G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
75 viatges disponibles
 
CAMBODJA, EL MISTERI D'INDOXINA
 
     
  CAMBODJA, EL MISTERI D'INDOXINA  
     
 

Cambotja és un dels països més desconeguts del sudest asiàtic, molts només tenen en compte el seu extraordinari complex arqueològic d'Angkor, però Cambodja és molt més que això: ètnies perdudes, selves i temples remots situats en regions pràcticament desconegudes pels turistes, i per damunt de tot, la seva gent que, malgrat la seva terrible història recent, no esborren mai el somriure franc i sincer del seu rostre. A més, aquest viatge presenta la novetat de circular per la nova carretara oberta al nord del país, que permet anar des de la remota regió de Ranatkiri, fins el temple de Preha Vihear i Siem Reap aprofitant molt millor el temps.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
TAILĀNDIA: TEMPLES, SELVA I DIVERSITAT ČTNICA
 
     
  TAILÀNDIA: TEMPLES, SELVA I DIVERSITAT ÈTNICA  
     
 

Una veritable joia oriental que ens ofereix tota mena d'atractius naturals i culturals.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
LES ILLES AĮORES
 
     
  LES ILLES AÇORES  
     
 

El Paradís Terrenal existeix: les illes Açores en són la prova. Descobriu aquestes meravelloses illes situades al bell mig de l'Atlàntic, excel.lent obervatori de grans cetacis, que ens ofereixen uns paisatges idíl.lics i desconeguts pel turisme de masses. A la tornada aprofitem per fer una parada a la bonica i simpàtica capital portuguesa.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
ILLA DE LA REUNION
 
     
  ILLA DE LA REUNION  
     
 

L'illa de la Reunion, una destinació poc coneguda a casa nostra, una joia de l'Índic a descobrir. Ofereix els serveis d'un país occidental i una natura verge i desbordant. Ideal per als amants de la natura; l'illa permet gaudir a visitants de totes les edats i de diferents maneres: estades a platges tropicals amb opció d'excursions, plàcids itineraris amb cotxe o trekings de tot nivell.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
COSTA LÍCIA MÉS ISTANBUL
 
     
  COSTA LÍCIA MÉS ISTANBUL  
     
 

Recorregut per la Costa Licia amb cotxe, per on ha passat gents de cultures diverses durant segles, acabant amb una estada a la meravellosa ciutat d'Istanbul. Bellesa natural i coneixença d'antigues civilitzacions en un sol viatge. 

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
CRETA, BRESSOL DE LA CIVILITZACIĶ I DEL PARE DELS DÉUS
 
     
  CRETA, BRESSOL DE LA CIVILITZACIÓ I DEL PARE DELS DÉUS  
     
 

A l'illa de Creta es confonen el mite i la Història. L'esplendor minoic que es nega a desaparèixer en la memòria dels temps, la puixança veneciana medieval i el poder otomà, han deixat un patrimoni històric i arqueològic senzillament únic i incomparable. Si a això li afegiu unes platges espectaculars i una gastronomia exquisida, la qüestió és clara: Creta mereix una visita.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  5  ·  6  ·  7  ·  8  ·  9  >>