G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
90 viatges disponibles
 
CAP D'ANY AL MARROC
 
     
  CAP D'ANY AL MARROC  
     
 

Del 28 de Desembre de 2017 al 4 de Gener de 2018. GRUP 14 PERSONES.

Encara que proper, viatjar al Marroc és viatjar a una destinació vibrant, ple de color i exòtic. En aquests dies visitarem tres de les quatre ciutats imperials del país: Meknes, Fes i Marrakech. Travessarem el Mig Atles fins a arribar Erfoud, cridada la “Porta del Desert” i en vehicles 4x4 recorrerem el desert fins a arribar a la Gran Duna on a lloms de dromedaris arribarem al nostre preciós campament, on sota els estels celebrarem el Cap d'any!!! Recorrerem la ruta de les Mil Kasbahs fins a arribar a Marrakech, on callejearemos i gaudirem de la nit a la plaça de Djema el Fna i altres atractius que ens ofereix aquesta ciutat.

Ens allotjarem en hotels i riads especialment escollits per la seva qualitat i bon servei.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
VIATGE PANAMĀ AL COMPLET
 
     
  VIATGE  PANAMÀ AL COMPLET  
     
 

Gaudirem de la cultura kuna, de les platjes infinites d'arena blanca a Bocas del Toro i d'una de les grans obres d'enginyeria de la humanitat: el Canal de Panamá.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
IUNAN INČDIT
 
     
  IUNAN INÈDIT  
     
 

Una gran aventura a través d'aquesta poc coneguda i espectacular regió de la Xina, on seguirem les passes de les antigues caravanes i gaudirem d'un món apartat que ens ofereix diferents atractius: ètnies i cultures variades, paisatges espectaculars, antics pobles, monestirs tibetans, i un llarg etcètera. Grup mínim de 4 persones i màxim de 10, acompanyats d’un guía de parla castellana.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
VIATGE ALS OASIS D'EGIPTE
 
     
  VIATGE ALS OASIS D'EGIPTE  
     
 

Descobriu un altre Egipte: l'Egipte dels oasis i els deserts.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
ESPECIAL MARRĀQUEIX. 2018.
 
     
  ESPECIAL MARRÀQUEIX. 2018.  
     
 

Marràqueix és una destinació ideal per fer una escapada diferent a totes les altres. Tan a prop i tan lluny; podríem dir que geogràficament es troba al costat de casa, però cultural i estèticament ens queda llunyà. Això ens permet gaudir d'una ciutat veritablement exòtica, diferent i excitant: els colors, els mercats, l'olor de les espècies, l'al·lucinant plaça de Djemaa el Fna o bé l'extens desert de Agafay li garanteix una estada molt especial. A més us proposem allotjar-vos a un Riad, una casa tradicional construïda a la medina on vivien les antigues famílies adinerades i que encara presenten diverses formes de l'arquitectura local.

També visitarem una kashba, un espai fortificat d'origen berber, i passarem l'última nit al desert. En poques hores de viatge ens transportem a un món totalment diferent, ple d'exotisme on destaca el paisatge, els costums, les edificacions, els basars, la gastronomia local ... Gaudeix-lo!

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA
 
     
  XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA  
     
 

Xile, la primera potència econòmica de l'Amèrica llatina, ens ofereix molt; una natura en estat primigeni: glaceres, volcans, deserts, muntanyes, una natura domesticada: els millors conreus de vinya d'Amèrica; un dels racons més recòndits i enigmàtics de món: l'Illa de Pasqua; i una gent afable. Visiteu-ho!!

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
 1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5  >>