G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Asia
 
SULAWESI I BALI
 

Us proposem un viatge a Sulawesi on visitarem una de les ètnies més fascinants del món: els Toraja. Recorrerem els seus pobles amb les seves peculiars construccions, visitarem els seus mercats, coneixerem de mà d'un guia expert la peculiar concepció de la mort que tenen els torajas. I si podem coincidir, assistirem a un dels seus funerals al que concorren milers de persones i on ens rebran com a un més. Continuarem fins a Bali on us proposem dos petits hotels amb encant des d'on visitar aquesta meravellosa illa.
DIA 01 BARCELONA - MAKASSAR
Sortida en vol regular via Singapur. Nit a bord.

DIA 02 MAKASSAR
Arribada a la capital de l’lla de Sulawesi. Tràmits de duana, recollida de l'equipatge i trasllat a l'hotel. Aquesta ciutat té poc interès turístic, pel que proposem aquest dia per descansar i recuperar-nos abans d'iniciar el nostre periple per l’illa. Allotjament.

DIA 03 MAKASSAR – RANTEPAO (PAÍS TORAJA)
Esmorzar. El recorregut fins a la regió toraja ens ocuparà tot el dia. Pel camí, observarem els pobles típics “Bugis” ètnia del sud de l’illa, amb les seves cases de fusta aixecades sobre pilars, les seves plantacions d'arròs, blat de moro i cacau. Una cop iniciat el camí d'ascens a les muntanyes toraja, pararem en un mirador per observar les anomenades “muntanyes eròtiques” mentre prenem una beguda en un petit restaurant de carretera. Arribada al vespre a Rantepao, el poble més important del País Toraja. Allotjament.

DIES 04-05 PAÍS TORAJA
Durant aquests dies recorrerem amb cotxe i a peu, els llocs més importants d'aquesta regió, única al món. Visitarem el poble de Kete Kesu, on observarem la curiosa forma de les cases torajas i la distribució nord/sud dels pobles d'aquesta regió. Observarem les tombes excavades en les roques i les seves Tau Tau (figures de fusta que els locals usen per rememorar als seus difunts). En cas de coincidir amb una ceremònia, hi assistirem per poder gaudir de la increïble celebració que es duu a terme per honrar els morts, i que en ocasions congrega a milers de persones. Allotjament a Rantepao.

DIA 06 RANTEPAO – SENGKANG
Esmorzar. Inici del viatge al sud de la illa fins al poble de Sengkang en zona Bugi. Havent dinat, pujarem a una canoa en el llac Tempe per navegar entre les cases flotants d'aquesta comunitat de pescadors. Pararem en una de les cases per compartir un te i poder observar de forma més propera la seva forma de vida. Retorn al poble de Sengkang i allotjament.

DIA 07 SENGKANG – PLATJA DE BIRA
Esmorzar. Continuem el nostre viatge cap al sud, travessant plantacions de cacau, sucre i arròs fins a arribar al poble de Bira a la vora del mar. Tarda lliure per gaudir de la platja. Allotjament.
Nota: Degut a la poca infraestructura hotelera de la zona, hem escollit el millor hotel possible.

DIA 08 EXCURSIÓ A L’ILLA DE LIUKAN I TANA BERU
Esmorzar. Amb una barca de pescadors locals ens dirigirem a la propera illa de Liukan, on podrem fer snorkelling per gaudir dels seus fons coralins i de la varietat de la fauna aquàtica. Ja a l’illa, visitarem la comunitat de pescadors Konjo que són coneguts per les seves teles “ikat” treballades artesanalment i gaudirem de la platja. A la tarda, visitarem el poble de Tana Beru, on es construeixen els vaixells de fusta de forma totalment artesanal, recorrerem les drassanes i passejarem pels seus carrers. Retorn a Bira i allotjament.

DIA 09 PLATJA DE BIRA – MAKASSAR – BALI
Esmorzar Trasllat a l'aeroport de Makassar per agafar un vol a primera hora del matí cap  a la propera illa de Bali. Arribada i trasllat a l'hotel. Resta del dia lliure. Allotjament.

DIES 10 – 11 – 12 BALI
Dies lliures en aquesta illa que malgrat ser mundialment coneguda turísticament, encara guarda nombrosos secrets que mereixen ser descoberts. Per a aquells que preferiu allotjar-vos en el centre de la illa, us proposem el poble de Ubud, que disposa de petits restaurants, galeries d'art, temples, spas i està envoltat d'arrossars. Pels qui prefereixin platja, us recomanem la platja de Jimbaran en el sud de la illa. Durant la vostra estada us podem proporcionar vehicles privats amb guia de parla castellana per visitar al vostre aire l'illa, excursions amb bicicleta, passejos amb elefant, raftings o creuers en catamarà a la propera illa de Lembongan.

DIA 13 BALI – BARCELONA
Esmorzar. Temps lliure fins a l'hora del trasllat a l'aeroport. Vol de retorn.
Nit a bord.

DIA 14 BARCELONA
Arribada i fi dels serveis.

HOTELS ESCOLLITS:
MAKASSAR: HOTEL SANTIKA MAKASSAR
TANA TORAJA: HOTEL MISSILIANA.
SENGKANG: HOTEL BBC SENKANG
PLATJA DE BIRA: HOTEL AMATOA BIRA RESORT
BALI: THE OPEN HOUSE JIMBARAN BEACH o HOTEL SUARA AIR UBUD

PREU PER PERSONA EN BASE HABITACIÓ DOBLE DES DE:
VIATJANT 2/3 PERSONES: 2370€ + TAXES (APROX.438€)
VIATJANT 4/6 PERSONES: 2250€ + TAXES (APROX.438€)
SUPLEMENT PER PERSONA TEMPORADA ALTA: (15 de juliol al 25 d'agost): 105€

SUPLEMENT AERI PER TEMPORADA (17 juliol al 16 d'agost): 150€

 

NOTA:

Els preus queden supeditats a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (preu calcul·lat a 2019/) i a possibles augments dels costos dels serveis cotitzats. L'aplicació dels preus queda supeditada a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva en ferm. 

EL PREU INCLOU:

Vols intercontinentals amb la companyia Singapore Airlines en cabina turista i classe de reserva "N". Vols doméstics en cabina turista. Trasllats aeroport/hotel/aeroport. Allotjament en els hotels indicats en règim de dormir i esmorzar. Visites i excursions descrites en l'itinerari. Àpats segons l'itinerari. Vehicle privat amb xofer. Guia de parla espanyola (segons disponibilitat. El guia no va a la platja de Bira). Trekking a la terra dels Toraja. Entrades i donacions a Tana Toraja. Assegurança de viatge. 


EL PREU NO INCLOU:
Propines i extres personals . Visat d'Indonèsia 25 USD.  Qualsevol servei no especificat en l'apartat anterior.

 

DOCUMENTACIÓ:
Ciutadans membres de l'UE, precissen de passaport amb vigència mínima de 6 mesos. Ciutadans de països no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consulats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers en el seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com