G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
72 viatges disponibles
 
JAVA I BALI
 
     
  JAVA I BALI  
     
 

Indonèsia és un dels països més variats i interessants del món. Ho comprovareu en aquest viatge en què us proposem visitar dos grans temples patrimoni de la humanitat: Borobudur i Prambanan i els bells paisatges dels volcans de Bromo i Ijen, a l’illa de Java. A Bali us proposem allotjar-vos a Ubud des d'on realitzarem excursions als llocs més interessants i acabarem a la bonica platja de Jimbaran. I com sempre, escollint hotels amb encant.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
PLATJA, SELVA I ... RIO
 
     
  PLATJA, SELVA I ...  RIO  
     
 
Entre Sao Paulo i Rio de Janeiro està "A Costa Verde", una de les costes més belles de Sudamèrica. Un paisatge de muntanyes cobertes d'una espectacular vegetació, que descendeixen fins a la costa, on trobem extenses platges desertes, illes paradisíaques i aigües cristal·lines. Allí hi trobem Paraty una ciutat colonial Patrimoni de la Humanitat, Ilha Grande, illa on no circulen cotxes, sent un lloc perfecte per perdre's en alguna de les seves magnífiques platges i Rio de Janeiro una ciutat enclavada en un entorn natural espectacular, la veritable capital del tropicalisme,i on un passeig per les seves platges i carrers, és de per si tot un espectacle.
 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
VIATGE AL BRASIL
 
     
  VIATGE AL BRASIL  
     
 

Deixeu-vos captivar per les platges, les selves i les ciutats del gegant del tròpic.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
SULAWESI I BALI
 
     
  SULAWESI I BALI  
     
 

Us proposem un viatge a Sulawesi on visitarem una de les ètnies més fascinants del món: els Toraja. Recorrerem els seus pobles amb les seves peculiars construccions, visitarem els seus mercats, coneixerem de mà d'un guia expert la peculiar concepció de la mort que tenen els torajas. I si podem coincidir, assistirem a un dels seus funerals al que concorren milers de persones i on ens rebran com a un més. Continuarem fins a Bali on us proposem dos petits hotels amb encant des d'on visitar aquesta meravellosa illa.


 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
ELS TEMPLES PERDUTS DE CAMBODJA
 
     
  ELS TEMPLES PERDUTS DE CAMBODJA  
     
 

En aquest itinerari es visiten temples angkorians desconeguts i meravellosos, fins ara inaccesibles, com el Preah Vihar. La disputa amb Tailàndia a causa dels drets sobre al temple, que arribaren al conflicte armat, i les dificultats d'accès,  el mantenien ocult. Una nova carretera i la pau amb el veïns, ens donen la oportunitat de fer un veritable descobriment. Això no treu que es visitin els grans tresors d'Angkor Wat i Angkor Thom, a més d'altres indrets de la sempre amable i autèntica Cambodja.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
SELVA NEGRA FLY & DRIVE
 
     
  SELVA NEGRA FLY & DRIVE  
     
 

Deixa't perdre en un lloc turístic natural i idíl.lic envoltat de boscos densos i llacs, relaxa't en alguna de les seves estacions termals i no oblidis tastar el seu famós i saborós pastís Selva Negra.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  3  ·  4  ·  5  ·  6  ·  7  >>