G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
PATAGÒNIA I CASCADES D'IGUAZÚ
 

Sentiu-vos aclaparats per la grandiositat del paisatge i la puresa de la naturalesa.DIA 01 - BARCELONA-BUENOS AIRES

Sortida de Barcelona en vol de línia regular. Nit de viatge.

 

DIA 02 - BUENOS AIRES-USHUAIA

Arribada a Buenos Aires Ezeiza i connexió amb el vol que va cap a  Ushuaia. A l'arribada rebuda per part del nostre corresponsal i trasllat fins a l'hotel. Resta del dia lliure. Allotjament

 

DIA 03 - USHUAIA

Excursió al Parque Nacional Tierra del Fuego

Esmorzar a l'hotel. El Parc Nacional Tierra del Fuego va ser creat l'any 1960 amb l'objectiu de protegir la porció més austral de boscos subantàrtics juntament amb el Canal Beagle. La seva superfície total és de 63.000 has. sent l'únic parc nacional amb costa marítima al  país. Hi conviuen "lengas", "guindos", "ñires", "calafates", "notros" i flors com les orquídies, violes i senecis. S'hi accedeix prenent la Ruta Nac. 3 des d'Ushuaia cap al sud (Ushuaia, en llengua yàmana, significa "badia que penetra cap al ponent"). Recorrerem només 12 km., passant per la Vall del riu Pipo, per arribar a l'entrada del parc. Després veurem el Cañadón del Toro, Bahía Ensenada, mirador de la Isla Redonda, Bosque de les Agujas i Rio Lapataia. Podrem trobar la confiteria USHUA (ex La Casita del Bosque), on generalment es fa una parada. En aquest últim tram de la Ruta Nacional n º 3 el camí va traçant una franja molt prima al vessants de la serra, passant entre torberes i dics de castors. La ruta es torna serpentejant i esquitxada de vegetació arbustiva, amb boniques vistes panoràmiques. Es reprendrà la ruta cap al pont sobre el riu Lapataia, observant l'arxipèlag Cormoranes, Laguna Verde, camí a la Laguna Negra, riu Ovando i sender Dique de Castores, arribant a la bonica Bahía Lapataia, (a 23 km de Ushuaia) on finalitza la Ruta Nac. 3 de l'Argentina. Allà els antics aborígens de la zona han deixat el seu testimoni: els "concheros", increïbles jaciments arqueològics. A la zona sud del Parc podrem veure el Cerro Guanaco, Lago Roca i davant seu, el Cerro Cóndor. El Lago Roca desaigua al curt i turbulent Riu Lapataia, que desguassa al mar a través de la badia del mateix nom (Lapataia: badia boscosa o de la fusta en llengua yámana). Aquí també es realitza generalment una parada per veure el llac, el color del qual varia segons l'estat del temps. Durada: 1/2 dia.

 

Navegació pel Canal de Beagle

Partim des del moll turístic de la ciutat d'Ushuaia. Navegant per la Bahía de Ushuaia i el Canal de Beagle es pot albirar nombroses espècies d'aus en passar per la Isla de los Pájaros: colònies de corbs marins imperials, magallànics, gaviotines sud-americans, albatros, petrells, skúas, cauquenes. Aquesta navegació arriba fins al Far Les Eclaireurs, el qual indica als navegants la seva entrada a la Bahía de Ushuaia, passant per la posta de llops marins a la Isla de los Lobos. Durada: 1/2 dia. 

Retorn a l'hotel i allotjament. 

 

DIA 04 - USHUAIA - Excursió Llacs Off Road

Esmorzar a l'hotel. Llacs Off Road és una sortida per a totes les edats, on el viatger s'allunya de la rutina de les excursions convencionals i experimenta l'emoció de recórrer el país amb 4x4 (Land Rover Defender). Això no treu que desafiem l'aigua tallant les ones, que camins impossibles de fang ens obliguin a rescatar el nostre vehicle amb el "malacate". En aquesta "inexcusable" sortida travessem la serralada dels Andes, voregem el llac  durant  15 km. fins a una platja on el nostre refugi ens espera. L'idíl.lic refugi esta situat al bell mig d'un bosc mil.lenari, gaudirem d'un exquisit dinar i acompanyarem la sobretaula amb uns merescuts vins argentins. Durada: 8 hores. Retorn a l'hotel i allotjament.

 

DIA 05 - USHUAIA - EL CALAFATE  

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per sortir amb avió cap a Calafate. Arribada, trasllat a l'hotel i allotjament.

 

DIA 06 - EL CALAFATE - Excursió  Glaciars Upsala i Spegazzini   

Esmorzar a l'hotel. Navegació pel Lago Argentino, subjecte a condicions climàtiques i de navegació. Sortida cap a Punta Bandera, on abordarem una moderna i confortable embarcació. Navegació pel braç nord del Lago Argentino per tal d'accedir a les glaceres Upsala, la més gran del Parc Nacional, i descobrir més tard les parets de la glacera més alta, la Spegazzini, amb 130m d'alçada. No inclou dinar. Es suggereix portar box lunch. Retorn a l'hotel de Calafate i allotjament.

 

DIA 07 - EL CALAFATE - Excursió a la Glacera Perito Moreno

Esmorzar a l'hotel. Sortida per recórrer els 80 km que separen la glacera de la localitat de El Calafate. Prendrem la ruta Provincial Nº 11 que voreja la costa sud del llac. Durant els 45 Km de recorregut fins a arribar a l'entrada del Parc Nacional veurem el paisatge més àrid de l'estepa patagònica. Després d'aproximadament 50 minuts de recorregut, en els quals ens aturarem uns minuts en punts estratègics, per fer fotografies de la variada fauna (guanacs-guineus-piches) i avifauna (flamencs-àligues-còndors), poc a poc la vegetació comença a variar, el paisatge d'estepa es transforma en acostar-nos a la glacera en bosc patagònic, on tindrem la possibilitat d'observar una gran varietat de flora, com ara "ñires", "lengas", xiprers, "notros", etc. A pocs minuts de recorregut arribarem a la glacera. Al mirador natural d'aquesta glacera, baixarem de l'autobús i a través d'un sistema de passarel.les de fusta, que les podrem recórrrer pel nostre compte. Més tard el guia donarà una explicació davant de la glacera sobre el fenòmen de la "ruptura" que fa que aquesta glacera sigui única al món. Després tindrem unes tres hores més per recórrer les passarel.les, gaudint de les diferents vistes panoràmiques que ens ofereix. Per dinar, el Parc té una àrea de serveis proveïda d'un restaurant i un snack bar. Es pot complementar aquesta excursió amb una navegació opcional d'una hora de durada, que passa pròxima a les parets de la glacera i permet apreciar l'alçada del seu front. Retorn a l'hotel. Allotjament.  

 

Opcional Minitrekking: 95€ (a confirmar) 

Una de les activitats més interessants que es poden realitzar a la glacera és l'excursió que s'inicia a la badia Bajo las Sombras, a 8 km de la glacera. Allí es travessa el Brazo Rico amb una embarcació, navegant uns 20  minuts davant de la glacera. Es desembarca a la riba oposada, en un refugi on rebrem una completa explicació sobre la glaciació; després començarà una caminada per l'exhuberant bosc magallànic fins arribar al peu de la glacera. En aquest lloc ens col.locaran els grampons que ens permetran iniciar la caminada sobre el gel. Aquesta acitivitat és particularment atractiva pel contacte que permet amb la glacera, els seus pics i coves, que permeten arribar fins la mateixa base de la glacera i poder observar les petites llacunes interiors d'intens color blau. A més a més, podem gaudir d'una vista estupenda de la paret de la glacera i del llac. Sobre la glacera es camina durant unes 2 hores acompanyats per experts guies de muntanya. Després s'inicia novament la caminada pel bos fins arribar al refugi, on disposarem aproximadament d'una hora per dinar. S'embarca de nou per retornar al port Bajo las Sombras, on continuarem l'excursió per les passarel.les de la glacera.  

Retorn a l'hotel i allotjament.

 

DIA 08 - EL CALAFATE-IGUAZÚ 

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir amb avió cap a Iguazú, via Buenos Aires. Arribada, trasllat a l'hotel i allotjament.

 

DIA 09 - IGUAZÚ

Esmorzar a l'hotel. La passejada per ls Cascades Argentines és el recorregut pels circuits Superior, Inferior i Garganta del Diablo. Després de l'entrada al parc, els passatgers es troben amb el Centre del Visitant, on es pot recórrer: el Centre de la Interpretació del Parc Nacional Iguazú i Centre d'Exposicions Diverses. Després d'aquest, arribarem a l'estació Central, on tenim l'opció de pujarall Tren Ecològic que ens porta fins a l'Estació "Cataratas", o el "Sendero Verde", amb el que arribem al camí que ens condueix als circuits Superior i Inferior.  

Circuit Superior: Recorregut per passarel.les elevades sobre la superfície del terreny, on podem veure les caigudes d'aigua des de la part superior dels salts, apreciant la grandesa dels mateixos. Durada d'una (1) hora.

Circuit Inferior: Caminada de passarel.la, també elevada sobre la superfície del terreny, amb vistes des de sota cap amunt. Aquesta passejada permet una vivència única d'estar i sentir-se part integrant de l'entorn natural i de la magnitud des de les cataractes. Durada de dues (2) hores. Garganta del Diablo: Partint des de l'Estació Cataratas, el tren ens portarà fins a l'Estació Garganta, en un temps aprox. 18 minuts. Després, caminada per les passarel.les, uns 1.200 metres per delectar-nos amb l'espectacular balcó del salt més important, la Garganta del Diablo. El temps que requereix aquesta passejada és de dues (2) hores. allotjament.

 

DIA 10 - IGUAZÚ-BUENOS AIRES

Esmorzar a l'hotel. Visita a les cascades del costat brasiler. Arribem fins al Centre del Visitant, on deixem el vehicle que ens transporta fins allà per embarcar als òmnibus que té l'empresa prestadora del servei de trasllat fins a l'inici de les passarel.les. Recorregut de plataforma sobre la barranca del Riu Iguazú, arribant fins al peu dels salts pertanyents a Brasil. Vista panoràmica dels salts argentins des del balcó d'inici de les passarel.les. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir cap a Buenos Aires. Arribada, trasllat a l'hotel i allotjament.

 

DIA 11 - BUENOS AIRES

Esmorzar a l'hotel. Visita de la ciutat. El dia d'avui ens transmet l'emoció d'un Buenos Aires múltiple. Coneixerem els símbols de la ciutat: l'Obelisc, les places de Mayo, San Martín, Alvear, del Congreso; avingudes com ara Corrientes, De Mayo, 9 de Julio, entre d'altres; barris amb història com La Boca, San Telmo, sumptuosos com Palermo i Recoleta, moderns com Puerto Madero; el parcs, Lezama, Tres de Febrero i la Reserva Ecològica, zones comercials i financeres i l'Estadi de Futbol, etc. Allotjament.

 

DIA 12 - BUENOS AIRES

Esmozar a l'hotel. Dia lliure a la ciutat. Allotjament.

 

DIA 13 - BUENOS AIRES -BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir en vol de línia regular cap a Barcelona. Nit de viatge. Arribada l'endemà i fi dels nostres serveis.

 

HOTELS: 

OPCIÓ HOTELS CHEAP & CHIC
USHUAIA: LAS LENGAS O SIMILAR
CALAFATE: SIERRA NEVADA O SIMILAR
IGUAZÚ: LA CANTERA O SIMILAR
BUENOS AIRES: RECONQUISTA PLAZA O SIMILAR
OPCIÓN HOTELS PRIMERA:
USHUAIA: FUEGUINO O SIMILAR
CALAFATE: UNIQUE LUXURY PATAGONIA O SIMILAR
IGUAZÚ: RECANTO (costat brasiler)
BUENOS AIRES: RECONQUISTA LUXOR O SIMILAR 

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:

OPCIÓ CHEAP & CHIC: 2770€ + TAXES (570 € aprox.)

OPCIÓ PRIMERA: 2880 € + TAXES (570 € aprox.)

Consulteu preu per nadal i cap d'any

 

SUPLEMENTS TARIFA AÈRIA PER TEMPORADA DES DE:
Del 01 al 15 de juliol + 16 de setembre al 14 de novembre 2019: 130 €
Del 16 Juliol al 14 agost + 15 a 31 de desembre 2019 : 220€ 
 
NOTA:
El preu queda supeditat a possibles variacions del canvi dòlar/euro (preu fixat 2019), a la disponibilitat de la classe de reserva correponent de la cia. aèria, i a la disponbilitat dels serveis pressupostats en el moment de fer la reserva en ferm. 
 
EL PREU INCLOU:
Tots el trajectes aeris en cabina turista amb la companyia Aerolineas Argentinas en classe de reserva "N". En cas de que aquesta classe no estigués disponible en el moment de fer la reserva, s'haurá de consultar el suplement. Tots els trasllats aeroport/hotel/aeroport. Estada als hotels indicats en règim d'allotjament i esmorzar. Les excursions, activitats i àpats descrits al itinerari. Taxes d'ingrés als parcs nacionals. Assegurança de viatge. 
 
EL PRECIO NO INCLOU:
Àpats i begudes no especificaques a l'itinerari. Propines. Qualsevol servei no especificat a l'apartat inclou. 
 
DOCUMENTACIÓ:

Ciudadans membres de la UE no necessiten visat. Ciutadans d'altres països no membres de la UE: recomanem contactar amb els respectius consultas i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats al viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remt als advertiments i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Extgeriors a la seva pàgina web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació al telèfon 91.379.89.00

 

SANITAT:

Per a inforamció sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar la pàgina web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar la pàgina web del Ministeri d'Assumptes Exteriors: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvi de moneda, recomanem visitar la pàgina web www.xe.net/ucc

 

 

 

 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com