G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes
Les nostres rutes
  Continent   País  
 
72 viatges disponibles
 
LES ILLES AĮORES
 
     
  LES ILLES AÇORES  
     
 

El Paradís Terrenal existeix: les illes Açores en són la prova. Descobriu aquestes meravelloses illes situades al bell mig de l'Atlàntic, excel.lent obervatori de grans cetacis, que ens ofereixen uns paisatges idíl.lics i desconeguts pel turisme de masses. A la tornada aprofitem per fer una parada a la bonica i simpàtica capital portuguesa.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
ILLA DE LA REUNION
 
     
  ILLA DE LA REUNION  
     
 

L'illa de la Reunion, una destinació poc coneguda a casa nostra, una joia de l'Índic a descobrir. Ofereix els serveis d'un país occidental i una natura verge i desbordant. Ideal per als amants de la natura; l'illa permet gaudir a visitants de totes les edats i de diferents maneres: estades a platges tropicals amb opció d'excursions, plàcids itineraris amb cotxe o trekings de tot nivell.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
ISTANBUL I CAPADŌCIA D'UNA ALTRA MANERA
 
     
  ISTANBUL I CAPADÒCIA D'UNA ALTRA MANERA  
     
 

Istanbul, extraòrdinaria ciutat a cavall d'orient i occident, que amagatzema el llegat de les històriques Bizanci i Constantinoble, més la màgica Capadòcia, on ens allotjarem en un hotel cova, conformen un viatge senzillament imprescindible.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
CRETA, BRESSOL DE LA CIVILITZACIĶ I DEL PARE DELS DÉUS
 
     
  CRETA, BRESSOL DE LA CIVILITZACIÓ I DEL PARE DELS DÉUS  
     
 

A l'illa de Creta es confonen el mite i la Història. L'esplendor minoic que es nega a desaparèixer en la memòria dels temps, la puixança veneciana medieval i el poder otomà, han deixat un patrimoni històric i arqueològic senzillament únic i incomparable. Si a això li afegiu unes platges espectaculars i una gastronomia exquisida, la qüestió és clara: Creta mereix una visita.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
SEYCHELLES
 
     
  SEYCHELLES  
     
 

Les Illes Seychelles, aquest nom ens suggeriex el paradís tropical; en aquest cas podeu estar segurs de que no es tracta d'un tòpic: són realment l'eden somiat. Aquestes illes perdudes al bell mig de l'Oceà Índic, segueixen el seu propi batec existencial, diferent de la resta del món. Aigües cristal·lines, platges impossibles  d'arena blanca, misterioses formacions de granit, selves i muntanyes, conformen aquest romàntic  i singular escenari.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
 
 
BORNEO. L'ALTRA MALĀISIA
 
     
  BORNEO. L'ALTRA MALÀISIA  
     
 

Viatge per amants de la natura inexplorada i dels costums locals. Viatge que ens donarà l'oportunitat de veure orangutans de ben a prop, navegar per rius remots i admirar el bosc primari. Incloem al final del viatge estada a l'illa Mataking, a l'arxipèlag de les Cèlebes, així podreu comprovar que el paradís sí que existeix.

 
   
  Ampliar informaciķ  
     
   
   
   
 
<<  5  ·  6  ·  7  ·  8  ·  9  >>