G.C. 1222
   
   
   
   
NEW YORK
 
Del 08 al 14 de Maig 2020

Escapa't amb nosaltres a la capital del món !!! On al ritme que cadascú desitgi, anirem oferint tots els "must" de la ciutat: pujarem al mirador d'un gratacels, passejarem per les més importants avingudes i parcs, coneixerem els barris més "trendy" i farem activitats més que divertides!!!DIVENDRES 08 MAIG, VOL BARCELONA - NEW YORK 11.00 - 13.55 hrs

 
Vol Barcelona - Nova York directe amb United Airlines
 
BCN - NY Newark sortida 11.00 - arribada 13.55 hrs
 
Dinar a bord. Arribada a Nova York. Després de l'control policial i de la recollida d'equipatge, trasllat directe privat de l'aeroport de Newark al nostre hotel molt ben situat, on el gerent Pere ens espera !!
 
Allotjament a l'Roger Smith Hotel per 5 nits.
 
A la tarda passeig panoràmic a peu passant per la Catedral de St Parick s, la 5a Av i Rockefeler Center, qui vulgui pujada a l'Top of The Rock a l'capvespre (uns 50 € / p), per tenir les millors vistes de la ciutat a la posta de sol .
 
Abans de tornar a l'hotel passarem per la famosa Times Square i entrarem a la Grand Central Terminal (l'estació de trens més gran de món)
 
DISSABTE 09 MAIG NEW YORK / OPC: ALT I BAIX MANHATTAN AMB DINAR (dia sencer 98 € / pers)
 
Al matí per a qui ho desitgi sortirem d'hora del nostre hotel per visitar alt, mitjà i baix Manhattan.
 
Mentre pugem per Alt Manhattan al llarg de Central Park passarem pel Lincoln Center, l'edifici Dakota i Strawberry Fields, on farem una breu parada per veure la placa Imagini en homenatge a John Lennon. Baixarem per la 5a Av per veure panoràmicament la milla dels museus (Museu de l'Barri, Metropolità, Frick Collection, Guggenheim), passarem per St Patrick 's Cathedral i Rockefeller Centre fins a arribar a Madison Square Garden on pararem per veure Flatiron Building i Empire States. Continuarem cap al Downtown, passant per Greenwich Village, Soho, China Town i Little Italy. Continuarem cap avall passant pels edificis de l'alcaldia, la cort de justícia i la reserva federal fins a arribar a Wall Street on baixarem per veure el Memorial 911, l'estació Ouculus ... Pujada cap a Tribeca per dinar en un bonic restaurant de barri de moda. Retorn a l'hotel.
 
DIUMENGE 10 MAYO NEW YORK / OPC: HARLEM I GOSPEL (dia sencer 87 € / pers)
 
Al matí per a qui ho desitgi assistirem a una missa religiosa en una de les esglésies de Harlem on presenciarem un fervorós espectacle dels cants espirituals afroamericans, arrels de l'jazz i de la música pop. No es permeten fotos ni vídeos.
 
Seguirem el tour per conèixer els diferents barris i les seves riqueses ètniques, fora de Manhattan. Anirem de Manhattan a través del Lincoln Túnel cap a la veïna New Jersey; des del mirador del Boulevard East tindrem una vista meravellosa de la ciutat de Manhattan (parada per a fotos), continuem vorejant el riu Hudson passant pels pobles de Edgwater i Fort Lee; creuem el Pont George Washington per endinsar-nos al Bronx, allà ens esperessin l'estadi de baseball dels Yankees (parada per a fotos), la comissaria de policia de la pel·lícula Districte Apache i els seus artístics grafits (parada per foto). Després seguirem cap a Queens, on apreciarem la diversitat ètnica dels EUA visitant els veïnats residencials de Whitestone i Malta, formats per hispans, asiàtics, grecs, polonesos, caribenys i molt recentment pels joves professionals de Manhattan. Descobrirem les curiositats de la vida quotidiana a Queens i veurem l'estadi dels Mets.
 
Realitzem la nostra propera parada al Parc Flushing Meadows, on se celebra l'obert de tennis Open dels Estats Units.
 
Des Queens nostre passeig ens portarà a Brooklyn, barri de moda per la seva juvenil i innovadora vida artística i cultural. En Brooklyn passarem per Williamsburg, centre de la comunitat jueva ortodoxa de New York, on podrem apreciar la interessant forma de vida d'aquesta comunitat.
 
Des d'allà vam tornar creuant el pont de Brooklyn caminant, des d'on podrem prendre espectaculars fotos de l'skyline.
 
 
DILLUNS 11 MAIG NEW YORK / OPC: COMPRES WOODBURY COMMONS I JAZZ (dia sencer 90 € / p)
 
Al matí, a les 09.00 hrs per a qui s'animi sortirem del nostre hotel per realitzar l'excursió de Compres Woodbury Commons El trajecte és d'aproximadament 1 hora i allà tenim 5 hrs per recórrer la grandíssima varietat d'ofertes distribuïdes en més de 250 botigues a servei privat i qui vulgui estarem assistits per un personal shopper.
 
A la tarda tornarem al nostre hotel per descansar una mica, arreglar i assistirem a un concert de jazz o jam sessió.
 
DIMARTS 12 MAIG NEW YORK / OPC: TOUR + SOPAR LUXE (195 € / pers) / o HELICÒPTER (202 € / pers)
 
Qui vulgui al matí pujada en helicòpter, després farem un tour caminant barris de Manhattan a peu en espanyol amb un guia local. Ens recrearem pels barris que realment val la pena anar amb un guia local. És la història cultural i social de Nova York. Aprendrem sobre com Nova York va definir el món modern en qüestió de cultura popular, art, música, arquitectura, disseny urbà i immigració. Vam visitar el Hudson Yards, The Vessel, passegem pels Highline i Greenwich Village.
 
A la nit qui vulgui sopar de comiat en un espectacular creuer de luxe amb música pel riu Hudson com a guinda final, sopar veient el meravellós per veure l'skyline des de la terrassa de l'vaixell.
 
DIMECRES 13 MAIG NEW YORK / OPC: CENTRAL PARK (47 € / pers)
 
I VOL RETORN 19:30 - 09: 00 + 1
 
Al matí, pels volem aprofitar a l'màxim, no ens volem perdre divertit tour amb bici per Central Park i pícnic al parc.
 
Trasllat a l'aeroport per agafar el vol directe de tornada.
 
DIJOUS 14 MAIG ARRIBADA A BARCELONA
 
Arribada a Barcelona i final de el viatge. 
 
Nota: l'ordre de les visites es pot veure modificat.
 
 
 
PREU PER PERSONA BASE: 1.475 € + 198 €
 
Suplement en cas d'individual: 796 €
 
 
 
EL PREU INCLOU
 
- Vols directes, taxes
 
- Allotjament hotel molt ben situat
 
- Maleters de l'hotel
 
- Accés a Internet a l'hotel
 
- Cada matí disposarem de iogurt grec, granola i pomes
 
- Passes a l'Gym New York Sports Club
 
- Guia Atlantis Mara acompanyant des de Barcelona
 
- AQUESTES (obligatori per entrar als EUA)
 
- Assegurança superior d'assistència mèdica, assegurança d'equipatge
 
- Assegurança d'anul·lació per motius justificats
 

EL PREU NO INCLOU
 
- Assegurança superior d'anul·lació per força major: 85 € / pers
 
- Opcionals (OPC) i tot el no especificat en "El preu Inclou"
   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com