G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
76 viatges disponibles
 
MARROC EN SERVEIS PRIVATS
 
     
  MARROC EN SERVEIS PRIVATS  
     
 
En poques hores de viatge ens transportem a un món totalment diferent, ple d'exotisme, colors, olors i màgia.  On destaquen el paisatge, els costums, les edificacions, els basars, el desert, la cuina... Gaudeix-ho!
 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA
 
     
  XILE CONTINENTAL I ILLA DE PASQUA  
     
 

Xile, la primera potència econòmica de l'Amèrica llatina, ens ofereix molt; una natura en estat primigeni: glaceres, volcans, deserts, muntanyes, una natura domesticada: els millors conreus de vinya d'Amèrica; un dels racons més recòndits i enigmàtics de món: l'Illa de Pasqua; i una gent afable. Visiteu-ho!!

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
MERAVELLES DEL JAPĶ MAIG 2019
 
     
  MERAVELLES DEL JAPÓ MAIG 2019  
     
 

En grup reduït de 14 persones, viatjarem a Japó per conèixer les seves meravelles. Coneixerem diferents zones del país experimentant tradicions, arts, cerimònies i assistirem a espectacles tradicionals… tots ells emmarcats en preciosos i especials llocs durant el Maig 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
TURISME FLUVIAL
 
     
  TURISME FLUVIAL  
     
 

La vostra família, un grup d'amics, la vostra parella... qualsevol companyia és bona i ideal per a decidir-vos per la plàcida aventura del turisme fluvial. Una experiència diferent, còmode i divertida. Us encantarà¡

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
KČNIA-TANZĀNIA
 
     
  KÈNIA-TANZÀNIA  
     
 

Viatge ideal per gaudir d'un dels grans espectacles que ens ofereix el nostre planeta: els grans escenaris de la sabana africana, un viatge imprescindible pels amants de la natura.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
VIATGE PERÚ MĀGIC
 
     
  VIATGE PERÚ MÀGIC  
     
 

Visiteu una de les destinacions turístiques més interessants del món: camineu per boniques ciutats colonials, gaudiu de la grandesa i bellesa de la serralada andina, navegueu pel llac navegable situat a més alçada del planeta, i sobre tot admireu-vos del increïble i enigmàtic llegat de la civilització inca.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5  >>