G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA PERÚ 2019
 
Perú… un país sorprenent en tots els aspectes. La seva riquesa mil·lenària, la seva exquisida i variada gastronomia, la seva història antiga, la seva excepcional geografia i l'amabilitat i gentilesa dels seus habitants fa que el Perú sigui una destinació perfecta per a visitar. En grup de mínim 16 persones i de màxim 20 viatjarem fins a aquest país de tresors amagats. Ens acompanyes a trobar-los en aquesta nova aventura?


 

 

 

 

ITINERARI

 

 

04 OCT. BARCELONA – BOGOTA - LIMA

Sortida del aeroport de Barcelona cap a Lima, via Bogotà.

Arribada a Lima. Tràmits d’immigració i trasllat a l’hotel. Nit a bord.

 

 

Vols:         Barcelona – Bogotà    AV.019  15.45 – 19.55

                Bogotà – Lima            AV.075  21.15 – 00.15 + 1

 

 

05 OCT. LIMA

Esmorzar. Visita de la part colonial de la ciutat i de la Casa De Aliaga, una verdadera joia arquitectònica que sempre ha estat habitada per la família Aliaga des de l’època de Francisco Pizarro. Dinar en el preciós restaurant La Rosa Nàutica bores del mar- A continuació, visitarem acompanyats d’un curador el museu Larco envoltats de preciosos jardins que exhibeix més de 5.000 anys d’història de l’antic Perú. Sopar en un restaurant local. Allotjament

 

 

06 OCT. LIMA – PARACAS

Esmorzar. Sortida cap a Paracas situada al sud de la ciutat  i aproximadament a unes 3 hores de carretera. Pel camí, pararem en una hisenda productora de pisco, famós aiguardent que es produeix a Perú des de finals del segle XVI. Dinarem aquí abans de continuar cap el nostre hotel en Paracas.

Sopar en el hotel i allotjament.

 

 

07 OCT. PARACAS – LINEAS DE NAZCA – PARACAS

Esmorzar i sortida cap a l’aeroport de Pisco per prendre el vol que ens portarà a les Línies de Nazca que sobrevolarem. Retorn i dinar en un restaurant local de Paracas. Disposarem d’una estona lliure per descansar abans de sortir cap al desert de Paracas, un dels més àrids del món i un indret de paisatges sorprenents i plens d’història. En vehicles de 4x4 recorrerem les dunes fins au n preciós indret on podrem gaudir de la posta de sol i d’un sopar tipus pícnic en el desert i sota els estels.

Retorn a l’hotel i allotjament.

 

 

08 OCT. PARACAS – LIMA – AREQUIPA

Esmorzar. Al matí excursió en vaixell a les Illes Ballestes habitada per pingüins, llops marins i pelicans. Un cop finalitzada, sortirem cap a l’aeroport de Lima situat a unes 3 hores de distància per prendre el nostre vols a la ciutat d’Arequipa.

Arribada y trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

 

 

09 OCT. AREQUIPA

Esmorzar. Al matí ens acostarem al Mercat de Sant Camilo d'estructura metàl·lica dissenyat per Eiffel i que encara conserva els costums d'antany i al Museu de la Mòmia Juanita considerada la mòmia millor conservada de totes les que van ser trobades als Andes. A continuació, continuarem amb la visita de la ciutat. Esmorzar en un restaurant local.

 

Al capvespre visitarem el Convent de Santa Catalina. Sopar en un restaurant local. Nit

 

 

10 OCT. AREQUIPA – COLCA

Esmorzar. D’hora pel matí, sortida  a Chivay situat a uns 185Kms. El camí que farem està ple de volcans i cims. Bordejarem el volcà Misti (5.825m) i passarem per la zona de Pampa Cañahua reserva natural de vicunyes i d’altres camèlids andins. Arribada a Chivay, petit poble que és el punt d’entrada al Canyó del Colca. Dinar en un restaurant local. Temps per descansar i gaudir de l’entorn. Sopar i allotjament.

 

 

11 OCT. COLCA - PUNO

Esmorzar. Avui la ruta és d’unes 6 hores, pel que sortirem molt d’hora. Anirem per una ruta panoràmica que recorre el Canyó fins a arribar a la Creu del Còndor creuant petits poblets. Parada en el mirador de la Creu, indret ideal per a observar la profunditat del canyó i l’espectacular vol del còndor que amb una mica de sort el podrem veure volar.

Dinar en un restaurant local i continuació a Puno. Arribada i sopar al nostre hotel situat a lavora del llac Titicaca.

 

 

12 OCT. EXCURSIÓN LAGO TITICACA

Esmorzar. Avui gaudirem d’una visita de dia complet per el Llac Titicaca, utilitzant un vaixell privat. Anirem a les Illes de Uros i Taquile ubicades en la Reserva de Titicaca on els habitants continuen vivint com els seu avantpassats, mantenint els costums i el seu sistema de vida comunal. Dinar en un restaurant local a Taquile. Retorn a Puno. Sopar i allotjament. 

 

 

13 OCT. EXCURSION A TIWANAKU

Esmorzar. Avui travessarem la frontera de Bolívia en Copacabana (unes dues hores i mitja) i amb vaixell anirem a Desaguadero per a visitar les magnífiques ruïnes de Tiwanaku i una de les civilitzacions més antigues d'Amèrica (1.580 aC – 1.000 dC) l'economia de les quals es basava en l'agricultura i la població estimada de la qual va ser de més de 100.000 habitants i que va declinar a causa d'una llarga estació seca. Visitarem la Porta del Sol, el Temple de Kalasasaya i la Piràmide de Akapana. Tornarem a última hora del dia per carretera al nostre hotel. Sopar i allotjament.

 

 

14 OCT. PUNO – CUZCO

Esmorzar. Avui gaudirem d’una experiència única. Viatjarem en tren entre les màgiques ciutats de Puno i Cuzco a bord d’un tren mític: Titicaca Train by Belmond. Podrem contemplar els meravellosos paisatges de la ruta al aire lliure des del cotxe observatori. Dinarem a bord en un dels menjadors a l’estil dels exclusius vagons Pullman del anys 20. També, podrem gaudir d’un “Snack” al migdia i el te de la tarda metres creuem una de les rutes paisatgístiques més belles del món. Arribada al voltant de les 18:00hrs i trasllat al nostre hotel situat al centre de la vila.

 

 

15 OCT. CUZCO

Esmorzar. Avui començarem la visita d’aquesta preciosa ciutat en el mercat de San Pedro situat en ple centre on podrem observar la vida quotidiana del locals, la catedral resultat de diversos projectes elaborats per diferents arquitectes que en un curt termini es van rellevar en les obres, el Temple del Sol o Koricancha construït per els incas  i parcialment destruït pels espanyols al principi de la conquesta. També visitarem la Fortalesa de Sacsayhuaman “lloc on viu el puma” en idioma quechua.

 

Dinar en un restaurant local en el barri de San Blas. A continuació, visitarem la seva església i la Pedra de 12 angles que ens meravellarà amb la seva perfecció. Sopar en un restaurant local.

 

 

16 OCT. CUZCO – VALLE SAGRADO – AGUAS CALIENTES

Esmorzar. Pel matí ens traslladarem a la Vall sagrada y pararem a Chinchero on podrem apreciar la bellesa del seu poble participant en una demostració de teixits tradicionals. Seguirem a la preciosa Hisenda Huayoccari, casona situada en el cim d’un turó i construïda a mitjans del segle XX, on dinarem.

 

Més tard, visitarem la Fortalesa de Ollantaytambo alçada sobre ciments inques. Cap a les 16:30hrs, prendrem el tren The Voyaguer 45 e Inca Rail amb destí Aigües calentes on arribarem sobre les 18:10hrs. Sopar i allotjament

 

 

17 OCT. AGUAS CALIENTES – MACHU PICCHU – CUZCO

Esmorzar. Ascens a la ciutadella de Machu Pichu en autobús on entrarem a primera hora per poder gaudir d’un dels conjunts monumentals més importants i impressionants del planeta. Un cop finalitzada la visita dinarem en el cafè Inkaterra de Aigües Calentes abans d’agafar el tren Vistadome que surt a les 16:45hrs. Arribada a l’estació de Poroy a les 20:20hrs des d’on ens traslladaran al nostre hotel. Després de refrescar-nos una mica anirem fins un restaurant on podrem degustar d’un sopar d’acomiadament del viatge.

 

 

18 OCT. CUZCO – BOGOTA – BARCELONA

Esmorzar. Temps lliure per fer les últimes compres o donar un últim passeig per la ciutat. Trasllat a l’aeroport per prendre el nostre vol de retorn a Barcelona, via Bogotà.

Nit a bord.

 

 

Vols:         Cuzco - Bogotá                  AV.144  15.50 – 19.17

                 Bogotá – Barcelona           AV.018  20.20 – 13.55 + 1

 

 

19 OCT. BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis!!!!

 

 

 

HOTELS PREVISTOS:

Lima: Hotel Casa Andina Premium Miraflores

Paracas: Hotel La Hacienda Bahía Paracas

Arequipa: Hotel Casa Andina Premium

Colca: Hotel Colca Lodge

Puno: Hotel Casa Andina Premium

Cuzco: Hotel Belmond Monasterio

Aguascalientes: Hotel Inkaterra Machupicchu Pueblo

 

PREU POR PERSONA:  5.790 € + 85 € (taxes d’aeroport y carburant) 
 
Suplement habitació individual: 670 €  
GRUP MÍNIM DE 16 PERSONES Y MÁXIM DE 22    


INCLOU:

Vols Barcelona - Lima i Cuzco - Barcelona amb Avianca

Vol domèstic Lima - Arequipa

Allotjament en els hotel mencionats

Visites segons itinerari

Entrades a les visites

Tren Titicaca by Belmond incluent snacks, dinar y te

Tren de Valle Sagrado a Machu Picchu en el tren The Voyager

Tren de Machu Picchu a Poroy en tren Vistadome

Guies locals de parla castellana

Acompanyant d’ Atlantis Mara

Assegurança  d’assistència mèdica y sanitària y de cancel·lació por força major

NO INCLOU:

Begudes durant els dinars i sopars

Propines al guia

Qualsevol servei no esmentat

Preus a data 30/01/2019, subjecte a possibles variacions dels carburants i entrades. 

 
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com