G.C. 1222
   
   
   
   
JAPÓ AGOST 2018
 
Festivals i cerimònies. Del 08 d'agost al 23 d'agost

Grup reduit i amb guia de parla castellana Viatge molt especial que permet conèixer molt bé els costums del Japó, durant les dates del viatge, i experimentar tradicions, arts, festivals, cerimònies i entreteniments tradicionals, mentre es gaudeix de la natura, bonics pobles i ciutats 08 AGOST. BARCELONA - DUBAI – OSAKA
Sortida en vol d'Emirates cap a Osaka. Nit a bord.

09 AGOST. OSAKA – KYOTO

Arribada i recepció a la sortida del control d'equipatge. Servei assistit en anglès i trasllat al MK Taxi. El guia us espera a l'hotel.
 
10 AGOST. KYOTO
Esmorzar a l´hotel. Avui visitem el Kinkakuji o pavelló daurat, únic per la seva construcció i preciós emmarcat en els seus jardins, gaudim de la seva bellesa i els seus jardins en un agradable passeig. La següent visita és el Ryoanji temple Zen (Rinzai) famós pel seu jardí sec, amb la seva especial composició i les seves múltiples interpretacions .Al mig dia arribem a la zona d'Arashiyama famosa per la seva naturalesa, jardins i bosc de Bambús. Ja a la tarda visitarem el Kyomizudera el temple de les aigües pures amb la seva històrica terrassa amb vista sobre la ciutat i les seves increïbles construccions, de baixada cap a Gion farem un passeig per les precioses carrers de Higashiyama fins Gion Yasaka.
Sopar per lliure.
Transports en Bus privat.
 
11 AGOST. KYOTO
Esmorzar a l'hotel. Abans del migdia disposem de temps lliure, començarem les visites pel Fushimi Inari protector de les collites i guardià de la clau del graner, en ell trobem milers de portes en forma de donació a Inari per demanar la seva benevolència en el repartiment de riquesa.
A continuació, visitarem el Sanjusangendo o pavelló dels 33, ja que és un nombre que es repeteix en el temple nombroses ocasions. Hi trobem 1001 talles, totes diferents d'entre el segle XII i XIII, es diu que un pot trobar una cara semblant a la seva en una d'elles, aquest temple és el protector de Kyoto.
Al migdia ens dirigirem al centre de Kyoto per conèixer el mercat central de Nishikichiba i les zones comenciales properes al mercat.
També al centre, dins el festival del Tanabata, on els somnis es converteixen en realitat, vam gaudir dels balls de maikos, podent conèixer-les i fer-nos una foto amb elles, en acabar vam passejar pel riu amb actuacions i decoracions especials. Sopar per lliure.
Nit a Kyoto.
Transports en Tren.
 
12 AGOST. KYOTO
Esmorzar a l'Hotel. Al matí visitarem el castell-palau de Nijo, construït pels Tokugawa per mostrar la seva força i control sobre tot el Japó, pel que no van escatimar recursos en sobredimensionar l'arquitectura de palaus i triar els millors artesans del moment.
Abans de dinar ens dirigirem cap al poble de Kurama per pujar a la Muntanya Kurama *, una muntanya molt important per a la protecció de Kyoto i on molts mestres han anat a buscar respostes, un d'ells va ser el que va donar a conèixer el famós Reiki.
Arribarem caminant al següent vall, el de Kibune. per menjar d'una forma molt refrescant i divertida, el tradicional "Kawadoko" una manera de menjar típic de Kyoto durant l'estiu, en què literalment mengem sobre del riu, que passa per sota nostre, refrescant mentre mengem a la bonica vall de Kifune . Dinar Kaiseki selecta de restaurant amb estrella Michelin. Dinar de primera envoltats de natura.
A la tarda tornem a Kyoto. Sopar per lliure.
* Si algú prefereix no pujar al Mt Kurama hi ha la possibilitat d'esperar a la vall de Kibune
Transports en bus privat. 
 
13 AGOST. KYOTO - NARA - MT KOYA - WAKAYAMA
Esmorzar a Hotel. Enviem maletes grans a Okayama, i portem una bossa petita per a una nit
Des Kyoto en bus anirem a Nara per conèixer aquesta tranquil·la ciutat que va ser capital del Japó abans que Kyoto i en la qual trobem l'impressionant Todaiji enmig del Parc de Nara, coneixerem aquest espectacular temple i ens explicaran el com i el perquè de la seva construcció.
Avui pugem fins a la muntanya sagrada del Koyasan on visitarem els seus principals llocs dins dels 120 temples que té l'altiplà. A la nit assistirem a la cerimònia d'encesa d'espelmes al Okunoin dins el festival de les espelmes durant el Obon, una cerimònia fantàstica i misteriosa que ens farà sentir millor, i que respecta i recorda a totes les criatures. Sopar per lliure. Nit a la ciutat de Wakayama
Transports Bus Privat.
 
14 AGOST. WAKAYAMA - TOKUSHIMA - AWAJUROBIYASHIKI - AWAODORI - OKAYAMA
Esmorzar a l'Hotel. Al matí  agafarem un ferri des del port de Wakayama fins Tokushima a l'illa de Shikoku, a on gaudirem dels paisatges i les vistes al mar.
Ja a l'illa provarem les famoses especialitats locals, després de dinar  assistirem a una representació de Ningyo Joruri (Titelles) patrimoni de la humanitat cultural, en què ens ensenyen com funcionen i entenem la seva importància.
Ja prop del teatre  assistirem i  participarem en el Awaodori. o els balls d'Awa, nom de la regió quan el senyor feudal satisfet pel seu nou castell, ordena tres dies de festa sense parar, és el festival més conegut al Japó, pel seu colorit i gran atmosfera, on tots els participants vinguts de tot el país i organitzats en grups, ballen i beuen sense parar durant tres dies fidels a la tradició, vestits tradicionalment cantant i tocant música amb ritme enganxós.
Després del festival de l'Awaodori, ja de nit, ens dirigim fins Okayama on vam passar la nit.
Transports en Ferry i Bus privat
 
15 AGOST. OKAYAMA - HIROSHIMA - MIYAJIMA - OKAYAMA
Esmorzar a l'hotel. Avui des de Okayama, amb tren bala, ens dirigim fins Hiroshima on visitarem, un lloc important en la història recent, el Gembaku me i el parc i museu de la pau. Després anirem fins a Miyajima on visitarem el seu poble i santuari d'Itsukushima (patrimoni de la humanitat) i també els seus fabulosos racons.
Un cop finalitzats, tornarem a Okayama. Sopar per lliure.
Transports, tren, Ferri
 
16 AGOST. OKAYAMA - KORAKUEN - HIMEJI - GUJO ODORI - GUJO
Esmorzar a l'Hotel. Abans de sortir  enviarem la maleta gran a Tòquio, vam preparar una bossa per a tres nits.
Avui visitem el Jardí de Korakuen considerat com un dels millors jardins japonesos tradicionals, que segur ens sorprendrà per les seves cures racons i ambients. A la següent visita  arribarem en tren bala, Himeji, on visitarem el castell més espectacular i millor conservat del Japó, primer patrimoni mundial de Japó, i famós per sortir en nombroses pel·lícules i sèries, coneixerem els seus sistemes de defensa i la seva miraculosa història.
Seguirem amb tren bala fins a la prefectura de Gifu, i ja en bus ens dirigirem cap al poble de Gujo on  arribarem a la nostra acomodació d'avui, un ryokan tradicional, per descansar i prendre les aigües termals naturals, enmig de la natura, així ens preparem per assistir al famós Gujo Odori, conegut per ser els mateixos visitants i gent local els que ballen i participen en el festival amb les getes, sabates típics del Japó i amb les yukatas, els quimonos d'estiu, amb desenes de llocs de carrer, gaudim de l'ambient tradicional i dels balls.
Ja a la nit tornarem al Ryokan
Transports en tren bala i bus privat. 

17 AGOST. GUJO - SHIRAKAWAGO - TAKAYAMA
Esmorzar aL Ryokan. Avui en el nostre bus arribarem fins Shirakawago, patrimoni de la humanitat, famós internacionalment per les seves grans cases granges, les  visitarem i coneixerem una per dins, prop de Shirakawago trobem el poble de Takayama, on passejarem pel seu barri antic i tots els productes de la zona que com abans es distribuïen des d'aquí, com la Miso, el sake, i la fusta. Takayama també és famosa per la seva deliciosa carn. Nit en hotel de Takayama. Sopar per lliure.
Transports en Bus privat.

18 AGOST. TAKAYAMA - ALTIPLÀ DE KAMIKOCHI - KAWAGUCHICO (5 LLAC DE FUJISAN)
Esmorzar al ryokan. Aviat al matí, per lliure, coneixerem el mercat matutí de Takayama, i tindrem temps per passejar i conèixer les botigues
Seguint la nostra ruta avui ens trobem amb els Alps Japonesos, nomenats així per un missioner anglès a recordar-li els Alps Suïssos, per poder admirar la seva bellesa, amb el nostre bus anirem a l'Altiplà de Kamikochi, a 1600 metres d'altura lloc perfecte per fer una passejada seguint el riu Azusa, i envoltats de diversos pics de més de 3000 metres, el passeig d'unes 3 hores, ens porta al santuari de Myojin el principal dels Alps.
El passeig és sense desnivells i gairebé pla, si algú prefereix pot esperar a la zona central de l'altiplà visitant centres de naturalesa i o contemplant el riu i les muntanyes.
Seguim en el nostre bus fins a la zona dels 5 Llacs del Fujisan on descansarem prenent les aigües termals del ryokan
Sopar al Ryokan.
Transports en bus privat.
 
19 AGOST. KAWAGUCHICO - MUNTANYA FUJI (5 ESTACIÓ) - TÒQUIO
Esmorzar a  l'Hotel. Avui coneixerem bé tota la zona dels 5 llacs, visitant el centre de visitants del Fujisan, i també pujarem en autocar fins a la 5 estació a 2305m des d'on podem contemplar i entendre la passió que sent pel Fujisan al Japó. Ja a la tarda arribarem a Tòquio on  pujarem al mirador de la torre de l'ajuntament metropolità, per contemplar les vistes de la ciutat.
Arribem al nostre hotel de Tòquio, Sopar per Lliure
Desplaçament en Bus privat.
 
20 AGOST. TÒQUIO
Esmorzar a l'Hotel. Continuem les visites a Tòquio coneixent el santuari de Mejijingu al mig del parc de Yoyogi, lloc preferit per a molts per gaudir el cap de setmana. A la mateixa zona trobem Harajuku lloc preferit de compres per a joves amb modes ben peculiars i divertides. Ja a la tarda arribem al barri de Shibuya, amb el seu famós encreuament amb passos de vianants i milers de botigues i restaurants.
Totes les visites d'avui es realitzen utilitzant, les línies de tren de la ciutat. Sopar per lliure.
 
21 AGOST. TÒQUIO
Esmorzar a l'Hotel. Comencem les vistes a Tòquio pel famós mercat de peix de Tsukiji amb les seves parades de fruits del mar i la seva zona de botigues especialitzades. A continuació, passem per la zona de Ginza la més selecta de Tòquio i pels voltants del palau imperial, per arribar fins Asakusa barri popular tradicional de Tòquio amb interessants botigues artesanals i racons especials.
D'aquesta zona passem al barri de l'electrònica, Akihabara, on els seus milers de botigues de components, informàtica, animació, vídeo jocs ....
A la tarda en creuer tradicional molt popular entre els toquiotes,  gaudirem del menjar (Sashimi i Tempura acabada de fer amb barra lliure), mentre naveguem per la impressionant badia de Tòquio.
Bus privat.
 
22 AGOST. TÒQUIO - DUBAI - BARCELONA
Esmorzar a l'Hotel. Avui per als que tenen el vol a la nit, el guia està a disposició, però bàsicament és un dia lliure per a cada un per visitar algun lloc nou a la ciutat, el guia explica com realitzar les visites, segons l'hora de vol vam quedar a l'hotel per prendre transport fins a l'Aeroport.
Transports públics, Transfer aeroport.
Vol de tornada, via Dubai. Nit a bord.
 
23 AGOST. BARCELONA
Arribada a Barcelona
 
Grup de màxim 18 persones
 
PREU PER PERSONA: 4.145 € + 390 € (Taxes d'aeroport i carburant)
SUPLEMENT PER PERSONA ASSGURANÇA DE FORÇA MAJOR: 90 €
 
INCLOU:
Vols Barcelona - Osaka // Tòquio - Barcelona amb Emirates a classe U
11 Nits en acomodacions categoria superior.
2 nits en Ryokan amb Onsen.
Tots els esmorzars i 1 sopar. (Ryokan).
Menjar tradicional al riu de la vall de Kifune.
Guia acompanyant en espanyol durant tot el viatge.
Menjar típic local a Tokushima.
Sopar en barcassa tradicional badia Tòquio (Yakatabune).
Tots els transports (bus privat, ferrocarril privat tren) menys en temps lliure.
Totes les entrades a les visites programades.
(Inclòs l'esdeveniment de maikos i l'entrada a les grades del festival de Awaodori).
Assegurança de viatge i de cancel·lació
 
NO INCLOU:

Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com