G.C. 1222
   
   
   
   
OMAN. EL SECRET D'ARÀBIA
 
Sortida del 27 de desembre al 05 de gener 2018. Grup reduït amb guia de parla castellana

 Aigues d'un blau intens, mars de dunes dorades en deserts infranqueables, oasi de color turquesa, canons....complete un menu de paisatges capaç de seduir a qualsevol viatger

 27 DESEMBRE. BARCELONA - ISTANBUL - MUSCAT

Vol a Muscat, via Istanbul. Arribada a Muscat, tràmit de visats i trasllat a l'hotel al centre de l'hotel. 

Hotel Ruwi 3***. Situat a 10 minuts amb taxi de Mutrah, la zona més turística.

Situado en el barrio de Ruwi, a 10 minutos en taxi de Mutrah, zona mas turística.

 

28 DESEMBRE.  MUSCAT – MESQUITA SULTAN QABOUS – BARKA – NAKHAL – RUSTAQ

Esmorzar. Sortim en ruta des de la capital en direcció nord, no sense deixar de veure abans la Gran Mesquita del Sultàn Quabus: visita exterior i interior d'aquesta espectacular obra moderna (2001) que constitueix la mesquita més important del país, amb les seves llums, cúpules, minarets i catifes de dimensions extraordinàries. Ens aturarem a la població de Barka per veure el mercat de peix i el seu petit fort, rellevant durant l'expulsió dels perses. Continuació cap a la població interior de Nakhal, on destaca la seva imponent fortalesa envoltada pel palmerar i la seva font sufurosa de Ayn Ath Thawara al costat d'un interessant wadi per on podem endinsar-nos.  Acabem el dia arribant a Rustaq, població situado al peu de la serralada Hajjar i famosa per un dels forts més grans del país així com pels seus banys sulfurosos.

 

29 DESEMBRE. RUSTAQ – WADI BANI AWF – BILAD SAYT – AL HAMRA – JEBEL SHAMS

Esmorzar. Sortida des de Rustaq en direcció a les muntanyes de Hajjar per on discorre el Wadi Bani Awf que ens portarà fins al peu de Jebel Shams o Muntanya del Sol. El Wadi Bani Awf només es accesible per a vehicles 4x4 i ens mostra algunes de les vistes naturals més maques de tot el país, destacant algun congost interessant i la població principal a mig camí: Bilad Sayt,  un oasi de verdor perdut en el temps i envoltat de inexpugnables muntanyes. Després d'assolir els 2.000 m d'altitud, baixem cap a la població de Al Hamra, ja en les planes interiors i amb un gran palmerar als seus peus, que protegeix una ciutat semi abandonada amb una gran quantitat de construccions en tova. Un passeig pels seus antics i deixats carrers i cases de tova ens retrotrau a un passat  molt recent en vies d'extinció. Posteriorment i envoltant el Wadi Ghol, pujarem fins Jebel Shams per pernoctar a la part alta del cim a 2.000 m d'altitud.

Jebel Shams Resort o Jabal Shams Heights – Hotel Lodge en mitja pensió

  

30 DESEMBRE. GRAN CANÓ – WADI GHUL – BAHLA – JABREEN – NECROPOLIS DE BAT o AL AYN – NIZWA

Al matí, possibilitar de fer una interessant caminada de 2 hores per la zona alta del Gran Canó, conegut pels seus precipicis de fins 1.000 m, fins el poble de Khaym. Els que no vulguin caminar podran quedar-se al lodge, gaudint de la tranquilitat i el paissatge. A continuació, descens fins Wadi Ghul per fer una incursió en tot terrenys pel interior del Gran Canó. Continuació fins a Bahla, població històrica coneguda per la seva ceràmica artesanal, on una parada ens permet conneixer el mercat i el fort envoltat per restes de la antiga població de tova i el seu palmerar. A la població veïna de Jebreen visitem un dels forts més interessants i més ben restaurats del país. Continuem en direcció oest fins arribar a la població de Ibri per visitar la Necròpolis de Bat o Al Ayn, de l'edat del bronze, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si el temps ho permet es farà una altra parada a la ciutat fortalesa de Suleif. Trasllat després del capvespre fins a Nizwa.

Hotel Al Diyar 3***– Situat als afores a 5 minuts en cotxe del centre històric (no hi ha hotels al centre)

 

31 DESEMBRE. NIZWA – JEBEL AL AKHDAR – NIZWA

Esmorzar. Visita d'aquesta històrica ciutat comercial, antiga capital del país, amb la seva imponent muralla i les seves torres circulars.  A més podrem gaudir d'un dels mercats urbans tradicionlas més interessants, amb artesania (joieria, dagues, ceràmiques, etc.) i mercats de verdures, carn i peix.

Excursió a Jebel El Akhdar, paratge preservat de les grans rutes amb poblacions penjades a la part alta d'aquesta serralada. Possibilitat de realitzar un passeig breu entre pobles gaudint del paisatge y de la frescor d'aquesta regió agrícola i tradicional. Una breu parada ens permetrà observar el mil.lenari sistema d'irrigació de Falaj Daris. 

Hotel Al Diyar 3***– Situat als afores a 5 minuts en cotxe del centro històric (no hi ha hotels al centre)

 

01 GENER. NIZWA – SINAW & IBRA (MINSIFIEH) – MUDEYREB – WADI BANI KHALED – DESERT DE WAHIBA

Descens cap al sud parant als mercats rurales de Sinaw i Ibra, centres de compravenda per a la població rural i beduïna dels voltants. Aturada en Misnifieh, antiga parada de les rutes comercials. Desprès d'una breve parada a la población de Mudeyreb per veure les seves torres de control de les rutes amb excel.lents vistes sobre el desert i l'oasi local, procedim a entrar a Wadi Bani Khaled, un dels típics wadis del país, amb les seves precioses vistes de montanyes, palmerars, etc. que ens permet fer un breu paseeig per la parte estreta del wadi al llarg del curs del riu.

Trasllat a la tarda al desert de Wahiba per dormir a un dels seus  campaments.
Campament Al Raha – En règime de mitja pensió, habitacions amb w.c. privat i ventilador.

 

02 GENER. TRAVESSIA DEL DESERT WAHIBA – RECORREGUT COSTA – RAS EL HADD – SUR

Sortida del campament per creuar el desert de Wahiba. Durant maés de mitja jornada creuarem el desert de sorra a través de les seves dunes i pistes solitàries. Finalment s'arriba a la costa de l'Oceà Indic a on creuarem petits llogarets  de pescadors al llarg d'una costa que no ha estat alterada per l'home.  Trasllat al capvespre fins la ciutat costanera de Sur.   A l nit, possibilitat dànar a la Reserva Natural de Ras el Hadd per intentar veure com les tortugues verdes fresen en un dels seus santuario naturals, i si hi ha sort veure  també el naixement de les cries.  Nit a la històrica ciutat portuària de Sur.

Hotel Ajyaih 2** Superior – Al costat de l'antic port

 

03 GENER. SUR – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MUSCAT

Breu visita del port de Sur, ciutat eminentement marina i comercial, amb un inmens passat a les seves esquenes i la seva meravellosa ubicació enfront l'oceà Indic.  En les seves drassanes es construeixen vaixells des de fa al menys 3.000 anys, sent el més tradicional l'anomenat dhow o vaixell de fusta, el paper en les rutes comercials marítimes del passat va ser essencial unient les rutes de l'Índic i Àfrica Oriental amb la Península d'Aràbia i les seves rutes terrestres cap a la Mediterrànea.  Sortida cap el petit i fràgil Wadi Tiwi, que ofereix  un interessant camì d'accés i la possibilitat d'endinsar-se una mica  entre la contra corrent evitant l'aigua. Posterior trasllat a Wadi Shaab, el més bonic de tots els wadis del país. Desprès d'accedir en barca al camí principal, un passeig de 2 hores ens acostar-nos a prop a llocs paradisìacs i solitaris amb vegetació i piscines naturals que permeten un bany reparador en un marc inolvidable. Dirigint-nos a Muscat, ens aturarem a l'anomenat Sink Hole, un lloc natural molt especial causat per la caiguda d'un cometa i a on la població pren banys.

Hotel Ruwi 3*** – Situat al barri de Ruwi, a 10 minuts en taxi de Mutrah, la zona més turística.

 

04 GENER. MUSCAT

Esmorzar. Visita de middia de Muscat que ens permet recorrer la zona coneguda como Old Muscat a on es troba el Palau del Sultà Qabus i restes de l'antiga capital, la zona de Mutrah o port tradicional a on destaca el sox cubert, el mercat del peix, etc. La zona moderna mereix un passeig per apreciar l'estil de ciutat que s'ha desenvolopat ultimament a la Península d'Arabia, amb grans superfícies, barris benestants, zones ajardinades etc


05 GENER. MUSCAT - ISTANBUL - BARCELONA

Trasllat a l'aeroport. Vol de tornada, via Istanbul. Arribada i FI DELS SERVEIS

 

PREU PER PERSONA. 2.160 € + 280 € (Taxes d'aeroport i carburant)


INCLOU:

Vols Barcelona - Muscat - Barcelona amb Turkish Airlines

Trasllats aeroport - hotel - aeroport

Transport en vehícles 4x4 tot el trajecte per Omàn (4-6 persones per vehicle)

Guia acompanyant de parla castellana

Allotjament en hotels de 3 estrelles a Muscat, Rustaq, Nizwa i Sur, amb esmorzar

Allotjament en lodge tipus 3 estrelles a Jebel Shams en habitacions amb bany en règim de mitja pensió

Allotjament en campament resort al desert de Wahiba ocupant habitacions amb bany

Assegurança de viatge i cancel·lació 

 

 

NO INCLOU:

Entrades a forts, museus i reserva natural de Ras El Had

Sopars i dinars (excepte els esmentats com inclosos)

Visat 40 €

 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com