G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
LA GRAN TRAVESIA ANDINA
 

Les cultures i ciutats precolombines més misterioses, el paisatge de muntanya més autèntic, el vol del còndor, els mercats indígenes més acolorits, el desert on no plou mai... aquests són només alguns dels atractius que ens ofereix aquest meravellòs viatge, que ens portarà a través de la serralada andina.DIA 01 BARCELONA-LIMA

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular cap a Lima, via una ciutat europea. Arribada, assistència per part del nostre corresponsal i trasllat a l'hotel. Allotjament

 

DIA 02 LIMA

Esmorzar a l'hotel. Visita de la ciutat amb la histórica Plaza Mayor, i el Palacio del Arzobispado y del Gobierno, després el Monasterio de San Francisco, on es pot veure una magnífica cúpula d'estil morisc, i l'antiga biblioteca del segle XVII. Sota l'església hi ha unes catacumbes que mereixen una visita. Després es visita els barris moderns de Miraflores i San Isidro.Allotjament.

 

DIA 03 LIMA - CUSCO

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport. Sortida amb avió cap a Cusco. Arribada i trasllat a l'hotel. Matí lliure per a la aclimatació a l'alçada de la ciutat. A la tarda visita de la ciutat i de la Catedral a la Plaza de Armas, que conté valuoses pintures representatives de la escola "cusqueña" producte del sincretisme de la fe catòlica y les temàtiques indígenes. Després visita del lloc més important de l'antic reialme inca: el lloc dedicat a l'adoració del sol, avui ocupat per la església de Santo Domingo, abans hi havia "Koricancha", el temple del sol, testimoni de la tècnica de construcció dels inques. Tot seguit visitarem els llocs arqueològics de: SACSAYHUAMAN, probablement era una fortalesa i disposava d'un dipòsit d'aliments. encara avui hi ha un passadís subtgerrani que connecta Sacsayhuaman amb Koricancha a Cusco. KENKO, on es veuen les restes en la superfície que semblen un amfiteatre: una plaça en semi-cercle amb  seients i una gran pedra al centre que abans represntava un puma. En el bloc gegant que limita l'àrea hi ha escales, altars i un tron. PUCA PUCARA, on es poden veure les restes d'una fortalesa inca que probablement protegia l'accés a la vall d'Urubamba, la vall sagrada dels inques. TAMBOMACHAY, on les quatre terrasses i una deu d'aigua li van donar el nom de "banys de l'inca". Un cop acabada la visita, gaudiu de la ciutat colonial, amb els seus carrers estrets , palaus, esglésies. Allotjament. 

 

DIA 04 CUSCO - VALL SAGRADA - OLLANTAYTAMBO

Esmorzar a l'hotel. Visita del mercat indígena de Pisac. En aquest mercat, els pagesos i la població de les rodalies es troben avui, de la mateixa manera que fa cent anys per intercanviar mercaderies. En aquest mercat es pot comprar de tot: fruites i verdures, mantes, chompas, ponchos, joies, estris de fusta... Després es visita Ollantaytambo, a la vora del riu Urubamba, ubicat estratègicament per dominar la vall sagrada dels inques. Aquí hi construiren instal·lacions militars, administratives, agrícoles i religioses. A Ollantaytambo podreu pujar a una gegantina fortalesa inca, que ha estat construida en forma de terrasses i disposa d'un sistema de reg. No se sap com van transportar des de l'altre costat del riu i després pujar-los fins dalt, els enormes monòlits que formen la construcció i que pesen sobre les 50 tones. Allotjament.

 

DIA 05 OLLANTAYTAMBO - AGUAS CALIENTES - MACHU PICHU

Esmorzar a l'hotel. Viatge amb tren fins a Aguas Calientes. Pujada amb autobús fins a la Ciutadella Perduda dels Inques, construida en un turó que domina la vall del Urubamba. Machu Pichu està considerada alhora com obra mestra de l'arquitectura i de l'enginyeria. Les seves peculiars característiques arquitectòniques i paisatgístiques, juntament amb el vel de misteri que l'envolta, en bona part gràcies a la literatura que ha generat, l'han convertit en l'emblema del Perú. La ciutat acollia unes 15000 persones, i fou redescoberta per professor de Yale Hiram Bingham en l'any 1911. El complex està clarament dividit en dues grans zones: la zona agrícola, formada per un conjunt de terrasses de cultiu, i per una zona urbana on vivien els seus ocupants, i on es desarrollaven les activitats civils i religioses. Llocs destacats per visitar són: Intihuatana, una roca tallada en forma de columna amb propòsits astronòmics. El Temple de les Tres Finestres i el Temple Principal amb el seu altar. El Temple del Sol, conegut com El Torreón, on hi havia lloc per a ídols i ofrenes. La Sacristia on posiblement els sacerdots es prepraven per al culte està formada per una roca impresssionant de 32 angles. Tota la ciutat té conduccions d'aigua i moltes cases han estat construïdes en forma trapezoidal. Els inques eren mestres d'aquesta tècnica de construcció amb blocs de pedra adaptats per a no necessitar argamassa per unir-los. Moltes construccions són tan perfectes, que ni tan sols un full de paper passa entre les pedres.  Temps lliure per visitar el lloc i retorn a Aguas Calientes. A la tarda viatge de tornada amb tren i bus a la ciutat de Cusco. Allotjament.

 

DIA 06 CUSCO - LA PAZ - PUERTO PÉREZ - LLAC TITICACA - ILLES DE KALAHUTA I PARITI

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport i sortida amb avió cap a La Paz (Bolívia). Un cop arribats, sortida cap al llac Titicaca tot resseguint la Cordillera real amb els seus cims nevats. Arribada a Puerto Pérez, un poblet de pescadors a la vora del llac. Acomodació a l'hotel. A la tarda sortida per fer un creuer pel Titicaca cap a les illes Kalahuta, i visita del seu ampli recinte arqueològic. Continuació del creuer pel mig dels joncs del llac fins arribar a l'illa Pariti, on visitarem una comunitat indígena Aymara de 20 famílies, i el museu de ceràmiques pre-colombines. En el viatge de retorn a Puerto Pérez gaudireu d'una espectacular posta de sol andina damunt el llac i la serralada Real. Allotjament.

 

DIA 07 PUERTO PÉREZ - LA PAZ

Esmorzar a l'hotel. Trasllat fins a La Paz. A la tarda visita de la ciutat. Mirador de Kili, Calle Jaén, Plaza del Gobierno, Calle Linares, i el Mercado Artesanal. También la Basílica de San Francisco, els barris residencials i el Valle de la Luna. Allotjament.

 

DIA 08 LA PAZ-UYUNI - COLCHANI

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport. Sortida amb avió cap a Uyuni. Rebuda a l'aeroport i trasllat amb vehicle 4x4 a Colchani, poble andí situat a la vora del Desierto de la Sal de Uyuni; aquest espectacular desert consisteix en 12000 km2 de sal blanca relluint sota el sol dels Andes. Farem una excursió internant-nos 80 km dins el Salar per a visitar l'illa Incahuasi i els seus cactus gegants. Caminada fins el cim de l'illa envoltats per un paisate que sembla  una fantasia. Retorn a Colchani per assistir a una posta de sol màgica damunt el desert. Sopar i allotjament.

 

DIA 09 COLCHANI - SAN JUAN - LAGUNA HEDIONDA - OJO DE PERDIZ

Esmorzar a l'hotel. Travessia de 100 km. per damunt el desierto de la Sal, i continuació fins a San Juan, visita del museu, Desert de Ollagüe, ruta dels volcans, Laguna Hedionda amb un vistós grup de flamencs. Dinar "a la canasta". Continuació cap a la Laguna Honda, Desierto de Siloli, y arribada a Ojo de Perdiz a temps per a poder assistir a una altra posta de sol de pel·lícula. Sopar i allotjament.

 

DIA 10 OJO DE PERDIZ - LAGUNA COLORADA - LAGUNA VERDE - SAN PEDRO DE ATACAMA

Esmorzar a l'hotel. Travessia del Desierto de Siloli, on es veu el Árbol de Piedra, la Laguna Colorada, on hi ha una altra colònia de flamencs, el Geiser del Sol de mañana, la Laguna Chalviri. Parada en el cafè "Desierto de Salvador Dalí". Més endavant trobarem la Laguna Verde amb el volcà Lilicancabur, Laguna Blanca, per arribar, finalment al punt fronterer d'Hito Cajón, on ens esperarà el vehicle de l'operador xilé. Rebuda a Hito Cajón i trasllat privat sense guia a San Pedro de Atacama (Xile). A la tarda excursió al Valle de la Luna, passant a través de la Cordillera de la Sal, vista panoràmica del Valle de la Muerte, visita a la duna major, i al monument de la sal "Las Tres Marías". Es finalitza la excursió gaudint d'una posta de sol màgica, amb vista privilegiada de la vall. Retorn a San Pedro. Allotjament.

 

DIA 11 DESERT D'ATACAMA

Esmorzar a l'hotel. Excursió al Salar de Atacama, Laguna Chaxa, i Reserva Nacional los Flamencos, on podrem observar tres de les sis espècies de flamencs que existeixen. Tot seguit trasllat a les llacunes altiplàniques Miscanti i Miñiques. Dinar a Socaire. A la tarda visita del poble de Toconao, església de San Lucas, y Torre Campanario. Retorn a San Pedro. Allotjament.

 

DIA 12 DESERT D'ATACAMA - SANTIAGO DE CHILE

De matinada sortida cap els geisers del Tatio, trekking per a l'observació de les diferents activitats geotermals. Esmorzar i temps lliure per a banyar-nos en la piscina termal. Retorn a San Pedro. A la tarda trasllat a l'aeroport de Calama per sortir amb avió cap a Santiago. Arribada, trobada amb el nostre representant i trasllat a l'hotel. Allotjament.

 

DIA 13 SANTIAGO DE CHILE

Esmorzar a l'hotel. City tour a la ciutat de Santiago, visitant el seu centre històric, amb la Plaza de Armas, Oficina de Correos, Municipalidad de Santiago, Casa de Gobierno "La Moneda", i Cerro de Santa Lucía. El recorregut continua cap a l'est de la ciutat per a conèixer els seus barris més moderns. a la tarda excursió a la vall de Maipo, on visitarem una de les vinyes que han fet famós el vi del país, obviament farem un tast. Retorn a l'hotel i allotjament.

 

DIA 14 SANTIAGO - VALPARAISO I VIÑA DEL MAR - SANTIAGO

Esmorzar a l'hotel. Excursió de dia complet per visitar Viña del Mar i Valparaíso, veient la Quinta Vergara, la Avenida San Martín, la Avenida Perú, la Plaza Sotomayor, l'Ascensor El Peral, el Paseo Yugoslavo, i el Museo La Sebastiana. Retorn a Santiago. Allotjament.

 

DIA 15 SANTIAGO DE CHILE - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Temps lliure fins a l'hora del trasllat a l'aeroport. Sortida amb vol de línia regular cap a Barcelona, via punt europeu. Nit a bord.


DIA 16 BARCELONA

Arribada i fi dels serveis.

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE I HOTELS CAT. 3* DES DE: 

Viatjant 2 persones: 4960€ + 479€ (taxes aprox.)

Viatjant 4 persones: 4550€ + 479€ (taxes aprox.)

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE I HOTELS CAT 4* (Al Salar i Lagunas 3*) DES DE:

Viatjant 2 persones: 5280€ + 479€ (taxes aprox.)

Viatjant 4 persones: 4995€ + 479€ (taxes aprox.)

 

*Hi ha la possibilitat de sol·licitar serveis privats en base hotels 5 estrelles.

 

SUPLEMENT TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:

DEL 01 DE JULIOL AL 31 D'AGOST:100€   

 

NOTA: Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul.lat 2019) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditat a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm.

 

EL PREU INCLOU:

Vols intercontinentals en cabina turista amb les companyies KLM i Air France, en classe de reserva "N" en cas de no estar disponibles aquestes classes s'haurà de consultar el suplement. Vols domèstics en cabina turista. Trasllats aeroport/hotels/aeroport. Serveis regulars amb guia castellà/anglés. Allotjament en hotels escollits en règim de dormir i esmorzar. Àpats segons itinerari. Entrades als llocs a visitar. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Begudes en els àpats. Propines i extres personals. Qualsevol serveis no especificat en l'aparatat el preu inclou.  

 

DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectus consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web
www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat
www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers:
http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web
www.xe.net/ucc

 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com