G.C. 1222
   
   
   
   
IUNAN
 
El secret de Xina

 Una gran aventura a través d'aquesta poc coneguda i espectacular regió de la Xina, on seguirem les passes de les antigues caravanes i gaudirem d'un món apartat que ens ofereix diferents atractius: ètnies i cultures variades, paisatges espectaculars, antics pobles, monestirs tibetans, i un llarg etcètera. Grup mínim de 4 persones i màxim de 16, acompanyats d’un guía de parla castellana.DIA 01 BARCELONA – KUNMING
Sortida amb vol regular cap a Kunming. Nit a bord.
 
DIA 02 KUNMING (1800 m)
Arribada a Kunming i trasllat a l'hotel. Depenent de l'hora d'arribada visitarem el Temple de Yuantong, el temple budista més gran de Kunming i un important centre de peregrinació. Sopar de benvinguda. Allotjament.
 
DIA 03 KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI
Després de l’esmorzar, sortida cap al petit poble de Tuanshan (aprox. 4 hores de trajecte) on passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i gaudirem de la seva magnífica arquitectura tradicional de l'època Ming. Visitarem també el pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant la Dinastia Qing. Aquest pont està considerat una obra mestra entre els ponts de Xina. A continuació seguirem fins a Jianshui. Des d'aquesta antiga ciutat situada sobre la ruta de la Seda del sud-oest de Xina, més coneguda per l'antiga ruta del te i els cavalls, es controlava als viatgers que es dirigien cap a Vietnam, d'aquí que es convertís en el S.XIII en un centre polític i militar molt actiu. Avui, aquesta petita ciutat és com un veritable museu d'arquitectura antiga. Arribada a Jianshui i visita de la ciutat antiga. Allotjament.
 
DIA 4  JIANSHUI – YUANYANG
Al matí visitarem l'antiga ciutat. A continuació, sortida cap a la població de Yuanyang (aprox. 3 hores de trajecte). En aquesta petita població, situada a 1800m d'alçada i llar de les minories Yi i Hani, es troben les terrasses d'arròs més belles i espectaculars del món inclòses en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO des de 2013. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.
 
DIA 05 YUANYANG
Avui dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang amb les seves terrasses d'arròs, les poblacions de la minories Yi i Hani i els seus mercats. Si el clima ens ho permet, realitzarem una caminata d'aproximadament 1 hora entre les terrasses. Allotjament.
 
DIA 06 YUANYANG – SHILIN O BOSC DE PEDRA
Després de l’esmorzar iniciarem el nostre camí a Shilin o bosc de la pedra (aprox. 5 hores de trajecte). El bosc de Pedra recentment inclòs al Patrimoni Mundial de la UNSECO, és un dels exemples més espectaculars de paisatge kárstico i està considerat un fenèmen natural extraordinari i una referencia geològica mundial. Arribada i visita. Allotjament en Shilin.
 
 
DIA 07 SHILIN – WEISHAN (1974 m)
Avui sortirem cap a la població de Weishan (aprox. 5 hores i mitja de trajecte), una vegada arribem visitarem la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoístas més importants del país. A la tarda visitarem la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming. Allotjament en Weishan.
 
DIA 08 WISHAN - DALI (1974m) - XINZHOU  
Al matí sortida cap a la població de Dali (aprox. 1 hora i mitja de trajecte).  Dali, població situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan amb una altura mitjana de 4000m i el llac Erhai, Dali està principalment poblat per la minoria Bai que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3.000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, la ciutat conserva l'arquitectura tradicional dels Bai. Arribada i trasllat a l'hotel. 
Resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. 
 
 A continuació trasllat a la població de Xizhou, bonica població Bai situada a la vora del llac Erhai, aquí gaudirem de la seva típica arquitectura, el seu mercat local i provarem una de les seves especialitats. Aquí ens allotjarem en un hotel amb encant ubicat en una preciosa i antiga casa que va pertenèixer a una família molt important que comercialitzava amb te.
Allotjament a Xizhou
 
DIA 09 XIZHOU - ZHOUCHENG - SHAXI 
Pel matí visitarem les poblacions Bai de Xizhou i Zhoucheng on descubrirem la seva típica arquitectura, el seu mercat local i provarem una de les seves especialitats. A conticuació sortida cap a la població de Shaxi (aprox. 2 hores)
 
Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial en l'antiga ruta del Te i els Cavalls durant les Dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre la província xinesa de Sichuan, Yunnan i el Tibet. En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre bru, teles de Yunnan i Sichuan, pells i altres productes de la regió del Tibet. A pesar que aquesta ruta ja no segueix funcionant, la població de Shaxi encara conserva els seus carrers empedradas i les seves cases tradicionals tal com estaven fa mil anys. Allotjament en Shaxi.
 
 
DIA 10 SHAXI - SHIBAOSHAN/MONTAÑA DE LOS TESOROS DE PIEDRA - ZHONGDIAN (SHANGRI-LA) (3200m)
Sortida cap a la població de Shaxi (aprox. 2 hores). En ruta visitarem Shibaoshan o la muntanya dels tresors de pedra. Shibaoshan és una àrea muntanyenca situada a 12km de la població de Shaxi coneguda per la seva escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent del Tibet.  
 
Des d'aquí, si el clima ens ho permet, baixarem la muntanya a peu. És una baixada/caminata fàcil i molt agradable d'aproximadament 1 hora i mitja.
 
La població de Shangri.la es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d'altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l'inici del món tibetà. Coneguda també amb el nom de Shangri-La, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament en Zhongdian.
 
DIA 11 ZHONGDIAN 
Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat al costat del monestir. Farem un volt per la ciutat antiga i visitarem la Reserva Natural del Llac Napa, una de les prades més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d'animals, cavalls, yaks, ovelles, ànecs salvatges, etc. Allotjament en Shangri.la.
 
DIA 12 ZHONGDIAN -  GARGANTA SALTO DEL TIGRE - SHUHE (LIJIANG) (2500m)
Després de l’esmorzar, sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang. En ruta visitarem la impressionant Gorja del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtze han creat una de les gorges més profundes del món. S’estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d'altura. Lijiang conserva intacte i íntegrament el casc antic, format per petites carrers empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l'aigua pura i glaçada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550m) que serveix, amb el seu cim permanentment cobert de neu, de símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang. Lijiang va ser declarada en 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
 
Continuació de la ruta per carretera fins a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtze han creat una de les goles més profundes del món. S'estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d'altura. 
 
Arribada i trasllat a l'hotel amb encant que està situat a la població de Shuhe, més petiteta i menys turística que Lijiang. Temps lliure per visitar la ciutat antiga de Shuhe i allotjament
 
 
DIA 13 LIJIANG - BARCELONA
Pel matí matinarem per visitar la ciutat antiga de Lijiang abans que el turisme xinès surti al carrer i abans de que les botigues obrin les seves portes, donarem una volta pel seu mercat local, un del més grans i variats de la provincia. A l'hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. 
 
DIA 14 BARCELONA
Arribada i fi dels serveis. 
 
DIES DE SORTIDA 2018
9 d'Abril / 23 d'Abril / 4 de Maig / 21 de Maig / 4 de Juny / 18 de Juny / 2 de Juliol / 16 de Juliol / 31 de Juliol / 6 d'Agost / 13 d'Agost / 20 d'Agost / 3 de Setembre / 17 de Setembre / 8 d'Octubre / 22 d'Octubre / 5 de Novembre
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE: 
EN BASE 4 PERSONES: 3.430 € + TAXES (APROX.400€)
EN BASE 8 PERSONES: 3.040 € + TAXES (APROX.400€)
EN BASE 12 PERSONES: 2.790 € +TAXES (APROX.400€)
EN BASE 16 PERSONES: 2.630 €+ TAXES (APROX.400€)
 
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL DES DE: 608€
SUPLEMENT TEMPORADA ALTA (01 JULIOL-21 AGOST): 100€
 
 
HOTELS o similars:
KUNMING: Grand Park Hotel,4* Sup. (Hotel situat molt prop del Parc del Llac Verd, la zona més bonica de Kunming)
YUANYANG: Jacky Guesthouse (Guesthouse situada en les mateixes terrasses de Duoyishu amb magnífiques vistes de les terrasses, senzilla però molt neta, la millor de la zona)
JIANSHUI: Lin An Inn o Huaqing Hotel (Hotel tipus guesthouse)
SHILIN: Bosheng Holiday Inn Hotel o Hongshanhu Hot Spring Holiday Hotel, 3*
WEISHAN: Xiongzhao Hotel, 3
XIZHOU (Dali): Sky Valley Heritage Boutique Hotel (Preciós hotel amb encant, arquitectura local ètnia Bai).
SHAXI: Old Theatre Inn o One Tree House (Hotel rural amb encant). 
SHUHE (Lijiang): The Bivou (Preciós hotel boutique amb encant)
ZHONGDIAN: Songtsam Hotel o MGallery Hotel (Magnífic hotel boutique amb molt encant, estil tibetà)
 
SERVEIS INCLOSOS:
Vols Barcelona - Kunming - Lijiang - Barcelona amb AIR CHINA.
Allotjament i desdejuni en hotel indicat o similar, en habitació estàndard doble. Hotels amb encant i caràcter local en les poblacions de Dali, Shaxi, Lijiang i Zhongdian. 
Transport per terra amb cotxe privat amb aire condicionat durant tot el recorregut. 
Guia local/acompanyant espanyola durant tot el recorregut. 
Sopar de Benvinguda a la ciutat de Kunming. 
Totes les visites i entrades a monuments segons itinerari.
Assegurança de viatge i de cancel.lació.
 
SERVEIS NO INCLOSOS:
Despeses personals, propines maleters, guies i conductors, rentat i planxat de roba i en general qualsevol altre servei no especificat en l'itinerari o no esmentat expressament en l'apartat Serveis Inclosos.
 
NOTA:
Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi euro/RMB (preu calculat 2018) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. 
 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, tramitaran el seu visat en l'ambaixada corresponent. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00
 
SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.
 
SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar la pàgina web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.
 
DIVISES:
Sobre canvi de moneda recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc 

  

 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com