G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
75 viatges disponibles
 
VIATGE PANAMĀ AL COMPLET
 
     
  VIATGE  PANAMÀ AL COMPLET  
     
 

Gaudirem de la cultura kuna, de les platjes infinites d'arena blanca a Bocas del Toro i d'una de les grans obres d'enginyeria de la humanitat: el Canal de Panamá.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
CIRERERS EN FLOR ABRIL 2019
 
     
  CIRERERS EN FLOR ABRIL 2019  
     
 

En aquest viatge, descobrim Japó al moment més bell de l'any a través del seu símbol, els cirerers en flor.

 

En grup reduït de 14 persones gaudirem dels cirerers en flor en els llocs més interessants del Japó, per participar en una cerimònia tradicional del te, per descobrir els millors jardins del país, per conèixer als famosos Micos de la neu i moltes experiències més!!!

 

 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
ESPECIAL MARRĀQUEIX. 2018.
 
     
  ESPECIAL MARRÀQUEIX. 2018.  
     
 

Marràqueix és una destinació ideal per fer una escapada diferent a totes les altres. Tan a prop i tan lluny; podríem dir que geogràficament es troba al costat de casa, però cultural i estèticament ens queda llunyà. Això ens permet gaudir d'una ciutat veritablement exòtica, diferent i excitant: els colors, els mercats, l'olor de les espècies, l'al·lucinant plaça de Djemaa el Fna o bé l'extens desert de Agafay li garanteix una estada molt especial. A més us proposem allotjar-vos a un Riad, una casa tradicional construïda a la medina on vivien les antigues famílies adinerades i que encara presenten diverses formes de l'arquitectura local.

També visitarem una kashba, un espai fortificat d'origen berber, i passarem l'última nit al desert. En poques hores de viatge ens transportem a un món totalment diferent, ple d'exotisme on destaca el paisatge, els costums, les edificacions, els basars, la gastronomia local ... Gaudeix-lo!

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA
 
     
  XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA  
     
 

Xile, la primera potència econòmica de l'Amèrica llatina, ens ofereix molt; una natura en estat primigeni: glaceres, volcans, deserts, muntanyes, una natura domesticada: els millors conreus de vinya d'Amèrica; un dels racons més recòndits i enigmàtics de món: l'Illa de Pasqua; i una gent afable. Visiteu-ho!!

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
FESTIVAL DE TAKAYAMA ABRIL 2019
 
     
  FESTIVAL DE TAKAYAMA ABRIL 2019  
     
 

En grup reduït de 16 persones, viatjarem a Japó en plena primavera per gaudir del Hanami, la festa tradicional on cada any s'ajunten familiars i amics per contemplar els cirerers en flor. A més assistirem al festival de Takayama de primavera, considerat un dels festivals més bells de Japó.

Us animeu??

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
EGIPTE FARAŌNIC, TOT INCLŌS.
 
     
  EGIPTE FARAÒNIC, TOT INCLÒS.  
     
 

Combineu les meravelles de l'Egipte faraònic amb la navegació relaxada pel Nil, en una còmode oferta "Tot Inclòs". 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
 1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5  >>