G.C. 1222
   
   
   
   
EXPEDICIÓ ATLANTIS MARA SUD-ÀFRICA
 
Del 02 al 17 d'Octubre 2018

Sud-àfrica, el lloc on comença o acaba Àfrica. Gresol de cultures, tradicions i paisatges. En grup reduït i acompanyats d'un guia de parla castellana i acompanyant d'Atlantis Mara, visitarem el Parc Kruger a la recerca dels "big five", els minúsculs estats de Swazilàndia i Zululand, la preciosa ciutat de Durban, recorrerem les terres de les vinyes , navegarem a la recerca de balenes, recorrerem la famosa Ruta Jardí i gaudirem de l'especial Ciutat de cap. 

Ens acompanyes en aquesta nova aventura ????

 02 OCTUBRE. BARCELONA – ESTAMBUL - JOHANNESBURG
Sortida de l'aeroport de Barcelona cap a Johannesburg, via Istanbul, en un vol de Turkish Airlines. Nit a bord.
 
Vols:    Barcelona – Estambul           TK.1856  19.05 – 23.30
           Estambul – Johannesburgo    TK.038     01.35 – 10.25 + 1
 
03 OCTUBRE. JOHANNESBURG – PRETORIA
Arribada a l'aeroport de Johannesburg, on ens rebrà el nostre guia de parla castellana que ens acompanyarà durant el nostre viatge a Sud-àfrica.
Sortida cap a Pretòria, on una vegada recuperats del viatge, farem una visita de la ciutat i del monument Voortrekker. Dinar i sopar inclòs.
Allotjament a l'hotel Courtyard Arcadia ocupant habitacions-estudi.
 
04 OCTUBRE. PRETORIA – MPUMALANGA – AREA DEL PARC KRUGER
Esmorzar. Sortida molt d'hora cap a l'àrea del Parc Kruger, travessant la província de Mpumalanga i visitant llocs d'impressionant bellesa com: Bourke 's Luck Potholes en el Canó del riu Blyde (aquestes visites estan subjectes a disponibilitat de temps i condicions meteorològiques).
Dinarem en un restaurant en el camí.
Arribada al nostre lodge i sopar. 
Allotjament en Kwa Madwata Private Game Reserve
 
05 OCTUBRE. ÀREA DEL PARC KRUGER
A primera hora, prendrem un cafè o te al lodge, abans de sortir per gaudir del nostre primer safari acompanyats d'un guia-conductor de parla anglesa. Acompanyat del guia de parla castellana. En concloure el safari, retorn al lodge per gaudir del bufet d'esmorzar, resta del matí lliure per descansar o gaudir de les comoditats del lodge. Dinar inclòs (no inclou begudes) al lodge. A la tarda, sortida de safari amb el guia de parla anglesa. Retorn al lodge a la nit.
Sopar inclosa (no inclou begudes)
 
Nota: El guia de parla hispana s'anirà alternant pels diferents vehicles ja que aquests seran de 9 places.
Allotjament en Kwa Madwata Private Game Reserve
El Parc Nacional Kruger és la reserva de caça més gran de Sud-àfrica. Té més o menys la mateixa mida i forma de Gal·les, al Regne Unit, i una superfície semblant a la província de Càceres, a Espanya. Cobreix 18.989 km² i s'estén per 350 km de nord a sud i 60 km d'est a oest. A l'est i al sud del Parc Nacional Kruger hi ha dues províncies sud-africanes: Mpumalanga i Limpopo. Al nord està Zimbabwe ia l'est es troba Moçambic.
Ara és part del Parc Transfronterer del Gran Limpopo, un parc de la pau que vincula el Parc Nacional Kruger amb el Parc Nacional Gonarezhou a Zimbabwe i al Parc Nacional Limpopo a Moçambic.
 
06 OCTUBRE. ÀREA DEL PARC KRUGER – SWAZILAND
A primera hora, prendrem un cafè o te al lodge, abans de sortir per gaudir del nostre últim safari acompanyats d'un guia-conductor de parla anglesa i el guia de hapba hispana. Tornarem al lodge per esmorzar. A continuació, sortirem cap al petit regne de Swazilàndia, que solia ser una mena de protectorat britànic.
Dinar en un restaurant local. I posterior visita panoràmica de la ciutat i de la tradicional fàbrica de vidre.
Sopar a l’hotel.
Allotjament a l'hotel Lugogo Sun ocupant habitacions tipus estàndard.
 
El Regne de Swazilàndia (Umbuso weSwatini en suazi) és un petit país sense sortida al mar al sud d'Àfrica (un dels més petits del continent), situat als contraforts orientals de les Muntanyes Drakensberg, entre Sud-àfrica (a l'oest) i Moçambic (a l'est). Rep el seu nom de la tribu suazi, una ètnia bantú. Mbabane és la capital de Swazilàndia i està a les muntanyes Mdimba. Hi mines de ferro i estany a la zona. A més, la ciutat i el país prosperen gràcies al turisme i a l'exportació de sucre.
Destaquem com atractius de la ciutat el Mercat Swazi, la Galeria Indingilizi i el Passeig (Mall). Un lloc immillorable per trobar artesania regional a bons preus.
 
07 OCTUBRE. SWAZILAND – ZULULAND
Esmorzar i sortida cap a la terra dels zulus. Arribada a Shakaland i dinar en un restaurant local. Després gaudirem d'un espectacle cultural i una explicació sobre els costums d'aquesta tribu.
Sopar a l’hotel .
Allotjament a l'hotel Shakaland ocupant habitacions tipus estàndard. 
 
Els zulus són un grup ètnic africà de més de deu milions d'individus que habiten principalment la província de KwaZulu-Natal, a Sud-àfrica, encara que també es troben en petites quantitats a Zimbabwe, Zàmbia i Moçambic. El seu idioma deriva originalment del Bantú, encara que més recentment del subgrup Nguni.
El regne Zulu va exercir un paper rellevant en la història de Sud-àfrica durant el segle XIX. Sota el règim de l'apartheid aquest poble va ser classificat com a ciutadans de segona classe, sent discriminats. Avui dia és el grup ètnic més nombrós del país i posseeix igualtat de drets. Dins de la seva bel·licosa història destaquen els reis com Shaka i Cetswayo. Són originaris de la província de KwaZulu-Natal, que és la més gran en població del país. La seva capital és Durban.
 
08 OCTUBRE. ZULULAND – DURBAN
Esmorzar i continuació del nostre viatge cap a l'est, viatjant a través d'àrees de plantacions de canya de sucre. Arribarem a Durban i gaudirem d'una visita panoràmica, abans de dinar en un restaurant local.
A la tarda, seguirem gaudint d'aquesta preciosa ciutat.
Avui gaudirem d'un sopar molt especial al restaurant Càrrec Hold a l'Aquari de la ciutat. 
Allotjament a l'hotel Southern Sun Elangeni & Maharani ocupant habitacions tipus estàndard.
Durban és la tercera ciutat més gran del país per darrere de Johannesburg i Ciutat del CaP. Nombrosos són els llocs d'interès turístic de la ciutat. Posseeix gran nombre de teatres i és recomanable una visita al seu mercat hindú.
L'activitat marítima turística és variada i es completa amb el Ushaka Marina, l'aquari de Durban i un dels més grans del món. La seva construcció va generar controvèrsies entre la població a causa del seu elevat cost. L'aquari es troba situat en plena Milla Daurada de Durban, una extensió de sorra daurada, segmentada per molls i banyada per les càlides aigües de l'oceà Índic. És una de les zones més visitades pels turistes.
 
09 OCTUBRE. DURBAN – PORT ELIZABETH
Esmorzar. Temps lliure abans de prendre el vol a Port Elizabeth.
Arribada a l'aeroport de de Port Elizabeth i trasllat a l'hotel.
Avui visitarem les Sheeben que eren les tavernes il·legals o posades particulars de Sud-àfrica i que es troben dins de les comunitats del municipi. Farem un viatge inoblidable per experimentar la diversitat dels pobles, abans de relaxar-nos en una Shebeens prenent una copa i gaudint d'un deliciós sopar.
Allotjament a l'hotel The Beach ocupant habitacions tipus estàndard 
 
Vol:  Durban – Port Elisabeth FA.421  13.25 – 14.45
 
10 OCTUBRE. PORT ELISABEHT – KNYSNA
Esmorzar. Avui iniciem l'anomenada Ruta Jardí que ens portés a Knysna. Pel camí, gaudirem d'una excursió a Featherbed: viatjarem en ferri a la llacuna de Knysna Western Head (uns 25 minuts de durada); en vehicles 4x4 amb remolc anirem fins a la reserva, parant pels magnífics miradors i acompanyats d'un guia especialitzat que ens informarà sobre història, fauna i flora del lloc.
Gaudirem d'un dinar d'esmorzar en un restaurant a l'aire lliure sota un dosser d'arbres de Milkwood.
Sopar.
Allotjament en Premier Resort The Moornings ocupant habitacions tipus estàndard.
 
La Ruta Jardí (Garden Route) barreja camps de golf, boscos mil·lenaris, comunitats aïllades d'artistes, cases de camp, centres comercials moderns, centres artesanals, refugis de muntanya i zones de platja. Un gran nombre de visitants se sent atret per la bellesa d'aquest tram de costa sud-africana i els seus innombrables atractius.
 
11 OCTUBRE. KNYSNA – OUDTSHOORN – MONTAGU
Esmorzar. Sortida cap al poble de Oudtshoorn on visitarem les Coves de Cango i una Granja d'Estruços, on prendrem el dinar.
Continuació cap a Montagu, gaudint de l'anomenada Ruta Jardí.
Allotjament a l'hotel Montagu Country ocupant habitacions tipus estàndard. 
 
12 OCTUBRE. MONTAGU – ZONA DE VINYES – CIUTAT DEL CAP
Esmorzar. Sortirem de camí a Cape Town amb vista a la zona de les vinyes hop-on-hop-off.
Avui descobrirem la vall de Franschhoek a bord d'un tramvia i un autobús descoberts. La vall és famós mundialment per les seves vinyes pintoresques, el seu paisatge impressionant, una cuina de qualitat mundial, vins fins i un vi de 300 anys d’història.
Durant el recorregut anirem parant per participar en algunes de les activitats que s'ofereixen com: tast de vins, visita d'un celler, un passeig per les vinyes etc.
Un cop finalitzada la visita, sortida cap a Ciutat del Cap
Sopar en un restaurant local
Allotjament a l'hotel Southern Sun The Cullinan ocupant habitacions tipus estàndard 
 
13 OCTUBRE. CIUTAT DEL CAP EXCURSIÓ A HERMANUS
Esmorzar. Excursió a Hermanus on admirarem la bellesa de la Badia Walker on es troba la major concentració de balenes durant la migració. Visitarem la ciutat i farem un creuer per veure balenes. Dinarem en un restaurant local.
Sopar en un restaurant local de Ciutat del Cap.
Allotjament a l'hotel Southern Sun The Cullinan ocupant habitacions tipus estàndard
 
14 OCTUBRE. CIUTAT DEL CAP
Esmorzar. Avui visitarem la bonica Ciutat del Cap, començarem amb un viatge al cim de Table Mountain (si el temps ho permet), on podrem gaudir d'unes vistes panoràmiques de la Ciutat Mare i el litoral atlàntic amb l'illa de Robben. 
De retorn a la ciutat, ens aturarem als Jardins de la Companyia on farem una passejada i visitarem el Museu sud-africà, seguit per la visita al Castell de Bona Esperança, construït entre 1.666 i 1.679 per la Dutch East India Company, com a estació de abastiment marítima i sent l'edifici colonial més antic que es conserva al país.
Seguirem pel centre de la ciutat fins arribar a les Cases del Parlament, el Gran Rua i l'Ajuntament des d'on Nelson Mandela, es va dirigir per primera vegada als sud-africans després de ser excarcerat. Gaudirem del Waterfront amb les seves botigues, restaurants i pubs. Avui esmorzarem i soparem en restaurants locals
Allotjament a l'hotel Southern Sun The Cullinan ocupant habitacions tipus estàndard.
 
15 OCTUBRE. CIUTAT DEL CAP. EXCURSIÓ A LA PENÍNSULA DEL CAP
Esmorzar. Avui viatjarem pel litoral atlàntic a través de Sea Point, Clifton i la badia de Camps fins Hout Bay, un pintoresc poble i port pesquer amb magnífiques vistes a la muntanya i la platja. Continuarem per Chapman s Peak, un dels trams costaners més impressionants del món, fins a la Reserva Natural del Cap de Bona Esperança i Cape Point, que es percep com el punt de trobada dels mars Índic i Atlàntic.
Continuarem fins l'històric Simon 's Town, un poble amb una encantadora arquitectura victoriana, una base naval i una gran colònia de pingüins a la bonica platja de Boulders. Recorrerem els passadissos de fusta i podrem observar els pingüins en el seu hàbitat natural.
Dinarem en un restaurant local.
 
I acabarem l'excursió en el conegut Jardí Botànic Nacional de Kirstenbosch que inclou cinc dels sis biomes diferents de Sud-àfrica i és mundialment conegut per la bellesa i diversitat del Cap Flora que exhibeix, així com la magnífica ubicació enfront de les vessants orientals de Table Mountain .
Avui gaudirem d'un sopar de comiat al restaurant Gold, un restaurant únic al cor de la ciutat. Gaudirem d'un menú Cape Malay i africà de 14 plats que ens transportarà en un viatge culinari que va des Table Mountain a Tombouctou, mentre gaudim d'un entreteniment tradicional
Allotjament a l'hotel Southern Sun The Cullinan ocupant habitacions tipus estàndard.
 
16 OCTUBRE. CIUTAT DEL CAP – ESTAMBUL
Esmorzar. Avui dedicarem el matí a gaudir de la ciutat i fer les últimes compres, abans d'anar a l'aeroport per prendre el vol de Turkish Airlines cap a Istanbul. Nit a bord.
 
Vols:     Ciudad del Cabo – Estambul           TK.045   17.20 – 05.05 + 1
            Estambul – Barcelona                     TK.1853 07.20 – 10.05
 
17 OCTUBRE. ESTAMBUL – BARCELONA
Arribada a Istanbul i connexió amb el vol a Barcelona.
 
PREU PER PERSONA EN BASE A GRUP DE 16 PERSONES: 5.900 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 925 €
 
INCLOU
 • Vols Barcelona - Johannesburg // Ciutat del Cap - Barcelona amb Turkish Airlines
 • Vols Durban - Port Elisabeth
 • Taxes d'aeroport i carburant
 • Una maleta per facturar per persona
 • Allotjament als hotels i lodges esmentats
 • Pensió completa
 • Recorregut amb autobús privat de 32 places amb aire condicionat
 • Safaris privats en vehicles de 9 places acompanyats per xofer de parla anglesa
 • Totes les visites, activitats i excursions esmentades en l'itinerari
 • entrades
 • Guia local de parla castellana durant tot el recorregut
 • Aigua durant els recorreguts amb autobús
 • Acompanyant d'Atlantis Mara
 • Assegurança d'assistència mèdica i sanitària i de cancel·lació per força major
 
NO INCLOU:
 • Begudes durant els àpats i sopars
 • propines
 • Qualsevol servei no especificat.

 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com