G.C. 1222
   
   
   
   
Portfolio
 
NAMÍBIA, DIFERENT A QUALSEVOL ALTRE LLOC D'ÀFRICA
 


A Namíbia trobarem una de les reserves de vida salvatge més grans del món, les dunes més altes del món, la segona gorja més gran del món, un dels cels més nítids del món...PER QUÈ NAMÍBIA? 

Les motivacions per a decidir-se a fer un viatge a Namíbia són inmombrables; tot seguit veieu algunes de les raons. Segur que uns soprendran i interessaran.

 

Namíbia, una destinació africana diferent: A més del seu principal Parc Nacional, el d'Etosha que ofereix safaris inoblidables i oportunitat de fer fotografies d'animals úniques, també ens mostra les dunes d'arena més altes i espectaculars del món, petits pobles amb encant colonial, ètnies i cultures autòctones perfectament conservades, paisatges de muntanya increibles, platges d'arena blanca, i molt més

Safaris inusuals i fauna única: Namíbia és el darrer lloc en la terra on el rinoceront negre deambula lliurement per les terres comunals, on encara és possible veure els sorprenents elefants del desert. El país compta amb la major població mundial de guepards, i no és difícil observar-los a l'aguait de les seves preses. En els safaris a Namíbia es pot veure amb regularitat una fauna diferent a la que es pot observar en qualsevol altre lloc de l'Àfrica, com per exemple: oryx, gaseles, guineus orelludes, xacals de llom negre i estruços.

Activitats d'aventura que s'adapten a tot tipus de viatgers, des dels aventurers més adictes a les descàrregues d'adrenalina, fins els que cerquen aventures menys emocionants però igualment gratificants; descens per la gorja més gran de l'Àfrica fent rafting pel riu Kunene, pesca del ferotge peix tigre en el riu Kavango, o esquí a les dunes del Namib, són experiències, entre d'altres, que us recordaran per sempre Namíbia.

Observació d'estrelles en un cel excepcionalment net: La Reserva Natural de Namib Rad, ha estat declarada "Africa's First International Dark Sky Reserve". Amb la ciutat més propera a 140 km. de distància no hi ha fonts de contaminació lumínica, i el cel de la reserva és un dels més foscos que avui en dia podem trobar arreu del món.  El silenci és absolut, i els espectaculars paisatge fan d'aquest lloc, un dels millors per la contemplació de les estrelles. Molts lodges disposen d'instal·lacions per al'observació del cel i els hostes poden unir-se als astrònoms residents per a descobrir els misteris i la màgia encisadora del cosmos.

Namíbia és el primer país del món en incorporar la protecció ambiental en la seva constitució: A partir d'aquest compromís moltes propostes de turisme han sorgit des d'una base comunitària, proporcionant beneficis econòmics i socials a les comunitats locals, i en darrera instància tenir la satisfacció de saber que els nostres diners tindran un impacte real en la població i sostenible en el medi ambient i la conservació de la vida salvatge de Namíbia.

Fàcil accesibiltat: Namíbia es troba situada en la mateixa zona horaria que Europa, el que vol dir que no hi ha diferència horària pels turistes procedents d'Europa. Es pot arribar a Namíbia en vol nocturn des de Francfort; arribant a Namíbia pel matí i començant el programa d'activitats inmediatament, sense pèrdua de temps.

Namíbia està pràcticament lliure de malària, i ofereix als visitants un promig de més de 300 dies de sol a l'any.

Namíbia ofereix unes regulacions d'entrada de fàcil accès. Els turistes amb passaport espanyol no necessiten passaport.

  

         
   
   
         
         
   
Informació legal · Condicions generals ·Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com