G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Europa
 
SICÍLIA AMB COTXE DE LLOGUER I HOTELS AMB ENCÍS
 

És l'illa més gran de la MediterrànIa i per a molts la més interessant. Història, arqueologia, gastronomia, platges, volcans.. tot això i més ho trobareu a Sicília.DIA 1 BARCELONA-CATÀNIA O ÀREA DE L'ETNA:

Sortida de Barcelona en vol de línia regular. Arribada a Catània, recollida del cotxe de lloguer. Nit a l'hotel.

L'Etna, 3300 m, és la muntanya més alta de Sicília, i també el volcà més alt d'Europa. El perímetre de la seva base, que té forma circular, és de 212 Km. El territori que l'envolta forma l'anomenat Parc de l'Etna, una de les zones protegides més grans d'Itàlia. 

 

DIA 2 ÀREA DE L'ETNA-ÀREA DE SIRACUSA/RAGUSA:
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure amb el cotxe de lloguer a disposició. Important zona arqueològica i centre històric (Ortigia) amb el famós temple de Minerva i la Font de Aretusa. Un passeig per Noto ens desvetllarà una autentica joia del barroc sicilià i per extensió d'Italià. El seu fantàstic conjunt arquitectònic va ser declarat patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1996. 
 
DIA 3 ÀREA DE SIRACUSA/RAGUSA – ÀREA D'AGRIGENT:
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure amb el cotxe de lloguer a disposició. Agrigent posseeix el conjunt de temples grecs millor conservat del món. La vall dels temples de Agrigent (antiga Akragas) Patrimoni de la Humanitat, va ser descrit per Píndar com “ la més bella de les ciutats habitada per mortals”.
 
DIA 4 ÀREA D'AGRIGENT - ÀREA DE TRÀPANI:
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure amb el cotxe de lloguer a disposició. La visita d'Erice és de les més recomanables per l'interès que el lloc oferix des del punt de vista històric-artístic, per la bellesa del seu paisatge i de l'extraordinari panorama  que es gaudeix des de dalt. 
 
Dia 5 ÀREA DE TRÀPANI/ÀREA DE PALERM:
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure amb el cotxe de lloguer a disposició. Es pot visitar Segesta i el seu temple dòric del segle V a.c. Així com tota l'àrea arqueològica de Selinunte. Prop de Cefalú s'estenen les badies de Aranciotto i de Settefrati, amb els seus set farallons, que segons la llegenda local són els cossos petrificats de set germans que van acudir inútilment per a auxiliar a una bellíssima dona. 
 
DIA 6 ÀREA DE PALERM:
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure amb el cotxe de lloguer a disposició. Aprofiti el dia per a visitar el seu centre històric com la via Libertà, el Teatre Màxim, Quatre Canti, o visitar les joies de l'art àrab-normand com la Capella Palatina en el Palau dels Normands, la Catedral amb importants vestigis de la presència catalana. 
 
DIA 7 CATÀNIA – ÀREA DE L'ETNA:
Esmorzar a l'hotel. Dia lliure amb el cotxe de lloguer a disposició. El mercat del Peix de Catania és un dels llocs més pintorescs de la ciutat, que va ser declarada Patrimoni Històric de la Humanitat en el 2001. 
 
DIA 8 CATÀNIA - BARCELONA:
Esmorzar a l'hotel. Devolució del cotxe de lloguer a l'aeroport. Sortida cap a Barcelona amb vol de línia regular. 
 
HOTELS PREVISTOS:
CATÀNIA/ÀREA DE L'ETNA: VILLA DEL BOSCO/ UNA PALACE O SIMILAR.
ÀREA DE SIRACUSA/RAGUSA: CAIAMMARI/ROMA/IL PODERE/POGGIO DEL SOLE O SIMILAR.
ÀREA D'AGRIGENT: DOMUS AREA/DEMETRA RES/BAGLIO DELLA LUNA O SIMILAR.
ÀREA DE TRAPANI/PALERM: TONNARA DI BONAGIA/BAGLIO ONETO/RELAIS ANGIMBE O SIMILAR
 
PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE: 1135€ + TAXES D'AEROPORT (APROX.60€).
SUPLEMENT ENTRE EL 02 JULIOL I EL 27 D'AGOST DES DE: 30€ POR PERSONA.
SUPLEMENT MITJA PENSIÓ ALS HOTELS DES DE: 235€ PER PERSONA.
NOTA: PREUS EN BASE 2 PERSONES.
 
EL PREU INCLOU:
Viatge amb avió en cabina turista i, amb classe de reserva "J", amb la companyia Vueling, si aquesta classe de reserva no estigués disponible en el moment de fer la reserva, s'haurà de consultar el suplement. 7 nits d'allotjament en hotels de 4 estrelles en règim de dormir i esmorzar. Lloguer d'un cotxe tipus Volkswaen Polo per a 8 dies, incloent kilometratge il.limitat, assegurances d'accident i robatori, segon xofer i entrega i recollida a l'aeroport. Assegurança de viatge.
 
EL PREU NO INCLOU:
Extres personal i qualsevol servei no especificat en el apartat el preu inclou. 
   
DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, no necessiten visat d'entrada. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el  telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc
 
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com