G.C. 1222
   
   
   
   
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA EGIPTE
 
EGIPTE CAP D’ ANY 2018

L'Antic Egipte es va mantenir com una de les civilitzacions més avançades durant 3.000 anys.

 

Us ve de gust visitar la tomba de Nefertari que ha estat clausurada durant dècades; o sobrevolar amb globus el famós Valle dels Reis i Reines; visitar un poblat nubio, entrar a l'interior de la piràmide de Kheops i gaudir de moltes més experiències???

 

En grup reduït i acompanyats d'un expert guia de parla castellana i acompanyant d’ Atlantis Mara, navegarem durant 4 dies el riu Nil a bord d'un creuer de luxe i gaudirem de la populosa ciutat del Caire.

 

Ens acompanyes en aquesta nova aventura  ???????????ITINERARI

 

28 DESEMBRE.  BARCELONA – CAIRE – LUXOR

Sortida de l’aeroport de Barcelona cap a Luxor, via El Caire. És un vol d’Egyp Air.

Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i nit.

Allotjament a l’hotel Sonesta St George.

 

Vols:       Barcelona – Cairo     MS.768  15.25 – 20.30

              Cairo – Luxor           MS.060 22.45 – 23.45

 

29 DESEMBRE. LUXOR – DENDERA – EMBARC EN EL CREUER

 

Esmorzar a l’hotel. Al matí, trasllat per carretera cap a Dandera a 60Km al nord de Luxor, per visitar el temple dedicat a la deessa de l’amor i la bellesa “Hathor”.

Acabada la visita, retorn a Luxor i embarcament en la motonau Blue Shadou.

 

Dinar a bord. A la tarda trasllat al temple de Karnak i Luxor. Retorn a la motonau. Sopar i nit a bord.

 

A l’hora prevista trasllat al temple de Karnak per assistir a l’espectacle de llum i so passant per la gegantesca sala hipòstila il·luminada i arribant fins el llac sagrat on ja seguts podrem escoltar la història de la gran construcció religiosa mai feta a la història de la humanitat.

 

30 DESEMBRE. LUXOR – ESNA – EDFU

 

Per als que ho desitgin, oferim la possibilitat de fer un viatge en Globus, contemplant tota la ciutat de Tebas tant a la vora oriental amb els temples de Karnak i Luxor i la ciutat de Luxor com la vora occidental amb els seus jaciments arqueològics com la Vall dels Reis i la Vall de les Reines o els temples funeraris de Ramsés II, Ramses III i Merinptah o les aldees de Gurna, Deraa Abu El Naga o Asasif.

 

Trasllat a la vora occidental de l’antiga ciutat de Tebas, on es visitaran tres Tombes en la Vall dels Reis, amés de la famosa tomba de Seti I, pare de Ramsés II i fill de Ramses I – és el major enterrament foradat a Vall dels Reis. Va ser tancada al públic al 1991 per la por de que es registressi un esfondrament  a la càmera funerària i un anex. Trobada al 1817, mesura 120 metres de longitud i està repleta de pintures acolorides i fins baix relleus. La seva complexa geografia amb varis trams de graons i varies capelles laterals, culmina amb la seva càmera funerària del qual el seu sostre astronòmic simbolitza la volta celeste i les principals constel·lacions. A l’estància, es va trobar un sarcòfag buit de cinc centímetres de gruix amb passatges del “Llibre e les portes”, que s’exhibeix actualment en un museu de Londres. El regnat de Seti I va estar marcat per un alt nivell artístic i una febre constructora.  

 

Anirem al temple de de la Reina Hatshepsut amb es seves terrasses i la seva forma arquitectònica única, des d’allà anirema la vall de les Reines, on visitarem unatomba d’un príncep que encara conserva un fetus momificat. A continuació visitarem, si ens ho autoritzen, la tomba de Nefertari, descoberta per Ernesto Schiaparelli al 1904 que ha permanescut romàs durant dècades per el deteriorament de les seves pintures. A la dècada de 1980, va se sotmesa a una gran  restauració en la que es va recuperar alguns fragments que s’havien desprès de les parets per les infiltracions de l’aigua. També es van netejar els frescos eliminant algunes de les desafortunades intervencions anteriors.

 

La gran dona Reial de Ramses II (1539 – 1075 a.C) guarda encara a la seva tomba més de 500 metres quadrays de pintures acolorides en les que la deessa Neith dona la benvinguda a la consort.

 

Arribant a aquest punt ens acostem al temple de Medinet Habu o el temple funerari de Ramsés III amb els seus colors molt ben conservats fins ara. Al final farem una parada per veure de prop els dos colossos de Amenofis III, coneguts com els Colossos de Memnon. 

Retorn al vaixell, dinar a bord i navegació fins a Edfu, sopar i nit a bord.

 

31 DECEMBRE: EDFU – KOM OMBO – ASWAN

 

Esmorzar i trasllat al temple de Edfi en calesses per visitar el temple dedicat al Deu Horus amb la seva forma de falcó, el millor conservat de l’època grecoromana.

Retorn al vaixell per continuar la navegació fins a Kom Ombo on es visitarà el temple dual dedicat a Sobek i Haroris.

 

Sopar i festa de fi d’any a bord I navegació fins a Aswan. Avui gaudirem a bord d’una festa per celebrar el fi d’any!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

01 GENER. ASWAN – ABU SIMBEL – ASWAN

 

Esmorzar i trasllat per carretera a Abu Simbel per visitar els temples de Ramsés II i Nefertari, dos magnífics temples de la XIX dinastia tallats en roca.

A la tornada, visita al temple de la Deessa Isis a Philae. Dinar a bord.

A la tarda, passeig amb faluca, envoltant la Illa Elefantina, el jardí botànic i el mausoleu del cap de la secta Sheita Ismaelita Aga Khan. A continuació, canviarem la faluca per una llanxa motora per anar surcant el riu Ni fins arribar a un poblat Nubio, un dels pocs que encara queda al seu lloc. Sopar i nit a bord a Aswan.

 

02 GENER. ASWAN – CAIRE

 

Esmorzar i desembarcament. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol d’EgyptAir cap El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel per deixar l’equipatge i iniciar les visites.

Ens dirigirem al conjunt piramidal de Guiza: Keops, Kefren i Mikerinos. Farem una visita a l’interior de la piràmide de Kefren, visitarem el temple de la momificació de Kefren i la enigmàtica Esfinx.

Acabada la visita, retorn a l’hotel per descansar una mica abans d’iniciar una visita panoràmica del Caire. Recorrerem el carrer del Muizz amb les seves mesquites i madrasses fins arribar a les muralles del Caire Fatimi i la porta de Bab Futuh.

 

A continuació, trasllat al turó de Al Azhar on gaudirem d’un sopar amb gastronomia egípcia.

Retorn a l’hotel i nit.

 

Allotjament a l’hotel Sheraton Cairo & Casino.

 

Vol:   Luxor – Caire MS.392 08.55 – 10.20      

 

03 GENER. El CAIRE

 

Esmorzar. Avui iniciem el dia amb la visita al Museu d'Art Faraònic del Caire, incloent la sala de les mòmies reals, el Barri Copte, on s'ubiquen les esglésies més antigues de la cristiandat, lloc que va servir de refugi a la Sagrada Família durant el seu pas per Egipte.

Dinar a la ciutat i visita a la Ciutadella Medieval de Salah El Din i la mesquita d'Alabastre, considerada la millor decorada del món àrab, per acabar al mercat medieval de Khan el Khalili.

 

Acabada la visita, retorn a l'hotel per preparar-nos pel nostre sopar de comiat que degustarem a bord d'un vaixell privat navegant durant dues hores pel riu Nil i gaudint de música en viu.

 

04 GENER:  CAIRE – BARCELONA

 

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de retorn, Arribada i fi dels nostres serveis!

 

Vols:  Caire – Barcelona MS.767  10.50 – 14.25

 

PREU PER PERSONA EN BASE A GRUP DE 16 PERSONES: 2.650 € + 215 € (taxes d'aeroport i carburant)

 

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 360 €

 

SOBREVOL EN GLOBUS: 115 €

 

 

INCLOU:

Vols Barcelona - Luxor - Cairo - Barcelona amb Egyptair

Allotjament en els hotels esmentats

Creuer de quatre nits pel riu Nil

Pensió completa

Aigua en els recorreguts en autocar

Visites esmentades i activitats esmentades en l'itinerari (excepte el sobrevol en globus)

Propines i taxes de servei

Entrades a totes les visites

Guia de parla castellana durant tot el recorregut

Acompanyant d'Atlantis Mara

Assegurança d'assistència mèdica i sanitària i de cancel·lació per força major

 

NO INCLOU:

Visat 35 €

Begudes durant els àpats i sopars

Propines al guia

Qualsevol servei no especificat

 

*Preus a data 12/07/18, subjecte a possibles variacions dels carburants i entrades

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com