G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
72 viatges disponibles
 
LA GRAN TRAVESIA ANDINA
 
     
  LA GRAN TRAVESIA ANDINA  
     
 

Les cultures i ciutats precolombines més misterioses, el paisatge de muntanya més autèntic, el vol del còndor, els mercats indígenes més acolorits, el desert on no plou mai... aquests són només alguns dels atractius que ens ofereix aquest meravellòs viatge, que ens portarà a través de la serralada andina.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
CREUER AMB VELER A LES ILLES EŌLIES
 
     
  CREUER AMB VELER A LES ILLES EÒLIES  
     
 
Durant 8 dies còmodament allotjats en una cabina doble del vaixell “Pallas”, de 26 metres, navegarem d’una illa a una altra fins descobrir l’encant de 5 de les 7 que formen les anomenades Illes Eòlies. Navegarem per un mar de sol i silenci combinant pel camí parades per banyar-se a badies desertes, excursions a les diferents illes amb el nostre acompanyant i l’escalada als volcans actius de Vulcano i Stromboli (opcional). Comptarem amb la possibilitat de visitar els ports pesquers de Salina i Stromboli, les aigües termals, els llots de Vulcano i el magnífic museu Arqueològic i de Vulcanologia de Lipari. Dins el confort d’aquest increïble vaixell, descobrireu la vertadera cuina eòlia i gaudireu de tots els plaers simples de la vida a les illes.

 

 
 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
EMIRATS ĀRABS
 
     
  EMIRATS ÀRABS  
     
 

Sorpreneu-vos en el desert de l'abundància.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
TANZĀNIA: SAFARIS I QUELCOM MÉS
 
     
  TANZÀNIA: SAFARIS I QUELCOM MÉS  
     
 

Tanzània sens dubte, és una de les destinacions més importants de l'Àfrica per gaudir de la gran experiència dels safaris; però sovint oblidem que a més de la emoció del contacte amb els seus animals, també podem gaudir de la gran experiència del contacte amb els seus habitants humans, fer-ne coneixença personal i de la seva cultura.  Aquest és el propòsit d'aquest viatge: una combinació de les dues facetes de Tanzània. L'allotjament és en excel·lents lodges i tentets camps, perfectament ubicats i els seveis són privats. A més, el viatge el podem modificar i adaptar a les necessitats de cadascú. 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
VIATGE A L'ÍNDIA DRĀVIDA
 
     
  VIATGE A L'ÍNDIA DRÀVIDA  
     
 

Terra on conviuen nombrosos pobles en entorns naturals de gran bellesa; captiva i sedueix amb el seu encís i misteri a tot aquell que la visita.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
SICÍLIA AMB COTXE DE LLOGUER I HOTELS AMB ENCÍS
 
     
  SICÍLIA AMB COTXE DE LLOGUER I HOTELS AMB ENCÍS  
     
 

És l'illa més gran de la MediterrànIa i per a molts la més interessant. Història, arqueologia, gastronomia, platges, volcans.. tot això i més ho trobareu a Sicília.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  1  ·  2  ·  3  ·  4  ·  5  >>