G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
76 viatges disponibles
 
EMIRATS ĀRABS
 
     
  EMIRATS ÀRABS  
     
 

Sorpreneu-vos en el desert de l'abundància.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
TANZĀNIA: SAFARIS I QUELCOM MÉS
 
     
  TANZÀNIA: SAFARIS I QUELCOM MÉS  
     
 

Tanzània sens dubte, és una de les destinacions més importants de l'Àfrica per gaudir de la gran experiència dels safaris; però sovint oblidem que a més de la emoció del contacte amb els seus animals, també podem gaudir de la gran experiència del contacte amb els seus habitants humans, fer-ne coneixença personal i de la seva cultura.  Aquest és el propòsit d'aquest viatge: una combinació de les dues facetes de Tanzània. L'allotjament és en excel·lents lodges i tentets camps, perfectament ubicats i els seveis són privats. A més, el viatge el podem modificar i adaptar a les necessitats de cadascú. 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
LA GRAN TRAVESIA ANDINA
 
     
  LA GRAN TRAVESIA ANDINA  
     
 

Les cultures i ciutats precolombines més misterioses, el paisatge de muntanya més autèntic, el vol del còndor, els mercats indígenes més acolorits, el desert on no plou mai... aquests són només alguns dels atractius que ens ofereix aquest meravellòs viatge, que ens portarà a través de la serralada andina.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
FESTES LOCALS I FESTIVALS. OCTUBRE 2019
 
     
  FESTES LOCALS I FESTIVALS. OCTUBRE 2019  
     
 

 

Festes locals, grans festivals i tradicions de Japó és un viatge perfecte per descobrir els diferents festivals i festes locals que se celebren durant la tardor al Japó. En grup de màxim 14 persones passejarem i visitarem tres parcs nacionals, en Miyajima, Alps Japonesos i Fujisan; assistirem als festivals més emblemàtics de la temporada, com el festival de Doburoku Matsurien en Shirakawago i gaudirem dels balls del gran Drac Daurat al barri tradicional de Asakusa a Tòquio.

 

 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
SICÍLIA AMB COTXE DE LLOGUER I HOTELS AMB ENCÍS
 
     
  SICÍLIA AMB COTXE DE LLOGUER I HOTELS AMB ENCÍS  
     
 

És l'illa més gran de la MediterrànIa i per a molts la més interessant. Història, arqueologia, gastronomia, platges, volcans.. tot això i més ho trobareu a Sicília.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
CULTURA I TRADICIONS. OCTUBRE 2019
 
     
  CULTURA I TRADICIONS. OCTUBRE 2019  
     
 

 

Aquest preciós viatge a l'octubre, ens dóna l'oportunitat de viure de primera mà autèntiques cerimònies japoneses. Coneixerem, dormirem i assistirem a cerimònies en el complex de temples de la muntanya Koyasan. Assistirem també al gran festival local Oeshiki a Tòquio, on la gent balla i desfila pel carrer. Tot això combinat amb les visites als monuments més famosos del Japó descrits en el programa... acompanyats d'un guia de parla castellana durant tot el viatge.

 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  2  ·  3  ·  4  ·  5  ·  6  >>