G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Àfrica
 
MARROC EN SERVEIS PRIVATS
 
En poques hores de viatge ens transportem a un món totalment diferent, ple d'exotisme, colors, olors i màgia.  On destaquen el paisatge, els costums, les edificacions, els basars, el desert, la cuina... Gaudeix-ho!


DIA 01 BARCELONA – FES
Vol a Fes. A l'arribada estarà esperant el conductor/guia privat per traslladar-los al riad situat a la medina de Fes. 
 
DIA 02 FES
Esmorzar. Visita a la ciutat amb la medersa i el Barri dels tintorers 
Fes està considerada com el centre espiritual i cultural del Marroc. La Medina (o ciutat antiga) de Fes va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i alberga la que es creu universitat més antiga del món. Fes va aconseguir el seu apogeu als segles XIII i XIV, quan la dinastia Meriníde la va triar com a capital del seu regne. Carrerons estrets on el temps sembla haver-se aturat, i alts minarets desafiant al cel, omplen de màgia tots els racons de la ciutat.  Durant la visita es recorrerà la Ciutat Nova o “ville nouvelle” que suposa un gran contrast amb Fes el Bali. Àmplies i elegants avingudes s'alineen amb nombrosos cafès i restaurants. Es visitarà la Madrassa Bou Inania, meravellosa escola teològica de Fes, en la qual destaca el seu minaret de teules verdes, un gran exemple d'arquitectura Merinide. Va ser construïda al voltant del 1350 i està en ús des de llavors. Anirem fins a la porta Bab Boujloud, sens dubte la més bella de la ciutat i caminant s'arribarà a l'espectacular Plaza Nejjarine on encara es pot observar als artesans donant els seus últims tocs als trons usats en les noces. D'aquí, la visita recorre The Mellah o barri jueu en el qual destaca el carrer principal amb les seves balconades que donen al carrer i els seus mosaics Art Deco. I sobretot, es visitessin els socs que es troben a la medina situats en diminuts carrers abarrotats de petites tendes, destacant entre tots ells el soc de les espècies: Attarine el més colorit de la ciutat. Allotjament. 
 
DIA 03 FES-ERFOUD
Després d’esmorzar, sortida cap a la ciutat d’Erfoud, al desert – una base perfecta des de la qual explorar el vast mar de dunes d’Erg Chebbi. Durant el trajecte visitaran la ciutat d’Ifrane, coneguda com la “Suïssa marroquina” i travessaran els boscos de cedres de l'Atles Mitjà, creuant el Túnel dels legionaris que domina la Vall del Ziz i la població d’Errachidia, per arribar a Erfoud al final de la tarda. Sopar i allotjament.
 
DIA 04 ERFOUD–MERZOUGA
Esmorzar i dia de desert total. Es recorrerà una de les pistes que utilitzaven al  Ral·li Dakar, visitant poblats i nòmades del desert. Es pararà a les Pedreres de Fòssils Marins amb una antiguitat de 360 milions d'anys. Continuació fins al Gran Erg Chebbi, desert de dunes de finíssima sorra, on es canviarà el vehicle 4x4 per un de quatre potes (dromedaris). Després d'un recorregut d'unes dues hores travessant dunes, s'arriba a la haima on es passarà la nit. Sopar típic al voltant d'una foguera amenitzada per música tradicional. Allotjament en tendes privades amb matalassos, llençols i mantes. 
 
DIA 05 MERZOUGA-ERFOUD
Esmorzar. Sortida amb el nostre vehicle 4x4, per a fer una ruta pel desert, travessant dunes fins arribar a Erfoud. en ruta visitarem el poble de Rissani, aqauesta localitat és atractiva tant pel seu entorn natural com per la seva història. Rissani està considerada l'hereva de la mítica Sijilmassa, antiga capital del Tafilalet, i arriba a tenir més de 100.000 habitants. D'aquesta esplendorosa ciutat només ens han arribat als nostres dies uns pocs vestigis prop del oued Ziz. Rissani és abans de tot una ciutat santa, la legenda explica que en el segle XII es produí una sequera molt greu que castigà Tafilalet durament, i que els caps locals demanaren a un descendent de Mahoma, Hassan el Alaoui, que vinguès des d'Arabia per provar si el seu  influx benèfic atreia la pluja, i així fou.d'aquesta manera s'instal·là al Tafilalet l'antececessor de Mulay el Rachid, que donaria orígen a la dinastia regnant al Marroc. Sopar i allotjament a l'hotel.  
 
DIA 06 ERFOUD– GORGES DEL TODRA– OUARZAZATE
Després d’esmorzar, sortida cap a Ouazarzate travessant la famosa “ruta de les mil kasbahs”. Durant el trajecte veurem els oasis de Tinerhir i es visitaran les Gorges del Todra amb els seus impressionants murs de pedra que s'erigeixen a grans altures, limitant una vall estreta plena de palmeres i camps de cultiu, en contrast total amb la falta de vegetació del Sahara. Es travessaran poblacions com Skoura o Kelaa M’Gouna, coneguda pel festival anual que té lloc allí, dedicat a les roses; aquest festival congrega a la població de l'àrea que es reuneix per comprar o vendre artesania i productes derivats de les roses (perfums, sabó, cremes, etc.). Continuació cap a Ouarzazate. Sopar i allotjament.     
 
DIA 07 OURZAZATE – AIT BEN HADDOU – MARRÀQUEIX
Esmorzar. Visita de la Kasbah Aït Ben Haddou, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO i on s'han filmat pel·lícules famoses com Gladiator o Jesús de Natzaret i continuació cap a Marràqueix, travessant el port de muntanya de Tizi n’Tichka. Arribada a Marràqueix a la tarda. Resta del temps lliure i allotjament. 
(Etapa de cinc hores)
 
DIA 08 MARRÀQUEIX
Esmorzar.  i visita de dia complet de la ciutat. Marràqueix, fundada fa més de mil anys, és coneguda com la "ciutat vermella", i és probablement la ciutat més famosa de tot el Marroc. La seva combinació de l'antic (La Medina) i el modern (Guéliz), crea a Marràqueix un perfecte còctel d'imatges i sons. Monument destacat és La Koutoubia els plànols de la qual van servir per construir la Giralda de Sevilla. No és particularment alta – uns 70 metres – però s'eleva sobre la medina gràcies a l'ordenança en la qual es prohibeix cap construcció més alta. A continuació es visitessin les Tombes Saadíes, el Palau Badia. Aquest palau del segle XIX va ser construït en un període de 7 anys per Ahmed Ben Moussa, fill del Gran Visir Si Moussa, i en ell van treballar els millors obrers i artesans de l'època. Conté gran nombre d'estances – que una vegada van ser residència del harem d'Ahmed-, un jardí trapezoïdal i molts tresors amagats en forma d'objectes d'art i antiguitats. I per descomptat es recorreran els socs situats en el cor de la ciutat i la famosa plaça Jemaa el Fna, tan antiga com la pròpia ciutat, i que és el principal espai a l'aire lliure. Durant el dia era escenari d'execucions públiques, i a la nit es transformava en l'epicentre cultural de la ciutat. Tots els dies es donen cita encantadors de serps, dentistes, músics, ballarins o captaires, els quals competiran per la seva atenció. Allotjament.
 
DIA 09 MARRÀQUEIX – BARCELONA
Esmorzar. Temps lliure fins a l'hora del trasllat a l'aeroport. Vol de retorn. Arribada i fi dels serveis.
 
HOTELS PREVISTOS:
FES: RIAD TAFILET
ERFOUD: KASBAH HOTEL CHERGUI
DUNES DE MERZOUGA: HAIMA EN EL DESERT
OURZAZATE: RIAD BOUCHEDOR
MARRÀQUEIX: ATLAS ASNI
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:
VIATJANT 2 PERSONES: 1725€ + TAXES (196€)
VIATJANT 4 PERSONES: 1405€ + TAXES (196€)
VIATJANT 6 PERSONES: 1335€ + TAXES (196€)
 
NOTA:
Els preus estan supeditats a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm, i també a  possibles variacions del tipus de canvi de les divises 
 
EL PREU INCLOU:
Vol de Royal Air Marroc en cabina turista i classe de reserva L/X
Trasllats privats aeroport – hotel - aeroport
Vehicle 4x4 amb xofer de parla francesa i coneixements de castellà des del dia 02 al 08 de viatge
Aigua durant les etapes amb cotxe (1 ampolla per persona/dia)
Allotjament en els hotels indicats o similars.
Mitja pensió en tot el viatge; begudes no incloses
Guies locals privats de parla castellana a Fes i Marrakech
Passeig amb camell des de Merzouga al campament del desert
Entrades als llocs a visitar
Dinar al desert el dia 4 de ruta
assegurança de viatge
 
EL PREU NO INCLOU:
Extres personals
Begudes 
Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior 
 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers al seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació al telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitatwww.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers:http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc.

 

 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com