G.C. 1222
   
   
   
   
Les nostres rutes > Viatges per Àfrica
 
TANZÀNIA: SAFARIS I QUELCOM MÉS
 

Tanzània sens dubte, és una de les destinacions més importants de l'Àfrica per gaudir de la gran experiència dels safaris; però sovint oblidem que a més de la emoció del contacte amb els seus animals, també podem gaudir de la gran experiència del contacte amb els seus habitants humans, fer-ne coneixença personal i de la seva cultura.  Aquest és el propòsit d'aquest viatge: una combinació de les dues facetes de Tanzània. L'allotjament és en excel·lents lodges i tentets camps, perfectament ubicats i els seveis són privats. A més, el viatge el podem modificar i adaptar a les necessitats de cadascú. DIA 01 BARCELONA-KILIMANJARO

Sortida de Barcelona amb vol regular cap a Kilimanjaro, via una ciutat europea o del mitjà orient. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament
 
DIA 02 ARUSHA-PN TARANGIRE
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Nacional de Tarangire (dinar en pic-nic). Safari de mig dia al parc. Sopar i allotjament al nostre tented lodge a Tarangire.
 
DIES 03/04 PN TARANGIRE
Dies de safari a Tarangire. Opcionalment se us oferirà la possibilitat d’un safari a peu. El dinar es farà en el lodge, amb opció d’emportar-se un pic-nic.Sopar i allotjament en el tented lodge.
El Tarangire és una de les àrees més belles de nord de Tanzània. El Tarangire té una extensió de 2600 km quadrats de planures cobertes d’herba; pren el nom del riu que el travessa i que constitueix l’ única provisió permanent d’aigua de la zona durant l’estació seca. Nyus, zebres, búfals, elefants, girafes i lleons...són els habitants habituals de la zona; malgrat tot el que acostuma a cridar més l’atenció del visitant són els majestuosos baobabs.
 
DIA 05 PN TARANGIRE-NGORONGORO CONSERVATION
Esmorzar en el lodge. A Tanzània no només hi ha animals també hi ha persones que mereixen la nostra atenció, Al matí sortida cap a Mto wa Mbu, centre cultural situat a la vall del Rif, a les portes del PN del Llac Manyara., que ens permetrà compartir unes hores amb els massai i fer mutua coneixença: podrem observar elements de la seva cultura i veure i comprendre la seva forma de vida. Per l’àrea ens podrem moure caminant o amb bicicleta. També podrem accedir amb bici al PN del Manyara. Dinar en el lodge del parc Manyara. Continuació fins el “Ngorongoro   Conservation” Sopar i allotjament  al nostre “farmhouse” 
 
DIA 06 NGORONGORO
Esmorzar en el “farmhouse”. Sortirem proveïts dels nostres dinars pic-nic, per dedicar tot el dia a fer un safari pel cràter del Ngorongoro.
Cap altra àrea natural ens ofereix un espectacle tan grandiós com el Cràter del Ngorongoro, gegantina caldera volcànica de 600 mts. de profunditat i 20 km. de diàmetre, que conté la major concentració permanent de fauna africana, és a dir, en un espai relativament petit tenim una representació gairebé completa de la fauna de la zona. Des de la vora del cràter, a 2300 mts. d’altura, el panorama no té igual. Abans que res l’ immens diàmetre de la caldera, les parets cobertes d’un espès bosc de muntanya, que cada matinada desperta cobert de boira. Al fons del cràter corrents d’aigua dolça permanent, i el llac alcalí, paradís per als flamencs. El cràter s’inscriu en una més extensa àrea de conservació de 8000 km quadrats, ubicada entre els llacs Manyara, Natrón, Eiasi i limitada a l’oest pel P.N. del Serengeti. Aquesta àrea està habitada per uns 10000 pastors massai que comparteixen terra amb els animals salvatges.Sopar i allotjament. 
 
DIA 07 P.N. NGORONGORO-PN SERENGETI
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap el PN del Serengeti. Dinar en Mobile Camp del Serengeti. A la tarda safari per l’àrea del Serengeti. Sopar i allotjament en el nostre “camp”
 
DIES 08/09  P.N.  SERENGETI
Esmorzar en el lodge. Dos dies de safari pel PN del Serengeti. Els àpats i l’allotjament es faran en el nostre “Camp”
El Parc Nacional del Serengeti és un dels majors santuaris de fauna salvatge que queden al planeta, i el major parc nacional de Tanzània, el seu nom, en llengua local vol dir “planura sense fi”. Està situat en un altiplà que va des del Ngorongoro fins al Llac Victòria i continua cap al nord fins a la reserva de Masai Mara. La principal característica d’aquest ecosistema gegantí és la gran concentració d’ herbívors i els seus moviments migratoris. És a destacar que al final de les pluges d’abril i maig prop d’un mil.lió de nyus i zebres comencen una espectacular migració que els porta fins al llac Victòria cap a l’oest i cap a Masai Mara al nord; aquest exèrcit en moviment atrau tota mena de depredadors. El accés al Serengeti des del Ngorongoro ens porta per una successió de planures d’herba fins arribar a la Vall de Seronera, al bell mig del parc, solcada de cursos d’aigua i poblada d’acàcies, és l’hàbitat ideal per als lleons, lleopards i guepards. Cap al nord el paisatge és fa més ondulat i la planura oberta és substituïda per un bosc esclarit regne de girafes, impales i elefants; cap a l’oest a la regió del Llac Victòria s’ estenen les planes  de “cotó negre”, difícils de transitar en època de pluges. Cocodrils gegants, boscos i simis poblen el territori, a més d’innombrables espècies d’ocells, des de diminuts nectarínids fins a els enormes estruços.
 
DIA 10 SERENGETI-NGORONGORO HIGLANDS
Esmorzar al Camp. Sortida cap a Ngorongoro Highlands proveïts del dinar pic-nic. Acomodació en el lodge. Tarda lliure per descansar i gaudir del benigne clima dels Highlands. Sopar i allotjament en el nostre lodge.
 
DIA 11 NGORONGORO HIGHLANDS
Esmorzar al lodge. Matí dedicat a fer un tour cultural. Dinar en el lodge. A la tarda passeig per visita algunes de les granjes locals, i safari amb bicicleta per els nens/nois. Sopar i allotjament en el lodge.
 
DIA 12 NGORONGORO HIGHLANDS-ARUSHA
Esmorzar al lodge.sortida cap al parc nacional de Manyara, que presenta un paisatge i una fauna molt variada. Safari de mig dia. A darrera hora de la tarda sortida cap a Arusha. Arribada i allotjament.
 
DIA 13 ARUSHA/BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per sortir cap a Barcelona amb vol de línia regular, via una ciutat europea o del mitjà orient.
 
DIA 14 BARCELONA
Arribada a Barcelona i fi del viatge.
 
NOTA:
Aquest viatge/safari és en base serveis privats i admet variacions en el seu contingut, com per exemple: ampliació o reducció de dies, altres zones i parcs nacionals, afegir altres activitats com ara els quads, afegir dies de platja, etc...
 
ALLOTJAMENTS PREVISTOS:
ARUSHA: HOTEL IMPALA (o similar)
P.N. TARANGIRE: MARAMBOI TENTED LODGE (o similar)
NGORONGORO CONSERVATION AREA: NGORONGORO FARMHOUSE (o similar)
P.N. SERENGETI:  SERENGETI HERITAGE CAMP (o similar)
NGORONGORO HIGHLANDS: BOUGAINVILLEA LODGE (o similar)
  
PREU PER PERSONA EN BASE 4 PERSONES: Des de 4155€ + TAXES (316€)
PREU PER PERSONA EN BASE 2 PERSONES: Des de 5330€ + TAXES (316€)
 
EL PREU INCLOU:
Vols amb la companyia Turkish Airlines en cabina turista i classe de reserva "L", en cas de no estar disponible aquesta classe en el moment de fer la reserva,  s'haurà de consultar el suplement. Allotjament en els lodges/tentets/hotels indicats o similars. Tots els desplaçaments amb xofer guia de parla anglesa; en els safaris el xofer/guia serà de parla castellana. Tots els safaris i activitats segons s'especifica en l'itinerari. Pensió completa. Tots els trasllats en els aeroports. Assistència en el'aeroport. 2 ampolles de mig litre d'aigua per dia i persona durant els safaris. Snacks i refrescos en els safaris. Entrades als parcs nacionals. Taxes governamentals. Assegurança de viatge.
 
EL PREU NO INCLOU:
Propines y extres personals. Begudes en els àpats. Qualsevol servei no especificat en l’apartat el preu inclou. Visat: es tramita a l’arribada al país i el cost actual és de 50USD 
 
NOTA:
El preu queda supeditat a la disponibilitat dels serveis cotitzats en el moment de fer la reserva. El preu també queda supeditat a possibles variacions del tipus de canvi dòlar/euro (cotitzat 2019)
 

DOCUMENTACIÓ:

Ciutadans membres de l'UE i no membres de l'UE: recomanem contactar amb els respectius consolats i/o ambaixades per conèixer les formalitats d'entrada que exigeixen els països visitats en el viatge. En aquest cas, és responsabilitat del viatger disposar de la documentació necessària. Atlantis Mara es remet als avisos i recomanacions facilitats pel Ministeri d'Afers Estrangers al seu lloc web www.mae.es. També pot obtenir-se aquesta informació en el telèfon 91.379.89.00

SANITAT:
Per a informació sobre els centres sanitaris de les comunitats autònomes i les vacunes o precaucions necessàries en cada cas, consultar el lloc web del Ministeri de Sanitat www.mcs.es o el telèfon 902 11 14 44.

SEGURETAT:
Sobre qüestions de seguretat, recomanem consultar el lloc web del Ministeri d'Afers Estrangers: http://www.mae.es/es/MenuPpal/Paises.

DIVISES:
Sobre canvi de moneda, recomanem visitar el lloc web www.xe.net/ucc

 

 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
         
         
   
Informació legal · Tel. 93 330 48 20· atlantis@atlantismara.com · Disseny web MONTAWEB.com