G.C. 1222
   
   
   
   
Portfolio
 
LA IMMENSA VALL DEL GRAN RIFT
 


Sabana, selva, muntanyes o llacs adornen els impressionants parcs nacionals del Rift. Lleons, guepards i lleopards, elefants, girafes, hipopòtams i gaseles són només alguns dels seus preciosos habitantsKènia, la sabana immensa, es la destinació mítica per als amants de la vida salvatge i els paisatges en estat pur,el territori d'aquest país es troba entre els més fascinadors del món.

Tanzània, l'Àfrica somiada, la seguretat del país i la facilitat per observar grans mamífers i aus situan a aquest país com uns de les principals destinacions del continent africà.

 

Com a parcs destacats

KÈNIA:

Masai Mara a l'oest de Nairobi, és l'estrella del país. Continuació del Serengueti Tanza, acull una enorme concentració d'espècies, com lleons, lleopards o guepards, i una infinitat d'herbívors. A més la seva sabana és ideal per observar-los.

Amboseli fronterer amb Tanzània, atreu especialment per les vistes de la cara nord del Kilimanjaro, però també es veuen amb facilitat búfals, hienes, lleons, guepards, zebres o nyus.

Llac Nakuru, Baringo i Bogoria ideals per a observar aus, especialment per l'abundància de flamencs, que en alguns moments arriben a tenyir d'un rosa intens la superfície lacustre.
 

TANZÀNIA:

Serengueti contigu al Masai Mara kenià, és un dels millors per veure fauna. Lleons, girafes i guepards s'albiren amb relativa facilitat. Però les estrelles, per la seva abundància, són els nyús, que cada any protagonitzen una espectacular migració a través de la frontera entre els dos països, a la recerca de menjar i no eximeix de perills, com el que suposa creuar el riu Mara plé de cocodrils. Els ramats emigren al nord l'agost i tornen al territori tanzà el novembre, però és molt difícil predir a quin lloc seran els animals en cada moment, ja que cada any varia segons les pluges.

Àrea de Conservació del Ngorongoro impressiona baixar en 4 x 4 cap a les entranyes d'aquest cràter, un dels més grans del món, i veure l'enorme vida que amaga, inclosos lleons, rinoceronts, búfals, gaseles, flamencs...

Llac Manyara a més de l'abundància d'aus i hipopòtams, és un dels pocs llocs on es pot veure els lleons pujats als arbres.

Arusha petit però molt variat, mira a la Muntanya Meru i amaga atractius llacs omplerts d'aus, com flamencs.

Gombe el seu principal interès són els primats, en especial, els ximpanzés, que es poden veure a escassos centímetres.

Selous una de les mes grans reserves del continent, protegeix gairebé la meitat dels elefants tanzans. També hi ha cocodrils, hipopòtams, o rinoceronts negres. Banyat pel riu Rufiji, compta amb l'impressionant gorge de Stiegler.

Sinya  la reserva privada de Sinya, senzillament espectacular on podeu fer tant safaris a peu acompanyats dels nostres amics " Mara " com safaris amb  jeeps descoberts
Espectacularss els lodges ( només 12 ) , espectacular les vistes , els animals i espectacular també la gran montayna del Kilimanjaro

Increible el tracte amb la tribu Mara
Aquesta zona és una de les més recomanades per la nostra agència
Preguem consulteu informació adiicional amb els nostres agents 
 

Dades pràctiques:

Requisits d'entrada: tant per a Kènia com per a Tanzània es necessita passaport en vigor i visat, que es pot tramitar a l'arribada del país, als principals aeroports internacionals d'ambdós països. Com ha preu orientatiu el visat de Kènia costa uns 25 € i el de Tanzània 75 €. Normalment els tramita la mateixa agència on s'adquireix el viatge.

La millor època per visitar-los: Kenya-els mesos de gener i febrer són bons pel clima, així com de juny a setembre mesos secs i més frescos. L'agost és quan es produeix la migració anual de milers d'herbívors entre el Serengueti tanzà i el Masai Mara de kenià, que suposa la major concentració d'animals en moviment del món.

Tanzània des de finals de juny fins a octubre, perquè les temperatures són més fresques i no hi ha pluges. Una altra bona època és de desembre a febrer, mesos més calorosos però també secs.

Moneda: el xíling kenià i el tanzà són les monedes oficials. En ambdós països es millor portar bitllets d'euro o dolars. Les targetes de crèdit o xecs de viatge sol s'admeten als restaurants o hotels de certa categoria.

Seguretat: En ambdós països com en totes les grans urbs, s'han de prendre precaucions bàsiques com no lluir joies, càmares i altres objectes de valor a la vista, o evitar zones solitàries o passeigs nocturns.

Roba: A un safari és important dur el just. La vestimenta ideal a Tanzània és roba traspirable i fresca -samarretes i camises de cotó, pantalons desmuntables...-afegint alguna peça d'abric per a les nits si viatgem entre juny i octubre, o un chubasquero si viatgem entre febrer i maig.

Salut i higiene: Per a entrar a Tanzània és obligatori haver-se vacunat contra la febre groga i prendre profilaxis contra la malària i el paludisme. Si es va a estar molts dies no està de més vacunar-se contra el tètan i contra l'hepatitis. És molt recomanable dur una farmaciola amb el més imprescindible, i no cal oblidar un bon repelente contra els mosquits-es recomana aquells que tenen almenys un 40% de dieltoluamida-.

Webs d'interès: http://www.ikuska.com/Africa/Paises/Kenya.htm ; www.mcs.es (sanitat); : http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises (seguretat); http://www.africanheart.com/S/tanzania.htm

 

Una experiència inoblidable és dedicar un día a observar la sabana i els seus habitans des d'un globus aerostàtic.

Consulteu-nos

         
   
   
         
         
   
Informació legal · Condicions generals ·Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com