G.C. 1222
   
   
   
   
PRIMAVERA AL JAPÓ. CIRERERS AMB FLORS
 
Del 08 al 23 d'abril del 2018

Viatge al Japó en grup de màxim 16 persones i acompanyats d'un guia de parla castellana, durant una de les èpoques més boniques per visitar el país: la primavera amb els seus cirerers en flor. 08 ABRIL. BARCELONA - DUBAI
Sortida en vol regular d'Emirates cap a Dubai. Nit a bord.
 
09 ABRIL. DUBAI - TÒQUIO
Arribada i connexió amb el vol a Tòquio. Trasllat amb l'Airport Limousie bus a l'hotel. El guia espera a l'hotel. Allotjament.
 
10 ABRIL. TÒQUIO
Esmorzar. Visita de la ciutat començant pel santuari de Mejijingu situat enmig del parc Yoyogi: lloc preferit per a molts per gaudir el cap de setmana i en aquestes dates un lloc popular per realitzar un Hanami o pícnic sota dels cirerers en flor. A la mateixa zona trobem el Harajuku, lloc on els joves van de compres. Des d'aquí al barri de Shinjuku on pujarem al mirador del pis 45 de l'ajuntament de Tòquio. I ja a la tarda, passeig pel barri de Shibuya amb el seu famós encreuament i milers de botigues i restaurants.
Nota: totes les visites d'aquest dia es fan en transport públic fent servir les línies de tren de la ciutat
 
11 ABRIL. TÒQUIO - MONTE FUJI - TÒQUIO
Esmorzar. Avui visitem la zona dels Cinc Llacs, visitant el museu de Fuji i pujant amb autocar a la Cinquena Estació a 2305 metres (segons l'estat de la neu, vam pujar a la muntanya Kachi Kacvhi, en comptes de la zona dels Cinc Llacs). Visita del poble de muntanya de Iyashi no Nemba dins de la zona. I retorn a Tòquio.
Ja a la ciutat, trasllat al port per embarcar en un preciós creuer tradicional en què navegarem mentre sopem per la impressionant badia de Tòquio, observant les precioses vistes de l'skyline toquiota i l'illa artificial d'Odaiba. Retorn a l'hotel.
Nota: desplaçament amb autobús privat
 
12 ABRIL. TÒQUIO - KANAZAWA
Esmorzar. Enviarem els equipatges a Okayama i viatjarem amb l'equipatge par 3 nits.
Avui visita del mercat de peix més gran del món anomenat: Tsukiji, visitant els seus peixateries i botigues especialitzades en tot tipus de productes. La següent visita és el barri de Ginza conegut per les seves selectes magatzems i botigues de primera qualitat, passant per l'impressionant edifici del Fòrum Internacional. Des d'aquí, continuem a Asakusa, el barri tradicional de Tòquio amb un caràcter que el fa únic i molt interessant.
Podrem veure des de l'autobús, la zona del Palau Imperial, residència de l'emperador, abans d'arribar al barri de l'electrònica d'Akihabara. Ja a la tarda, sortida amb tren bala a Kanazawa.
Nota: desplaçament amb autobús privat i tren bala
 
13 ABRIL. KANAZAWA - SHIRAKAWAGO - TAKAYAMA
Esmorzar. Visita al Jardí de Kenrokuen, considerat un dels 3 millors del país i el Castell de Kanazawa construït antany i restructurado en l'època Edo, el seu paisatge és una evocació d'esperança per a la prosperitat i longevitat dels senyors feudals que ho van mantenir. A prop del jardí, visitarem la zona antiga de cases de te de Higaschichaya on podrem observar les boniques cases tradicionals i la fantàstica artesania feta en pa d'or.
D'aquí i amb minibús privat, ens dirigirem a Shirakawago, Patrimoni de la Humanitat i a Takayama, on ens allotjarem en un ryokan tradicional gaudint de la famosa carn de Hida en una sala amb tatami i d'un bon bany termal per relaxar-
Nota: minibús privat
 
14 ABRIL. TAKAYAMA - MERCAT DE MIYAGAWA - FESTIVAL DE TAKAYAMA - KANAZAWA
Esmorzar a l'ryokan. Dia de visita de Takayama, visitant el mercat de Miyagawa molt concorregut pels habitants de la zona i famós per la varietat de productes i artesanies locals. A continuació, començarà el Festival de Takayama. Observarem les processons tradicionals amb altars portàtils i senyors feudals des del Santuari de Hie fins al seu lloc de descans anomenat Tabisho. Aquest festival està designat com a important propietat cultural folklòrica tangible. Cap al tard, es pot gaudir del festival de nit amb un encant i ambient diferent al del migdia. Amb més de 100 llocs ambulants amb llanternes enceses. Es podrà gaudir amb tranquil·litat del festival fins a l'hora del trasllat en minibús privat a Kanazawa o Takayama.
Nota: minibús privat
 
15 ABRIL. TAKAYAMA - KOBE -  CASTELL D'HIMEJI - OKAYAMA
Esmorzar. Sortida a Kobe per menjar l'original carn de Kobe. En acabar, ens dirigirem fins a Himeji per visitar el seu famós Himeji, primer patrimoni mundial de Japó i famós per sortir en nombroses pel·lícules.
A continuació, ens dirigim a Okayama. Nit.
Nota: transport en tren
 
16 ABRIL. OKAYAMA - KURASHIKI - KORAKUEN - OKAYAMA
Esmorzar. Visita al matí d'Kurashiki un poble molt agradable amb un canal i cases blanques tradicionals i lloc molt important de comerç en l'època d'Edo; conserva l'ambient d'aquesta època i segueixen comerciant amb sake, ceràmica i tèxtils. Visita de l'antiga casa d'una de les famílies més importants del poble: els Ohashi.
Temps lliure a Kurashiki, abans de sortir als Jardins de Korak i d'aquí a Okayama
 
17 ABRIL. OKAYAMA - HIROSHIMA - MIYAJIMA
Esmorzar. Enviem els equipatges a Kyoto i viatjarem amb una bossa per passar una nit.
Al matí, ens dirigirem en tren bala a Hiroshima, on vam visitar un lloc important en la història recent: el Gembaku Dome i el Parc i Museu de la Pau. Després en tren local, arribarem a la captivadora illa de Miyajima amb la seva porta símbol del Japó i entrada al santuari d'Itsukushima. Visitem els seus temples, carrers tradicionals i botigues d'artesania. Passarem la nit en un ryokan de l'illa per poder gaudir de la calma al vespre i l'alba a la mateixa sense turistes.
Sopar tipus kaiseki (menjar tradicional japonesa) i nit en un ryokan
Nota: tren bala i tren local JR. transport públic
 
18 ABRIL. MIYAJIMA - KYOTO
Esmorzar. Sortida a Kyoto. Visitarem la zona d'Arashiyama famosa per la seva naturalesa, jardins i bosc de bambú
Nota: transport en tren
 
19 ABRIL KYOTO - NARA - KYOTO
Esmorzar. Avui ens desplaçarem en tren fins a la propera Nara per conèixer l'antiga capital del Japó. Visita del Gran Buda al Temple Todaiji. De retorn a Kyoto, vam visitar el Fushimiinari, santuari protector de les collites i benefactor de riqueses, gent i empreses ofereixen aquí portes (Toris), grans o petits per agrair i aconseguir la benevolència i bon tracte dels déus, fins a arribar a ajuntar milers . Tarda lliure.
Nota: transport públic
 
20 ABRIL. KYOTO
Esmorzar. Visita al conegut Kinkakui (Pavelló Daurat). Seguirem pel proper Ryoanji, el temple zen amb el jardí zen més famós del país, el Castell D'Nijo, construït pel shogun Tokugawa un cop unificat Japó, i on observarem el fi treball dels artesans de l'època. Al centre, passejarem pel mercat de Kyoto: el Nishikichiba ia la tarda, visitarem el Kiyomizudera, l'anomenat temple de les aigües pures, amb la seva històrica terrassa de fusta amb vistes de la ciutat i els seus increïbles construccions. De baixada cap a Gion, passejarem per les precioses carrers de Higashiyama fins Gion Yasaka. Tarda-nit lliure.
Nota: minibús privat
 
21 ABRIL. KYOTO
Esmorzar. Al matí, visita del mercat popular més important de Kyoto en honor a un dels millors més importants del Japó: Kobo Daishi. La següent visita és el Sanjusangendo o Pavelló dels 33, ja que és un nombre que es repeteix en el temple en nombroses ocasions. Hi trobem 1001 talles, totes diferents que daten dels segles XII i XIII. És el temple protector de la ciutat.
A la tarda, asitiremos als Miyako Odori, creats per donar a conèixer a tothom, les meravelloses i delicades arts de Kyoto i on gaudirem dels balls i representacions de Maiko i Geishes.
Nota: transport públic
 
22 ABRIL. KYOTO - OSAKA -DUBAI
Esmorzar. Temps lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport en shuttle taxi. Vol de tornada a Dubai. Nit a bord.
 
23 ABRIL. DUBAI - BARCELONA
Arribada i connexió amb el vol a Barcelona. Arribada i fi dels serveis.
 
PREU PER PERSONA: 4.310 € + 370 € (taxes d'aeroport i carburant)
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL: 550 €
 
INCLOU:
Vols Barcelona - Tòquio i Osaka - Barcelona amb Emirates
Onze nits en hotel en categoria estàndard
Dues nits en ryokan ocupant habitació amb tatami
esmorzars
Dos sopars al ryokan
Un dinar amb carn de kobe a Kobe
Transports públics o privat segons l'itinerari
Japan Rail Pass de 7 dies en classe turista
Entrades a les visites programades
Sopar al creuer tradicional a la badia de Tòquio
Cerimònia del te
Balls de Miyako Odori
Guia acompanyant de parla castellana durant tot el recorregut
Assegurança de viatge i de cancel·lació
 
NO INCLOU:

Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior 

   
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com