura otomana del s. XVIII. La ciutat és Patrimoni de la Humanitat i se la coneix com "La ciutat de Pedra". Conté centenars de cases - torres d'estil otomà amb sostres amb maons de pedra, balcons de fusta i pedres blanques. Dominat per la ciutadella sobre el pujol principal de la ciutat, Gjirokaster és una ciutat màgica amb un passat impressionant. Dinar a Gjirokaster.
A continuació, viatjarem a la vora del riu Bistrica fins a arribar al manantial de l'Ull Blau, on visitarem un dels llocs més ,macos d'Albània. A la tarda, viatjarem fins Butrinti, lloc arqueològic situat en un parc nacional on abunden els arbres de llorer i que arriba fins al mar Jònic a través d'un canal natural. Els estudis han comprovat que durant el segle VI i VII a de C, Butrinti era un centre pre-urbà i en l'època romana, la ciutat va ser proclamada colònia i era destinació de vacances de l'aristocràcia romana. Continuarem el nostre viatge fins a la ciutat costanera de Saranda.
Allotjament a l'hotel Brilant Saranda
 
27 MARÇ. SARANDA - CASTELL DE ALI PACHA - HIMARA - VLORA
Esmorzar. Avui continuarem el viatge pujant la bella costa Jònica amb diverses parades en el camí, començant pel Castell d'Ali Pacha. Visitarem també el casc antic de la ciutat de Himara, un dels pobles més grans de la costa iònica. Aquest lloc té valor, a més de ser un centre turístic de platja important, per ser un dels primers llocs habitats pels il·liris al sud del país. La següent parada és al Parc Nacional d'Llogara que es troba entre el mar Adriàtic i el Jònic, comença als 470 m sobre el nivell del mar i puja fins al pic més alt de 2018 m. A la tarda, es viatja cap a Vlora, on farem un passeig per la zona cèntrica de la ciutat: el passeig marítim i la plaça de la independència.
Sopar i l'allotjament a l'hotel Partner Vlora
 
28 MARÇ. VLORA - APOLLONIA - MONESTIR DE ARDENICA - BERAT
Esmorzar. Al matí es viatja cap al Parc Arqueològic de Apolonia, on visitarem les ruïnes i el monestir amb l'església ortodoxa adaptat en Museu arqueològic.
Apolonia: l'antiga ciutat de Apolonia en Iliria va ser fundada en l'inici del segle VII a. de C. per les colònies gregues que venien de les ciutats de Corinti i Corcyra (Corfú). Després d'aquesta visita, seguirem cap al Monestir de Ardenica, l'únic monestir ortodox funcional d'Albània, ja que aquí viuen tres monjos. L'Església del Monestir, dedicat al Naixement de la Mare de Déu té uns espectaculars frescos pintats pels millors mestres del s. XVIII: els germans Zografi.
Després d'aquestes visites, seguirem el nostre viatge cap a Berat. Després de dinar començarem la visita dels barris històrics, la ciutadella i el museu iconogràfic dins de la Catedral Ortodoxa de la Dormició de la Verge.
Berat: és coneguda també com "la ciutat de les mil finestres" per causa de les cases grans amb moltes finestres que predominen en els nuclis antics de la ciutat. Gràcies a la seva arquitectura històrica i la seva bellesa particular, la ciutat és declarada com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Una part de la visita la podem efectuar el següent dia al matí.
Sopar i allotjament a l'hotel Mangalem Berat
 
29 MARÇ. BERAT - KORCA - OHRID
Esmorzar. Viatjarem cap Korça per visitar la ciutat i el seu museu d'art medieval. També esmorzarem en aquesta ciutat.
Korça: és coneguda com el centre de la cultura i d'art. El Museu Nacional de l'Art Medieval té alguns dels millors treballs d'iconografia a Europa i més enllà. Avui dia la ciutat segueix sent el centre més gran cultural i econòmic del sud-est del país. Presenta arquitectura i tradició oriental barrejat amb l'arquitectura occidental francesa en els edificis i urbanització.
A la tarda vam viatjar a Macedònia en un tram molt agradable al costat del llac d'Ohrid. Farem una parada al Monestir de Sant Naum, un lloc molt important de pelegrinatge als Balcans, i lloc on es troben les deus del Llac d'Ohrid. A més de la visita del monestir, farem un passeig en vaixell per les deus per apreciar aquesta bellesa de la natura.
A la tarda, vam viatjar cap a Ohrid. Sopar i allotjament a l'hotel Royal View Ohrid
 
30 MARÇ. OHRID
Esmorzar. Al matí començarem la visita de la ciutat UNESCO d'Ohrid amb entrades a la Catedral de Santa Sofia, l'Església de Sant Climent i un passeig en vaixell.
Ohrid: la ciutat s'estén en un turó amb vistes al llac. La bellesa del Llac d'Ohrid i l'arquitectura històrica de la ciutat, són protegides com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO. La ciutat com es veu avui en dia va ser construïda majoritàriament entre els segles VII i XIX. Durant el període bizantí, finals del segle IX, a Ohrid es funda la primera universitat eslava per Sant Climent d'Ohrid i Sant Naum. Durant l'inici del segle XI, Ohrid es converteix en la capital del regne eslau liderat pel Rei Samuel, la fortalesa del qual segueix dominant avui en dia turó de la ciutat. Després de la visita farem un viatge en vaixell que ens ofereix una oportunitat excel·lent per tenir una vista panoràmica del nucli antic de la ciutat. Dinarem en un dels restaurants de la riba la famosa truita del Llac d'Ohrid. Després de dinar, temps lliure.
Sopar i allotjament a l'hotel Royal View Ohrid
 
31 MARÇ. OHRID - TIRANA
Esmorzar. Al matí continuarem el viatge cap a Tirana. Després de l'arribada a Tirana, la capital d'Albània començarem la visita al Museu Nacional de la Història, Seu Mundial dels Bektashi i en la Mesquita de Ethem Beu. Dinar a Tirana.
Tirana: La capital i la ciutat més gran d'Albània ofereixen una varietat llarga d'activitats, museus i monuments per explorar. A la plaça principal de la ciutat, La Plaça Scanderbeg, i al llarg de l'avinguda principal anomenada "Els Màrtirs de la Nació" es troben la majoria dels museus i monuments de Tirana. A la plaça principal es troba: El Museu Nacional de la Història amb un gran mosaic en la seva façana anomenat "Albània", l'estàtua de l'heroi nacional Scanderbeg, la mesquita de Et'hem Beu amb els seus frescos únics, el Palau de la Cultura, que inclou el Teatre de l'Òpera i Ballet i la Biblioteca Nacional; i diferents edificis governamentals a la part septentrional de la plaça.
Allotjament a l'hotel Tirana Internacional
 
01 ABRIL. TIRANA - FRANKFURT - BARCELONA
Esmorzar i últim passeig per la ciutat abans del trasllat a l'aeroport per agafar el vol a Barcelona, ​​via Frankfurt. Arribada.
 
PREU PER PERSONA: 1.775 € + 240 € (taxes d'aeroport i carburant)
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 200 €
 
GRUP MÍNIM DE 12 PERSONES I MÀXIM DE 16 PERSONES
 
INCLOU:
Bitllet d'avió Barcelona - Tirana - Barcelona amb Lufthansa
Una maleta per facturar per persona
Allotjament en hotels de 4 estrelles
Pensió completa incloent l'aigua durant els àpats
Recorregut amb autobús privat amb aire condicionat
Guia local de parla castellana durant tot el recorregut
Guia local a Macedònia
Aigua durant els recorreguts amb autobús
entrades
Acompanyant d'Atlantis Mara a partir de 12 persones
Assegurança d'assistència mèdica i sanitària i de cancel·lació per força major
 
NO INCLOU:
Begudes excepte aigua
propines
Qualsevol servei no especificat
   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com