G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
76 viatges disponibles
 
FESTIVALS I GRANS CERIMŌNIES AGOST 2019
 
     
  FESTIVALS I GRANS CERIMÒNIES AGOST 2019  
     
 

Festivals i Cerimònies de l'Estiu és un viatge molt especial que ens permet conèixer molt bé els costums del Japó, experimentar les seves tradicions, arts, festivals, cerimònies i entreteniments tradicionals, mentre es gaudeix de la naturalesa, dels bonics pobles i les increïbles ciutats.

 

En grup de màxim 18 persones i acompanyats d'un guia durant tot el viatge, gaudirem d’una autèntica experiència al Japó.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
EGIPTE AMB DOS CREUERS
 
     
  EGIPTE AMB DOS CREUERS  
     
 

Navegant pel Nil i el llac Nàsser descobrireu d'una manera còmode i emocionant totes les meravelles d'Egipte.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
TANZĀNIA
 
     
  TANZÀNIA  
     
 

L'espectacle de la Natura

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
VIATGE EQUADOR A FONS
 
     
  VIATGE EQUADOR A FONS  
     
 

La interessant ciutat colonial de Quito, la impressionant serralada dels Andes, i les enigmàtiques Illes Galàpagos, fan d'aquest viatge una experiència única i inoblidable.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
TRADICIONS, POBLES I ILLES. SETEMBRE 2019
 
     
  TRADICIONS, POBLES I ILLES. SETEMBRE 2019  
     
 

 

Aquest viatge és una oportunitat excepcional per poder descobrir les tradicions japoneses i els seus poblets tan autèntics. També tindrem l'oportunitat de visitar algunes de les illes que trobem en el mar interior de Japó, com per exemple l'Illa de Naoshima i el seu projecte de transformar el tradicional en art contemporani; i l'Illa Sagrada de Miyajima amb les seves termes tradicionals naturals…

 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
CREUER AMB VELER A LES ILLES EŌLIES
 
     
  CREUER AMB VELER A LES ILLES EÒLIES  
     
 
Durant 8 dies còmodament allotjats en una cabina doble del vaixell “Pallas”, de 26 metres, navegarem d’una illa a una altra fins descobrir l’encant de 5 de les 7 que formen les anomenades Illes Eòlies. Navegarem per un mar de sol i silenci combinant pel camí parades per banyar-se a badies desertes, excursions a les diferents illes amb el nostre acompanyant i l’escalada als volcans actius de Vulcano i Stromboli (opcional). Comptarem amb la possibilitat de visitar els ports pesquers de Salina i Stromboli, les aigües termals, els llots de Vulcano i el magnífic museu Arqueològic i de Vulcanologia de Lipari. Dins el confort d’aquest increïble vaixell, descobrireu la vertadera cuina eòlia i gaudireu de tots els plaers simples de la vida a les illes.

 

 
 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5  >>