G.C. 1222
   
   
   
   
LOFOTEN I VESTERALEN
 
Els paradisos del nord

 Les illes Lofoten i Vesteralen ofereixen el paisatge més espectacular de Noruega. Així ho consideren els mateixos noruecs, que han escollit les Lofoten com el lloc més bonic del seu país. Descobriu els paisatges que meravellen als propis noruecsDIA 01 BARCELONA-EVENES

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular i fent connexió en un punt europeu arribada a Evenes. Recollida del cotxe de lloguer i sortirda cap al nostre hotel a la ciutat de Harstad.

 

DIA 02 VISITEM HARSTAD, RECORREM L’ESTRET DE TJEL I ENS ALLOTJEM EN ELS TRADICONALS RORBU

Aquest matí visitem Harstad. Després de l'esmorzar ens dirigirem a Sortland vorejant l'estret de Tjel. En arribar continuarem en direcció Buknesfjord. Allotjament al costat del fiord, en un rorbu (típica cabana dels pescadors de les illes)

 

DIA 03  EXCURSIÓ DE DIA COMPLET PER A OBSERVAR BALENES

A primera hora del matí ens dirigirem per la carretera de l'est cap a Andenes. Visitarem el Museu Balener i salparem per a poder observar catxalots. L'excursió, que inclou un refrigeri, dura entre 3 i 5 hores depenent d'on es trobin les balenes. A la tarda tornarem al nostre rorbu seguint la impressionant carretera de l'oest, una atracció en si mateixa.

 

DIA 04 EMBARQUEM EN L’EXPRÉS DEL LITORAL I ARRIBADA A MORTSUND

Sortirem per carretera cap a l'oest, visitarem Sortland i arribarem a Stokmarknes, on podrem dinar i visitar el museu d’Hurtigruten. A les 14h15 embarcarem amb el cotxe en l'Exprés del Litoral per navegar pel Raftsundet i entrar en l'impressionant fiord dels Trolls. En arribar a Stamsund desembarcarem i ens dirigirem a Mortsund, on ens allotjarem en un modern i confortable rorbu.

 

DIA 05 VISITA A LES ILLES LOFOTEN.

Després d’esmorzar sortida cap a Leknes i Vikten. Continuarem fins a Regni, l'entorn del qual és un dels més bells del país. Finalment arribarem a Ǻ en l'extrem sud de les Lofoten. Podrem dinar i visitar l’Stockfish Museum i el Norwegian FishingVillage MuseumA la tarda, abans d'arribar a Mortsund, ens aturarem a Hammoy i Nusfjord.

 

DIA 06 DARRERES VISITES A LES LOFOTEN I ARRIBADA A BODO

Aquest matí sortirem de Mortsund cap al Museu Víking de Borg. Continuarem la ruta fins a Henningsvaer, on podrem visitar la galeria del pintor Karl Erik Harr.Dinarem i després anirem a Kabelvag, on podrem visitar l'Aquari de les Lofoten. Ja a Svolvaer, a les 18h30 embarcarem en l'Exprés del Litoral. De nit arribada a Bodo i allotjament.

 

DIA 07 BODO-BARCELONA

A primera hora retornarem el cotxe de lloguer a l'aeroport de Bodo i agafarem el vol que ens portarà a Oslo per enllaçar finalment amb el vol de retorn a Barcelona.

 

PREU PER PERSONA: Des de 2180€ (mímim 2 persones)

 

EL PREU INCLOU:

Vols de línea regular Barcelona/Evenes i Bodo/Barcelona. Lloguer d’un cotxe grup B per a 6 dies. Règim de dormir i esmorzar els dies 2, 5 i 6, i només allotjament la resta dels dies.Hotel Grand Nordic a Harstad, rorbu a Buknesfjord i Mortsund, incloent roba de llit, tovalloles i neteja final. Hotel Rica a Bodo. Excursió per a la observació de balenes. Creuer a bord de l’Hurtigruten de Stockmarknes a Stamsund, i de Svolvaer a Bodo. Assegurança básica de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Res que no estigui especificat en l’apartat el preu inclou. No s’inclou la taxa (one way fee) pel cotxe de lloguer que s’haurà de pagar directament en les oficines del lloguer del cotxe (aprox.2400nok + 25% taxes)

 

NOTA:

En referència a la excursió per a la observacio de balenes, cal tenir en compte que malgrat l’índex d’albiraments és molt alt, es tracta d’animals salvatges i que es mouen en total llibertat, per tant no es pot garantir al cent per cent l’albirament. Aquesta excursió pot ser cancel·lada sense avís previ depenent de les condicions metereològiques

 

NOTA:

Aquests preus estan supeditats a possibles variacions dels costos dels serveis cotitzats i també a possibles oscil.lacions del tipus de canvi de divises. Els preus estan supeditats a la disponibilitat de serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. Preus del 2018.

 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de l'UE necessiten DNI vigent. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d''entrada que exigeixen els països visitats. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als advertiments i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També podeu obtenir aquesta informació al telèfon 91.379.89.00.

 

SANITAT:

Per a informació dels centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consulteu el lloc web del Ministeri de Sanitat www.msc.es o el telèfon 902 11 14 44. 

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat recomanem visitar el lloc web del Ministeri d'Afers Exteriors http://mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvis de monedes recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com