G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
90 viatges disponibles
 
VIATGE A LES COVES I FORTALESES DE L'ÍNDIA
 
     
  VIATGE A LES COVES I FORTALESES DE L'ÍNDIA  
     
 

Les coves d'Ajanta i Ellora, la terra dels rajàs, la meravella del Taj Mahal... si hi ha un lloc en el món que mai deixa de sorprendre'ns, aquest és l'Índia.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
CREUER AMB VELER A LES ILLES EŌLIES
 
     
  CREUER AMB VELER A LES ILLES EÒLIES  
     
 
Durant 8 dies  còmodament allotjats en una cabina doble del vaixell “Pallas”, de 26 metres,  navegarem d’una illa a una altra fins descobrir l’encant de 5 de les 7 que formen les anomenades Illes Eòlies. Navegarem per un mar de sol i silenci combinant pel camí parades per banyar-se a badies desertes, excursions a les diferents illes amb el nostre acompanyant i l’escalada als volcans actius de Vulcano i Stromboli (opcional). Comptarem amb la possibilitat de visitar els ports pesquers de Salina i Stromboli, les aigües termals, els llots de Vulcano i el magnífic museu Arqueològic i de Vulcanologia de Lipari. Dins el confort d’aquest increïble vaixell, descobrireu la verdadera cuina eòlia i gaudireu de tots els plaers simples de la vida a les illes.

 

 
 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
EMIRATS ĀRABS
 
     
  EMIRATS ÀRABS  
     
 

Sorpreneu-vos en el desert de l'abundància.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
TANZĀNIA: SAFARIS I QUELCOM MÉS
 
     
  TANZÀNIA: SAFARIS I QUELCOM MÉS  
     
 

Tanzània sens dubte, és una de les destinacions més importants de l'Àfrica per gaudir de la gran experiència dels safaris; però sovint oblidem que a més de la emoció del contacte amb els seus animals, també podem gaudir de la gran experiència del contacte amb els seus habitants humans, fer-ne coneixença personal i de la seva cultura.  Aquest és el propòsit d'aquest viatge: una combinació de les dues facetes de Tanzània. L'allotjament és en excel·lents lodges i tentets camps, perfectament ubicats i els seveis són privats. A més, el viatge el podem modificar i adaptar a les necessitats de cadascú. 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
MČXIC PRECOLOMBÍ
 
     
  MÈXIC PRECOLOMBÍ  
     
 

Mèxic ens ofereix història, monuments, colors, platges, gastronomia, compres, aventura i sobre tot la seva gent. No t'ho pots perdre.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
VIATGE A L'ÍNDIA DRĀVIDA
 
     
  VIATGE A L'ÍNDIA DRÀVIDA  
     
 

Terra on conviuen nombrosos pobles en entorns naturals de gran bellesa; captiva i sedueix amb el seu encís i misteri a tot aquell que la visita.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  2  ·  3  ·  4  ·  5  ·  6  >>