G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per └frica
 
K╚NIA-TANZ└NIA
 

Viatge ideal per gaudir d'un dels grans espectacles que ens ofereix el nostre planeta: els grans escenaris de la sabana africana, un viatge imprescindible pels amants de la natura.DIA 01 BARCELONA-NAIROBI

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular via punt europeu. Nit a bord.

 
DIA 02 NAIROBI-ABERDARE/MOUNT KENYA
Pensió completa. Arribada, assistència per part del nostre representant i sortida per carretera cap el Parc Nacional del Mount Aberdare/Mount kenya.Tarda i nit dedicades a contemplar als animals que s'aproximen a beure en el toll  il·luminat. Allotjament. 
 
DIA 03 ABERDARE- LLAC NAKURU- LLAC NAIVASHA
Pensió completa. Sortida per carretera cap al Parc Nacional del Llac Nakuru. Safari fotográfic a la tarda. A més de la gran varietat d'aus aquàtiques, especialment flamencs rosats i pelicans, ens trobem en un dels millors llocs per contemplarR inoceronts de tota Àfrica. Allotjament a Nakuru o continuació fins el llac Naivasha. Allotjament.
 
DIA 04 LLAC NAIVASHA-MASAI MARA
Pensió completa. Sortida per carretera cap a la Reserva de Masai Mara. A la tarda safari fotográfic. Ens trobem en l'autèntic asabana africana; immenses extensions d'herba esquitxades d'acàcies. La llar ideal per a les grans ramats d'herbívors: antílops, zebres, gaseles, búfals, sempre vigilats pels carnívors africans: lleons, lleopards, guepards i hienes. Allotjament.
 
DIA 05 MASAI MARA
Pensió completa. Dia dedicat al safari fotográfic amb sortides al matí i a la tarda. Recorrerem les planúries de Masai Mara, porció kenyana del mític ecosistema de Serengeti, on trobem una de les majors concentracions de vida salvatge del planeta. Allotjament..
 
DIA 06 MASAI MARA-NAIROBI
Esmorzar. Retorn per carretera a Nairobi. Trasllat a l’hotel. A l'hora indicada pel nostre representant trasllat per sopar al famós restaurant Carnivore. Allotjament
 
DIA 07 NAIROBI-ARUSHA-TARANGIRE
Pensió completa. Sortida per carretera cap a Arusha via Namanga per a tràmits de visat i canvi de vehicle. Després de dinar, sortida cap al Parc Nacional de Tarangire amb safari fotográfic en ruta. Allotjament..
 
DIA 08 TARANGIRE-SERENGETI
Pensió completa.Sortida cap a Serengeti amb safari en ruta i dinar pícnic. Allotjament.
 
DIA 09 SERENGETI
Pensió completa. Dia dedicat al safari fotográfi,c amb sortides al matí i a la tarda. Aquest extens Parc Nacional acull totes les principals espècies de la fauna africana i és un dels llocs del món amb una major concentració de vida salvatge. Allootjament.
 
DIA 10 SERENGETI-CRÀTER DEL NGORONGORO
Pensió completa. Al matí safari fotográfic.Dinar. Sortida per carretera cap al cràter del Ngorongoro, visitant en ruta la Gorja d’Ol Duvai, jaciment arqueològic on s'han trobat restes dels primers homínids i és un dels llocs onels palontòlegs situen el “bressol de la humanitat”. Allotjament.
 
DIA 11 CRÀTER DEL NGORONGORO
Pensió completa. Safari fotográfic a l'interior del cràter. Aquesta caldera antigament formava part d'un volcà més alt que el Kilimanjaro i que es col·lapsà fa milions d'anys. Avui és un paradís per als amants de la natura, amb una població estable d'uns 25.000 mamífers i gran varietat d'ecosistemes. Allotjament.
 
DIA 12 CRÀTER DEL NGORONGORO-ARUSHA-BARCELONA
Esmorzari. Retorn per carretera a Arusha. Dinar.Trasllat a l'aeroport per sortir amb vol de retorn a Barcelona, via una ciutat europea. Nit a bord.
 
DIA 13 BARCELONA
Arribada a Barcelona i fi del viatge.
 
NOTA:
Aquest viatge permet afegir nits a hotels en zona de platja com Zanzíbar o Mombasa,; consulteu-nos
 

ALLOTJAMENTS PREVISTOS: 

ABERDARES: THE ARK/SERENA MOUNTAIN LODGE

LLAC NAKURU/LLAC NAIVASHA: LAKE NAKURU LODGE/LAKE NAIVASHA SOPA/LAKE NAIVASHA COUNTRY CLUB

MASAI MARA: MARA SOPA LODGE

NAIROBI: HOTEL JACARANDA

TARANGIRE: TARANGIRE SOPA LODGE

SERENGETI: SERENGETI SOPA LODGE

N'GORONGORO: N'GORONGORO SOPA LODGE

 

SORTIDES:

Tots el dijous

  

PREUS PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:

DEL 01 AL 31 DE MARÇ: 3620€ + TAXES (APROX.459€)

DEL 01 D/ABRIL AL 31 DE MAIG: 3205€ + TAXES (APROX.459€)

DEL 01 AL 30 DE JUNY : 3750€ + TAXES (APROX.459€)

DEL 01 DE JULIOL AL 31 OCTUBRE:  4140€ + TAXES (APROX.459€)

DEL 01 DE NOVEMBRE AL 15 DE DESEMBRE: 3845€ + TAXES:(APROX.459€)  

 

SUPLEMENT TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:

DEL 01 DE JULIOL AL 31 D'AGOST + DEL 20 AL 30 DESEMBRE: 135€ 

 

NOTA: 

Aquests preus estan supeditats a possibles augments de preu dels costos dels serveis cotitzats i a possibles variacions del tipus de canvi euro/dòlar (preu calculat 2019). Els preus estan supeditats a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm.

 

EL PREU INCLOU:

Vols intercontinentals en cabina turista amb la companyia KLM, en classe de reserva "R"; en cas de no estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva, consulteu el suplement. Allotjament en els hotels/lodges esmentats en l'itinerari. Pensió completa en els safaris tant a Kènia com a Tanzània i altres àpats indicats en l'itinerari. Safari a Kènia amb minibús amb ocupació màxima de 7 persones i finestra garantida; safari amb vehicle 4x4 a Tanzània màxim de 7 persones per vehicle. Assistència en castellà en tota l'estada. Guia de parla castellana cada 2 vehicles a Kènia i cada 3 a Tànzània. Aigua mineral en els safaris. Entrades als parcs. Evacuació aèria a Nairobi per causes mèdiques. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Visats d'entrada als països. Begudes en els àpats. Propines i extres. Qualsevol servei no especificat en l'apartat el preu inclou. 

 

DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE i no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers al seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc
 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com