G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
FESTIVAL DE TAKAYAMA ABRIL 2019
 

En grup reduït de 16 persones, viatjarem a Japó en plena primavera per gaudir del Hanami, la festa tradicional on cada any s'ajunten familiars i amics per contemplar els cirerers en flor. A més assistirem al festival de Takayama de primavera, considerat un dels festivals més bells de Japó.

Us animeu??08 ABRIL. BARCELONA – TOQUIO

Sortida des de Barcelona en vol d’Emirates direcció Tòquio

 

09 ABRIL. TOQUIO

Benvinguts al Japó!

Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel amb Airport Limusine bus. El guia els esperarà a l’hotel. Allotjament.

 

 

10 ABRIL. TOQUIO

Esmorzar. Visita de la ciutat començant pel santuari de Mejijingu situat enmig del parc Yoyogi: lloc preferit per a molts per gaudir el cap de setmana i en aquestes dates un lloc popular per realitzar un Hanami o pícnic sota dels cirerers en flor. A la mateixa zona trobem el Harajuku, lloc on els joves van de compres. Des d'aquí al barri de Shinjuku on pujarem al mirador del pis 45 de l'ajuntament de Tòquio. I ja a la tarda, passeig pel barri de Shibuya amb el seu famós encreuament i milers de botigues i restaurants.

 

Nota: totes les visites d'aquest dia es fan en transport públic fent servir les línies de tren de la ciutat

 

 

11 ABRIL.  TOQUIO

Esmorzar. Avui visitem la zona dels Cinc Llacs, visitant el museu de Fuji i pujant amb autocar a la Cinquena Estació a 2305 metres (segons l'estat de la neu, vam pujar a la muntanya Kachi Kacvhi, en comptes de la zona dels Cinc Llacs). Visita del poble de muntanya de Iyashi no Nemba dins de la zona. I retorn a Tòquio.

 

Ja a la ciutat, trasllat al port per embarcar en un preciós creuer tradicional en el que navegarem mentre sopem per la impressionant badia de Tòquio, observant les precioses vistes de l'skyline toquiota i l'illa artificial d'Odaiba. Retorn a l'hotel.

 

Nota: desplaçament amb autobús privat

 

 

12 ABRIL. TOQUIO - KANAZAWA

Esmorzar. Enviarem els equipatges a Okayama i viatjarem amb l'equipatge per 3 nits.

Avui visita del mercat de peix més gran del món anomenat: Tsukiji, visitant els seus peixateries i botigues especialitzades en tot tipus de productes. La següent visita és el barri de Ginza conegut per les seves selectes magatzems i botigues de primera qualitat, passant per l'impressionant edifici del Fòrum Internacional. Des d'aquí, continuem a Asakusa, el barri tradicional de Tòquio amb un caràcter que el fa únic i molt interessant.

 

Podrem veure des de l'autobús, la zona del Palau Imperial, residència de l'emperador, abans d'arribar al barri de l'electrònica d'Akihabara. Ja a la tarda, sortida amb tren bala a Kanazawa.

 

Nota: desplaçament amb autobús privat i tren bala

 

13 ABRIL. KANAZAWA – SHIRAKAWAGO – TAKAYAMA

Esmorzar. Visita al Jardí de Kenrokuen, considerat un dels 3 millors del país i el Castell de Kanazawa construït antany i reestructurat en l'època Edo, el seu paisatge és una evocació d'esperança per a la prosperitat i longevitat dels senyors feudals que ho van mantenir. La muralla de pedra del castell adjacent de Kanazawa és molt important. Per aixó. se la coneix com el “museu de la pedra”

 

A prop del jardí, visitarem la zona antiga de cases de te de Higaschichaya on podrem observar les boniques cases tradicionals i la fantàstica artesania feta en pa d'or.

Des d’aquí i amb minibús privat, ens dirigirem a Shirakawago, Patrimoni de la Humanitat i a Takayama, on ens allotjarem en un ryokan tradicional gaudint de la famosa carn de Hida en una sala amb tatami i d'un bon bany termal per relaxar-se.

 

Nota: mini bus privat

 

14 ABRIL. TAKAYAMA – KANAZAWA

Esmorzar al ryokan. Dia de visita de Takayama, visitant el mercat de Miyagawa molt concorregut pels habitants de la zona i famós per la varietat de productes i artesanies locals. A continuació, començarà el Festival de Takayama. Observarem les processons tradicionals amb altars portàtils i senyors feudals des del Santuari de Hie fins al seu lloc de descans anomenat Tabisho. Aquest festival està designat com a important propietat cultural folklòrica tangible.  En el Tabisho es porten a terme una representació d’autòmats com a ofrenda.

 

Més tard, es pot gaudir del festival de nit amb un encant i ambient diferent al del migdia. Amb més de 100 llocs ambulants amb llanternes enceses. Es podrà gaudir amb tranquil·litat del festival fins a l'hora del trasllat en minibús privat a Kanazawa o Takayama.

 

Nota: mini bus privat

 

15 ABRIL. TAKAYAMA – OKAYAMA

Esmorzar. Sortida a Kobe per menjar l'original carn de Kobe. En acabar, ens dirigirem fins a Himeji per visitar el seu famós Himeji, primer patrimoni mundial de Japó i famós per sortir en nombroses pel·lícules.

A continuació, ens dirigim a Okayama on passarem la nit.

 

Nota: transport en tren

 

16 ABRIL. OKAYAMA

Esmorzar. Visita al matí d'Kurashiki un poble molt agradable amb un canal i cases blanques tradicionals i lloc molt important de comerç en l'època d'Edo; conserva l'ambient d'aquesta època i segueixen comerciant amb sake, ceràmica i tèxtils. Visita de l'antiga casa d'una de les famílies més importants del poble: els Ohashi.

Temps lliure a Kurashiki.

Ens desplacem fins a Okayama on passarem la nit i visitarem els jardins de Korakuen entre ells, els tres més destacats del Japó.

 

17 ABRIL. OKAYAMA – HIROSHIMA – MIYAJIMA

Esmorzar. Enviem els equipatges a Kyoto i viatjarem amb una bossa per passar una nit.

Al matí, ens dirigirem en tren bala a Hiroshima, on vam visitar un lloc important en la història recent: el Gembaku Dome i el Parc i Museu de la Pau. Després en tren local, arribarem a la captivadora illa de Miyajima amb la seva porta símbol del Japó i entrada al santuari d'Itsukushima. Visitem els seus temples, carrers tradicionals i botigues d'artesania. Passarem la nit en un ryokan de l'illa per poder gaudir de la calma al vespre i l'alba a la mateixa sense turistes.

Sopar tipus kaiseki (menjar tradicional japonesa) i nit en un ryokan

 

Nota: tren bala i tren local JR. transport públic

 

18 ABRIL. MIYAJIMA – ARASHIMA - KYOTO

Esmorzar a l’hotel. Des de Miyajima ens desplaçarem a Kioto per conèixer i aprendre la ceremonia de te, molt important per conèixer la cultura japonesa. Al finalitzar, anirem a la zona de Arashima, famosa per la seva naturalesa, jardins i boscs de bambú.

 

Nota: transport en tren

 

19 ABRIL KYOTO

Esmorzar. Avui ens desplaçarem en tren fins a la propera Nara per conèixer l'antiga capital del Japó. Visita del Gran Buda al Temple Todaiji. De retorn a Kyoto, vam visitar el Fushimiinari, santuari protector de les collites i benefactor de riqueses, gent i empreses ofereixen aquí portes (Toris), grans o petits per agrair i aconseguir la benevolència i bon tracte dels déus, fins a arribar a ajuntar milers .

 

Nota: transport públic

 

 

20 ABRIL. KYOTO

Esmorzar. Visita al conegut Kinkakui (Pavelló Daurat) on ens enlluernarem amb la seva bellesa i gaudirem dels seus jardins. Seguirem pel proper Ryoanji, el temple zen amb el jardí zen més famós del país. Seguirem amb el Castell D'Nijo, construït pel shogun Tokugawa un cop unificat Japó, i on observarem el fi treball dels artesans de l'època. Al centre, passejarem pel mercat de Kyoto: el Nishikichiba i a la tarda, visitarem el Kiyomizudera, l'anomenat temple de les aigües pures, amb la seva històrica terrassa de fusta amb vistes de la ciutat i els seus increïbles construccions. De baixada cap a Gion, passejarem per les precioses carrers de Higashiyama fins Gion Yasaka. Tarda-nit lliure.

 

Nota: minibús privat

 

 

21 ABRIL. KYOTO

Esmorzar. Al matí, visita del mercat popular més important de Kyoto en honor a un dels millors més importants del Japó: Kobo Daishi. Li diuen Kobo Ichi. Aquí segur que trobarem el que busquem.

 

La següent visita és el Sanjusangendo o Pavelló dels 33, ja que és un nombre que es repeteix en el temple en nombroses ocasions. Hi trobem 1001 talles, totes diferents que daten dels segles XII i XIII. És el temple protector de la ciutat i es diu que un pot trobar una cara semblant a la seva en una d’elles.

 

A la tarda, assistirem  als Miyako Odori, creats per donar a conèixer a tothom, les meravelloses i delicades arts de Kyoto i on gaudirem dels balls i representacions de Maiko i Geishes.

 

Nota: transport públic

 

22 ABRIL. KYOTO - BARCELONA

Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada direcció Barcelona amb Emirates.

 

23 ABRIL. BARCELONA

Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 

Preu per persona en base habitació doble: 4.310,00€ + 410€ (taxes d’aeroport i carburant)

 

Suplement habitació individual: 500€

 

Suplement d’assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació per força major: 90€

 

 

INCLOU

Vols Barcelona - Tòquio / Kyoto - Barcelona con Emirates

11 Nits en Hotel categoria estàndard

2 nits Ryokan (habi. Tatatami)

Tots els esmorzars i dos sopars

Guia acompanyant en espanyol durant tot el viatge

Sopar japonès en creuer tradicional a la badia de Tòquio (Yakatabune) 

Cerimònia de te

Tots els transports ( públics o privats segons programa)

Totes les entrades a les visites programades

Balls Miyako Odori

Carn de Kobe a Kobe

Japan Rail Pass

Assegurança d’assistència de viatge i anul·lació

 

NO INCLOU:

Qualsevol servei no especificat a l’apartat anterior. 

 
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com