G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Europa
 
RUTA PER LA CAMPÀNIA
 

Heus aquí un dels viatges més fantàstics que es poden fer, molt a prop de casa nostra. Costa trobar paraules per descriure la bellesa de Nàpols, Costa Amalfitana, Pompeia, Capri. Només us donarem un consell: visiteu aquestes joies de la Mediterrània i del món.DIA 01 BARCELONA-NÀPOLS

Sortida de Barcelona amb vol de línia regular. Arribada a Nàpols i recollida del cotxe de lloguer. Allotjament a Sorrento, Salerno o rodalies.

 

DIA 02 SORRENTO-AMALFI

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la costa sorrentina, visita de Sorrento, ciutat dominada pel seu impressionant castell, amb el seu centre històric encisador, plaça Tasso, el Duomo i el Museu "Correale di Terranova". Continuació fins a Amalfi. Durant el trajecte és recomanable aturar-se en algun dels molts miradors que trobarem, per admirar els increïbles penya-segats, els poblets penjats a la roca i els meravellosos jardins. Dinar en un restaurant de la zona (no inclòs). Arribada a Amalfi, visita del Duomo i del barri antic. Allotjament a Sorrento, Salerno o rodalies.

 

DIA 03 PAESTUM

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Paestum amb els seus tres temples grecs; visita de les excavacions arqueològiques i del museu. Dinar en un dels restaurants típics (no inclòs). A la tarda, us aconsellem un bany a la zona de Palinuro, sens dubte la millor platja de la regió. Allotjament a Sorrento, Salerno o rodalies.

 

DIA 04 CAPRI

Esmorzar a l'hotel. Sortida en ferri (bitllet no inclòs) cap a l'illa de Capri, famosa per la bellesa i història que atresora. Són aconsellables les visites d'Anacapri,  Jardins d'August, la Gruta Blava, Via Camerelle, Via Tragara, Capri centre, San Michele amb les seves fàbriques de perfum i de "limoncello" i les més prestigioses botigues d'Itàlia... Retorn al continent.  Allotjament a Sorrento, Salerno o rodalies.

 

DIA 05 NÀPOLS

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a la fantàstica ciutat de Nàpols, tan important en la nostra història. Perdre's pels carrers d'aquesta ciutat és tot un plaer. Llocs destacats de visita recomenada tenim: el  magnífic Castell Nuovo, on encara podem veure el nostre escut quadribarrat a l'arc de l'entrada, castell dell'Ovo, el molt recomenabla Museu Arqueològic, el Duomo que guarda les relíquies de "San Gennaro", l'Església de Santa Clara i el seu claustre, el barri artesanal de "San Gregorio" amb els seus pessebristes, tan familiars per a nosaltres, etc... Allotjament a Nàpols o rodalies.

 

DIA 06 POMPEIA-HERCULANO

Esmorzar a l'hotel.  Necessàriament cal dedicar -com a mínim- un dia per visitar les ciutats de Pompeia i Herculano, que presenten un increïble bon estat de conservació, gràcies a les cendres del Vesuvi, que foren un fatal desastre per als habitants de l'època i un regal per la posteritat. Qui no conegui Pompeia amb la Vila dels Misteris i Herculano, de ben segur quedarà sorprès en veure que les seves expectatives més optimistes queden superades per la realitat. Veritables escenes de la vida quotidiana dels antics romans han quedat capturades en el temps. Pompeia i Herculano són simplement un emotiu miracle. Podeu dinar (no inclòs) a les mateixes "scavi". Allotjament a Nàpols o rodalies.

 

DIA 07 CASERTA

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Caserta per visitar el Palau Reial, amb el seu meravellós jardí, el barri antic de la ciutat i el Duomo de Sant Miquel. Retorn a l'hotel i allotjament.

 

DIA 08 NÀPOLS-BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Devolució del cotxe de lloguer a l'aeroport. Retorn a Barcelona amb vol de línia regular.

 

NOTA:

Al tractar-se aquest itinerari d'un "fly & drive" que s'opera de manera independent, la ruta és orientativa, per tant, es pot variar o ampliar a gust del viatger.

 

HOTELS:

Hotels de 3/4 estrelles durant l'itinerari.

 

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:

Del 19 d'abril al 04 juliol: 825€ + taxes (77€)

 

Del 05 de juliol al 29 d'agost: 885€ + TAXES (APROX. 77€)

Del 30 d'agost al 03 d'octubre: 825€ + TAXES (APROX. 77€) 

 

NOTA:

Preu vàlid fins al 24 de maig de 2019. Per altres dies de sortida i variants en l'itinerari, consulteu-nos el preu. Els preu està supeditat a possibles variacions del preu dels serveis cotitzats i també a la disponibilitat dels serveis en el moment de fer la reserva en ferm. Preu en base a 2 persones.

 

EL PREU INCLOU:

Vol amb la companyia Vueling en classe de reserva "J"; en cas de no estar disponible aquesta classe, consulteu el suplement. Estada en hotels de 3/4 estrelles en règim de dormir i esmorzar. Lloguer d'un cotxe grup "B" amb recollida i devolució a l'aeroport. Assegurança de viatge.

 

EL PREU NO INCLOU:

Assegurances obligatòries del vehicle, a pagar directament (120€). Combustible i multes. Propines i extres personals. Eventuals impostos locals.

 

DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En ambdós casos, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el  telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc.

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com