G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Amèrica
 
PLATJA, SELVA I ... RIO
 
Entre Sao Paulo i Rio de Janeiro està "A Costa Verde", una de les costes més belles de Sudamèrica. Un paisatge de muntanyes cobertes d'una espectacular vegetació, que descendeixen fins a la costa, on trobem extenses platges desertes, illes paradisíaques i aigües cristal·lines. Allí hi trobem Paraty una ciutat colonial Patrimoni de la Humanitat, Ilha Grande, illa on no circulen cotxes, sent un lloc perfecte per perdre's en alguna de les seves magnífiques platges i Rio de Janeiro una ciutat enclavada en un entorn natural espectacular, la veritable capital del tropicalisme,i on un passeig per les seves platges i carrers, és de per si tot un espectacle.


DIA 01 BARCELONA – SAO PAULO
Sortida amb vol regular cap a Sao Paulo. Arribada i trasllat des de l'aeroport a l'hotel, situat en una excel·lent zona amb fàcil accés als llocs destacats de la ciutat, i que proposa excel·lents opcions gastronòmiques. Allotjament.
 
DIA 02 SAO PAULO – PARATY
Esmorzar A l'hotel. Sortida per carretera cap a Paraty (unes 4 hores). La ciutat és una autèntica joia colonial, molt ben conservada des del punt de vista arquitectònic. A aquest enclavament arribaven tots els tresors de Mines Gerais a través de l'Estrada Real, per embarcar cap a la península ibèrica. La seva proximitat al mar, fa que aquesta ciutat sigui especial, amb un centre històric que cal destacar, i on trobem botiguers d'artesania, i restaurants de gran qualitat. Tot això ajuda a crear romàntic i acollidor. A més, la ciutat és la base de nombroses excursions a la impressionant Serra da Bocaina, o de sortides per navegar per la seva espectacular badia. Allotjament.
 
DIA 03 PARATY
Esmorzar a l'hotel. Al matí gaudirem d'una visita privada a peu pel centre històric recorrent les principals esglésies i cases colonials. Resta del dia lliure. Recomanem a la nit, sopar en un dels seus restaurants amb música en viu. Allotjament.
 
DIA 04 PARATY – ANGRA DOS REIS – ILHA GRANDE
Esmorzar a l'hotel. Trasllat per carretera fins a Angra Dos Reis, i d'aquí amb catamarà, fins a Ilha Grande. Ens trobem al bell mig de la "Costa Verde" combinació única de muntanyes, selva tropical, llacunes cristal·lines i illes tropicals verges. I un gran exemple és l'illa d’Ilha Grande, parc natural molt ben conservat i que compta amb nombroses platges d'aigües color maragda que donen nom a la costa. L'illa amb 130 quilòmetres de costa i el seu contorn accidentat mostra 34 petites penínsules, 7 cales i 106 platges de diferents característiques, a més de nombroses rutes ecològiques que fan d'aquest paradís quelcom més que belles platges. Allotjament.
 
DIA 05 ILHA GRANDE
Esmorzar a l'hotel.  Avui es visita la platja de Lopes Mendes, una de les més belles de Brasil. Es tracta d'una platja salvatge de 3 quilòmetres d'arenes blanques i fines. Navegarem amb vaixell durant uns 45 minuts fins a la platja del Pouso i després una caminada d'uns 30 minuts fins a arribar a la nostra destinació. Allotjament.
 
DIA 06 ILHA GRANDE
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure per gaudir d'aquest magnífic lloc.
 
DIA 07 ILHA GRANDE – ANGRA DOS REIS – RIO DE JANEIRO
Esmorzar a l'hotel. Retorn amb catamarà a Angra dos, Reis i d'aquí, trasllat a Rio de Janeiro. Els habitants de Rio la denominen la “Cidade Meravellosa”. Rio es troba a la badia de Guanabara i presenta una morfologia muntanyenca amb un mar intensament blau, on els gratacels, edificis colonials i carrerons es combinen de manera perfecta. Encara que la ciutat és un reflex de les desigualtats socials del país, Rio de Janeiro té un gran estil i un renom internacional; amb destacats llocs i monuments com el Crist del Corcovado, el Pao d’Açucar, les platges d’Ipanema i Copacabana, els Carnavals i els habitants de la ciutat, els carioques. Ens allotjarem en un hotel situat a la famosa platja de Copacabana. Allotjament.
 
DIA 08 RÍO DE JANEIRO
Esmorzar a l'hotel. Visita a la ciutat acompanyats d'un guia privat per conèixer la vida dels carioques. Pujarem el metro i caminarem pel centre històric i comercial de la ciutat, on destacaquen la catedral i el barri del Saara. Beurem un suc en un dels llocs tradicionals, i dinarem en un dels restaurants més antics de la ciutat. Tarda lliure. Possibilitat de realitzar alguna activitat opcional com la visita a la Favela Rocinha o el famós Pao d’Açucar, entre d’altres. Allotjament.
 
DIA 09 RÍO DE JANEIRO
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure per seguir gaudint de la ciutat. Pel qui ho desitgi podem oferir nombroses activitats opcionals com: visita del Corcovado, el Parc Nacional de Tijuca o el Parc Botànic. O bé sortir de la ciutat i visitar Petropolis, Niteroi o Buzios. Allotjament.
 
DIA 10 RÍO DE JANEIRO – BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. Temps lliure fins a l'hora del trasllat a l'aeroport. Vol de retorn. Nit a bord.
 
DIA 11 BARCELONA
Arribada i fi dels serveis.
 
HOTELS CATEGORIA ESTANDAR:
SAO PAULO: Hotel Blue Tree Tower Paulista
PARATY: Pousada do Principe
ILHA GRANDE: Pousada Naturalia o similar
RIO DE JANEIRO: Hotel Copacabana Mar o similar
 
HOTELS CATEGORIA SUPERIOR:
SAO PAULO: Hotel Blue Tree Tower Paulista
PARATY: Pousada do Ouro o similar
ILHA GRANDE: Sagu Mini Resort ó similar
RÍO DE JANEIRO: Hotel Othon Palace o similar
 
HOTELS CATEGORÍA LUXE:
SAO PAULO: Hotel Blue Tree Tower Paulista
PARATY: Pousada Casa Turquesa o similar
ILHA GRANDE: Sagu Mini Resort ó similar
RÍO DE JANEIRO: Hotel Sofitel o similar
 
PREU PER PERSONA DES DE:
Viatjant dues persones: 1.800 € + 440 € (taxes d'aeroport i carburant)
Viatjant quatre persones: 1.760 € + 440 € (taxes d'aeroport i carburant)
Viatjant sis persones: 1.700 € + 440 € (taxes d'aeroport i carburant)
Suplement hotels categoria superior: 220 €
Suplement hotels categoria luxe: 740 €
Suplement temporada mitjana vols: 130 € (15/08 al 15/09)
Suplement temporada alta vols: 180 € (01/07 al 14/08)

Consultar suplements per Carnavals

 

NOTA:

Preus calculats 2019.
El preu està supeditat a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats, i a la disponibilitat d'aquests serveis al moment de fer la reserva en ferm. Aquest preu és vàlid per a tot l'any 2018, però tenint en compte la mobilitat dels preus, tant de tarifes aèries com d'hotels o cotxes de lloguer, sempre cal actualitzar-ho per ajustar-ho a la realitat concreta de la reserva.
 
EL PREU INCLOU:
Vols Barcelona – Sao Paulo i Rio de Janeiro Barcelona amb Tap en cabina turista i classe de reserva W
Trasllats privats aeroport – hotel i tornada sense guía
Trasllats de Sao Paulo – Paraty – Angra dos Reis – Río de Janeiro en servei regular i sense guia
Vaixell d’Angra dos Reis – Ilha Grande i tornada
Visita privada a peu a Paraty acompanyats d’un guia de parla castellana
Visita regular a la platja de Lopes Mendes sense guia
Visita privada amb guia de parla castellana a Río de Janeiro amb dinar inclòs
Allotjament en hotels i pousadas amb encant i ben situats, ocupant habitacions dobles amb esmorzar inclòs
Assegurança de viatge i cancel·lació
 
EL PREU NO INCLOU:
Extres personals
Qualsevol servei no especificat a l'apartat anterior
 
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE necessiten DNI vigent. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d''entrada que exigeixen els països visitats. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als advertiments i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També podeu obtenir aquesta informació al telèfon 91.379.89.00.
 
 

SANITAT:

 

Per informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat: www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

 

SEGURETAT:

Sobre qüestions de seguretat recomanem visitar el lloc web del Ministeri d'Afers Exteriors: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

 

DIVISES:

Sobre canvis de monedes, recomanem visitar la pàgina web www.xe.net/ucc 

 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com