G.C. 1222
   
   
   
   
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA: PATAGONIA ARGENTINA
 
Del 20 de Gener al 04 de Febrer de 2018.

Conegui tots els extrems d'Argentina; des de la sofisticada capital de Buenos Aires, fins a la gelada serralada patagònica. Viurà allà el silenci dels boscos mil·lenaris i la majestuositat dels cims, on la natura es desborda en pics de granit i camps de gel, que vessen les seves llengües glaceres en llacs de bellesa inigualable. 

La Patagònia es coneix per ser terra d'imponents mamífers i aus, on de vegades van també les balenes. Lloc on també nia la majoria colònia de pingüins del planeta. La nostra atònita mirada apareixerà cap al sud, cap a la Terra de Foc, una porta oberta a la misteriosa Antàrtida i acabarem el viatge admirant el paisatge del Parc Natural de Iguazú, una de les set meravelles naturals del món.

 20 GENER. BARCELONA - BUENOS AIRES

Sortida del vol des de Barcelona a les 18: 20h amb Aerolíneas Argentinas amb destinació Buenos Aires. Nit a bord. Arribada a Buenos Aires a les 04.00hrs de la matinada.

21 GENER. BUENOS AIRES – USHUAIA

Arribada a l'aeroport d'Ezeiza a les 04.00. Benvinguda i trasllat a l'aeroport de Aeroparque d'on surt el vol a les 09: 05h amb destinació a Ushuaia. Arribada a Ushuaia a les 12: 40h i trasllat a l'Hotel Els Acebos, on s'allotjaran en habitacions tipus estàndard.

 

22 GENER. USHUAIA

Esmorzar a l'hotel. Visita al Parc Nacional de Terra de Foc i Tren de la Fi del Món: A 11 km. de la ciutat apreciareu llacs, llacunes i rius. Sortida al Canal Beagle. Per l'Avinguda Maipú per la ruta nacional nro. 3 arribarem a la Muntanya Susana on es troba l'estació del Ferrocarril Austral Fueguino. Continuaran per la vall del Riu Pipo fins a la badia Ensenada, on veuran les Illes Rodona i Nosa i sobre l'altra costa del Canal de Beagle les Muntanyes Nevats de la Cadena Sampaio (Xile). De tornada, arribarem al Llac Roca i caminarem vorejant el Llac i el Riu Lapataia. Aquí presideix el Turó Còndor, el bec passa el límit amb la República de Xile. Ens dirigirem cap a l'altre extrem del parc, on finalitza la ruta nacional nro. 3, en Badia Lapataia, en aquest trajecte observarem la Llacuna Verda i la Llacuna Negra.

Tren de la Fi del Món: Visitareu les instal·lacions de l'Estació del Ferrocarril i aniran amb el comboi a una part de l'antic traçat que tenia el tren del presidi. Veuran la cascada de la Macarena. Visitaran el Parc nacional Terra del Foc, on estava ubicat el vell serradora Lombardich i al baixador de la ruta nro 3 on finalitza el nostre viatge.

 

23 GENER. USHUAIA

Esmorzar a l'hotel. Sortida per realitzar una excursió amb guia des del moll d'Ushuaia amb embarcacions Les Eclaireurs rumb al Canal Beagle per assolir l'Estada Harberton. Parada a la Illa dels Ocells per contemplar una colònia de Corbs marins Imperials i altres aus. Visita de l'Illa dels Llops Marins on hi ha els llops marins sud-americans. Veuran el far homònim amb colònies corbs marins imperials a l'arxipèlag Les Eclaireurs.

 

Seguiran navegant entre vegetació i el poblat de Port Williams (Xile) a Isla Navarino hacua l'Estada Harberton. Navegació de 15 minuts des del moll cap a la Illa Martell on veuran pingüins Magallanes i papúas. Visita del museu d'ossos d'aus i mamífers marins Acatushún. Retorn en minibús amb parada cap a l'Hotel.

 

24 GENER. USHUAIA – CALAFATE

Esmorzar i trasllat a l'aeroport per agafar el vol amb sortida a les 08: 45h destinació a El Calafate. Arribada a les 10: 05h i trasllat a l'hotel Alt Calafate.
Sortida al mig dia per fer l'excursió al Camp Patagònic amb dinar i vehicles 4x4.
Recorregut per les seves màgics paisatges combinat per vehicles 4x4 i a peu. Dinar de menjar tradicional argentí. Excursió a peu de 1h fins arribar a veure l'impactant Glacera Perito Moreno amb mat per acompanyar les vistes de les glaceres. Un cop aquí, excursió de 6h de durada per les glaceres. Retorn a El Calafate.

 

25 GENER. CALAFATE

Esmorzar a l'hotel. Seguint amb l'experiència glaceres, sortida en direcció al Punta Banderes on anirem en vaixell des del Llac Argentí feia Punta Avellaneda i Boca del Diable. Arribada a la Glacera Spegazzini i desembarcament en Lloc de les Vaques - badia del Canal Spegazzini. Dinar tipus pícnic. Excursió guiada veient el canal Uppsala, navegant cap a la Península de Herminita on tindran una panoràmica de la Glacera Perito Moreno. Desembarcament al moll per recórrer les passarel·les amb el guia. Retorn a Calafate.

 

26 GENER. CALAFATE - EL CHALTÉN – CALAFATE

Esmorzar a l'hotel. Trasllat de 36km amb bus a El Chalten cap Llac del Desert, viatge amb vistes de glaceres al costat del guia. Després, des del moll de punta sud naveguem 30min veient les glaceres Huemul i Crestón per desembarcar a la Reserva Glacera Vespignani. Un cop allà, podran triar entre anar a peu per un dels tres senders segons la dificultat i l'esforç que puguin fer. El sender més exigent dura 45 minuts i supera els 150mts de desnivell per accedir al peu de la glacera Vespignani costat una increïble vista del turó Fitz Roy.

 

   A més a més podran visitar sense ascensos l'àrea boscosa i costanera de la reserva. Dinar tipus pícnic inclòs i refrigeri de comiat. Retorn cap al moll de Punta Sud. Trasllat en Bus feia El Chalten. Arribada a les 20:50. Allotjament a l'hotel Alt Calafate.

27 GENER. CALAFATE – BARILOCHE

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per agafar el vol amb sortida de Calafate a les 13:05 i amb destinació a Bariloche. Arribada a les 14:05 i trasllat a l'hotel Huinid Bustillo o NH Edelweiss o Cacic Incayal. Allotjament en habitacions amb vista al llac.
   
28 GENER. BARILOCHE

Esmorzar. Excursió amb vehicle privat des de Bariloche vorejant el llac Nahuel Huapi. A 8 km d'altura haurà la Platja Bonica i a 10km arribareu al peu del turó Campanar. Pujada a aerosilla que trasllada al viatger fins al cim (1050m). Vista dels llacs Nahuel Huapi i Perito Moreno, la llacuna El Trèvol, l'illa Victòria, els turons Otto, López, Goye, Catedral i la ciutat de Bariloche.

Seguim cap a la península de Sant Pere, vam arribar a la península Llao Llao. Visitaran la capella Sant Eduard, joies arquitectòniques de la regió, i el Port Mocador. Creuaran el pont Angostura que uneix els llacs Moreno i Nahuel Huapi i passem per badia López.
Arribada al Punt Panoràmic sobre el llac Moreno i la península Llao Llao. Voregessin la llacuna El Trèvol i tornessin a la ciutat finalitzant el circuit.

 

29 GENER. BARILOCHE - PORT VARAS

Esmorzar a l'hotel. Excursió Cruïlla Andino dels Llacs navegant la Serralada dels Andes des de Sant Carles de Bariloche a Argentina a Puerto Varas a Xile.

Sortida de l'Hotel en bus a les 8.00h cap a Port Mocador vorejant el Llac Nahuel Huapi. Desembarcament des Port Mocador cap a Port Blest en catamarà navegant pel llac Nahuel Huapi. Arribada al Port Blest i en bus vorejant el riu Fredes arribaran al Port Alegre, on naveguessin en una embarcació. Vista de l'el turó Tronador. Sortida en bus feia Peulla, vila ecològica, on dinaran. Salpessin cap Petrohué amb vistes del Volcà Osorno i del Volcà Punxegut. Acabessin cap a Puerto Varas vorejant el llac Llaquihue veient el Volcà Osorno i Calbuco. Allotjament a l'hotel Cabanyes del Llac.

 

30 GENER. PORT VARAS - VILA ANGOSTURA – BARILOCHE

Esmorzar. Connectaran amb la ruta panamericana cap a la ciutat de Frutillar, a la vora del Llac Llanquihue amb vista del Volcà Osorno. A només 26km de Frutillar visitarem una ciutat de somni anomenada Port Octay. Arribarem al Punt Panoràmic "Mirador dels volcans". Passarem per la hisenda Rupanco, on veuran activitats agrícoles i ramaderes. Vorejant el Llac Puyehue accedirem al pas Fronterer Cardenal Samore.

Pas també pel Parc Nacional Puyehue a Xile i el Parc Nacional Nahuel Huapi a Argentina, fins arribar al punt més alt de la Serralada a 1.321 msnm. Al mig dia, arribarem a Villa La Angostura. Visita de la ciutat. Dinar. A les 14: 15h sortida de Port Badia Mansa per navegar cap al Parc Nacional Els Arrayanes, on els arbres tenen 300 anys i són únics al món.
Visita de la Caseta de te del Bosc. Seguint navegant arribarem a la immensitat del llac Nahuel Huapi, envoltada dels cims nevats de la serralada dels Andes.

Arribarem a Port Mocador i retorn admirant San Carlos de Bariloche on podrem gaudir excursions tradicionals i d'aventura, passejades lacustres. A les 18:00 trasllat des Port Mocador a l'Hotel de Bariloche.

 

31 GENER. BARILOCHE - BUENOS AIRES

Esmorzar. Matí lliure. Trasllat a l'hotel i vol amb sortida de Bariloche a les 14.15h i arribada a Buenos Aires a les 16:15. Arribada i trasllat a l'Hotel Pestana o Pulitzer o Novotel.

Recollida a les 08:30 i trasllat per veure una Milonga a San Telmo. Classe de Tango i més tard un espectacle per veure els locals en el seu entorn. Acompanyament d'una guia experta en Tango. A la nit, Orquestra Típica on es pot ballar en l'espectacle. Un cop finalitzada, temps lliure fins el trasllat a l'Hotel.

 

01 FEBRER. BUENOS AIRES

Esmorzar a l'hotel. Visita de la ciutat amb guia i transport privat i públic. Visita pels barris "del nord", amb la seva fisonomia europea en què resideix la classe alta porteña. Aquest tour es remunta als orígens de l'anomenada "París de Sud-amèrica". Vam visitar la Plaça Sant Martí, Palerm Noi i Placeta Pellegrini. Recorrem els arbrats bulevards i els celebrats monuments del Centenari de la Revolució de Maig (1910) i l'impactant cementiri de la Recoleta. A més també podreu visitar: el Teatre Colon amb guia, el Cafe Tortoni, Les Violetes o bé la Llibreria l'Ateneu.

 

02 FEBRER. BUENOS AIRES

Esmorzar a l'hotel. Visita de Sant Elm i La Boca amb vehicle privat i dinar en un restaurant local.
La Boca és un lloc pintoresc per la seva història tan lligada als immigrants italians que van arribar en recerca d'una vida millor. El barri conserva carrers de llambordes, com caminet pintat de colors vius. Allà artesans i artistes ofereixen pintures i souvenir amb temes al·lusius al tango i parelles de tango enlluernen al compàs d'una milonga. El barri de San Telmo és el més antic de la ciutat i aquí es troba la plaça Dorrego. Les botigues d'antiquaris, els artistes de carrer que executen melodies tangueres i els restaurants i bars del voltant de la plaça contribueixen a l'atractiu del lloc.
A més també podreu visitar el Zanjón de Grandados, la Torre Barollo, el Taller de Pallarols i si és diumenge es pot visitar la Fira d'Escorxadors.

 

03 FEBRER. BUENOS AIRES

Esmorzar i dia lliure per descobrir la ciutat. També podran anar a les Cataractes d'Iguazú. Allotjament a l'hotel Pestana o Pulitzer o Novotel.

 

04 FEBRER. BUENOS AIRES – BARCELONA

Esmorzar. Dia lliure i trasllat a l'aeroport per agafar el vol de tornada. Sortida del vol a les 22: 55hrs des de Buenos Aires amb destinació a Barcelona. Arribada a les 15:35. Nit a bord.

05 FEBRER. BARCELONA

Arribada i fi dels serveis.

 

EXTENSIÓ CASCADES D'IGUAZU:

03 FEBRER. BUENOS AIRES – IGUAZU

Esmorzar a l'hotel i trasllat a l'aeroport. Vol des de Buenos Aires amb sortida a les 06: 10h destinació a Iguazu. Arribada a les 08: 00h i trasllat a l'hotel.

Sortida de l'hotel per visitar el costat Brasiler de les Cataractes d'Iguazú. Tots els passatgers han de tenir la documentació necessària per sortir d'Argentina i ingressar al Brasil.
Embarquem en els òmnibus que passegen dins del parc i ens conduiran fins a l'inici de les passarel·les el recorregut serà de 1.200 metres de senda sobre la barranca del Riu Iguazú. Vista panoràmica dels salts argentins, idoni per fer fotografies.

Avançant en el recorregut, observarem el canó del Riu Iguazu, el Salt Rivadavia i Tres Mosqueters, entre d'altres. Cap al final del recorregut arribarem al mirador inferior de la Gola del Diable, a 200 mts. de distància.

El recorregut finalitza al costat del Salt Floriano, on un elevador ens portarà fins al nivell de l'estacionament dels òmnibus. També podran anar pel sender fins al punt de trobada mitjançant escales. Retorn a l'hotel La Pedrera Lodge.

 

04 FEBRER. IGUAZU - BUENOS AIRES - CONNEXIÓ AMB EL VOL A BARCELONA

Esmorzar i sortida de l'hotel per visitar el costat Argentí de les Cataractes del Iguazú, ubicades dins el Parc Nacional Iguazú, amb una extensió de 67.000 hectàrees. Aquesta ha estat una de les primeres àrees protegides d'Amèrica i declarades Patrimoni Natural de la Humanitat per la Unesco l'any 1984. Les Cataractes estan integrades per 275 salts d'aigua que es precipiten des d'una altura mitjana de 70 metres.

 

En aquest tros de Selva Sub-Tropical és possible observar tant diversitat de vegetació com diversitat d'espècies natives. Anirem a la "Estació Central" on la nostra opció serà prendre un servei de trens que ens porta fins a la "Estació Cataractes" i / o "Estació Gola del Diable".
Una altra forma d'accedir als Circuits de Cascades és a través de la Sendera vianants "Sender Verd", de 600 metres d'extensió, que s'inicia al Centre d'Atenció al Visitant i finalitza a l'Estació Cataractes. El Passeig Superior (amb 800 metres de passarel·les) us sorprendrà amb els salts Dos Hermanas, Bosetti, Bernabe Mendez, M'Bigua, entre d'altres.

El Passeig Inferior comprèn una vista des dels peus dels salts Dos Hermanas, Alvar Nuñez, Sant Martin, Bosetti, el Penyal de la Bella Vista, des d'on tenim una vista panoràmica de Gola del Diable i el Canó del Rio Iguazú Inferior. El passeig durarà 2 hores. Des d'aquest Circuit podreu veure la Illa Sant Martin. Farem la Gran Aventura a la Gola del Diable, que es precipita des de gairebé 80 m. Arribarem a 18min amb un tren fins a l'Estació Cataractes. Un cop finalitzada la visita, trasllat a l'aeroport per sortir d'Iguazú a les 18:25h amb destinació a Buenos Aires. Arribada a Buenos Aires a les 20: 25h connectar amb el vol a Barcelona.

 

**** I FI DELS SERVEIS ****

 

PREU PER PERSONA: 5.375 € + 500 € (Taxes d'aeroport i carburant) 

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 1.050 €

EXTENSIÓ CATARACTES D'IGUAZU: 450 €

 

EL PREU INCLOU:

Vols internacionals Barcelona - Buenos Aires - Barcelona i vols domèstics

Allotjament als hotels esmentats o similars amb esmorzar

Trasllats d'arribada i sortida segons programa

Excursions esmentades en servei privat o compartit - inclòs el Tren de la Fi del Món

Guia a disposició durant 8 hores a Buenos Aires els dies 01 i 02 de febrer amb transport durant les primeres 4 hores i a peu o en transport públic la resta

Dinar del dia 22 de gener

Dinar i sopar del dia 23 de gener

Dinar del dia 24 de gener

Dinar tipus pícnic del dia 25 i 26 de gener

Sopar el dia 31 de gener

Dinar el dia 01 de febrer

Entrades als parcs nacionals

Assistència 24 hores pel nostre corresponsal a destí i d'Atlantis Mara a Barcelona
Assegurança d'assistència mèdica i sanitària de 100.000 € i de cancel·lació de 7.000 €

EL PREU NO INCLOU:

Acompanyant d'Atlantis Mara des de Barcelona. Suplement aproximat depenent del nombre de persona del grup entre 600 i 800 € per persona

Begudes durant els àpats

Transport públic a Buenos Aires

Propines

Qualsevol servei no especificat

 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com