G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Orient mitjà
 
ISRAEL LA TERRA SANTA
 

Terra Santa és un viatge obligat per a tothom que vulgui conèixer el bressol de les religions i l'orígen de la nostra tradició cultural. Mite i història es donen la mà. Un peregrinatge imprescindible

 DIA 01 (DIUMENGE) BARCELONA-TEL AVIV

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular. Arribada a l’aeroport Ben Gurion de  Tel Aviv . Assistència i trasllat a l'hotel a Tel Aviv. Allotjament.


DIA 02 (DILLUNS) OPCIONAL – TEL AVIV
Esmorzar. Dia lliure. Allotjament en Tel Aviv. Opcional: tour a Masada i la Mar Morta. Allotjament.

DIA 03 (DIMARTS) TEL AVIV CESAREA-HAIFA-ACRE
Esmortzar. Sortida per a una breu visita de la ciutat de Tel Aviv – Yaffo -  on visitarem els llocs més destacats. Continuació a Cesare Marítima per visitar el Teatre Romà, la ciutat dels croats i l'aqüeducte. Continuació cap a Haifa per visitar el Monestir Carmelita d’Stella Maris, els Jardins Perses. Vista panoràmica de la badia i de la ciutat de Haifa des del cim de la Muntanya Carmel. A la tarda, es continua cap a Acre on es visiten les fortaleses medievals dels Croats. Es prossegueix cap a Galilea. Allotjament.

DIA 04 (MIERCOLES) NATZARET-TIBERIADES-GALILEA
Esmorzar. Sortida cap  a la Muntanya de les Benaurances, lloc del Sermó de la Muntanya i des d'on tindrem una bella vista del mar de Galilea. Continuació cap a Tabgha, lloc que commemora la multiplicació dels Pans i els Peixos i a Caphernaum, ciutat de la Infància de Jesus, on visitarem les restes de la Sinagoga. Se segueix vorejant el mar de Galilea cap a la ciutat de Tiberiades. A la tarda sortida via Canà de Galilea cap a Natzaret per visitar la Basílica de la Anunciació, la fusteria de Sant Josep i la Font de la Verge. Allotjament.

DIA 05 (DIJOUS) VALL DEL RIU JORDÀ-JERUSALEM
Esmorzar. Sortida per la Vall del Jordà, fins a Beit Shean, ciutat de la Decàpolis, i una de les ciutats millor conservades de l’època. Visita a les excavacions arqueològiques. Continuació via Jericó, la ciutat més antiga del món. Vista de la Muntanya de la Temptació i el Mar Mort. Continuació travessant el Desert de Judea cap a Jerusalem. Arribada a la ciutat missatgera de la pau. Allotjament a Jerusalem.

DIA 06 (DIVENDRES) JERUSALEM-BETLEM

Esmorzar. Sortida per a una visita de la Ciutat Nova de Jerusalem. Visita del Santuari del Llibre en el Museu d'Israel, on estan exposats els manuscrits de la Mar Morta i la maqueta que representa la ciutat de Jerusalem en temps de Jesús. Vista de la Universitat Hebrea de Jerusalem. D'allí cap al Memorial Yad Vashem. Se segueix cap a Ein Karem, per visitar els Santuaris de la Visitació de Maria a la seva cosina Isabel i de Sant Joan Baptista. A la tarda, viatge fins a Betlem on visitarem l'Església de la Nativitat, Gruta del Naixement, Capelles de Sant Jeroni i de Sant Josep. Retorn a Jerusalem. Allotjament.

DIA 07 (DISSABTE) JERUSALEM

Esmorzar. Sortida via la Mont Scopus cap a el Mont de les Oliveres. Panoràmica de la Ciutat Santa emmurallada. Continuació cap a Getsemaní, Basilica de l'Agonia. Sortida cap a la Ciutat Antiga. Visita del Mur Occidental (Muro de les Lamentacions), Vista de l'Esplanada del Temple. Via Dolorosa, Església del Sant Sepulcre, Muntanya Sion, Tomba del Rei David, Cenacle (Sala de l’Últim Sopar), L'Abadia de la Dormició. Allotjament.

D
IA 08 (DIUMENGE) JERUSALEM-BARCELONA

Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport Ben Gurion, per sortir amb vol de línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

 

HOTELS PREVISTOS:

 

CATEGORIA PRIMERA:

TEL AVIV: HOTEL MERCURE O SIMILAR

GALILEA: KIBBUTZ HOTEL O SIMILAR

TIBERIADES: ROYAL PLAZA O SIMILAR

JERUSALEM: PRIMA PARK O SIMILAR

 

CATEGORIA LUXE MODERAT:

TEL AVIV: CROWN PLAZA O SIMILAR

GALILEA: KIBBUTZ HOTEL O SIMILAR

TIBERIADES: GALEI KINERT O SIMILAR

JERUSALEM: DAVID CITADEL O SIMILAR

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE HOTELS CAT. PRIMERA DES DE: 1490€ + TAXES (APROX.65)

 

SUPLEMENT TEMPORADA ALTA (DEL 03 AL 29 D'AGOST + 21 AL 26 DESEMBRE) DES DE: 160€

 

PREUS PER PERSONA EN BASE HABITACIO DOBLE HOTELS CAT. LUXE MODERAT DES DE: 1880€ + TAXES (APROX.65€)

 

SUPLEMENT TEMPORADA ALTA (DEL 03 AL 29 D'AGOST + 21 AL 26 DESEMBRE) DES DE: 300€

 

SUPLEMENT AERI PER TEMPORADA (DEL 16 DE JULIOL AL 31 D'AGOST + 02 AL 22 OCTUBRE + 22 AL 31 DE DESEMBRE) DES DE: 65€

 

EL PREU INCLOU:

Vols amb la companyia El Al en cabina turista i classe de reserva "L",  en cas de nos estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva en ferm, s'haurà de consultar altres opcions de vol o possible suplement. Trasllats aeroport/hotel/aeroport. Assistència a l'arribada. 7 nits d'estada en els hotels escollits en règim de dormir i exmorzar. 2 sopars a Galilea. Programa d'excursions i visites segons es detalla en l'itinerari. Guies de parla espanyola. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU

Propines, extres personals. Qualsevol servei no especificat en l'apartat el preu inclou

 

NOTA: 

Aquests preus estan supeditats a possibles variacions dels costos dels serveis cotitzats i a la disponibilitat dels mateixos en el moment de fer la reserva en ferm. Els preus també estan supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calculat a 1 de Gener de 2019)

 

Documentació: Ciutadans de països no membres de l'UE: Recomanem contactar amb els respectius Consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària.
Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers al seu lloc web 
www.mae.es.També pot obtenir-se aquesta informació al telèfon 91.379.89.00

  

Sanitat: Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat
www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

Seguretat:Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers:http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

Divises:Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net

 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com