G.C. 1222
   
   
   
   
FESTIVALS AL JAPÓ
 
Sortida a l'Agost. (8 de Agost - 23 de Agost). Grup reduït y de parla castellana.

Festivals i cerimònies de l'Estiu és un viatge molt especial que permet conèixer molt bé els costums del Japó, durant les dates del viatge, i experimentar tradicions, arts, festivals, cerimònies i entreteniments tradicionals, mentre es gaudeix de la naturalesa, bonics pobles i ciutats.08 AGOST. BARCELONA – OSAKA

Vol internacional a Osaka via una ciutat intermèdia. Nit a bord.

 

09 AGOST. OSAKA – KYOTO

Benvinguts a Japó! Recepció a la sortida del control d'equipatges, servei assistit en anglès i trasllat a l'hotel amb el “Mk Taxi ”. El guia els espera a l'hotel.

Segons l'hora d'arribada (matí o migdia) el guia assiteix en el pla o suggereix i situa al barri.

 

10 AGOST. KYOTO

Desdejuni a l’hotel. Avui visitem el Kinkakuji o pavelló daurat, únic per la seva construcció i preciós emmarcat en els seus jardins, gaudim de la seva bellesa i els seus jardins en un agradable passeig. La següent visita és el Ryoanji tempero Zen (Rinzai) famós pel seu jardí sec, amb la seva especial composició i les seves múltiples interpretacions.

Al mig dia arribem a la zona de Arashiyama famosa per la seva naturalesa, jardins i bosc de Bambús.  

Ja a la tarda visitem el Kyomizudera el temple de les aigües pures amb la seva històrica terrassa amb vista a la ciutat i les seves increïbles construccions, de baixada cap a Gion passegem pels preciosos carrers de Higashiyama fins a Gion Yasaka.

Sopar per lliure.

Transports en Bus privat.

 

11 AGOST. KYOTO

Desdejuni a l'hotel. Abans del migdia disposem de temps lliure, comencem les visites pel Fushimi inari protector de les collites i guardià de la clau del graner, en ell Trobem milers de portes en forma de donació a Inari per demanar la seva benevolència en el repartiment de riquesa.

A continuació visitem el Sanjusangendo o pavelló dels 33, ja que és un nombre que es repeteix en el temple nombroses ocasions. En ell trobem 1001 talles, totes diferents d'entre el segle XII i XIII, es diu que un pot trobar una cara semblant a la seva en una d'elles, aquest temple és el protector de Kyoto.

Al migdia ens dirigim al centre de Kyoto per conèixer el mercat central de Nishikichiba i les zones comercials properes al mercat.

També al centre, dins del festival del Tanabata, on els somnis es converteixen en realitat, gaudim dels balls de maikos, podent conèixer-les i fer-nos una foto amb elles, en acabar passegem pel riu amb actuacions i decoracions especials. Sopar per lliure.

Transports amb tren.

 

12 AGOST. KYOTO – CASTILLO DE NIJO - MUNTI KURAMA – KIBUNE - KYOTO

Desdejuni a l'hotel. Al matí visitem el castell-palau de Nijo, construït pels Tokugawa per mostrar la seva força i control sobretot el Japó, per la qual cosa no van escatimar recursos a sobredimensionar l'arquitectura de palaus i triar els millors artesans del moment.

Abans de menjar ens dirigim cap al poble de Kurama per pujar a la Muntanya Kurama*, una muntanya molt important per a la protecció de Kyoto i on molts mestres han anat a buscar respostes, un d'ells va ser el que va donar a conèixer el famós Reiki.

Arribem caminant a la següent vall, el de Kibune. per menjar d'una forma molt refrescant i divertida, el tradicional “Kawadoko” una manera de menjar típica de Kyoto durant l'estiu, en el qual literalment mengem damunt del riu, que passa per sota nostre, refrescant-se mentre mengem a la preciosa vall de Kifune. Menjar Kaiseki selecta de restaurant amb estel Michelin. Menjar de primera envoltats de naturalesa.

A la tarda tornem a Kyoto. Sopar per lliure.

Si algú prefereix no pujar al Mt Kurama hi ha la possibilitat d'esperar a la vall de Kibune.

Esmorzar inclòs.

Transports en bus privat.

 

13 AGOST. KYOTO – NARA – MUNTANYA KOYA – WAKAYAMA

Desdejuni a l’hotel. Enviem les maletes grans a Okayama, i es prepara una borsa petita per a una nit

Des de Kyoto en bus arribem a Nara per conèixer aquesta tranquil·la ciutat que va ser capital de Japó abans que Kyoto i en la qual trobem l'impressionant Todaiji enmig del Parc de Nara, coneixem aquest espectacular temple i entenem el com i el perquè de la seva construcció.

Avui pugem fins a la muntanya sagrada del Koyasan on visitem els seus principals llocs dins dels 120 temples que té l'altiplà. A la nit assistim a la cerimònia d'encès de veles en el Okunoin dins del festival de les veles durant el Obon, una cerimònia fantàstica i misteriosa que ens farà sentir millor, i que respecta i recorda a totes les criatures. Sopar per lliure. Nit a la ciutat de Wakayama.

Transportis Bus Privat.

 

14 AGOST. WAKAYAMA – FERRI TOKUSHIMA – AWAJUROBEIYASHIKI – AWAODORI - OKAYAMA

Desdejuni a l'hotel. Al matí prenem un ferri des del port de Wakayama fins a Tokushima a la illa de Shikoku, gaudim dels paisatges i les vistes al mar.

Ja a la illa provem una mundialment famosa especialitat local, el Udon, nascut en aquesta illa del Japó, havent dinat assistim a una representació de Ningyo Joruri Marionetes) patrimoni de la humanitat cultural, en la qual ens ensenyen com funcionen i entenem la seva importància.

Ja prop del teatre assistim i participem en el Awaodori. o els balls de Awa, nom de la regió quan el senyor feudal satisfet pel seu nou castell, va ordenar tres dies de festa sense parar, és el festival més conegut a Japó, pel seu colorit i gran atmosfera, on tots els participants vinguts de tot el país i organitzats en grups, ballen i beuen sense parar durant tres dies fidels a la tradició, vestits tradicionalment cantant i tocant música amb ritme pegadizo.

Després del festival del Awaodori, ja de nit, ens dirigim fins a Okayama on passem la nit.

Esmorzar inclòs.

Transports en Ferri i Bus privat.

 

15 AGOST. OKAYAMA – MIYAJIMA – HIROSHIMA – OKAYAMA

Desdejuni a l'hotel. Avui des de Okayama, amb tren bala, ens dirigim fins a Hiroshima on visitem, un lloc important en la història recent, el Gembaku Domi i el parc i museu de la pau. Després anem fins a Miyajima on visitem el seu poble i santuari de Itsukushima (patrimoni de la humanitat) i també els seus fabulosos racons.

Una vegada finalitzats, tornarem a Okayama. Sopar per lliure.

Transports, tren, Ferri.

 

16 AGOST. OKAYAMA – JARDINS KORAKUEN - SEKI – GUJO ODORI – GUJO

Desdejuni a l'hotel. Abans de sortir enviem la maleta gran a Tokyo, i preparem una borsa per a tres nits.

Avui visitem el Jardí de Korakuen considerat com un dels millors jardins japonesos tradicionals, que segur ens sorprendrà pels seus cuidats racons i ambients.

Amb tren bala arribem fins a la prefectura de Gifu, i ja en bus ens dirigim cap al poble de Gujo, davant d'arribar parem al poble de Seki on han treballat des de fa segles el millors artesans de la famoses Katanas, les espases dels samuráis, visitem el museu de la Katana i coneixem el seu llegat.

Seguint el nostre camí arribem a la nostra acomodació d'avui, un ryokan tradicional, per descansar i prendre les aigües termals naturals, enmig de la naturalesa, així ens preparem per assistir al famós Gujo Odori, conegut per ser els mateixos visitants i gent local els que ballen i participen en el festival amb les gesas, sabates típiques del Japó i amb les yukatas, els quimonos d'estiu, amb desenes de llocs de carrer, gaudim de l'ambient tradicional i dels balls.

Ja a la nit tornem al Ryokan

Transports amb tren bela i bus privat.

 

17 AGOST. GUJO – SHIRAKAWAGO – TAKAYAMA

Desdejuni a Ryokan. Avui en el nostre bus arribem fins a Shirakawago, patrimoni de la humanitat, famós internacionalment pels seus grans cases granges, les visitem i coneixem una per dins, prop de Shirakawago trobem el poble de Takayama, on coneixem el seu barri antic i tots els productes de la zona que com antany es distribuïen des d'aquí, com la Miso, el sake, i la fusta. Takayama també és famosa per la seva deliciosa carn. Nit en hotel de Takayama. Sopar per lliure.

Transports en Bus privat.

 

18 AGOST. TAKAYAMA – KAMIKOCHI – KAWAGUCHIKO (5 LAGOS FUJISAN)

Desdejuni a Ryokan. Aviat al matí, per lliure, coneixem el mercat matutino de Takayama, disposem de temps per passejar i conèixer les tendes

Seguint la nostra ruta avui ens trobem amb els Alps Japonesos, nomenats així per un missioner engonals en recordar-li els Alps Suïssos, per poder admirar la seva bellesa, amb el nostre bus arribem a Altiplà de Kamikochi, a 1600 metres d'altura lloc perfecte per fer un passeig seguint el riu Azusa, i envoltats de diversos becs de més de 3000 metres, el passeig d'unes 3 hores, ens porta al santuari de Myojin el principal dels Alps.

El passeig és sense desnivells i gairebé pla, si algú prefereix pot esperar a la zona central de l'altiplà visitant centres de naturalesa i o contemplant el riu i les muntanyes.

Seguint la ruta trobem la ciutat de Matsumoto, amb el seu elegant castell, un dels 2 castells originals de 6 pisos que es conserven a Japó (L'altre és el de Himeji). Finalitzada la visita, ens dirigim en el nostre bus fins a la zona dels 5 Lagos del Fujisan on descansarem prenent les aigües termals del ryokan

Sopa en el Ryokan.

Transports en bus privat.

 

19 AGOST. KAWAGUCHIKO (5 LAGOS FUJISAN) – CINQUENA ESTACIÓ FUJISAN - TOKYO

Desdejuni a l’hotel. Avui coneixem ben tota la zona dels 5 llacs, visitant el centre de visitants del Fujisan, i també pugem en autocar fins a la 5 estació a 2305 m des d'on podem contemplar i entendre la passió que se sent pel Fujisan a Japó. Ja a la tarda arribem a Tòquio on pugem al mirador de la torre de l'ajuntament metropolità, per contemplar les vistes de la ciutat.

Arribem al nostre hotel de Tòquio, Sopar per Lliure

Desplaçament en Bus privat.

 

20 AGOST. TOKYO

Desdejuni a l'hotel. Continuem les visites a Tokyo coneixent el santuari de Mejijingu enmig del parc de Yoyogi, lloc preferit per a molts per gaudir el cap de setmana. A la mateixa zona trobem Harajuku lloc preferit de compres per a joves amb modes ben peculiars i divertides. Ja a la tarda arribem al barri de Shibuya, amb el seu famós encreuament amb passos de vianants i milers de tendes i restaurants.

Totes les visites d'avui es realitzen utilitzant, les línies de tren de la ciutat. Sopar per lliure.

 

21 AGOST. TOKYO

Desdejuni a l'hotel. Comencem les visites a Tòquio pel famós mercat de peix de Tsukiji amb les seves parades de fruits del mar i la seva zona de tendes especialitzades. A continuació, passem per la zona de Ginza la més selecta de Tòquio i pels voltants del palau imperial, per arribar fins a Asakusa barri popular tradicional de Tòquio amb interessants tendes artesanals i racons especials.

D'aquesta zona passem al barri de l'electrònica, Akihabara, on les seves milers de tendes de components, informàtica, animació, video jocs....

A la tarda en creuer tradicional molt popular entre els tokiotas, gaudim del menjar (Sashimi i Tempura recentment feta, amb barra lliure), mentre naveguem per la impressionant badia de Tòquio.

Bus privat.

 

22 AGOST. TOKYO – BARCELONA

Desdejuni a l'hotel. Avui pels quals tenen el vol a la nit, el guia està a disposició, però bàsicament és un dia lliure per a cadascun per visitar algun lloc nou a la ciutat, el guia explica com realitzar les visites, segons l'hora de vol quedem a l'hotel per prendre transport fins a l'Aeroport.

Transports públics, Transfer aeroport.

Nota: Depenent del vol arribeu a Madrid a la nit o bé el dia 23 d'agost al matí passant la nit en el vol.

 

**** I FI DELS SERVEIS ****

 

PREU PER PERSONA: 4.280 € + 370 (Taxes d'aeroport i carburant)

 

EL PREU INCLOU:

- Bitllet d'avió Barcelona – Osaka i Tokyo – Barcelona amb Emirates en classe O

- 11 Nits en acomodacions categoria superior

- 2 nit en Ryokan amb onsen.

- Tots els desdejunis i 1 sopar durant l'estada en el Ryokan

- Menjar tradicional en el riu de la vall de Kifune.

- Guia acompanyant en espanyol durant tot el viatge.

- Menjar típic local en Tokushima (Udon)

- Sopar en barcassa tradicional badia Tòquio (Yakatabune).

- Tots els transports (Bus privat, ferrocarril privat tren) menys en temps lliure.

- Entrades en les visites programades inclòs l'esdeveniment de Maikos i l'entrada a les graderies del festival de Awaodori.

- Segur de viatge i de cancel·lació

 

NO ESTÀ INCLÒS:

Qualsevol servei no especificat a l'apartat anterior

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com