G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
KUMANO KODO I TARDOR. NOVEMBRE 2019
 

 

En aquest meravellós viatge, acompanyats d'un guia de parla castellana durant tot l'itinerari, coneixerem les diferents zones del país, gaudint dels colors tardorencs. Farem el famós camí de Kumano, passant pels seus famosos rius i boscos. També tindrem l'oportunitat de conèixer als famosos micos de la neu a les muntanyes de Nagano, el gran símbol del Japó.

 ITINERARI

 

09 NOVEMBRE. BARCELONA - OSAKA

Sortida en vol des de Barcelona direcció Osaka amb Emirates.

 

 

10 NOVEMBRE. KYOTO

Benvinguts al Japó! Recepció a la sortida del control d'equipatges. Servei assistit en anglès i trasllat a l'hotel amb Shuttle Taxi. El guia els esperarà a l'hotel.

 

Transport: Taxi Airport shuttle o Bus privat.

 

 

11 NOVEMBRE. KYOTO

Esmorzar a l'hotel. Avui visitem el Kinkakuji o pavelló daurat, únic per la seva construcció i preciós emmarcat. Gaudim dels seus meravellosos jardins. La següent visita és el temple Zen (Rinzai) Ryoanji famós pel seu jardí sec, amb la seva especial composició i les seves múltiples interpretacions.

 

Al mig dia arribem a la zona de Arashiyama famosa per la seva naturalesa, jardins i bosc de bambús.

A continuació visitem el castell-palau de Nijo, construït pels Tokugawa per mostrar la seva força i control sobre tot Japó. Al centre de Kyoto coneixerem el mercat central de Nishikichiba.

Sopar per lliure.

 

Transport: Bus privat

 

 

12 NOVEMBRE. KYOTO

Esmorzar a l'hotel. Comencem les visites pel Fushimi Inari protector de les collites i guardià de la clau del graner, en ell trobem milers de portes en forma de donació a Inari per demanar la seva benevolència en el repartiment de riqueses.

 

La següent visita és l'impressionant Sanjunsangendo amb les seves 1000 talles a grandària real de Kannon, impressionant obra artística. Més tard coneixerem el Kiyomizudera, famós per la seva terrassa i impressionant estructura. Baixarem pels seus carrers tradicionals fins a arribar al centre de la ciutat, coneixent el famós barri de les geishas de Gion.

 

A la tarda i de la mà de professores aprendrem els primers passos de la cerimònia del te, i la seva gran importància per entendre la cultura japonesa.

Sopar per lliure.

 

Transport: Públic

 

 

13 NOVEMBRE. KYOTO - HIROSHIMA - MIYAJIMA

Esmorzar a l'hotel. Avui enviem les maletes grans a Nagoya i preparem una bossa per 4 nits.

Ens desplacem en tren bala fins a Hiroshima on visitem, un lloc important en la història recent, el Gembaku domi i el parc i museu de la pau.

 

Des d'aquí arribem a la illa de Miyajima on visitarem el seu poble i santuari de Itsukushima (patrimoni de la humanitat), coneixerem els fabulosos racons de la illa sagrada dins del parc nacional del mar interior.

Sopar en Ryokan

 

Aigües termals i passeig nocturn amb els monuments il·luminats, per lliure.

 

Transport: Públic

 

 

14 NOVEMBRE. MIYAJIMA - OKAYAMA - OSAKA

Esmorzar en el Ryokan. Des de la illa ens desplacem fins a Okayama, per visitar un dels tres jardins més importants de Japó, el Konrakuen, passegem i coneixem les seves diferents zones.

A la tarda arribem en tren fins a Osaka, per conèixer la seva fabulosa atmosfera de ciutat plena de mercats i neons.

Sopar per lliure.

 

Transport: Públic

 

 

15 NOVEMBRE. OSAKA - MUNTI KOYA

Esmorzar a l'hotel. Abans d'anar al Koyasan visitem el mercat de Kuromon molt colorit on trobem tot tipus de productes locals.

Ens desplacem fins a la muntanya sagrada del Koyasan on visitarem els seus principals llocs i ens allotgem en un dels 120 temples. Sopar Shojin (menjar vegetarià, normal dels temples). Coneixem la zona del Okunoin on descansen personatges de la història del Japó i on el fundador de la muntanya roman en eterna meditació.

Sopar i nit en temple.

 

Transport: Públic

 

 

16 NOVEMBRE. MUNTANYA KOYA - KIIKATSUURA

Abans de d’esmorzar assistim al Gongyo o cerimònia d'obertura del dia, esmorzar.

Avui entrem en els boscos de Kumano. A través de les seves rutes coneixerem els llocs on ens podem comunicar amb els déus. En el camí fins al primer enclavament, la naturalesa ens delecta amb els seus bells colors. Coneixerem, també, el santuari Hongu, un dels tres santuaris més importants de la ruta.

 

Prop del Hongu i igual que els antics emperadors, baixem el riu en barcassa (90 min), admirant les seves cascades, formacions rocoses i llocs històrics, fins a arribar al Hatayama Taisha, un altre dels tres principals santuaris on es manifesten els principals déus del lloc.

 

Per descansar i relaxar-nos en el nostre ryokan podem gaudir de les aigües termals naturals en els Onsens exteriors i interiors, en la naturalesa. Sopar en el ryokan.

 

Transport: Bus privat, Barcassa.

 

 

17 NOVEMBRE. KIKATSUURA - NAGOYA

Esmorzar en el Ryokan.

Avui pugem al Nachisan, el santuari més important dels tres que visitem en la ruta, famós per la seva escalinata de pedra que ens porta fins al Nachisan travessant cedres centenaris i preparant-nos per arribar fins a un fascinant enclavament natural, amb cascades, santuaris, temples i vistes sorprenents. Com si arribéssim al mateix cel. Coneixerem els seus racons i ens xopem de la seva essència.

 

A la tarda en tren exprés arribem a Nagoya.

Si algú prefereix no pujar les escalinates hi ha possibilitat de pujar en transport. Sopar per lliure.

 

Transport: Públic

 

 

18 NOVEMBRE. NAGOYA - TAKAYAMA - SHIRAKAWAGO - KANAZAWA

Esmorzar a l'hotel. Preparem una bossa per a dues nits, la maleta gran s'envia a Tòquio.

En tren ens desplacem fins a Takayama, on coneixerem la Jinya, antic govern civil, i el casc antic del poble. Des d'aquí ens desplacem fins a Shirakawago, per passejar pel poble famós per les seves cases gassho, dignes de ser patrimoni mundial. Coneixerem la seva arquitectura per dins.

A la tarda arribem a Kanazawa. Sopar per lliure.

 

Transport: Públic, Bus Privat

 

 

19 NOVEMBRE. KANAZAWA - NAGANO

Esmorzar a l'hotel. Comencem les vistes a Kanazawa pel fantàstic jardí del Kenrokuen, admirat per ser un jardí que reuneix totes les condicions per ser un dels més importants del Japó.

 

Prop d'aquí visitem el barri de casa de te de Higashi Chaya, on visitarem una autèntica casa de te on treballen les Geishes. Més tard aprendrem l'art de l'artesania en Pa d'or, especialitat de Kanazawa, realitzant uns escuradents amb pa d'or.

A la tarda amb tren bala arribem a Nagano, des d'on amb tren local gaudirem dels paisatges rurals de Nagano.

Sopar per lliure.

 

Transport: Públic

 

 

20 NOVEMBRE. NAGANO - TÒQUIO

Esmorzar en el Ryokan. Avui visitem els Onsens on prenen els banys termals els micos. Caminant 25 min pel bosc, coneixerem la família de micos que viuen allà.

 

Durant el camí a la zona travessarem plantacions de pomeres, castanyes, kakis i raïms, típics de la regió.

Tornem a Nagano per visitar el seu important temple, Zenkoji on realitzarem el “Okaidan meguri”, i ja a la tarda en tren Bala arribem a Tòquio. Sopar per lliure.

 

Transport: Públic

 

 

21 NOVEMBRE. TÒQUIO

Esmorzar a l’hotel. La primera visita és al mercat de peix més gran del món, Tsukiji. Visitarem les seves parades i tendes especialitzades en tot tipus de productes (avisar que està en període de trasllat al seu nou enclavament, i potser no és possible la totalitat de la seva visita).

 

La següent visita és el barri de Ginza, amb els seus selectes grans magatzems i tendes amb productes de primera qualitat. Des d'aquí arribem a Asakusa el barri tradicional de Tòquio amb un caràcter que ho fa únic i molt interessant. Ja al proper barri dels lluitadors de Summo, Ryogoku, coneixerem el museu de la ciutat, Museu Edo on d'una manera molt divertida, entendrem la vida a la ciutat i totes les seves transformacions.

 

La següent visita és el famós barri de l'electrònica Akihabara, on trobem sorprenents gadgets electrònics. Retorn a l'hotel.

 

Transport: Públic tren

 

 

22 NOVEMBRE. TÒQUIO - MT FUJI - TÒQUIO

Esmorzar a l’hotel. Avui coneixerem tota la zona dels 5 llacs, pujarem en autocar fins a la 5ª estació a 2305 m. des d'on podrem contemplar i entendre la passió que se sent per la muntanya Fuji al Japó. També en el llac Saiko visitarem el Poble de Iyashino Nemba amb cases tradicionals i tot tipus d'artesania local.

A la tarda tornem a Tòquio.

Sopar per lliure.

 

Transport: Públic i Privat

 

 

23 NOVEMBRE. TÒQUIO

Esmorzar a l’hotel. Avui comencem les visites a Tòquio. Coneixerem l'illa artificial de Odaiba creuant pel pont penjant del Rainbow bridge en la badia de Tòquio.

Des d'aquí anirem al barri de Shinjuku, per pujar al mirador de l'edifici de l'ajuntament metropolità de Tòquio. (Tocho).

La següent zona que visitarem és Harajuku on començarem pel santuari de Meji jingu, dins del parc central de Yoyogi. Al mateix barri passejarem pel carrer Takeshita dori on coneixerem les modes més diverses de Tòquio.

A la tarda-nit visitarem el famós encreuament de Shibuya, on coneixem a Hachiko, i ens sorprendrem de la vitalitat del barri. Lliure o volta a l'hotel.

Transport: Públics

 

 

24 NOVEMBRE. TÒQUIO (NARITA/HANEDA) - BARCELONA

A l'hora acordada, trasllat a l'aeroport per prendre el vol de retorn Barcelona amb Emirates.

Transport: Airport Shuttle Bus

 

PREU PER PERSONA SOBRE LA BASE D'HABITACIÓ DOBLE: 4.295 € + 410 € (taxes d'aeroport i carburant)

 

Suplement habitació Single: 525 €

 

Suplement assegurança de cancel·lació per força major: 90 €

 

 

INCLOU

Vols Barcelona - Kyoto / Tòquio - Barcelona amb Emirates.

11 Nits en acomodacions Categoria Superior.

1 nit en Temple (amb bany i serveis compartits)

2 nits Ryokan Onsens

Tots els esmorzars i 3 sopars (temple ryokanes).

Guia acompanyant en espanyol durant tot el viatge.

Tots els transports (Bus privat, trens) indicats en l'itinerari

Totes les entrades a les visites programades.

Baixada pel Riu en Kumano.

Experiència artesania pa d'or (Kanazawa)

Cerimònia del te

JR pass una setmana

Assegurança de viatge i de cancel·lació

 

NO INCLOU

Tot el no especificat a l'apartat anterior. 

 
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com