G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
FESTES LOCALS I FESTIVALS. OCTUBRE 2019
 

 

Festes locals, grans festivals i tradicions de Japó és un viatge perfecte per descobrir els diferents festivals i festes locals que se celebren durant la tardor al Japó. En grup de màxim 14 persones passejarem i visitarem tres parcs nacionals, en Miyajima, Alps Japonesos i Fujisan; assistirem als festivals més emblemàtics de la temporada, com el festival de Doburoku Matsurien en Shirakawago i gaudirem dels balls del gran Drac Daurat al barri tradicional de Asakusa a Tòquio.

 

 ITINERARI

 

07 OCTUBRE. BARCELONA - OSAKA

Sortida en vol des de Barcelona direcció Osaka amb Emirates.

 

08 OCTUBRE. OSAKA

Benvinguts a Japó! Arribada a l'aeroport de Kansai i trasllat fins a l'hotel en Osaka. Recepció amb el guia a l'Hotel. Nit en hotel a Kyoto.

 

 

09 OCTUBRE. OSAKA - KOYASAN

Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplacem fins a Koyasan, enviem la maleta gran a Kyoto i portem una bossa per a una nit. Després ens desplacem fins a la muntanya sagrada del Koyasan on visitem els seus principals llocs i ens allotgem en un dels 120 temples.

 

Sopar shojin (Vegetariana, normal dels temples).

 

Transports amb tren, funicular, Bus.

 

 

10 OCTUBRE KOYASAN - NARA - KYOTO

Abans d’esmorzar assistim al Gongyo o cerimònia d'obertura del dia.

Desdejuni i visita a la zona del Okunoin on descansen personatges de la història del Japó i el fundador de la muntanya roman en eterna meditació. Des de Koyasan i abans de tornar a Kyoto visitem Nara amb l'impressionant Todaiji,  passant pel parc de Nara.

 

 

11 OCTUBRE. KYOTO

Esmorzar a l’hotel. A Kyoto comencem les visites, en bus privat, pel Ryoanji i els seus jardins entre ells un dels més misteriosos i fascinants del món, en el proper Kinkakuji ens enlluernem amb el pavelló daurat enmig dels seus preciosos jardins. A Arashiyama, gaudirem de la naturalesa, i passejarem pel bosc de Bambús.

 

La següent visita és el castell de Nijojo on ens sorprenem de la seva arquitectura i grandesa.

Avui tenim un sopar molt especial amb menjar Kaiseki (la més sofisticada de Kyoto) atesa per una Maiko (Geisha Jove)

 

Bus privat

 

 

12 OCTUBRE. KYOTO

Esmorzar a  l'hotel.

La primera visita d'avui, en bus privat, és el Sanjunsangendo protector de Kyoto, on ens fascina amb les 1001 talles antigues de Kannon dins d'un pavelló amb 33 espais entre columnes. Visitarem el Fushimi inari per conèixer aquest santuari tan especial on resideixen els déus que controlen les collites, i on trobem milers i milers de portes donades als déus

 

Havent dinat a la zona central del mercat de Nishikichiba coneixem la zona del tradicional de Higashiyama, on també visitem el Kiyomizudera. Acabarem a la zona de Gion famosa per les seves geishas.

 

Transports locals, públics

 

 

13 OCTUBRE. KYOTO - MIYAJIMA

Esmorzar a l'hotel. Prepararem una bossa per a una nit, (les maletes grans es deixen en recepció).

 

Avui ens dirigim fins a Hiroshima, al famós tren Bela. Una vegada arribats a Hiroshima visitem el gembaku domi, parc de la pau i museu de la pau. En acabar ens desplacem fins a la illa de Miyajima, una vegada arribem a la illa sagrada dins del parc natural del mar interior, visitem els seus racons més especials, carrers, santuaris i temples.

Avui ens allotgem davant de la illa podent de les il·luminacions dels monuments.

 

Sopar en el Ryokan Hotel

Gaudirem de les aigües termals del Ryokan.1ç

 

Transports en tren i locals.

 

 

14 OCTUBRE. MIYAJIMA- KYOTO

Esmorzar en el ryokan. Avui anem fins a Himeji amb tren, on visitem el castell més espectacular i millor conservat del Japó. També en un barri de Himeji, assistirem a un dels més sorprenents festivals del Japó el Res matsuri. Un gran festival amb ambient local, impressionant. A la tarda arribem a Kyoto.

 

Transports amb tren i locals.

 

 

15 OCTUBRE. KYOTO - TAKAYAMA  

Esmorzar a l'hotel. Enviem la maleta gran a Tòquio, preparem maleta o bossa per a dues nits.

En bus privat arribem a Kanazawa on visitrem un dels tres millors Jardins del Japó, el Kenrokuen. Passegem per ell i ens captivem amb la seva bellesa i els seus racons especials.

 

Avui ens desplacem fins al poble de Shirakawago patrimoni per l'especial arquitectura de les seves cases. Les coneixem per dins i entenem el perquè de la seva construcció.

A Shirakawago a partir de les 15:00h se celebra el Doburoku Matsuri, festival Local molt especial i únic, on se serveix sake local. A la tarda arribem Takayama.

Sopar per lliure.

Nit en Hotel

 

Transports en bus privat.

 

 

16 OCTUBRE. TAKAYAMA - KAWAGUCHIKO

Esmorzar en el Ryokan. Al matí coneixem el mercat local, i el preciós casc antic del poble de Takayama centre de la regió. Aquí trobem molta varietat de productes artesanals, entre ells el Sake, productes de fusta i Miso.

 

Des de Takayama i creuant els Alps amb el Bus, parem enmig dels Alps per visitar la gran cascada, o la cascada del mico blanc.

 

Des d'aquí ens desplacem fins a Kawaguchiko, en el nostre bus privat, a la zona dels cinc llacs davant del Fujisan, En arribar a la zona del Fujisan, visitem els llacs i pugem en telefèric a la muntanya Kachi Kachi.

 

Sopar i aigües termals naturals en el ryokan.

 

Transports en bus privat.

 

 

17 OCTUBRE. KAWAGUCHIKO - NIKKO - TÒQUIO

Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplacem en el nostre bus fins a Nikko, on trobem el santuari de Toshogu. Aquí reposen alguns dels shogunes de l'última saga, els Tokugawa. Avui és dia molt especial per visitar-ho ja que es commemora amb una gran desfilada de samuráis (més de 1000) la llegada per al seu descans dels Tokugawa. Aquest santuari l'hi més finament elaborat del Japó on van treballar milers d'artesans durant anys.

Por la trigo arribem a Tòquio.    

 

Transport en bus Privat.

 

 

18 OCTUBRE. TÒQUIO          

Esmorzar en el Ryokan. Comencem les vistes a Tòquio per la part exterior de l'antic mercat de peix de Tsukiji amb les seves parades de fruits del mar i la seva zona de tendes especialitzades. Aquesta zona conserva la atmosfera tradicional de l'antic mercat.

 

Asakusa, la següent visita, és barri més tradicional de Tòquio amb personalitat pròpia. Avui de forma especial podrem gaudir dels balls del Drac Daurat. En el proper barri de Ryugoku, visitarem el museu d'Edo, que d'una forma molt didàctica ens ensenya la història de la ciutat. Akihabara, la següent zona a conèixer, ens sorprendrà per ser el centre mundial de l'electrònica.

 

 

19 OCTUBRE. TÒQUIO

Esmorzar a l’hotel. Avui visitem el cèntric barri de Ginza amb el seu barri financer, els seus centres comercials i els seus interessants edificis. La següent visita és el barri de Shinjuku. Aquí pujarem al mirador de l'Ajuntament metropolità, des d'aquí arribem a Shibuya, barri jove i famós pel seu encreuament, amb milers de persones creuant alhora.

 

A la tarda ens desplacem fins al port per embarcar en un preciós creuer tradicional, en el qual sopem i naveguem per la impressionant badia de Tòquio per observar l'impressionant Skyline Tokiota. Retorn a l'hotel.

 

 

20 OCTUBRE. TÒQUIO - NARITA/*HANEDA - BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Avui visitem la zona de Harajuku i el santuari de Meiji jingu dins del parc de Yoyogi, en aquesta zona podem realitzar compres i gaudir d’últimes tendències en la moda, també coneixem el carrer de Omotesando.

 

A l'hora acordada, trasllat a l'aeroport per prendre el vol de retorn Barcelona amb Emirates.

 

 

21 OCTUBRE. BARCELONA

Arribada a l’aeroport de Barcelona i fi dels nostres serveis.

 

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE: 4.235 € + 410 € (taxes d'aeroport i carburant)

 

Suplement Single: 525 €

 

Suplement segur de cancel·lació per força major: 90 €

 

 

INCLOU

Vols Barcelona - Osaka / Tòquio - Barcelona amb Emirates

9 Nits en acomodacions Categoria Standard.

2 Nits Ryokan tradicional. (Miyajima, Fujisan)

1 Nit en Temple (serveis compartits)

Tots els esmorzars i 5 sopars (Ryokanes, temple) en acomodacions

Sopa japonesa en creuer tradicional en la badia de Tòquio (Yakatabune).

Sopar especial atès per geishas.

Guia acompanyant en espanyol durant tot el viatge.

Tots els transports a Japó (Trens, bus privat)

Totes les entrades a les visites programades.

Assegurança de viatge i de cancel·lació

 

NO INCLOU

Tot el no especificat a l'apartat anterior 

 
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com